משתמש |
אור לגויים |
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 13:42:40
|
עזבו שטויות, ראיתם את הגול והבישול של רז שטיין אתמול נגד ק"ש? |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 14:03:57
|
כל העניין התחיל באותם חמישה אוהדים שבכל משחק רצים לקלל במרץ את הקוון\ית. אם מישהו חושב שלקלל שופט או קוון יגרום לו להפוך שריקות לטובתך פשוט חי בסרט . לרוב המצב הפוך , וכשהשופט מרגיש אווירה עוינת מצד קבוצה הוא עלול לשרוק נגדה דווקא . על אחת כמה וכמה בליגה לא מתוקשרת ולא מפוקחת כמו ליגה א . גם לא קרה בהיסטוריה שקבוצה הורתה לשחקניה להפסיק לעשות הצגות וצלילות כי הקהל של היריבה קילל אותה . התגובה היא לשרוק בוז על כל צלילה ולא יותר מכך . במקרה של התנהגות לא נאותה מצד הצוות , השחקנים והאוהדים של היריבה צריך פשוט לצלם (כפי שראיתי אוהד שלנו שעשה כך ) ולהעביר לטיפול לגורמים המתאימים (בתקווה שהם יעמידו לדין את הגורמים העבריינים ) |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 14:33:15
|
כמה שטויות אתה מדבר. רק במשחק האחרון שלך שופט אישר שער אחרי שהוא כבר ביטל אותו בגלל שהפעילו עליו לחץ. דווקא בליגות האלה, היתרון של נקהל צריך להיות משמעותי. זה כולל העידוד והדחיפה של הקבוצה שלך וכולל את הפעלת לחץ על השופטים והשחקנים היריבים שלא רגילים למפגש עם קהל. לחץ עובד בשריקות בוז, צעקות וקללות שנשארות בתחום הלגיטימי. שחקן שמגיב לקהל צריך להיות מורחק, למה זה לא חל גם על בעל תפקיד? כל עוד זה היהנשאר בתחום הקללות ההדדיות היה עוד אפשר להבליג. ברגע שהוא חצה את הגבול והרים יד על אוהד, אין מחילה. אתה מדבר איתי על ארגז קרטון שנזרק לכיוונו ולא עבר את הגג של הספסל שלהם? החלקתם על השכל. בעל תפקיד בקבוצה הרים יד על אוהד! באיזה עולם זה עובר? למה לא הוגשה עדיין תלונה של הקבוצה נגדו? עד מתי נתעסק בללקק אחד לשני על כמה שאנחנו נחמדים וטובים ונסתכל על המציאות? הורידו גדרות בשביל לאפשר אלימות כלפי האוהדים שלנו? תתאפסו על עצמכם. רוצים מחמאות על הנחמדות שלכם? תעמדו מול המראה ותנו אותן לעצמכם.. לאוהד מותר לקלל. לבעל תפקיד אסור להגיב. הוא רוצה להגיב, שישלםכניסה וישב עם החברים שלו בצפון מערבי. משם מותר לו לקלל אותנו כמה שהוא רוצה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 14:47:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
העניין פה הוא האחריות של הקהילה להתנהגות של (לכאורה) קומץ. אם מדובר באנשים ידועים שההתנהגותם הרעה חוזרת ונשנית אולי צריך פשוט להודיע להם שהם אינם יכולים להיכנס למשחקים בטדי או שלחלופין הo יישבו ביציע העליון כאשר הם תחת השגחה. נכון זה נשמע "יעכנא" אבל אם אנו מטיפים לאי אלימות אז יש לנהוג כנגדה בנחישות. אגב, שמעתי משחקנים שקריאות בוז לשחקן "סורר" (למשל מר מלכה) כל אימת שהוא מתקרב לכדור מוציאות את השחקן (ואת חבריו) מריכוז - הרבה יותר מאשר קללות.
למה לעצור שם? אפשר במחצית לארגן מכירת כרטיסים לילדים שיבואו לכלוב לצפות בקומץ. נשים ליד שלט מסביר על הרגלי הרבייה של הקומץ המצוי ונעשה סיורים מודרכים והאכלות. ככה גם נבודד את השרץ וגם נכניס כסף לקופת המועדון המדוללת. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:01:28
|
דב, תעזוב רגע את ותיק, מעניין אותי דעתך לגופו של עניין העימות שהיה בשישי. ההתיחסות האחרונה שלך לנושא אלימות (מילולית) ביציעים שלנו היתה חד משמעית ואמיצה. |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:17:30
|
אמיר גולה , המקרה עם השופט שאישר את השער של בית שאן הוא ייחודי . אני כבר 20 שנה צופה בכדורגל ועדיין לא ראיתי מקרה כמו בשישי האחרון ששופט משנה החלטה בגלל לחץ מצד שחקנים . |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:25:51
|
זה שכל שבוע חייבים להכנס לפאניקה בפורום, הבנו. זה שיש חבר'ה שחשוב להם לרוץ לצעוק על עסקנים של קבוצה יריבה, גם הבנו.
אז רק שהחבר'ה האלה - שהם מטובי בנינו ואני מכיר בערך את כולם - יפנימו שזה חוזר על עצמו כמעט כל משחק שני ונהיה קצת משעמם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:26:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
העניין פה הוא האחריות של הקהילה להתנהגות של (לכאורה) קומץ. אם מדובר באנשים ידועים שההתנהגותם הרעה חוזרת ונשנית אולי צריך פשוט להודיע להם שהם אינם יכולים להיכנס למשחקים בטדי או שלחלופין הo יישבו ביציע העליון כאשר הם תחת השגחה. נכון זה נשמע "יעכנא" אבל אם אנו מטיפים לאי אלימות אז יש לנהוג כנגדה בנחישות. אגב, שמעתי משחקנים שקריאות בוז לשחקן "סורר" (למשל מר מלכה) כל אימת שהוא מתקרב לכדור מוציאות את השחקן (ואת חבריו) מריכוז - הרבה יותר מאשר קללות.
למה לעצור שם? אפשר במחצית לארגן מכירת כרטיסים לילדים שיבואו לכלוב לצפות בקומץ. נשים ליד שלט מסביר על הרגלי הרבייה של הקומץ המצוי ונעשה סיורים מודרכים והאכלות. ככה גם נבודד את השרץ וגם נכניס כסף לקופת המועדון המדוללת.
כיוון שההצעות שלי אינן ראויות אינן נכונות - מה ההצעה/ות של כבוד הדב לטפל יעיל בבעייה? האם חוסר מעש? ומה לגבי האחריות של הקהילה? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:27:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
זה שכל שבוע חייבים להכנס לפאניקה בפורום, הבנו. זה שיש חבר'ה שחשוב להם לרוץ לצעוק על עסקנים של קבוצה יריבה, גם הבנו.
אז רק שהחבר'ה האלה - שהם מטובי בנינו ואני מכיר בערך את כולם - יפנימו שזה חוזר על עצמו כמעט כל משחק שני ונהיה קצת משעמם.
+1 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:36:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אז רק שהחבר'ה האלה - שהם מטובי בנינו ואני מכיר בערך את כולם - יפנימו שזה חוזר על עצמו כמעט כל משחק שני ונהיה קצת משעמם.
זה לא משעמם בכלל. זה מיותר ומזיק. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:55:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
כמה שטויות אתה מדבר. רק במשחק האחרון שלך שופט אישר שער אחרי שהוא כבר ביטל אותו בגלל שהפעילו עליו לחץ. דווקא בליגות האלה, היתרון של נקהל צריך להיות משמעותי. זה כולל העידוד והדחיפה של הקבוצה שלך וכולל את הפעלת לחץ על השופטים והשחקנים היריבים שלא רגילים למפגש עם קהל. לחץ עובד בשריקות בוז, צעקות וקללות שנשארות בתחום הלגיטימי. שחקן שמגיב לקהל צריך להיות מורחק, למה זה לא חל גם על בעל תפקיד? כל עוד זה היהנשאר בתחום הקללות ההדדיות היה עוד אפשר להבליג. ברגע שהוא חצה את הגבול והרים יד על אוהד, אין מחילה. אתה מדבר איתי על ארגז קרטון שנזרק לכיוונו ולא עבר את הגג של הספסל שלהם? החלקתם על השכל. בעל תפקיד בקבוצה הרים יד על אוהד! באיזה עולם זה עובר? למה לא הוגשה עדיין תלונה של הקבוצה נגדו? עד מתי נתעסק בללקק אחד לשני על כמה שאנחנו נחמדים וטובים ונסתכל על המציאות? הורידו גדרות בשביל לאפשר אלימות כלפי האוהדים שלנו? תתאפסו על עצמכם. רוצים מחמאות על הנחמדות שלכם? תעמדו מול המראה ותנו אותן לעצמכם.. לאוהד מותר לקלל. לבעל תפקיד אסור להגיב. הוא רוצה להגיב, שישלםכניסה וישב עם החברים שלו בצפון מערבי. משם מותר לו לקלל אותנו כמה שהוא רוצה
אמיר
אתה בטוח שלחץ עובד על השופטים???? הייתי אומר שלעיתים הלחץ על שופט עובד ולפעמים לא, לדעתי כאשר מאיימים עליו זה עובד הפוך. במקרה שלנו, למרות הקללות והלחץ על השופט והקוונית, מה קרה???? הוא אישר גול שלא היה... אז נראה לי שהתיאוריה שלך לא עבדה במקרה הזה, ואולי ההפך, עשו לנו דווקא והלכו עם האנדרדוג (ואפשר לעשות כך הרבה ספקולציות ששוות כקליפת השום).
וצר לי שאני יורד לרמה הזו, אבל חשבת למה אותו איש ספסל הרביץ??? אולי כי מישהו רץ אליו וקילל אותו ואיים עליו...? (עכשיו אנחנו יורדים לרמה של "הוא התחיל הגננת"...). הספסל של בית שאן לא עשו כלום!! ההתגרות היתה מצידנו ואולי לא כוונה בכלל נגד בית שאן אבל הבחור שם מצא סיבה להגיב.
אז מה היה קורה אם לא היה יורד אותו אוהד לקוונית? כנראה שכלום, לא היתה תגרה מכוערת, לא היו קללות, לא היה צריך להגן על כבודו של אף אחד ולא היינו חופרים פה 5 עמודי פוסט.
איך נכתב פה לפני, בשתיקה יש עוצמה וגדלות נפש. זה בדיוק הסיטואציות כשהקבוצה שלנו משחקת נורא, מפגרת בתוצאה אבל ממשיכים לעודד. זו עוצמה, זו דרך, זו גדלות. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 15:57:01
|
משטרת המחשבות חזרה ליציע
מאז הדיון על "בית"ר זונה" לא שמענו ממנה, התגעגענו. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 16:00:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
משטרת המחשבות חזרה ליציע
מאז הדיון על "בית"ר זונה" לא שמענו ממנה, התגעגענו.
וגם מצדיקה אלימות. וואו |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 16:22:44
|
דני אתה יודע שאני מאוד אוהב ומעריך אותך אבל ההודעה הזאת לא במקום. אם היה מדובר בגזענות, נהמות, אלימות כלפי נשים או כל רקע אחר של אפליה הייתי עוד מצליח להבין אותך...רק בשביל להבין איפה אני נמצא במשוואה, בנהריה מספר 4 הוציא אותי מהכלים, אני שורק בוז בכל בזבוז זמן של היריב, וכן רחמנא לצלן מקלל שופטים ואת אבי מלכה (שאיתו היסטוריה ארוכה אגב) האם אני רשאי להיות בגוש המעודד? קצת פרופורציות, היה אירוע חריג ושונה שאוהד שלנו קיבל סטירה מבעל תפקיד! כמו שלא צריך להתמוגג (הייתי משתמש במילה אחרת אבל אשאיר לכל אחד ודמיונו הוא) על עצמנו כמה אנחנו נפלאים כל היום, ככה לא צריך לצאת מפרופורציה ולשבור את הכלים מאירוע כזה או אחר.
וכן אנחנו קבוצה שונה: ראיתי בשישי מחזה נדיר של ערבים ויהודים מרימים שלט משותף במשחק כדורגל, ושבוע קודם 2 קבוצות מרימות שלט נגד הגזענות, וכן יש חלק באוהדים שלנו שקצת חיים את המשחק כל אחד בדרכו, שוב כל עוד זה לא בקריטריונים של מה שכתבתי למעלה הכל בסדר.
ומשהו אחרון, כבר יומיים שאני לא נרדם מהבאסה כי אוהד ביתר היה בהלם מהתנהגות האלימה והמזעזעת של אוהדי קטמון אחרי שאחד מהם קיבל סטירה (לשלטים של הדו קיום כמובן שהוא לא התייחס) אני כל כך מבואס מזה לדעתי אפשר לסגור את הקבוצה אחרי שאוהד ביתר אמר דבר כזה.
|
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/12/2014 : 16:31:45
|
עידן, אלימות היא אלימות היא אלימות. כאשר מוסדות המשמעת של ההתאחדות דנו באירועי הדרבי הם התייחסן גם לאחריות של המועדון ושל האוהדים ה"טובים" להתנהגות של האלימים (מילולית ופיזית). צויין שם (כנימוק להקלה) שהמועדונים עושים פעולות אקטיביות כנגד אותם "אוהדים", כולל ביטול מנויים! בקטמון המועדון זה אנחנו, אין מישהו אחר. טחכן עומדת השאלה - מה הקהילה עושה כדי למנוע את ההתנהגות הזו, שאינה מוסיפה אלא רק פוגעת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אור לגויים |
|
|
|