פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 נושא הבא
עמוד: מתוך 6

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  16:43:39  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שעתיים וחצי אחרי המשחק ואין תגובות? משונה. אז אני אתחיל בשתי הערות קצרות:
1) מיקו ממן היה הפתעת המשחק ואיש המשחק. כל הכבוד לו על משחק מצוין.
2) שיחקנו כדורגל מעולה משך די הרבה דקות. סוף סוף ראינו קבוצה מגובשת, אם הדגש במילה *קבוצה*. שיימשך כך.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:16:03  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שזה היה המשחק הכי איכותי שראינו השנה, מצד שתי הקבוצות. בית שאן פתחו מצוין ויכלו להוביל, אנחנו הגבנו בשני שערים ושני משקופים, השופט הגיב בשער הזוי, וטוב שהבקענו את השלישי מוקדם יחסית כדי לסגור ענין.
בסה"כ היה כדורגל טוב וקבוצתי. אם צריך לציין שחקן אחד אז אני חושב ששי מזור עשה התקדמות גדולה בשבועות האחרונים (קיפוד יאשר).
זה נצחון חשוב ומצוין מול קבוצה שתפגוש בשבועיים הקרובים את הרצליה ונשר, בתקווה שתעשה להם הרבה צרות.
עבור לתחילת הדף

רדיו קטמון רדיו קטמון מנותק

153 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:27:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של רדיו קטמון שלח ל- רדיו קטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה גול של השופט, תפס אותנו לגמרי לא מוכנים.

בעניין קלי - קצת כבוד. אם לא הוא, לא היה השיר "לבכות לך (תהיה חזק בסאדר)".
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1331
עבור לתחילת הדף

האיש עם הצעיף האדום האיש עם הצעיף האדום מנותק

86 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:34:32  הצג פרופיל שלח ל- האיש עם הצעיף האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק אדיר של מיקו ממן היום!

גם חוליית ההגנה ובעיקר גולן והמגן השמאלי (זה היה גל ארז?)הייתה נהדרת

ובכלל משחק לחימה עיקש במרבית המשחק למעט פתיחה חלשה

קירטבה חזר לכבוש והוא יודע לטפל בכדור אבל כשהוא יוזם בהתקפה הוא לרוב מסתבך מול ההגנה ודי איטי

עוז ניסה וניסה אבל היה לו קשה היום גם כי כיסחו לו את הצורה והשופט היה ממש אנטי כלפיו וכלפינו

ברוכיאן היה סביר אבל בכל נגיעה שלו מרגישים את הכישרון.

אוריאן יעקב נראה לא בעניינים נקווה שישתפר

לדעתי אחרי ה-3:1 היה צריך להמשיך ללחוץ להשיג את הרביעי ולגמור את המשחק כי ההגנה והשוער של בית שאן היו מזעזעים אך הלכנו אחורה וגם החילופים של נמני לא היו להיט היום.

מילה אחרונה על השופט - אישור השער לבית שאן הייתה אחת החוויות הכי הזויות משופט אי פעם. לא משנה שהיה האמא של הנבדל אבל ברגע שהקוון הרים דגל שרקת והשחקנים נעצרו ואז אחרי השער הוא "החליט" להתייעץ עם הקוון ולאשר את השער.... מה אתה מתייעץ עם מי שהרים את הדגל? ואם אתה לא ראית נבדל אז למה שרקת??? בקיצור שופט זוועה

העיקר הניצחון במשחקים הקרובים יריבות נוחות יחסית עד לקרית אתא שאיבדה נקודות היום וצריך לנצל את זה

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:38:39  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להתלונן על השופט
לא לוותר
נמאס כבר מהשיפוט של שופטים עלובי נפש
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:44:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שלא היה נבדל כי שחקן שלנו נגח אחורה לחלוץ שלהם שאכן היה הרבה מעבר לקו ההגנה. אני לא מספיק בקיא בחוק הנבדל.
אבל מה שקרה היה הזוי יותר מסתם טעות שיפוט. השופט שרק לנבדל (ויתכן שטעה), ההגנה שלנו עצרה והחלוץ המשיך כאילו כלום והבקיע.
כנראה אז השופט הבין שטעה בשריקה והחליט להחזיר את הזמן לאחור, לבטל את הנבדל ששרק, ולאשר שער.
באותה מידה היה יכול לאשר את השער אחרי המשחק ולתקן את התוצאה בדו"ח השיפוט.
אני מקווה שתבריזי שראה את הדבר הזה ידווח לאיגוד השופטים.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:47:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המגן השמאלי היה אזרזר.
הקטע עם הגול ההזוי לא היה הנבדל, אלא השריקה של השופט. החלוץ בעצם לא היה בנבדל כי הכדור ננגח אחורה ע"י אחד הבלמים שלנו (עכשיו אפשר להתווכח על פאסיבי ואקטיבי וכל זה, אבל זו לא הנקודה). העניין הוא שנראה לי שהשופט שרק הרבה לפני שהכדור הגיע לשער, ואי לכך הכדור היה "מת" וצריך היה לפסול את השער, בין אם השריקה נכונה ובין אם לאו.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:52:38  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאוד נהניתי מהמחצית השניה,בלילטי היה מצויין,קירטיבה כמו שמישהו אמר כאן מסתבך סדרתי וחבל שכמה אוהדים מתעסקים עם הספסל של הקבוצה היריבה,כאילו מה זה הריב הטיפשי שהיה שם?

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  17:53:17  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נהניתי היום מאוד. אני לא ידע אם זה מהאווירה ביציע, מהקבוצה הלוחמנית שאסף מעמיד, מהאירועים במגרש מהתוצאה, כנראה מהכל ביחד. שלא ייגמר לעולם. רואים אנשים מוכשרים, מחויבים, מלוכדים ולוחמים. לא השארנו שום סיכוי לשורכי הנעליים.
מעניין אותי עדות של אחד השחקנים, מה אמר להם השופט אחרי ששינה את דעתו. למה עשה זאת. לדעתי הוא היה צריך להוציא צהוב לחלוץ כיון שבעט לשער אחרי השריקה לנבדל. לא זוכר שראיתי כזה דבר בכדורגל. אמא של כל הנבדלים.
תיקו לקריית אתא גם נחמד עבורנו.
שבת שלום.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  18:04:13  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

צריך להתלונן על השופט
לא לוותר
נמאס כבר מהשיפוט של שופטים עלובי נפש

יש לבדוק את נקודת הזמן בה השופט שרק/הרים יד לעבירת נבדל. אם הדבר קרה בטרם הכדור חדר לשער כמו שנראה שהיה, אזי מאותה שניה המשחק איננו משוחק והשער אינו חוקי גם אם לא היה נבדל. במצב זה השופט כבול ואיננו יכול לתקן בדי עבד את טעות הקוון גם אם סבר שהוא טעה, שכן בעצם שריקתו מנע אפשרות תאורטית מההגנה למנוע את השער.

צריך לבדוק אם אי פעם בהיסטוריה אושר שער כאשר המשחק לא משוחק.
לדעתי ניכנס לספר השיאים כקבוצה הראשונה בהסטוריה של הכדורגל שחטפה גול כזה. אולי כדאי להיכנס עוד פעם לבדוק את התוצאה הסופית - שמא השופט נשאר בטדי להכניס עוד 2 גולים ונגמר 3:3.
עבור לתחילת הדף

gootel gootel מנותק

39 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  18:08:25  הצג פרופיל שלח ל- gootel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד להנהלה על כמות האוהדים שהגיעו היום למשחק זה לא מובן מאליו בשעה כזאת , כל הכבוד על הדו קיום או פשוט קיום אחד כי קצת נמאס מהמילה דו , כל הכבוד לקבוצה שנתנה משחק גדול קשוח בהגנה (יש לנו שוער גדול) , והרבה פירגון במשחק ההתקפה ( למעט החלוצים שמשחקים עם הראש בריצפה) , כל הכבוד על המרצנדייז החדשים - אני הצטיידתי בעץ ריח לאוטו ( רק חבל שזה בריח לימון זה מזכיר לי צהוב) . ובקשר לתקרית עם הספסל של בית שאן לדעתי זה היה ממש מיותר - אנחנו מובילים 2 ואנחנו החזרנו אותם למשחק ( עם עזרה גדולה מהשופט ) - חוץ מזה לא בטוח שההנהלה שלהם אשמה בזה שיש להם חלוץ מתחזה . מאד אהבתי לראות המון ילדים שהגיעו למשחק ועודדו - היום זה ״קול״ להיות אוהד קטמון - זה אומר שיש לנו עתיד וככל שיעברו השנים יהיו לנו עוד ועוד אוהדים . בקיצור הייתי גאה מאד מאד להיות חלק מהפועל קטמון - אחד הדברים השפויים היחידים שנשארו בעיר הפסיכית שלנו . יאללה הפועל .
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  18:36:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאוד אהבתי את ההתלהבות של אורן כהן (5) שנכנס כמחליף. שרף שטח והוציא לאורחים את החשק לחיות.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  18:41:26  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי ה-משחק שלנו העונה. סוף סוף רואים קבוצה מגובשת, נלחמת ומאוחדת ולא נלחמת מיריב שהיה טוב.
המצטיין שלי הוא שי מזור. חוץ מלחימה בלי פשרות שהוא בדרך כלל גובר על היריב, הוא היה מצויין בקישור ואחר כך גם טוב בהגנה. בכלל, הוא נכס בגלל שהוא יכול לשחק בכל עמדה והוא טוב במה שהוא עושה. והבעיטה שלו לקורה במחצית הראשונה היתה יכולה לגמור את המשחק.

כמות הקהל היתה מדהימה ביחס לשעה המוקדמת ולכך שהיו גם מסיבות חנוכה בגנים עד סמוך למשחק\, אני מקווה שמאמצי השיווק והפרסום עבדו כי לתחושתי היו הרבה ילדים ומשפחות בצורה חריגה לשגרה, וטוב שכך הלוואי שימשיך.

ונקודה האחרונה והפחות טובה זה ההתלהמות והאלימות שהיתה בדקה ה 30. עם כל הכבוד לאמוציות ולעצבים, אין שום סיבה לרדת לספסל של הקבוצה היריבה, אין סיבה לצעוק ולהתלהם ובוודאי שאין סיבה ללכת מכות. די תפסיקו עם זה, זה רק מחמם את האוירה וזה ממש לא עוזר בשיט!!!

לצערי הבאתי חבר, אוהד ביתר למשחק עם הבן שלו. כל הזמן אני מספר לו כמה כיף ואיזה יופי ילדים ומשפחות ובעיקר שאין אלימות. ואז מגיעה הדקה ה30, ולצערי ישבתי מטר משם, הפרצוף הכי מכוער שלנו התגלה שם.
הדבר היחיד שהיה לו להגיד זה: אם גם פה זה ככה אז עדיף ללכת כבר לביתר.... ובפעם הראשונה מזה שנים!!!! לקחתי את עצמנו ועברנו למקום אחר....

אז תודה למי שמקלקל לאלו שמנסים לבנות.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  18:42:34  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ידידה טובה שלי, ערביה הגיעה היום עם הבן שלה. שנים אני מנסה לשכנע אותה להביא אותו, אבל כדורגל לא מעניין אותה וכל מה שהיא מכירה זה אוהדי ביתר.
בסוף המשחק היא שאלה אותי מתי המשחק הבא. "אין מה לעשות, התמכרתי".
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 12/12/2014 :  20:22:12  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

יכול להיות שלא היה נבדל כי שחקן שלנו נגח אחורה לחלוץ שלהם שאכן היה הרבה מעבר לקו ההגנה. אני לא מספיק בקיא בחוק הנבדל.
אבל מה שקרה היה הזוי יותר מסתם טעות שיפוט. השופט שרק לנבדל (ויתכן שטעה), ההגנה שלנו עצרה והחלוץ המשיך כאילו כלום והבקיע.
כנראה אז השופט הבין שטעה בשריקה והחליט להחזיר את הזמן לאחור, לבטל את הנבדל ששרק, ולאשר שער.
באותה מידה היה יכול לאשר את השער אחרי המשחק ולתקן את התוצאה בדו"ח השיפוט.
אני מקווה שתבריזי שראה את הדבר הזה ידווח לאיגוד השופטים.

תבריזי היה בטדי היום?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07