פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 נושא הבא
עמוד: מתוך 6

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  12:42:49  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

צנטרפולד, בינתיים קלי היה פה מאד ענייני ומועיל ואתה סתם מלכלך עליו בלי קשר לנושא.
לא יודע למה אתה חושב שאתה מחליט מי רצוי כאן.
לדעתי קלי רצוי כאן ונראה לי שרוב האוהדים גם חושבים ככה.

+1

+1
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  12:45:41  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

צנטרפולד, בינתיים קלי היה פה מאד ענייני ומועיל ואתה סתם מלכלך עליו בלי קשר לנושא.

בהחלט רצוי.
הצרה שיש אנשים שמנסים להבריח אוהדים ולעשות להם מבחני כניסה או נאמנות משונים. בא בנאדם מציע עזרה לאוהד להגיע למשחק שלנו!!! ראבק.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  12:47:42  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:

+1

+1

חחחחחח
נראה לי האפס הזה שהחליט להתנתק נמצא כאן בפורום יותר מכולנו ביחד
הספיק לי לגמרי לראות את התמונה שלו ביציעי טבריה
אין לי שום עניין לראות את פרצופו או חתימתו או דעתו או עזרתו

נערך על ידי - papirus5 ב-10/12/2014 12:48:20
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  13:07:17  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:

בהחלט רצוי.
הצרה שיש אנשים שמנסים להבריח אוהדים ולעשות להם מבחני כניסה או נאמנות משונים. בא בנאדם מציע עזרה לאוהד להגיע למשחק שלנו!!! ראבק.

שני דברים: 1. האדם (בהיעדר מונח אחר) הזה אינו אוהד. הוא אוהד של המקורית.

2. לפני שאתם נחלצים להגן על הדבר הזה אולי כדאי שתבדקו איך הוא מדבר עלינו בכל מקום ומה הוא עושה בכל הקשור אלינו.

יהיה לי ולפפירוס העונג לגרום לו להרגיש דחוי בכל פעם שיראה את פרצופו הדוחה כאן
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  13:36:07  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחייאת קלי, מרגע שהנחת את התחת שלך ביציע של עירוני טבריה, למה ציפית?
שנשמור איתך על דיאלוג פתוח? שנחבק אותך ונסכים שלא להסכים?
חירבנת עלינו, שא בתוצאות. אני עם צנטרפולד ופפירוס, חושב שמקומך לא כאן, ואתה מוזמן לנסות ולהשיג נשק חם בדרכים אחרות...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  13:39:00  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובינתיים, נשר, קריית אתא, והרצליה מתחזקות:
http://www.goler1.co.il/article/7910
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11893
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11906
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11903
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  13:43:18  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

ציטוט:

בהחלט רצוי.

2. לפני שאתם נחלצים להגן על הדבר הזה אולי כדאי שתבדקו איך הוא מדבר עלינו בכל מקום ומה הוא עושה בכל הקשור אלינו.

א)נראה לי שאתה נסחף לגמרי.אני מכיר אותו אישית וגם פייסבוקית ,אז הבדיקה שלי מיותרת ולא נראה לי שהוא כל כך עוסק בנו כפי שאתה מתאר בהגזמה פראית(יש לו היום אם כבר עיסוקים אחרים שלהם הוא מקדיש את הזמן)
ב)גם אם יש כעס וזכותך ,אפשר לשמור את הוויכוח שהיה ברמה הספורטיבית ולא לכזו שנאה אישית ,לטעמי כמי שהתווכח אתו לא מעט כך הוא עשה(עובדה שאנחנו בקשר למרות חילוקי הדעות)
ג)ויותר חשוב מרצוי או לא בשבילך ,לא הבנתי את מי דפקת כאן חוץ מאשר את החייל שלו הוצעה העזרה.

תכלס דיון מגוחך ,עדיף לחזור לענייני המשחק
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  13:59:48  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:

ציטוט:

בהחלט רצוי.

א)נראה לי שאתה נסחף לגמרי.אני מכיר אותו אישית וגם פייסבוקית ,אז הבדיקה שלי מיותרת ולא נראה לי שהוא כל כך עוסק בנו כפי שאתה מתאר בהגזמה פראית(יש לו היום אם כבר עיסוקים אחרים שלהם הוא מקדיש את הזמן)
ב)גם אם יש כעס וזכותך ,אפשר לשמור את הוויכוח שהיה ברמה הספורטיבית ולא לכזו שנאה אישית ,לטעמי כמי שהתווכח אתו לא מעט כך הוא עשה(עובדה שאנחנו בקשר למרות חילוקי הדעות)
ג)ויותר חשוב מרצוי או לא בשבילך ,לא הבנתי את מי דפקת כאן חוץ מאשר את החייל שלו הוצעה העזרה.

תכלס דיון מגוחך ,עדיף לחזור לענייני המשחק

בהחלט דיון מגוחך. עכשיו שיסתלק מכאן ולא יחזור
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  14:07:49  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צנטרפולד

אני לא יודע על מה אתה מדבר ועל איזה לכלוכים.

קלי היה כאן משכבר בימים, החליט מה שהחליט וזו זכותו.

הוא רצוי פה כמו כל אחד אחר גם בגלל שזה פורום פתוח לכל מי שרוצה וגם בגלל שעדיין יש לנו מן המשותף.

עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  14:08:30  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבן אדם אשכרה ישב ביציע של טבריה במשחק נגדנו, מטנף עלינו בכל פורום אפשרי ואתם אומרים שהוא רצוי פה?

חלאס כבר להיות אובר נחמדים, אף אחד לא רוצה את קלי פה לא בגלל הצד שבחר כמובן, אוהדי הפועל המקורית מוזמנים בחום, אלא בגלל הצביעות והדיבור המגעיל כלפינו
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  14:21:59  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

הבן אדם אשכרה ישב ביציע של טבריה במשחק נגדנו, מטנף עלינו בכל פורום אפשרי ואתם אומרים שהוא רצוי פה?

חלאס כבר להיות אובר נחמדים, אף אחד לא רוצה את קלי פה לא בגלל הצד שבחר כמובן, אוהדי הפועל המקורית מוזמנים בחום, אלא בגלל הצביעות והדיבור המגעיל כלפינו

אתה יכול להשתמש במושגי טינוף ועוד הקצנות כמה שתרצה ולהתנפל על "הנחמדות" של אנשים שחושבים אחרת ומסוגלים להתמודד עם שונות ועם ויכוחים .דעותיו היו לאורך כל השנים שאיחוד וחזרה להפועל י-ם זה המטרה העליונה ושהיה ניתן לבצע איחוד לאורך השנים ושגם קטמון אשמה שלא קרה ,וכשזה נכשל אחרי שנים רבות שהיה אתנו ,הוא הפנה עורף והפך להיות נגד קטמון.ביג דיל ,דעה אחרת שאני חושב ששגויה לחלוטין אבל מסוגל להתמודד אתה ולנהל ויכוח אתו(למרות ששוב זה בכר המון זמן לא מעסיק אותו) בלי להיסחף כמוך.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  15:00:46  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו אתם נורמלים? לטנף? טבריה? קלי לא הציע לשבת ביציע במשחק הבא (ואם היה מציע הייתי אומר לו ברוך הבא). הוא הציע עזרה לאוהד שרוצה לבוא למשחק ויש לו בעיה עם נשק. קצת פרופורציות. יש מספיק שנאה בעולם, קצת פחות לא יזיק.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  16:34:17  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים ששרים ביציע שלנו בית"ר זונה הם בגדר פושעים ותופעה שצריך למגר, לעומת זאת, אנשים ששרים קטמון זונה ביציעים אחרים מוזמנים בחום, נו מילא...
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  18:09:54  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשיו שקלי חוזר אולי תזמינו גם את חבר שלו מעיקם לחזור? באמת הרבה זמן לא שמענו פה ניתוחים בבולגרית על ההתפלגות הדמוגרפית של האוהדים שלנו, ואנחנו הרי מקבלים בברכה את כולם, גם אנשים שעושים הכל כדי לטנף עלינו בכל מקום אפשרי
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 10/12/2014 :  18:13:32  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שכל הברדק כאן היה נמנע אם קלי היה שולח הודעה פרטית לאותו משתמש

אבל הוא בחר להגיב לו בגלוי

למה?

כל אחד שיסיק מזה מה שבא לו...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07