משתמש |
בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 |
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/12/2014 : 20:32:35
|
מה שקרה עם השופט באישור השער שלהם הוא שערורייה . הקוון הרים דגל לנבדל והשופט קיבל את הנפת הדגל . שחקני בית שאן עטו על השופט ושכנעו אותו שהנגיחה הגיעה משחקן שלנו . זה לא משנה אם באמת שחקן שלנו נגח לאחור . שופט שמשנה את החלטתו בגלל ששחקנים משכנעים אותו פשוט גרוע . |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 12/12/2014 : 21:18:25
|
גם לדעתי שי מזור מצטיין המשחק. כבר כמה משחקים שהוא עושה עבודה טובה, אבל היום לדעתי היה המבחן הכי גדול שלו בשבועות האחרונים, והוא הצליח בו מעל למצופה. גם כשעבר בלית ברירה לעמדת המגן השמאלי עשה עבודת הגנה טובה.
היו כל מיני תהיות לגבי רצף הנצחונות הכי ארוך מאז שקמה הקבוצה, בדקתי ומסתבר שבעונת ליגה ב' היו 9 נצחונות רצופים (מההפסד ליצ'לאל ועד תיקו מול שדרות). לא בטוח בכלל שנשבור את השיא הזה העונה. |
|
|
שמונה
36 הודעות |
נשלח - 12/12/2014 : 21:26:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ידידה טובה שלי, ערביה הגיעה היום עם הבן שלה. שנים אני מנסה לשכנע אותה להביא אותו, אבל כדורגל לא מעניין אותה וכל מה שהיא מכירה זה אוהדי ביתר. בסוף המשחק היא שאלה אותי מתי המשחק הבא. "אין מה לעשות, התמכרתי".
איזה חדשות טובות ! |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 12/12/2014 : 23:51:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
מה שקרה עם השופט באישור השער שלהם הוא שערורייה . הקוון הרים דגל לנבדל והשופט קיבל את הנפת הדגל . שחקני בית שאן עטו על השופט ושכנעו אותו שהנגיחה הגיעה משחקן שלנו . זה לא משנה אם באמת שחקן שלנו נגח לאחור . שופט שמשנה את החלטתו בגלל ששחקנים משכנעים אותו פשוט גרוע .
אתם בטוחים שהוא שרק?כי אם כן אין לו מה לחפש יותר במגרשים ועלינו להתלונן באופן רשמי ולוודא שהבחור מורחק, זה מעבר לטעות שיפוט. לפי מה שראיתי הוא לא שרק. |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 00:08:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
מה שקרה עם השופט באישור השער שלהם הוא שערורייה . הקוון הרים דגל לנבדל והשופט קיבל את הנפת הדגל . שחקני בית שאן עטו על השופט ושכנעו אותו שהנגיחה הגיעה משחקן שלנו . זה לא משנה אם באמת שחקן שלנו נגח לאחור . שופט שמשנה את החלטתו בגלל ששחקנים משכנעים אותו פשוט גרוע .
אתם בטוחים שהוא שרק?כי אם כן אין לו מה לחפש יותר במגרשים ועלינו להתלונן באופן רשמי ולוודא שהבחור מורחק, זה מעבר לטעות שיפוט. לפי מה שראיתי הוא לא שרק.
למרות שכבר במגרש התווכחו איתי על זה, אני זוכר בוודאות שהוא לא שרק לפני השער. הקוון הרים דגל, אולי שחקנים עצרו בגלל זה ואולי לא, אבל השופט נתן למהלך להמשיך ורק אחרי שהכדור היה ברשת הוא שרק לנבדל. ואז שינה את דעתו. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 00:15:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
אתם בטוחים שהוא שרק?כי אם כן אין לו מה לחפש יותר במגרשים ועלינו להתלונן באופן רשמי ולוודא שהבחור מורחק, זה מעבר לטעות שיפוט. לפי מה שראיתי הוא לא שרק.
למרות שכבר במגרש התווכחו איתי על זה, אני זוכר בוודאות שהוא לא שרק לפני השער. הקוון הרים דגל, אולי שחקנים עצרו בגלל זה ואולי לא, אבל השופט נתן למהלך להמשיך ורק אחרי שהכדור היה ברשת הוא שרק לנבדל. ואז שינה את דעתו.
זה מה שחשבתי מעצבן אבל לגמרי חוקי . כמובן שלמעט החלטה זו הוא היה דיי עלוב. לילה טוב בוח ידעתי שבסוף תלמד את חוקי הנבדל. |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 06:39:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
למרות שכבר במגרש התווכחו איתי על זה, אני זוכר בוודאות שהוא לא שרק לפני השער. הקוון הרים דגל, אולי שחקנים עצרו בגלל זה ואולי לא, אבל השופט נתן למהלך להמשיך ורק אחרי שהכדור היה ברשת הוא שרק לנבדל. ואז שינה את דעתו.
+1, אבל תעזבו אותכם מהדבר הזה שכל קשר בינו לבין שיפוט מקרי בהחלט. יופי של משחק, יופי של אווירה (פרט לתקרית המיותרת עם הספסל של בית שאן), יופי של ניצחון. שלא יגמר לעולם. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 08:14:31
|
שאפו ענק ל: א. כל מי שעסק בפרסום המשחק, אחרי כמה משחקים מדכדכים מבחינת הנוכחות, הופתעתי ממש לראות את היציע שלנו ואת הכמות העצומה של הילדים למרות שעת הבי"ס. ב. צוות המרצ'נדייז על השידרוג המטורף. ג. מיקו ממן ושי מזור, שהיו בהפרש ניכר שני המצטיינים במשחק. לגבי התקרית, לא ראיתי כלום כך שאין לי שום מושג מי צודק הפעם וזה גם לא כזה חשוב. אבל באופן כללי, אפשר להפסיק עם המסורת הזו של להתעמת בכל משחק בית עם איזה תת-עוזר אפסנאי שמן של הקבוצה האורחת ולהיעלב בטירוף כשהוא עונה לקהל. אני כבר לא זוכר משחק בית שזה לא קרה, קצת פתטי. אגב, דווקא בנושא לחץ על שופטים שדופקים אותנו אנחנו משום מה רכים מדי.
|
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 11:02:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לגבי התקרית, לא ראיתי כלום כך שאין לי שום מושג מי צודק הפעם וזה גם לא כזה חשוב. אבל באופן כללי, אפשר להפסיק עם המסורת הזו של להתעמת בכל משחק בית עם איזה תת-עוזר אפסנאי שמן של הקבוצה האורחת ולהיעלב בטירוף כשהוא עונה לקהל. אני כבר לא זוכר משחק בית שזה לא קרה, קצת פתטי.
+1 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 11:28:55
|
באמת מיותר לריב ולרדת לרמה הנמוכה של שחקני ואנשי הצוות המתוסכלים של היריבות שלנו . עשה בשכל אחד האוהדים שלנו שפשוט צילם את ההתנהגות המגעילה של אנשי בית שאן . צריך לבדוק עם ההתאחדות אפשרות של ההעמדה לדין על בסיס צילומים שנעביר להם . |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 11:56:06
|
באמת מיותר לריב ולרדת לרמה הנמוכה של שחקני ואנשי הצוות המתוסכלים של היריבות שלנו . עשה בשכל אחד האוהדים שלנו שפשוט צילם את ההתנהגות המגעילה של אנשי בית שאן . צריך לבדוק עם ההתאחדות אפשרות של ההעמדה לדין על בסיס צילומים שנעביר להם .
בוא נגיד שאלמלא אחד האוהדים שלנו שירד בעצבים וקללות לספסל שלהם, כל זה לא היה מתחיל בכלל. הספסל שלהם ישב בשקט לפני התקרית |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 14:02:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
באמת מיותר לריב ולרדת לרמה הנמוכה של שחקני ואנשי הצוות המתוסכלים של היריבות שלנו . עשה בשכל אחד האוהדים שלנו שפשוט צילם את ההתנהגות המגעילה של אנשי בית שאן . צריך לבדוק עם ההתאחדות אפשרות של ההעמדה לדין על בסיס צילומים שנעביר להם .
בוא נגיד שאלמלא אחד האוהדים שלנו שירד בעצבים וקללות לספסל שלהם, כל זה לא היה מתחיל בכלל. הספסל שלהם ישב בשקט לפני התקרית
מצד אחד אני יכול להבין את הצורך לעמוד מול אוהדים יריבים ולא להתכופף מצד שני מול מי בדיוק החברה האלו יצאו רק הם יודעים לייצר בכל מחיר דרמה אלימה זה באמת פאתטי . |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 18:17:45
|
אם אפשר לבקש ,פעם היה מחולק דף עם הרכבי 2הקבוצות לפני המשחק , הקבוצה השניה פחות מענינת אותי ואני בטוח שלא כולם שולטים בצרוף של מספרי החולצות ושמות השחקנים , אני לא מדבר כמובן על אבירם ועוז מיכאל וגו'ני אבל את היתר אני ושכמותי נשמח להכיר דרך הדף הזה ולא נעים לשאול את זה שיושב לידך מי הבקיע ומי התחלף, אני מקווה שזה לא מסובך מידי לעשיה |
חרובי טל |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 19:57:14
|
מחזור 12 לא הסתיים עדיין, דקה 90 בהרצליה, והיא עומדת על 0:2 בלבד מי אמר יחס שערים וכל זה ?
ונשר בבית חטפה עכשיו 2:1 ממגדל כרום, שזה יהיה מצוין אם ישמרו על התוצאה.
--- הסתיים, כאמור הרצליה רק עם 2 אפס צנוע על א.א.פ ומגדל כרום- כל הכבוד, ניצחה את נשר 2:1.
קטמון מטפסת למקום השלישי בטבלה. |
נערך על ידי - אחד העם ב-13/12/2014 20:40:20 |
|
|
בית שאן - ששי 12.12 ב-12:00 |
|