משתמש |
בית"ר לא זונה  |
HST
285 הודעות |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 13:30:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אין לי בעיה עקרונית עם דיון לגבי השירים ביציע. יחד עם זאת, אני חושב שזה צריך להיות חלק מהדיון שהציע איתן בפורום חברי עמותה, באני מאמין הערכי של הקבוצה, ולא כנושא נפרד. אחרת אין לזה טעם, כי זה לא יגרום לשינוי.
ובכל מקרה, אני חושב שהבעיה של טמקין ואחרים היא בתפיסה של שירי העידוד שלנו נגד בית"ר במשמעות המילולית שלהם. הם כולם שירים שנשארים בתחום הספורט. כשאנחנו שרים "עד המוות הפועל" אף אחד לא חושב שאנחנו צריכים להתאבד פיזית. או "אלך איתך לכל מקום" לא באמת מחייב שנגיע לכל משחק או אימון. בדיוק באותו אופן, כשאנחנו שרים "ושאוחנה ישרף" אנחנו לא מאחלים לו חלילה שידלק פיזית. וכשאנחנו שרים "במזרחי יושבים קופים", אנחנו לא מתכוונים שיש שם קופים ולא בני אדם. זאת סתם מטאפורה, שמדגישה את הגועל שלנו מההתנהגות של חלק לא קטן מיושבי היציע. וזה בדיוק אחת המטרות של מטאפורות. אני לא חושב שיש שום דמיון בין השירים הללו לבין השירים הגזעניים והקללות של חלק מאוהדי בית"ר, שיוצאים מעבר לתחום הספורט.
יש מטאפורות ויש מטאפורות. ובניגוד ל"אלך איתך לכל מקום", שהדבר הכי נורא שיכול לקרות בגללו זה שהשחקנים שלנו לא יוכלו ללכת להתקלח בלי שנלך איתם, אני לא רוצה לדבר בכלל על מה הכי גרוע שיכול לקרות עם "שאוחנה יישרף". ונכון, אנחנו לא קבוצה כזאת, והאוהדים שלנו לא כאלה, וכו' וכו' אבל ברגע שאתה מוכן לקבל משפט כל כך אלים אתה בבעייה.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 13:55:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אין לי בעיה עקרונית עם דיון לגבי השירים ביציע. יחד עם זאת, אני חושב שזה צריך להיות חלק מהדיון שהציע איתן בפורום חברי עמותה, באני מאמין הערכי של הקבוצה, ולא כנושא נפרד. אחרת אין לזה טעם, כי זה לא יגרום לשינוי.
ובכל מקרה, אני חושב שהבעיה של טמקין ואחרים היא בתפיסה של שירי העידוד שלנו נגד בית"ר במשמעות המילולית שלהם. הם כולם שירים שנשארים בתחום הספורט. כשאנחנו שרים "עד המוות הפועל" אף אחד לא חושב שאנחנו צריכים להתאבד פיזית. או "אלך איתך לכל מקום" לא באמת מחייב שנגיע לכל משחק או אימון. בדיוק באותו אופן, כשאנחנו שרים "ושאוחנה ישרף" אנחנו לא מאחלים לו חלילה שידלק פיזית. וכשאנחנו שרים "במזרחי יושבים קופים", אנחנו לא מתכוונים שיש שם קופים ולא בני אדם. זאת סתם מטאפורה, שמדגישה את הגועל שלנו מההתנהגות של חלק לא קטן מיושבי היציע. וזה בדיוק אחת המטרות של מטאפורות. אני לא חושב שיש שום דמיון בין השירים הללו לבין השירים הגזעניים והקללות של חלק מאוהדי בית"ר, שיוצאים מעבר לתחום הספורט.
יש מטאפורות ויש מטאפורות. ובניגוד ל"אלך איתך לכל מקום", שהדבר הכי נורא שיכול לקרות בגללו זה שהשחקנים שלנו לא יוכלו ללכת להתקלח בלי שנלך איתם, אני לא רוצה לדבר בכלל על מה הכי גרוע שיכול לקרות עם "שאוחנה יישרף". ונכון, אנחנו לא קבוצה כזאת, והאוהדים שלנו לא כאלה, וכו' וכו' אבל ברגע שאתה מוכן לקבל משפט כל כך אלים אתה בבעייה.
כבר לא שרים ש"אוחנה יישרף" אלא ש"אוחנה יכשל" - וככל שמדובר בנבחרת הנוער אותה הוא מאמן זה בהחלט הולם את המציאות |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 14:19:13
|
ברמי לוי יש אקונומיקה במבצע קבוצה שמתנהלת אחרת עאלק רק מעודדים את הקבוצה עאלק משהו אחר בנוף הכדורגל עאלק |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 14:44:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
אני מחליף את הבן זונה בנבלה זה עובד מצוין ומתאר אותם לא רע בכלל.
היי יש לי זכויות יוצרים על זה לא? זו באמת קללה מגעילה (שלדעתי לא צריכה להיחשב קללה) בקשר לשנאה למנורה: שונא אותם!!! כל כך שונה אותם. אני שונא אותך ביתר אני שונא אותך ביתר אני שונא אותך ביתר שונה ת'מנורה אוחנה נבלה! |
avanti livorno
|
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 15:52:43
|
הגרוש שלי: לא נוח לי ואני לא מצטרף כששרים תכנים של שנאה/קנטור/ לעג. אני בעד שירי אהבה/אהדה, משתדל להצטרף אליהם כמיטב יכולתי ומצב הגרון שלי. נגד שירי שנאה אצלנו (אלי אוחנה וכו'...) ובכדורסל (שמעון מזרחי וכו'...). יש לנו מספיק שנאה במדינה, אולי נהיה שונים גם בכך?... |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 16:16:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
הגרוש שלי: לא נוח לי ואני לא מצטרף כששרים תכנים של שנאה/קנטור/ לעג. אני בעד שירי אהבה/אהדה, משתדל להצטרף אליהם כמיטב יכולתי ומצב הגרון שלי. נגד שירי שנאה אצלנו (אלי אוחנה וכו'...) ובכדורסל (שמעון מזרחי וכו'...). יש לנו מספיק שנאה במדינה, אולי נהיה שונים גם בכך?...
אולי גם נהיה שונים ונעבור לשחק מנקלה? אנחנו קבוצת כדורגל, יש לנו יריבה עירונית, והיא מהגדרתה זונה, בנוסף, יציעיה מאוכלסים בקופים מאד פשוט
|
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 16:22:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
הגרוש שלי: לא נוח לי ואני לא מצטרף כששרים תכנים של שנאה/קנטור/ לעג. אני בעד שירי אהבה/אהדה, משתדל להצטרף אליהם כמיטב יכולתי ומצב הגרון שלי. נגד שירי שנאה אצלנו (אלי אוחנה וכו'...) ובכדורסל (שמעון מזרחי וכו'...). יש לנו מספיק שנאה במדינה, אולי נהיה שונים גם בכך?...
אולי גם נהיה שונים ונעבור לשחק מנקלה?
האם זאת באמת תשובתך? האם באמת בגלל שאנחנו אוהדי קבוצת כדורגל נגזר עלינו לקלל? |
 |
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 18:47:20
|
לא מבין מה אתם רוצים. אלוהים פירגן לנו עם יריבה, שעל פי כל מילון אהדה מצוי, היא אכן זונה ואף זונה בת זונה. ולא כאן מסתיים הדבר, מסתבר שיש אשכרה קופים שיושבים במזרחי, לכו לבדוק. |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 20:12:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
אולי גם נהיה שונים ונעבור לשחק מנקלה?
האם זאת באמת תשובתך? האם באמת בגלל שאנחנו אוהדי קבוצת כדורגל נגזר עלינו לקלל?
כן את בית"ר הזונה וכשלאמאמאמאמאמאמאמא של האוהדים שלה הקופים |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 20:51:14
|
חרא על ביתר ועל אוחנה ועל איתן טייב |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 20/11/2014 : 22:48:49
|
לפרופסורים מותר להגיד בן זונה במשחקים ? אמנם זה לא חינוכי לקלל אבל מצד שני הם אנשים משכילים ופרוגרסיביים שמתאימים יפה לפרופיל האוהד המצוי שחלקנו מנסה לצייר. מי שחושב שנפשו העדינה של בנו לא יכולה לשאת כמה קללות במשחק לא חייב להביא אותו אבל לדעתי הוא טועה בגדול. וחוצמזה השיר על הקופים הוא פשוט גאוני . ברגע שיפסיקו לשיר אותו אני מבטל את החברות בעמותה לאלתר.
|
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 21/11/2014 : 05:39:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
אליה: בלי טיפה אחת של ציניות - הזיכרון שלך מ-1986 ממש-ממש נוגע ללב, למרות המתקתקות הציונית הנודפת ממנו למרחקים.
נראה לי שעדיף לוותר על הויכוח האם אנחנו ציוניים או לא, מסיבות של קרע בעם. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 21/11/2014 : 18:34:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
לא מבין מה אתם רוצים. אלוהים פירגן לנו עם יריבה, שעל פי כל מילון אהדה מצוי, היא אכן זונה ואף זונה בת זונה. ולא כאן מסתיים הדבר, מסתבר שיש אשכרה קופים שיושבים במזרחי, לכו לבדוק.
|
 |
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 23/11/2014 : 11:03:41
|
ביתר זונה... תאמינו לי... והלוואי שישרף המזרחי... ללא ספק ברוב מוחלט מהזמן יושבים שם חיות... לא בטוח שקופים אבל חיות.. אוחנה בן זונה שיכור... שחקן טוב אבל בן זונה שיכור.. ולמה? כי סבלתי ממנו אין סוף בילדותי... וכי הוא אליל היריבה העירונית שלנו... אז מוות לצהובים.. וגולה.. גולה... |
 |
|
בית"ר לא זונה  |
|