פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית"ר לא זונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית"ר לא זונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית"ר לא זונה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  16:26:27  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

היה כ"כ ברור שברגע שיפתר נושא הנעליים הצהובות ימצאו נושא אחר להציק בו, לפחות הפעם זה לא להנהלה אלא לאוהדים.

או בקיצור- שכל אחד יעשה מה שבראש שלא, לדרוש ממישהו לא לשיר בית"ר זונה טיפשי כמו לדרוש ממישהו לשיר את זה. יש מי שנותן את הטון ביציע היום והם החליטו שאין שום בעיה עם השיר הזה, לא טוב לכם? בואו אתם ותהיו אלה שנותנים את הטון ביציע, קצת חוצפה שאנשים שיושבים כל המשחק ולא מעודדים נותנים הוראות לאנשים שקורעים את הגרון 90 דקות כל משחק

ולסיכום:

הופה, בית"ר זונה! יאללה סכנין.

עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  16:31:32  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שתוקף את טמקין שמנסה "למשטר לו את האהדה" מגזים. בן אדם אחד - שלא משמש בתפקיד כלשהו בקבוצה - כתב את דעתו (הנחרצת) על סוגיה והעלה בקשה. מי שמרגיש כל כך "מותקף" מזה צריך לבדוק את עצמו.

לעניין עצמו, אני מודה שהמחשבה הזו חלפה גם אצלי במשחק האחרון. אני מתחבר לדברים שמיכאל כתב למעלה, בעיקר בהקשר של "ביתר זונה". יש עם זה בעייתיות, אבל מבחינתי זה משקף את העובדה שאנחנו לא מושלמים (כן, גם לי מתפלק "יא בן זונה" מפעם לפעם...).

לעומת זאת, השיר השני - שאין ספק שכיף לשיר אותו - סתם מוציא אותנו צבועים. יכול להיות שזה לא כזה גרוע או "ברומא נהג כרומאי", אבל אני שמח שהנושא עולה וגורם לעוד אנשים לחשוב על הסוגיה.
עבור לתחילת הדף

נעם"ש נעם"ש מנותק

163 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  17:56:00  הצג פרופיל שלח ל- נעם"ש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רק "אנשים שלא מעודדים" לא אוהבים את השירים האלו.
אני מוציא את הגרון כל משחק כל המשחק ו"במזרחי יושבים קופים ת'אלף בית הם לא יודעים" או "שישרף המזרחי" לא יוצא מהפה שלי, וגם לא נעים לעמוד בתוך קבוצה שצורחת דברים כאלה. כשהשיר הזה מתחיל אני משתתק, ושומר כוח לשירים לא גזעניים.
אין מה לעשות, במזרחי יושבים קופים זה גזעני, אני לא חושב שאני יכול לקבוע לאחרים מה לשיר, אבל בטח שאני יכול להגיד מה דעתי על זה, בדיוק כמו שאני אומר מה דעתי על הגזענות של קבוצות אחרות.

ואם בקבוצות אחרות וגזעניות עסקינן - לא אוהב את בית"ר בכלל, אבל משתדל להימנע מלהשתמש בזונה כקללה - מי שצריך להיות מושפל הם הגברים שמנצלים זונות, לא הזונות.
בכללי, אני לא רואה סיבה להתעסק עם בית"ר כשאני מעודד את הפועל.

אני גם לא היחיד שמעודד שכתב פה נגד השירים האלו, ואני בטוח שיש עוד.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  18:15:09  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נעם"ש

לא רק "אנשים שלא מעודדים" לא אוהבים את השירים האלו.
אני מוציא את הגרון כל משחק כל המשחק ו"במזרחי יושבים קופים ת'אלף בית הם לא יודעים" או "שישרף המזרחי" לא יוצא מהפה שלי, וגם לא נעים לעמוד בתוך קבוצה שצורחת דברים כאלה. כשהשיר הזה מתחיל אני משתתק, ושומר כוח לשירים לא גזעניים.
אין מה לעשות, במזרחי יושבים קופים זה גזעני, אני לא חושב שאני יכול לקבוע לאחרים מה לשיר, אבל בטח שאני יכול להגיד מה דעתי על זה, בדיוק כמו שאני אומר מה דעתי על הגזענות של קבוצות אחרות.

ואם בקבוצות אחרות וגזעניות עסקינן - לא אוהב את בית"ר בכלל, אבל משתדל להימנע מלהשתמש בזונה כקללה - מי שצריך להיות מושפל הם הגברים שמנצלים זונות, לא הזונות.
בכללי, אני לא רואה סיבה להתעסק עם בית"ר כשאני מעודד את הפועל.

אני גם לא היחיד שמעודד שכתב פה נגד השירים האלו, ואני בטוח שיש עוד.

נו, אז?
חלק לא שרים בית"ר זונה כי נמנעים מהשימוש במילה זונה
חלק לא שרים את אנא בכח כי זה נאחס ומביא הפסדים
חלק לא שרים את שומר החומות מטעמים אידאולוגים
חלק לא שרים שירים אחרים כי הם גנובים מאיזה הפועל פ"ת
חלק לא שרים "שינינו את ההיסטוריה" כי זה שיר שחצני ויהיר
חלק לא שרים "שותים את הכוס של ערק עם לימונדה ומעשנים את כל המריחואנה" כי עישון מריחואנה זה לא חוקי
חלק לא שרים "שאוחנה יכשל" כי הוא מאמן נבחרת ישראל בנוער וזה לאחל להפסדים של נבחרת ישראל
והרשימה עוד ארוכה

בסופו של דבר יש מי שמכתיב את הטון ביציע (בד"כ זה האנשים שמעודדים כל המשחק) והם קובעים איזה שירים ישירו ואיזה לא, מפה שכל אחד יחליט לאיזה שיר הוא מצטרף ואיזה לא, אם נתחיל עכשיו לחפש למה לפסול כל שיר בקלות לא נשיר 90% מהשירים שלנו
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  18:42:33  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ז'דנוב כבר מת מזמן, לא נכתיב לאיש מה לומר ומה לשיר. מותר לאבי טמקין לבטא את דעתו והוא עשה זאת היטב. אישית, אני שונא את הקללות האלה ואינני ניזון משנאה אלא מאהבת קטמון, שהיא זהה בעיניי לאהבת האדם
עבור לתחילת הדף

dudiy dudiy מנותק

39 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  19:08:32  הצג פרופיל שלח ל- dudiy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביתר זונה ואלי אוחנה בן זונה זה לקלל..אני זוכר בשנה שעברה בהפסקת המשחק נגד נתניה כשהם קיללו אותנו התגובה של רוב האוהדים הייתה מחיאת כפיים. תגובה נהדרת לאוהדי נתניה המקללים. צריך לשרוק בוז על הקללות ברגע ששרים אותם אצלנו .
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  20:10:49  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לכולם
כבר 14 שנה לא ישבתי ביציע מול הקופים הבני שארמוטות האלה, חששתי שהזדקנתי והשנאה לבית"ר (שהיא זונה) מעט דעכה
תודה שהזכרתם לי כמה אני שונא את כושלאמאמאמאמאמאמאמא שלהם
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  21:53:54  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה עקרונית עם דיון לגבי השירים ביציע. יחד עם זאת, אני חושב שזה צריך להיות חלק מהדיון שהציע איתן בפורום חברי עמותה, באני מאמין הערכי של הקבוצה, ולא כנושא נפרד. אחרת אין לזה טעם, כי זה לא יגרום לשינוי.

ובכל מקרה, אני חושב שהבעיה של טמקין ואחרים היא בתפיסה של שירי העידוד שלנו נגד בית"ר במשמעות המילולית שלהם. הם כולם שירים שנשארים בתחום הספורט. כשאנחנו שרים "עד המוות הפועל" אף אחד לא חושב שאנחנו צריכים להתאבד פיזית. או "אלך איתך לכל מקום" לא באמת מחייב שנגיע לכל משחק או אימון. בדיוק באותו אופן, כשאנחנו שרים "ושאוחנה ישרף" אנחנו לא מאחלים לו חלילה שידלק פיזית. וכשאנחנו שרים "במזרחי יושבים קופים", אנחנו לא מתכוונים שיש שם קופים ולא בני אדם. זאת סתם מטאפורה, שמדגישה את הגועל שלנו מההתנהגות של חלק לא קטן מיושבי היציע. וזה בדיוק אחת המטרות של מטאפורות. אני לא חושב שיש שום דמיון בין השירים הללו לבין השירים הגזעניים והקללות של חלק מאוהדי בית"ר, שיוצאים מעבר לתחום הספורט.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  22:04:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מחליף את הבן זונה בנבלה זה עובד מצוין ומתאר אותם לא רע בכלל.

אני מסכים שזה גזעני וזה סקסיסטי וואלה זה מבאס בתכל'ס שאנחנו שרים את זה... אני חושב שהנזק כאן גדול מהתועלת.

אשמח להחליף לבמזרחי יושבים פושעים, חבורה של גזענים או משהו כזה, זה היה יוצא הרבה יותר בכיף ועמוק עמוק מהסרעפת. שמי שטוב בזה ימציא.

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-19/11/2014 22:18:08
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  22:40:35  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ז'דנוב כבר מת מזמן, לא נכתיב לאיש מה לומר ומה לשיר. מותר לאבי טמקין לבטא את דעתו והוא עשה זאת היטב. אישית, אני שונא את הקללות האלה ואינני ניזון משנאה אלא מאהבת קטמון, שהיא זהה בעיניי לאהבת האדם

אני עם בלאש ביקו וחיים.
מי שלא אוהב שיפסיק לשיר, אני כבר הפסקתי מזמן. ייעלם מעצמו תוך כמה שנים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  22:49:02  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הרבה ילדים וגם ילדות בקהל. הם אוהבים לעודד, זה מכווץ לי את הבטן לשמוע ילדים מצטרפים לשירים עם קללות (זונה). בני הצעיר (בן 6) שאל אותי בשיא התמימות (למשמע שירי השטנה לביתר)האם בשביל לאהוב את קטמון צריך לשנוא את ביתר ? מה לו ולשנאת ביתר ? הוא לא יודע איך הם נראים וכמה הם מסריחים וזה גם לא צריך לעניין אותו... כדורגל בשבילו זה הפועל קטמון, וזה מקסים בעיני וזו הסיבה שאני הולך איתו למשחקים בשמחה - כי מעודדים באהבה כל הזמן, כי מוחאים כפיים לשחקנים בסיום, כי חווית העידוד והשהיה ביציע היא כל כך חיובית וספורטיבית ומנוגדת לכל סטיגמה על אוהדי כדורגל.
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  23:03:22  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קורע רת הגרון כל משחק, אבל ממש מתבאס כששרים "במזרחי יושבים קופים ת'אלף בית הם לא יודעים".
מסכים מאה אחוז עם אבי ואחרים- גזעני, מתנשא ומסמל את כל מה שרע בהתנשאות האשכנזית על המזרחים. ממש אשמח אם נפחית את הגזענות וההתנשאות אצלנו, גם בגלל שזה מרחיק. בית"ר זונה- לא אוהב, לא שר אבל פחות חמור בעיני.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  23:11:56  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוני.ב.

קורע רת הגרון כל משחק, אבל ממש מתבאס כששרים "במזרחי יושבים קופים ת'אלף בית הם לא יודעים".
מסכים מאה אחוז עם אבי ואחרים- גזעני, מתנשא ומסמל את כל מה שרע בהתנשאות האשכנזית על המזרחים. ממש אשמח אם נפחית את הגזענות וההתנשאות אצלנו, גם בגלל שזה מרחיק. בית"ר זונה- לא אוהב, לא שר אבל פחות חמור בעיני.

נראה לי אתה יצאת קצת גזען בכל הסיפור שלך מה כל האוהדים שלנו אשכנזים? מה כל השרים על היציע המזרחי הם צאצאי וורשה וברלין? השירה מיועדת לגוש המיוזע הגזעני האלים שמאכלס את היציע המזרחי שהדבר הפחות מזיק שאפשר לומר עליהם שהם קופים אנאלפבתים. שיר קנטרני קליט במידה סבירה...לא יודע מאיפה אתם מביאים את הפרשנויות הסוציולוגיות שלכם.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 20/11/2014 :  00:41:29  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק רציתי להתחלק איתכם במשהו אישי:שנים רבות לפני עליה(1986) היו היה לו משחק פרידה של אולג בלוחין (אחד השחקנים הגדולים ביותר בתולדות כדורגל הרוסי),אנוכי כמו רבים אחרים נדבקתי למסך הזוהר כדי לראת את נבחרת העולם :בואטרגניו,מרטין ואסקאס,דראגן סטוייקוביץ,בארדסלי,בראיאן רובסו,אלי מאקקויסט ושות,נגד נבחרת דינאמו שבה שיחקו רק שחקנים של כל הקבוצות דינאמו של רוסיה כהוקרה לבלוחין שמעולם לבגד בסמל ולא שיחק בקבוצה אחרת.בדקה 60 ומהשהו החליף שחקן אלמוני בשבילי את בריאן רובסון:"נכנס לשחק..........אוחנה -ישראל "אמר הפרשן.כולם הסתכלו עלי :"תראו ,איזה יופי אמר אחד החברים שלי -יש יהודים חןץ ממך שמשחקים כדורגל" .ואני? התרגשתי.מצטער לא אומר לאף אחד מה לעשות.אבל יש לי נוסטלגיה לאוחנה.לא כועסים נכון?

אליה

נערך על ידי - אליה ב-20/11/2014 00:42:22
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 20/11/2014 :  10:04:21  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אליה: בלי טיפה אחת של ציניות - הזיכרון שלך מ-1986 ממש-ממש נוגע ללב, למרות המתקתקות הציונית הנודפת ממנו למרחקים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בית"ר לא זונה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07