שאלת הסקר:
עושה רושם שהאוירה העכורה הכללית במדנה ומחוצה לה חודרת גם לכאן. על כן אנו מוצאים שטויות להתקוטט עליהן. מתקבלת תמונה מוזרה שאנו עסוקים יותר בלריב מאשר בלשמוח על הנצחון הרביעי ברציפות של קבוצתנו האהובה. על כן אני מציע שנצביע על מה נריב השבוע - לפחות פה נשיג קונצנזוס. תודה.
עושה רושם שהאוירה העכורה הכללית במדנה ומחוצה לה חודרת גם לכאן. על כן אנו מוצאים שטויות להתקוטט עליהן. מתקבלת תמונה מוזרה שאנו עסוקים יותר בלריב מאשר בלשמוח על הנצחון הרביעי ברציפות של קבוצתנו האהובה. על כן אני מציע שנצביע על מה נריב השבוע - לפחות פה נשיג קונצנזוס. תודה.
גדעון, יא מניאק. ככה אתה מחליט לנו על איזה אופציות אנחנו יכולים לריב? אני מחרים ת'סקר שלך. אני רוצה לריב על מה עושים עם החתולה שמסתובבת ביציע הדרומי בטדי כל משחק.
בהמשך לאדם: גדעון - מאיפה נטלת לעצמך סמכויות של מנהיג יחיד לקבוע את סדר היום הקולטיבי? אני מבקש להציע נושא לדיון שיש לו חשיבות אסטרטגית: טרמפולינה או האזור הטכני של מאמן קטמון - איפה קופצים יותר גבוה?
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק]