פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בית"ר לא זונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בית"ר לא זונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם בית"ר לא זונה נושא הבא
עמוד: מתוך 4

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  10:43:19  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדרכינו חזרה מחדרה התפתחה בין נוסעי המכונית שיחה בעניין שני שירי/קריאות "עידוד" המלווים אותנו תקופה ארוכה: הופה ביתר זונה ובמזרחי יושבים קופים. אז הנה בקשה קטנה. להפסיק עם קריאות אלה ועם שירים אלה. להתרכז במה שהוא שלנו, ומקור של גאווה. מהאצבע ועד ל"אני מקטמון"
נתחיל בכמה עובדות. זנות היא קללה חברתית, ונשים רבות נאלצות לעסוק בכך מכוח מצוקה כלכלית, שלא לדבר על סחר בנשים, התמכרויות וכו. לראות בכך "גנאי" הוא לשתף פעולה עם אותה מערכת שהופכת אותן לקורבן.אז בית"ר אינה זונה, היא קבוצה אשר בין אוהדים גזענים רבים, היא מעודדת לאומנות קיצונית ועוד מיני דברים רעים אחרים. ל"זונה" אין כל קשר לכך, אלא בעיני מי שעדיין שרוי בתרבות סקסיטית ונצלנית כלפי נשים.
במזרחי לא יושבים קופים, אלא בני אדם. הם גזענים (לפחות חלקם), ואני מתעב את הקריאות ושלהם. אך ברגע שאנו מכנים קופים אנו יורדים לאותה רמה ולאותו סטטוס. לא רק שרצוי שנפסיק, צריך ממש להוציא את השיר הדבילי הזה מהרפרטואר.....

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-19/11/2014 10:45:26

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  11:28:56  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מזדהה. את שני השירים האלה כבר לא בא לי לשיר, במיוחד את השני.
אבל, וזה אבל חשוב, אני יודע שהסיבה שלא בא לי לשיר אותם זה עולם האסוציאציות שהתפתח אצלי במהלך השנים, שקשור למילים הללו ולהקשרים שאבי ציין. אני מכיר בזה שלא לכולם האסוציאציות דומות, ואין לי שום כוונה לחנך מישהו. מי שירצה לשיר מוזמן, אני פשוט לא שר.
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  11:54:38  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בית"ר זונה, אלי אוחנה בן זונה, שיישרף המזרחי, זונות זונות זונות
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  12:15:03  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על הזנות במקרא:

ישעיהו א' (אם תרצו - החלק הראשון - ביתר. החלק השני - קטמון)

כא אֵיכָה הָיְתָה לְזוֹנָה, קִרְיָה נֶאֱמָנָה; מְלֵאֲתִי מִשְׁפָּט, צֶדֶק יָלִין בָּהּ--וְעַתָּה מְרַצְּחִים. כב כַּסְפֵּךְ, הָיָה לְסִיגִים; סָבְאֵךְ, מָהוּל בַּמָּיִם. כג שָׂרַיִךְ סוֹרְרִים, וְחַבְרֵי גַּנָּבִים--כֻּלּוֹ אֹהֵב שֹׁחַד, וְרֹדֵף שַׁלְמֹנִים; יָתוֹם לֹא יִשְׁפֹּטוּ, וְרִיב אַלְמָנָה לֹא-יָבוֹא אֲלֵיהֶם. {ס} כד לָכֵן, נְאֻם הָאָדוֹן יְהוָה צְבָאוֹת--אֲבִיר, יִשְׂרָאֵל: הוֹי אֶנָּחֵם מִצָּרַי, וְאִנָּקְמָה מֵאוֹיְבָי. כה וְאָשִׁיבָה יָדִי עָלַיִךְ, וְאֶצְרֹף כַּבֹּר סִיגָיִךְ; וְאָסִירָה, כָּל-בְּדִילָיִךְ. כו וְאָשִׁיבָה שֹׁפְטַיִךְ כְּבָרִאשֹׁנָה, וְיֹעֲצַיִךְ כְּבַתְּחִלָּה; אַחֲרֵי-כֵן, יִקָּרֵא לָךְ עִיר הַצֶּדֶק--קִרְיָה, נֶאֱמָנָה. כז צִיּוֹן, בְּמִשְׁפָּט תִּפָּדֶה; וְשָׁבֶיהָ, בִּצְדָקָה. כח וְשֶׁבֶר פֹּשְׁעִים וְחַטָּאִים, יַחְדָּו; וְעֹזְבֵי יְהוָה, יִכְלוּ. כט כִּי יֵבֹשׁוּ, מֵאֵילִים אֲשֶׁר חֲמַדְתֶּם; וְתַחְפְּרוּ--מֵהַגַּנּוֹת, אֲשֶׁר בְּחַרְתֶּם. ל כִּי תִהְיוּ, כְּאֵלָה נֹבֶלֶת עָלֶהָ; וּכְגַנָּה, אֲשֶׁר-מַיִם אֵין לָהּ. לא וְהָיָה הֶחָסֹן לִנְעֹרֶת, וּפֹעֲלוֹ לְנִיצוֹץ; וּבָעֲרוּ שְׁנֵיהֶם יַחְדָּו, וְאֵין מְכַבֶּה.

שופטים פרק יא (אפשר להיות גם בן זונה וגם מנהיג לאומי)

א וְיִפְתָּח הַגִּלְעָדִי, הָיָה גִּבּוֹר חַיִל, וְהוּא, בֶּן-אִשָּׁה זוֹנָה; וַיּוֹלֶד גִּלְעָד, אֶת-יִפְתָּח. ב וַתֵּלֶד אֵשֶׁת-גִּלְעָד לוֹ, בָּנִים; וַיִּגְדְּלוּ בְנֵי-הָאִשָּׁה וַיְגָרְשׁוּ אֶת-יִפְתָּח, וַיֹּאמְרוּ לוֹ לֹא-תִנְחַל בְּבֵית-אָבִינוּ--כִּי בֶּן-אִשָּׁה אַחֶרֶת, אָתָּה. ג וַיִּבְרַח יִפְתָּח מִפְּנֵי אֶחָיו, וַיֵּשֶׁב בְּאֶרֶץ טוֹב; וַיִּתְלַקְּטוּ אֶל-יִפְתָּח אֲנָשִׁים רֵיקִים, וַיֵּצְאוּ עִמּוֹ. ד וַיְהִי, מִיָּמִים; וַיִּלָּחֲמוּ בְנֵי-עַמּוֹן, עִם-יִשְׂרָאֵל. ה וַיְהִי, כַּאֲשֶׁר-נִלְחֲמוּ בְנֵי-עַמּוֹן עִם-יִשְׂרָאֵל; וַיֵּלְכוּ זִקְנֵי גִלְעָד, לָקַחַת אֶת-יִפְתָּח מֵאֶרֶץ טוֹב. ו וַיֹּאמְרוּ לְיִפְתָּח--לְכָה, וְהָיִיתָה לָּנוּ לְקָצִין; וְנִלָּחֲמָה, בִּבְנֵי עַמּוֹן. ז וַיֹּאמֶר יִפְתָּח, לְזִקְנֵי גִלְעָד, הֲלֹא אַתֶּם שְׂנֵאתֶם אוֹתִי, וַתְּגָרְשׁוּנִי מִבֵּית אָבִי; וּמַדּוּעַ בָּאתֶם אֵלַי, עַתָּה, כַּאֲשֶׁר, צַר לָכֶם. ח וַיֹּאמְרוּ זִקְנֵי גִלְעָד אֶל-יִפְתָּח, לָכֵן עַתָּה שַׁבְנוּ אֵלֶיךָ, וְהָלַכְתָּ עִמָּנוּ, וְנִלְחַמְתָּ בִּבְנֵי עַמּוֹן; וְהָיִיתָ לָּנוּ לְרֹאשׁ, לְכֹל יֹשְׁבֵי גִלְעָד. ט וַיֹּאמֶר יִפְתָּח אֶל-זִקְנֵי גִלְעָד, אִם-מְשִׁיבִים אַתֶּם אוֹתִי לְהִלָּחֵם בִּבְנֵי עַמּוֹן, וְנָתַן יְהוָה אוֹתָם, לְפָנָי--אָנֹכִי, אֶהְיֶה לָכֶם לְרֹאשׁ. י וַיֹּאמְרוּ זִקְנֵי-גִלְעָד, אֶל-יִפְתָּח: יְהוָה, יִהְיֶה שֹׁמֵעַ בֵּינוֹתֵינוּ--אִם-לֹא כִדְבָרְךָ, כֵּן נַעֲשֶׂה. יא וַיֵּלֶךְ יִפְתָּח עִם-זִקְנֵי גִלְעָד, וַיָּשִׂימוּ הָעָם אוֹתוֹ עֲלֵיהֶם לְרֹאשׁ וּלְקָצִין;

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-19/11/2014 12:17:47
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  12:18:32  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביתר אכן לא זונה
אבל כושלאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלה זונה ושארמוטה
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  12:46:58  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ביתר אכן לא זונה
אבל כושלאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמאמא שלה זונה ושארמוטה

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  13:01:54  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תפסיקו לנסות למשטר לנו את האהדה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  13:50:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

תפסיקו לנסות למשטר לנו את האהדה.

+1

אין פה גזענות ולא הסטה אלימות.
מי שרוצה לשיר ביטר זונה - סחטיין עליו, מי שלא רוצה גם סבבה.
אבל ראבק צאו לאנשים מהוריד.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  13:52:10  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד בית"ר הוא בן שיל זונה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  14:16:11  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי, הוצאת את כל השדים מהבקבוק
אני מציע להפסיק את הדיון הזה שלא נראה שמתקדם לשום מקום טוב. מי שרוצה ישיר ומי שלא, לא.
כל עוד לא מדובר על גזענות או אלימות, כולנו יכולים לחיות עם השירים האלה גם אם לא כולם בשמחה.
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  14:17:48  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי רחש כזה או אחר שלאבירם מפריע השיר עם ''אלי אוחנה בן זונה''.
מכאן, תעשו מה שאתם רוצים.

לדעתי אפשר לוותר על שירי השנאה לבית''ר, עד שנשחק נגד בית''ר
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  15:07:14  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"במזרחי יושבים קופים" זו אמירה גזענית, גם אם מי ששר אותה יטען עד מחרתיים שביציע המזרחי יושבים גם אשכנזים.
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  15:12:24  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון, אנו קהילה - מה שעושה קומץ אוהדים מבטא את כולנו. אני תמיד שמח להזמין למשחקים הורים עם ילדיהם בנימוק שזו קבוצת אוהדים אחרת, שכאן לא מקללים. בלי להיכנס להגדרות המדויקות של זונות בתנך, בחברה המודרנית ובשפת הדיבור אני מרגיש כלפיהם מאוד לא נוח כאשר שרים את השיר הזה.
חוץ מזה אני גאה שיש לנו אוהדים לא מעטים שאהדו פעם את ביתר. בואו נכבד גם אותם.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  15:32:33  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זונה לא זונה, כמו שכתבו פה אין למילה הזו כבר את המשמעות המקורית.
"במזרחי יושבים קופים ת'אלף בית הם לא יודעים" זה פחות או יותר כמו לנהום לשחקן שחור או לזרוק לו בננות.
עבור לתחילת הדף

mstatar mstatar מנותק

37 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  16:02:32  הצג פרופיל שלח ל- mstatar הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לאלה שחשים אי נוחות ודחייה מהשירים האלה. מותר גם מותר להגיד זאת. ואין זה פוגע בזכות של אחרים לחשוב אחרת. אולם לטעון ש"קופים" זה לא גזעני ו"זונה" אינה אלימות מילולית לא מסתדר, לדעתי, עם היגיון סביר. אני הרבה יותר אוהד עד הסוף את קטמון, מזדהה עם הערכים והמיזמים של קהילתינו והרבה פחות עסוק באחרים ובוודאי בביתר. יש לנו כול כך מהצד שלנו שבכיף עוזב את ביתר לעצמה (שלא נדבר על המספר הלא מבוטל, ולא רק השנה, של שחקני עבר ואוהדי עבר של ביתר, שנתנו ונותנים הכול עבור קטמון!!!
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 19/11/2014 :  16:19:08  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה כ"כ ברור שברגע שיפתר נושא הנעליים הצהובות ימצאו נושא אחר להציק בו, לפחות הפעם זה לא להנהלה אלא לאוהדים.

או בקיצור- שכל אחד יעשה מה שבראש שלא, לדרוש ממישהו לא לשיר בית"ר זונה טיפשי כמו לדרוש ממישהו לשיר את זה. יש מי שנותן את הטון ביציע היום והם החליטו שאין שום בעיה עם השיר הזה, לא טוב לכם? בואו אתם ותהיו אלה שנותנים את הטון ביציע, קצת חוצפה שאנשים שיושבים כל המשחק ולא מעודדים נותנים הוראות לאנשים שקורעים את הגרון 90 דקות כל משחק

ולסיכום:

הופה, בית"ר זונה! יאללה סכנין.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם בית"ר לא זונה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07