פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מגדל העמק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מגדל העמק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא
עמוד: מתוך 6

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:59:57  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

הניחוש שלי הוא שרוב אוהדי הקבוצה לא אוהבים את הנעליים הצהובות, אבל זה לא מספיק חשוב להם כדי לעשות מזה ענין. אני מזדהה עם אלה שסבורים שהחפירות כאן הפכו הרבה יותר מאוסות מהנעליים.
מקובל עלי שזכותכם להמשיך להשמיע את קולכם אבל מעדיף שתרכזו את זה בשרשור אחד ותפסיקו להלביש את הנושא על כל שיחה שמתקיימת כאן.

+1
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  17:06:18  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
lazy, שחררו אותנו מהצעקות והקללות והלחץ על הנעליים הצהובות.
זה מאד חשוב לך? ואתה בעלים? תעלה את זה כנושא להצבעה באסיפה ההבאה.
אני בטוח שהעמדה של רוב החברים תהיה שהם לא רוצים נעליים צהובות אבל סומכים על שיקול הדעת של הועד המנהל לגבי מקרים פרטניים.
תפסיק לנסות לכפות את דעתך (זה מה שאתה עושה עם כל הלחץ) ותשתמש בכלים שהדמוקרטיה הישירה מאפשרת לך. תחתים תומכים על בקשה לאסיפה והצבעה על הנושא, יש זכות לכך בתקנון.
אבל בינתיים תפסיק עם הרעש והפעלת הלחץ- זה מכניס אנרגיות רעות ומכעיס.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  17:28:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיקור מפורט של המשחק מזווית הראייה של האורחים:

http://www.best-ball.co.il/migdal-ha-emek/item/5786-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C-%D7%94%D7%A2%D7%9E%D7%A7-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  18:03:25  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוני.ב.

lazy, שחררו אותנו מהצעקות והקללות והלחץ על הנעליים הצהובות.
זה מאד חשוב לך? ואתה בעלים? תעלה את זה כנושא להצבעה באסיפה ההבאה.
אני בטוח שהעמדה של רוב החברים תהיה שהם לא רוצים נעליים צהובות אבל סומכים על שיקול הדעת של הועד המנהל לגבי מקרים פרטניים.
תפסיק לנסות לכפות את דעתך (זה מה שאתה עושה עם כל הלחץ) ותשתמש בכלים שהדמוקרטיה הישירה מאפשרת לך. תחתים תומכים על בקשה לאסיפה והצבעה על הנושא, יש זכות לכך בתקנון.
אבל בינתיים תפסיק עם הרעש והפעלת הלחץ- זה מכניס אנרגיות רעות ומכעיס.

חשבתי שזה לא מספיק חשוב בשביל לבזבז על זה זמן יקר בכנס. בגלל זה גם החלטתי לא לשאול על הנושא את שי או את ירון. הייתי בטוח שזה עניין פשוט שהולך להסתדר תוך מספר ימים, אחרי שנמסר לי שהוזמנו לו נעליים חדשות. ומתברר שטעיתי.

ושוב, בפעם ה100, הנעליים זה לא הסיפור כאן, אלא העניין העקרוני שמעבר לזה, לגבי זהות הקבוצה והמשמעות של קבוצת אוהדים, ושל הבטחות של ההנהלה לאוהדים. וכמו שכבר אמרתי, אם יתברר לי שאין רוב לבקשה שלי, אני יורד מהנושא באופן פומבי לאלתר. אני לא מנסה לכפות את דעתי, ואני חושב שיש מספיק חברי עמותה שתומכים בי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  18:14:17  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני רק ביקשתי לנהל דיון על הפאקינג משחק...הפורום הפך לבלתי נסבל בגלל זה...
תפתחו נושא נעליים צהובות, ושחררו אותנו לדבר על כדורגל בחייאת דינקותנו לדבר כדורגל

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  18:34:22  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ירון
השאלה החשובה היא איפה הגבול
לחפור זה בסדר
אבל
האם הלבה הרותחת שאתה וחברך שופכים על הועד המנהל היא לגיטימית ?
תנסה לעבור פעם אחת על כל הביטויים שמשתמשים פה נגד הועד המנהל ותבחן את עצמך.
האם הדברים שנכתבים פה על גולן הם לגיטימיים ?
האם לצעוק ולקלל ולהתווכח עם שחקן שהוא הקפטן שלך ומלבינים את פניו בכל משחק זה לגיטימי ?
המילה לחפור היא נהדרת ויכול להיות שזו גם היתה כוונתך
אבל המרחק אתמול מהמילה חפירה לתגרה עם השחקן היה קטן מאוד.

אני כלל לא נכנס לסוגיית הנעליים כן או לא. אותי מטרידה מאוד העובדה ששני שחקנים בקבוצה נקלעים לעימות עם הקהל והתגובה היא להאשים את הקהל.

שחקנים שלנו לא אמורים להגיע לשום עימות עם הקהל. תפקידם לשחק כדורגל, או להיות על הספסל ובסיום המשחק לרדת לחדר ההלבשה.

אני מקווה שההנהלה שלנו מבינה את זה ואת החומרה של המעשים. של השחקנים.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  18:56:48  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

הניחוש שלי הוא שרוב אוהדי הקבוצה לא אוהבים את הנעליים הצהובות, אבל זה לא מספיק חשוב להם כדי לעשות מזה ענין. אני מזדהה עם אלה שסבורים שהחפירות כאן הפכו הרבה יותר מאוסות מהנעליים.
מקובל עלי שזכותכם להמשיך להשמיע את קולכם אבל מעדיף שתרכזו את זה בשרשור אחד ותפסיקו להלביש את הנושא על כל שיחה שמתקיימת כאן.

ולייזי יקר (באמת!), לזאת יקרא טרול, לא?

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  19:13:22  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די עם הפאקינג נעליים, הנה דבר המאמן:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11505
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  19:51:12  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ירון
השאלה החשובה היא איפה הגבול
לחפור זה בסדר
אבל
האם הלבה הרותחת שאתה וחברך שופכים על הועד המנהל היא לגיטימית ?
תנסה לעבור פעם אחת על כל הביטויים שמשתמשים פה נגד הועד המנהל ותבחן את עצמך.
האם הדברים שנכתבים פה על גולן הם לגיטימיים ?
האם לצעוק ולקלל ולהתווכח עם שחקן שהוא הקפטן שלך ומלבינים את פניו בכל משחק זה לגיטימי ?
המילה לחפור היא נהדרת ויכול להיות שזו גם היתה כוונתך
אבל המרחק אתמול מהמילה חפירה לתגרה עם השחקן היה קטן מאוד.

אני כלל לא נכנס לסוגיית הנעליים כן או לא. אותי מטרידה מאוד העובדה ששני שחקנים בקבוצה נקלעים לעימות עם הקהל והתגובה היא להאשים את הקהל.

שחקנים שלנו לא אמורים להגיע לשום עימות עם הקהל. תפקידם לשחק כדורגל, או להיות על הספסל ובסיום המשחק לרדת לחדר ההלבשה.

אני מקווה שההנהלה שלנו מבינה את זה ואת החומרה של המעשים. של השחקנים.

מסכים עם צנטרפולד
וצר לי - לא רואה כאן לבה רותחת על ההנהלה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  21:51:13  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למקרה שאסף עוד לא הפנים - הבעיה הכי
גדולה של השחקנים היא שקט נפשי . כל זמן
שהוא ימשיך להשתולל ולהאשים שופטים ובכלל
להתרכז בשלילי ולהכניס את המערכת ללחץ אז
נמשיך לספוג אכזבות . הוא צריך לשדר שקט
ובטחון אבל לצערי הוא משדר פאניקה , וזה
עובר לשחקנים .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  00:09:12  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים, לא תצליחו לחנך אותי בגילי והאמת שלא באמת מעניין אותי אם נמאס לכם מהנושא. אני את דעתי אביע איפה והיכן שאני רוצה, במיוחד כשאני מרגיש ששחקן משתין עלי בכוונה במקום להחליף נעליים במשך ארבע חודשים, ועוד מסמן לי לשתוק, אז כן, אני אקלל אותו אם יבוא לי, לא עברתי על שום חוק. אם כבר גולן חרמון הוא שלקח את העניין מעבר למותר כאשר הוא תפס את ידי בחוזקה ולא שיחרר בשיחה הקודמת שהייתה לנו על הנעליים שלו. מאיפה החולט שהוא ראוי להיות קפטון, כי הוא הכי מבוגר?. אם אבירן ברוכיאן יכול להחליף נעליים בשנייה כשמבקשים ממנו, גם חרמון יכול. הוא פשוא לא רוצה ואל תמכרו לנו לוקשים על בעיה רפואית. הייתי מוכן בכיף לותר על העניין אם הועד היה מועיל טובו לטפל בעניין במקום למרוח בתירוצים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  11:29:54  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו , בגלל שכבר אין לי הרבה כבוד לגולן
אז אולי כדאי שתשתף עם כולם מה אמר לך גולן
בפעם הראשונה שביקשת ממנו שיחליף נעליים
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  14:13:57  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי הצעה ממש תפורה לאדונים סמית אנד קומפני. תפתחו לכם קבוצה סגורה בפייסבוק ותרדו על מי שאתם רוצים בעניין נעליים, או תחתונים לצורך העניין. גם עלי כי יש לי מגבת צהובה בבית, וצבע השתן שלי לעתים גולש לתחום האסור. מידת הטמטום שיכולה למלא בן אדם, ועוד שיקח את השטויות שלו ברצינות מדהימה אותי. קחו לכם את החבר מועלם לקבוצת הפייסבוק הסגורה, והניחו למי שרוצה לדון בעניינים יותר מהותיים לעסוק בכך. בקיצור, השתן הצהוב עלה לכם לראש. די.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-30/10/2014 14:16:07
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  15:14:46  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שמיותר ללבות עכשיו את האש, טמקין. ממילא נושא הנעליים אמור להיפתר.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  16:25:32  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

כמה דברים, לא תצליחו לחנך אותי בגילי והאמת שלא באמת מעניין אותי אם נמאס לכם מהנושא. אני את דעתי אביע איפה והיכן שאני רוצה, במיוחד כשאני מרגיש ששחקן משתין עלי בכוונה במקום להחליף נעליים במשך ארבע חודשים, ועוד מסמן לי לשתוק, אז כן, אני אקלל אותו אם יבוא לי, לא עברתי על שום חוק. אם כבר גולן חרמון הוא שלקח את העניין מעבר למותר כאשר הוא תפס את ידי בחוזקה ולא שיחרר בשיחה הקודמת שהייתה לנו על הנעליים שלו. מאיפה החולט שהוא ראוי להיות קפטון, כי הוא הכי מבוגר?. אם אבירן ברוכיאן יכול להחליף נעליים בשנייה כשמבקשים ממנו, גם חרמון יכול. הוא פשוא לא רוצה ואל תמכרו לנו לוקשים על בעיה רפואית. הייתי מוכן בכיף לותר על העניין אם הועד היה מועיל טובו לטפל בעניין במקום למרוח בתירוצים.

תפסיק לשחק אותה איזה קאובוי.
"לא עברתי על שום חוק" בוא אני אעמוד לידך במשחק הקרוב ואקלל אותך ותגיד לי אם עברתי על חוק או לא.
"אף אחד כבר לא יחנך אותי בגילי" יחנכו גם יחנכו. יותר ויותר אנשים מעירים לך על ההתנהגות שלך ועל זה שהיא מפריעה להם. במקום להתנפח כמו טווס. תעצור. תפיק לקחים ותנסה לעשות עם זה משהו.

לגבי נושא הנעליים. הגיע למיצוי. אפשר ואף רצוי לעבור הלאה.
לגבי האווירה במשחק, היה חרא. מגדל וטייב הוציאו לנו את המיץ. הוצאנו נקודה. זה לא משהו אבל זה יחסית בסדר למשבר שבו אנחנו נמצאים. נקווה שנצא ממנו נגד דליה.
האוירה במשחק האחרון היתה באמת קשה שילוב של קבוצה מגעילה, שופט מטומטם ומשבר מקצועי. נקווה שיחלוף

יאללה הפועל

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07