פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מגדל העמק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מגדל העמק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא
עמוד: מתוך 6

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  17:15:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

כמה דברים, לא תצליחו לחנך אותי בגילי והאמת שלא באמת מעניין אותי אם נמאס לכם מהנושא. אני את דעתי אביע איפה והיכן שאני רוצה, במיוחד כשאני מרגיש ששחקן משתין עלי בכוונה במקום להחליף נעליים במשך ארבע חודשים, ועוד מסמן לי לשתוק, אז כן, אני אקלל אותו אם יבוא לי, לא עברתי על שום חוק.

לא עברת על שום חוק? אתה מזכיר לי אחד מהכיתה שלי ביסודי שהיה נוהג לעמוד מול ילדים ולנפנף להם עם הידיים מול הפרצוף ולצעוק - "אוויר חופשי, אוויר חופשי". כשהיה חוטף כתגובה דחיפה כדי להרחיק אותו היה מתבכיין - "מה אתה דוחף? לא נגעתי בך".
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  17:40:40  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי מפריע יותר מעניין הנעליים, השיח האלים שהוא יוצר כאן, ואווירה של פילוג בקהל

לא עדיף כבר לפתור את העניין הנעליים ולחזור להיות פורום יותר עדיו ומלוכד?

אנחנו קבוצת אוהדים שמטרתה לרצות את האוהדים ולהעניק להם כוח שאין להם בקבוצות רגילות

אם לכמה בעלי מנייה מפריע משהו, מן הראוי שאם לדבר יש פתרון, שהוא ייפתר

כל סתימת הפיות הזאת חמורה הרבה יותר מנושא הנעליים עצמו

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  17:46:11  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ל

כל סתימת הפיות הזאת חמורה הרבה יותר מנושא הנעליים עצמו

כבר נאמר, ואחזור על זה: הנושא הזה נטחן פה חודשים ארוכים. לא אומר אם זה בסדר שיש נעליים צהובות כן או לא, אבל להגיד שיש פה סתימת פיות זה מוגזם. בסך הכל מבקשים שאפשר יהיה לדבר פה על נושאים אחרים בלי שזה יחזור שוב לעניין הנעליים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  18:10:30  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חושב שיש כאן סתימת פיות. חופש הדיבור הוא גם הזכות של מי שרוצה להגיד לי לסתום.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Nola Nola מנותק

46 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  18:23:03  הצג פרופיל שלח ל- Nola הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל שחקן בקטמון, רשאי לנעול נעליים בכל צבע שהוא רוצה.
לא משנה אם הן צהובות, שחורות, אדומות, סגולות, אפורות וכ'ו.

לכל הקטנוניים למיניהם,
תקפצו.
סה"כ נעליים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  19:05:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Nola

כל שחקן בקטמון, רשאי לנעול נעליים בכל צבע שהוא רוצה.
לא משנה אם הן צהובות, שחורות, אדומות, סגולות, אפורות וכ'ו.

לכל הקטנוניים למיניהם,
תקפצו.
סה"כ נעליים.

וכל שחקן בקטמון, רשאי להבטיח לאוהדים מה שהוא רוצה ולא לעמוד בזה.
סה"כ מילה של שחקן כדורגל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  21:57:20  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלאס לייזי, תרד מהעניין. כמו שאמרו לפניי, אתה כל הזמן מכניס את נושא הנעליים לדיון (גם בנושאים שלא קשורים)וחוזר על עצמך שוב ושוב וזה ממאיס. אנשים כבר לא רוצים להיכנס לפורום, צוחקים עליך בפורומים אחרים וזה לא נעים (לפחות לי זה לא נעים). לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  22:34:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

חלאס לייזי, תרד מהעניין. כמו שאמרו לפניי, אתה כל הזמן מכניס את נושא הנעליים לדיון (גם בנושאים שלא קשורים)וחוזר על עצמך שוב ושוב וזה ממאיס. אנשים כבר לא רוצים להיכנס לפורום, צוחקים עליך בפורומים אחרים וזה לא נעים (לפחות לי זה לא נעים). לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.

רפרטואר השירים זה נקודה חשובה!
לא רק שהשירים שבלוניים וזה מאוד השפיע במשחק האחרון, יש לדעתי רק שחקן אחד בקבוצה (עוז), תקנו אותי אם אני טועה, שיש עליו שיר. אם תמיד אומרים שזה שהקבוצה תומכת ומעודדת רק עוזר לשחקנים, אז שיר על שחקן, נראה לי שמשפיע לחיוב באופן משמעותי.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  22:44:08  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

לדעתי יש נושאים הרבה יותר חשובים לדון בהם: הקיטון במספר הצופים במשחקים לעומת שנים קודמות (כולל אוהדים שרופים שלא באים יותר), רפרטואר השירים במשחקים, רמתם של כדורגלני הקבוצה, מעמדו של המאמן, המשחק נגד מובילת הליגה מחרתיים, פעילויות חברתיות של קטמון ועוד. גם מיעוט ההודעות והמשתתפים בפורום הוא נושא שכדאי לדון בו. בקיצור, יש המון מה לדון ולשפר.

מסכים איתך לגמרי. אני אשמח לשמוע את דעתך בנושאים האלו וגם בנושאים אחרים, כאן או בת'רדים אחרים. כולנו באותו צד ורוצים את טובת הקבוצה, בלי קשר לשאלת הצבע של הנעליים של השחקנים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/10/2014 :  23:40:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
מסכים איתך לגמרי. אני אשמח לשמוע את דעתך בנושאים האלו וגם בנושאים אחרים, כאן או בת'רדים אחרים. כולנו באותו צד ורוצים את טובת הקבוצה, בלי קשר לשאלת הצבע של הנעליים של השחקנים.

אז תפסיק בבקשה להרוג כל דיון שמתחיל להתפתח כאן על ידי הסטתו לנושא הזה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  10:36:20  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אז תפסיק בבקשה להרוג כל דיון שמתחיל להתפתח כאן על ידי הסטתו לנושא הזה.

ה"נושא הזה" אכן יצא מכל החורים, אבל לייזי אשם בכך בדיוק כמו כל מי שעונה לו (כולל אני עכשיו..) ויש פה מספיק נשמות טובות שמכירים את הרגישות ונהנים להצית את התבערה הזאת וללבות אותה.
עכשיו בקשה, תחינה, אנא בואו כולנו נרד לפחות זמנית מהנושא בפורומים שלנו.
ויאללה לדליה - לכבוש את הכרמל בסערה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  10:54:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועכשיו שאלה:
המשחק נגד מגדל העמק היה עוד דוגמא, אפילו בוטה, למה שכבר הבנו:
הטקטיקה נגד קטמון היא למרוח את המשחק ל 45 דקות נטו, לא לתת למשחק לשטוף. השאלה היא איך מתמודדים עם זה? קחו בחשבון ששופט מצוי בליגה א' לא יוציא לנו ערמונים מהאש.
(ואני לא טוען כאן שזו הסיבה היחידה שהעסק לא עובד)
עבור לתחילת הדף

yossimaz yossimaz מנותק

65 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  11:16:31  הצג פרופיל שלח ל- yossimaz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מרגיז שיכול היה להתפתח אחרת אם בלילטי היה מבקיע שער של מאה אחוז, מגדל העמק היו חייבים לפתוח את המשחק ולא היו מחזיקים מעמד ומקבלים 4-5 חתיכות.
ברגע שנחבר 2-3 ניצחונות השחקנים יקבלו ביטחון, סה"כ מדובר בסגל ש50% מהשחקנים שיחקו עונה שעברה בליגה הלאומית והתמודדו שם באופן ראוי.
עברו רק 6 מחזורים,יאללה קדימה עם הפנים לדליה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  11:50:57  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת הדרכים לנסות לייצר משחק שותף
היא להפסיק להוציא את הכדור כל פעם
ששחקן יריב נשכב על הדשא . ברור לכולם
שברוב המקרים זאת הצגה . להעיר לשופט על
בזבוזי זמן בצורה עניינית ולא מתלהמת יעילה
יותר מלצעוק עליו.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 31/10/2014 :  12:59:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz

משחק מרגיז שיכול היה להתפתח אחרת אם בלילטי היה מבקיע שער של מאה אחוז, מגדל העמק היו חייבים לפתוח את המשחק ולא היו מחזיקים מעמד ומקבלים 4-5 חתיכות.
ברגע שנחבר 2-3 ניצחונות השחקנים יקבלו ביטחון, סה"כ מדובר בסגל ש50% מהשחקנים שיחקו עונה שעברה בליגה הלאומית והתמודדו שם באופן ראוי.
עברו רק 6 מחזורים,יאללה קדימה עם הפנים לדליה.

+1!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07