פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מגדל העמק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מגדל העמק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא
עמוד: מתוך 6

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  13:17:58  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקשיבו השתגענו לגמרי...

1. די להפוך כל דיון בפורום לדיון על נעליים, זה מתיש ומורט עצבים יותר מהמשחקים עצמם...

נכון הנעליים זה נושא שבאמת מפריע, אבל לא על זה תקום ותפול על הפועל קטמון, באמת, מה גם שגולן סימן לאוהד שהוא יחליף את הנעליים ורק אח"כ שאוו אוהד המשיך לצרוח עליו, הוא סימן לשתוק...
גולן שחקן מצויין וגם אתמול הוא היה על הכיפאק, זה מיותר...הוא יליף את הנעליים, סיבה רפואית/לא סיבה רפואית, הזמנו/ לא הזמנו, זה לא הצרה העיקרית שלנו עכשיו (מה גם שאני לא מבין למה לא לקחת ספריי אדום/שחור/משחת נעליים ולצבוע אותם) אבל להתחיל לקלל שחקנים שלנו, די נפלנו על הראש?

2. אני מסכים שהבעיה העיקרית שלנו היא בקישור האחורי , יש ואקום קשה, זה גורם לבלמים לעלות גבוה מידי, ולמגנים להפקיר לפעמים את הצד - מה שמייצר את המתפרצת הקטלניות מהם אנחנו סופגים לאחרונה הרבה, מעבר לזה זה פתוח לנו שטחים באמצע שמאפשרים לשחקני היריב להתנהל בנוחות מידי בחצי שלנו, וזה מעצבן.
זה מדאיג אותי, כי אני לא יודע את מי אפשר להציב בתפקיד ולקוות לשיפור, נאור סבג כנראה באמת לא קשר אחורי, שי מזור צריך להתמקד בעבודה הגנתית ואולי זה יהיה פתרון.

3. בהתקפה יש כמה בעיות, הראשונה היא מחלה של הפועל כבר שנים, וזה הניסיון להגיע למצב הבעיטה מושלם ולעבור עוד שחקן ועוד שחקן במקום לבעוט, חלאס עם זה, יש הזדמנות - תבעטו!.
השוערים בליגה הזאת זה לא נוייר, אתמול אבירם בעט ממצב קשה והבקיע...ויש לנו בועטים לא רעים בכלל גם אבירם, גם וז, גם מיכאל, גם שי וגם בן. חייבים להתחיל לנצל את זה, מה גם שזה יפתח את המשחק שלנו יותר

חוץ מזה, לדעתי עוז יותר יעיל שהוא משחק באמצע מאחורי החלוץ, ושחר בלילטי מעצבן אותי כי רואים שיש לו כדורגל ומשהו שם לא מתחבר, אולי להעביר אותו לאגף ואת עוז לאמצע, אולי לפתוח עם בן לוי באג, ושחר כאס מהספסל...צריך לנסות דברים שלא הולך.

4.חסר לנו גרוש ללירה, הקבוצה לחוצה, אתמול במחצית הראשונה כבר היינו צריכים להיות ב2-0 או אולי יותר, הקבוצה בלחץ וצריך נצחון שישחרר את זה, ונצחון טוב (סטייל ה5-2 על כפר יונה בזמנו) כדי להשתחחר מהלחץ להביא נקודות.
אני לגמרי לא איבדת תקווה, לקבוצה יש כדורגל ויש לנו כמה שחקנים שהם פשוט מעל הליגה, הליגה הזאת שיוויונית, ואם נצליח לייצר רצף נצחנות אנחנו נדבר חזק בצמרת (ע"ע הפועל של לופא מעונת ליגה א' שפתחה חלש ובסוף לקחה את הליגה בהליכה).

יום שבת בדליה, צריך לבוא בראש מורם ולקחת נק', זה משחק על 6 נק' כי דליה כרגע במקום הראשון.

מקווה שהשיפור שראינו בדקות הראשונות בנשר ובקות שלא היינו מטומטים אתמול יממשך.

יאללה הפועל!

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  14:38:03  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנושא ממש לא מוצה מבחינתי. להיפך. כל משחק שעובר והבעיה לא נפתרת זה רק מרגיז יותר ויותר. ואחת הדרכים להראות עד כמה הנושא מציק לי זה להמשיך לחפור כאן. ואילו שזה מפריע להם, קבלו את התנצלותי מראש.

אני מאמין שקיים איזשהו עניין רפואי או של חוסר נוחות שמקשה על גולן להחליף נעליים, כמו שאני מאמין שהיה בשנה שעברה מחסור בנעליים עם סטופקס בצבע אחר מצהוב. אבל המשותף לשני ההסברים הוא שבשני המקרים היה אפשר לעשות קצת יותר מאמצים כדי לפתור את הבעיה. זה לא נושא "כבד" כמו בעיית המגרשים, או מחלקת הנוער, או השאלת שחקנים מבית"ר. זה נושא שעם טיפונת מאמץ יכול היה מזמן להיות מאחורינו.

אנחנו אוהבים להציג את עצמנו כקבוצה שמנוהלת בצורה מקצוענית. שמעתי לא פעם את הביטוי שיש כאן ניהול ברמה של ליגת העל או לפחות של ליגה לאומית. ולדעתי ניהול כולל גם פתרון של דברים כאלו. היה מספיק זמן כדי לחשוב על פתרונות יצירתיים, למצוא נעל אחרת, להתאים אותה בצורה מושלמת, או סתם לצבוע את הנעל. בדיוק כמו שאם גולן היה משחק בהפועל ת"א הוא לא היה משחק עם נעליים צהובות חרף הקשיים שלו, כך גם אנחנו יכולים וצריכים למצוא פתרון.

לדעתי, הסיבה העיקרית שהבעיה לא נפתרת היא בגלל שאנחנו (רובנו המוחלט) נמושות נחמדות ושאחננו לא יודעים לעמוד על העקרונות שלנו. אנחנו לא נעשה הפגנות, לא נאיים, וברוב המקרים גם לא נקלל. אולי ניילל קצת בפורום (רצוי בחברי עמותה כדי לא לפגוע בקבוצה), נציק קצת לחברי הועד המנהל, ונקווה לטוב.

ועוד דבר קטן, אני לא חושב שהקבוצה נפגעת מהעיסוק בנושא. ואפילו אם כן, אני חושב שזה מחיר פעוט ששווה לשלם למען הדמוקרטיה וחופש הביטוי שיש לנו בקבוצה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  15:19:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הנושא ממש לא מוצה מבחינתי. להיפך. כל משחק שעובר והבעיה לא נפתרת זה רק מרגיז יותר ויותר. ואחת הדרכים להראות עד כמה הנושא מציק לי זה להמשיך לחפור כאן. ואילו שזה מפריע להם, קבלו את התנצלותי מראש.

אני מאמין שקיים איזשהו עניין רפואי או של חוסר נוחות שמקשה על גולן להחליף נעליים, כמו שאני מאמין שהיה בשנה שעברה מחסור בנעליים עם סטופקס בצבע אחר מצהוב. אבל המשותף לשני ההסברים הוא שבשני המקרים היה אפשר לעשות קצת יותר מאמצים כדי לפתור את הבעיה. זה לא נושא "כבד" כמו בעיית המגרשים, או מחלקת הנוער, או השאלת שחקנים מבית"ר. זה נושא שעם טיפונת מאמץ יכול היה מזמן להיות מאחורינו.

אנחנו אוהבים להציג את עצמנו כקבוצה שמנוהלת בצורה מקצוענית. שמעתי לא פעם את הביטוי שיש כאן ניהול ברמה של ליגת העל או לפחות של ליגה לאומית. ולדעתי ניהול כולל גם פתרון של דברים כאלו. היה מספיק זמן כדי לחשוב על פתרונות יצירתיים, למצוא נעל אחרת, להתאים אותה בצורה מושלמת, או סתם לצבוע את הנעל. בדיוק כמו שאם גולן היה משחק בהפועל ת"א הוא לא היה משחק עם נעליים צהובות חרף הקשיים שלו, כך גם אנחנו יכולים וצריכים למצוא פתרון.

לדעתי, הסיבה העיקרית שהבעיה לא נפתרת היא בגלל שאנחנו (רובנו המוחלט) נמושות נחמדות ושאחננו לא יודעים לעמוד על העקרונות שלנו. אנחנו לא נעשה הפגנות, לא נאיים, וברוב המקרים גם לא נקלל. אולי ניילל קצת בפורום (רצוי בחברי עמותה כדי לא לפגוע בקבוצה), נציק קצת לחברי הועד המנהל, ונקווה לטוב.

ועוד דבר קטן, אני לא חושב שהקבוצה נפגעת מהעיסוק בנושא. ואפילו אם כן, אני חושב שזה מחיר פעוט ששווה לשלם למען הדמוקרטיה וחופש הביטוי שיש לנו בקבוצה.

כשאוהדים צועקים ומקללים את גולן חרמון (ושנה שעברה את בראשי) בגלל נעליים צהובות, אפילו שהם חשובים לקבוצה וגם כשהם משחקים עם פציעות וכו' אז זה בעייתי מאוד בעיני. אתה חופר כאן ושופך שמן על המדורה הזו. שחקן כמו גולן חרמון לא צריך לשמוע קללות מהקהל שלנו.
בין נעליים צהובות לבין זה ששחקנים ייפגעו מהקהל, אני מעדיף את האופציה הצהובה.

אתה מסרב להבין, אז אומר בפשטות. נראה לי שכמעט כל אוהד של הקבוצה מעדיף שלא יהיו נעליים צהובות לשחקנים. ההבדל הוא בכמה זה חשוב וכמה מוכנים ללכת רחוק בשביל זה. הבעיה היא שאתה חופר לכולם על זה כל כך וממאיס על זה כל כך שלא ירחק היום שאנשים יערכו מגבית כדי לקנות נעליים צהובות רק כדי לעשות לך דווקא.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  15:44:56  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לא מקבלים את התנצלותך יצאתם מכל החורים כבר עם החפירות שלכם ואתם מזהמים כל דיון בקשקושים שלכם. פתחת כבר נושא בעניין אז תשאר שם ותעזוב אותנו בשקט ,אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני כבר כמעט מקווה שכולם יבואו עם נעליים צהובות.

אתה כ"כ בנאדם עקרוני אז לך תפגין נגד החתמת קפטן השטן צהוב אצלנו. (שאני לגמרי תומך בהחתמתו).
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  15:44:58  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני רק אשים את זה פה http://img.mako.co.il/2010/01/31/gg915124.jpg שלפחות תפסיק להיתלות על האילנות הגבוהים בדמות אוהדי הפועל תל אביב.. או שזה ירוק זרחן וזה בסדר מבחינתך ?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  15:55:14  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

אני רק אשים את זה פה http://img.mako.co.il/2010/01/31/gg915124.jpg שלפחות תפסיק להיתלות על האילנות הגבוהים בדמות אוהדי הפועל תל אביב.. או שזה ירוק זרחן וזה בסדר מבחינתך ?

לא יודע איזה צבע, זה לא מספיק ברור. מה שכן ברור זה שזאת תמונה ישנה מ2010 או קודם. גם אי אפשר גם לדעת את ההקשר, לאור כמות הקהל ברקע אפשר בהחלט להניח שזה צולם בזמן אימון. אני לא ראיתי שחקנים שמשחקים בהפועל ת"א עם נעליים צהובות, בטח לא הקפטנים שלה. אבל יודע מה, נניח שאני טועה. הפועל ת"א היא לא קבוצת אוהדים, והועד המנהל שלה לא הבטיח לבעלים ששחקנים לא ישחקו אצלם עם נעליים צהובות. חבל שאי אפשר לעשות נסיון ולתת לגולן לשחק משחק אחד רשמי בהפועל ת"א. אני מסופק אם הוא היה מצליח לצאת מהמגרש ללא ליווי של משטרה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  15:57:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu
לא מקבלים את התנצלותך יצאתם מכל החורים כבר עם החפירות שלכם ואתם מזהמים כל דיון בקשקושים שלכם. פתחת כבר נושא בעניין אז תשאר שם ותעזוב אותנו בשקט ,אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני כבר כמעט מקווה שכולם יבואו עם נעליים צהובות.

אתה כ"כ בנאדם עקרוני אז לך תפגין נגד החתמת קפטן השטן צהוב אצלנו. (שאני לגמרי תומך בהחתמתו).

מעולה, עכשיו אנחנו מתקדמים. תנסה לדמיין את ההרגשה שלך אבל בעוצמה יותר גדולה, ולמשך חודשיים, ואולי תתקרב לאיך שאני מרגיש.

ועם כל הכבוד לך, תרשה לי לבחור בעצמי את הנושאים בהם אני מעוניין להאבק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:08:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446
בין נעליים צהובות לבין זה ששחקנים ייפגעו מהקהל, אני מעדיף את האופציה הצהובה.

גם אני, אם אלו היו שתי האפשרויות היחידות שבאות בחשבון.

ואם יש נושא שמציק לי, בתור בעלים של הקבוצה, ושאני משוכנע ב100% שאפשר לפתור אותו, איך אתה מציע שאני אפעל?

ניסיתי לפנות לועד המנהל עוד אחרי משחק האימון מול הנבחרת הצעירה, והובטח לי שעד העונה זה יסתדר. אח"כ ניסיתי במשך מספיק זמן לפעול מאחורי הקלעים. נאמר לי שהוזמנו לו נעליים חדשות, כבר לפני יותר מחודש. הצעתי כל דבר שאני יכול לחשוב עליו, כולל לקנות על חשבוני נעליים לגולן, בלי שום מגביות ועניינים. ובנתיים התשובה שקיבלתי זה "תעזוב אותו בשקט, זה יסתדר מתישהו", בלי תאריך, בלי אפילו כיוון כללי.

אני לא יודע אם הטקטיקה של החפירות יעילה, אבל אין לי רעיון אחר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:09:37  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון
השאלה החשובה היא איפה הגבול
לחפור זה בסדר
אבל
האם הלבה הרותחת שאתה וחברך שופכים על הועד המנהל היא לגיטימית ?
תנסה לעבור פעם אחת על כל הביטויים שמשתמשים פה נגד הועד המנהל ותבחן את עצמך.
האם הדברים שנכתבים פה על גולן הם לגיטימיים ?
האם לצעוק ולקלל ולהתווכח עם שחקן שהוא הקפטן שלך ומלבינים את פניו בכל משחק זה לגיטימי ?
המילה לחפור היא נהדרת ויכול להיות שזו גם היתה כוונתך
אבל המרחק אתמול מהמילה חפירה לתגרה עם השחקן היה קטן מאוד.

ירון
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:13:58  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

מעולה, עכשיו אנחנו מתקדמים. תנסה לדמיין את ההרגשה שלך אבל בעוצמה יותר גדולה, ולמשך חודשיים, ואולי תתקרב לאיך שאני מרגיש.

ועם כל הכבוד לך, תרשה לי לבחור בעצמי את הנושאים בהם אני מעוניין להאבק.

אני לא מעוניין להתקדם אני מעוניין להגביל את החפירות שלך לתרד שכבר פתחת. תכתוב שמה כמה שאתה רוצה כולל על הצורך בטיפולי הלבנת שיניים כדי שחס וחלילה חיוך של עוז לא יציג שיניים צהובות מדיי.
אני באתי להתרשם מהמשחק אתמול ובמקום זה אני נחשף שוב לאובססיה שלך לנעליים שלא לומר פטיש. תחשוב מה זה גורם לכולנו.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:18:24  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תרגיש טוב או רע , אבל תניח לשחקן.

והנה דיון משעשע באותו נושא אחרי עלייתו של בן סהר במדי הפועל ת"א למשחק בינלאומי עם נעליים צהובות. טיעון הירוק-זרחני לא הומצא אצלנו:
https://www.youtube.com/all_comments?v=AQ261GIhQpI&lc=ibZLrYqRJPRPrrvol02whUqriOkdpC9BEjR1POaNaQA

אז מה ראינו - בבאר שבע, הפועל ת"א, ואפילו הפועל י-ם משחקים בנעליים צהובות. חפשו קבוצות עם כבוד במקום אחר. אולי בליברפול?

וברצינות, גם אם הנעליים נורא מעצבנות אתכם, תעזבו את השחקן. אתם מזיקים לקבוצה.
ולכל מי שמדבר בשם הדמוקרטיה, מאיפה הסקתם שרוב הקהל (או חברי העמותה) שם את עניין הנעליים הצהובות בעדיפות עליונה, ולא יהיה מוכן לקבל אותן בנסיבות מסויימות? לקחתם דבר שולי יחסית (ולא חסרים עניינים מהותיים) והפכתם אותו ל "יהרג ובל יעבור".

נערך על ידי - האחים מרילי ב-29/10/2014 17:53:51
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:37:38  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי, העובדה היא שאתה לא סתם מעלה את הנושא, אלא הופך כל ת'רד לדיון באותה הסוגייה. אני חושב שאם נקיים סקר נגלה שזה מפריע ליותר אנשים מאשר סוגיית הנעליים הצהובות מלכתחילה.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:39:09  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

והנה דיון משעשע באותו נושא אחרי עלייתו של בן סהר במדי הפועל ת"א למשחק בינלאומי עם נעליים צהובות. טיעון הירוק-זרחני לא הומצא אצלנו:
https://www.youtube.com/all_comments?v=AQ261GIhQpI&lc=ibZLrYqRJPRPrrvol02whUqriOkdpC9BEjR1POaNaQA

אז מה ראינו - בבאר שבע, הפועל ת"א, ואפילו הפועל י-ם משחקים בנעליים צהובות. חפשו קבוצות עם כבוד במקום אחר. אולי בליברפול?

ולכל מי שמדבר בשם הדמוקרטיה, מאיפה הסקתם שרוב הקהל (או חברי העמותה) שם את עניין הנעליים הצהובות בעדיפות עליונה, ולא יהיה מוכן לקבל אותן בנסיבות מסויימות? לקחתם דבר שולי יחסית (ולא חסרים עניינים מהותיים) והפכתם אותו ל "יהרג ובל יעבור".

בליברפול תלבושת משחקי החוץ היא.....צהובה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:48:33  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הניחוש שלי הוא שרוב אוהדי הקבוצה לא אוהבים את הנעליים הצהובות, אבל זה לא מספיק חשוב להם כדי לעשות מזה ענין. אני מזדהה עם אלה שסבורים שהחפירות כאן הפכו הרבה יותר מאוסות מהנעליים.
מקובל עלי שזכותכם להמשיך להשמיע את קולכם אבל מעדיף שתרכזו את זה בשרשור אחד ותפסיקו להלביש את הנושא על כל שיחה שמתקיימת כאן.
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 29/10/2014 :  16:52:32  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

בליברפול תלבושת משחקי החוץ היא.....צהובה

בושה וחרפה פשוט . והקמע שלהם קורא לעצמו עוד the mighty red ?? חתיכת ציפור עלובה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - מגדל העמק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07