פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גולן חרמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גולן חרמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גולן חרמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  08:29:37  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין אף אוהד שהוא במקרה גם סנדלר ומתנדב לצבוע את הנעליים מחדש?
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  08:34:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי מפריע רק שהבנאדם בשמו מנציח את הכיבוש הן בגולן והן בחרמון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  15:38:34  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ולעניין עצמו - אם עניין הנעליים רציני וחמישה עמודים ואנשים פה מעידים כי זה באמת עניין רציני עבורם, אז אולי מישהו יכל להסביר ברצינות מה הבעיה עם נעליים צהובות?

להפועל ירושלים יש יריבה עירונית, שמעבר להיותה יריבה עירונית, היא מייצגת עבור חלק גדול מהאוהדים כמה מהחולאים של החברה הישראלית, ובראשם גזענות, אלימות, ולאומנות קיצונית. כשחלקנו רואים את הצבע הצהוב זה עושה לנו אסוציאציה ליריבה העירונית, בעיקר כאשר הוא מופיע במגרש הכדורגל. כמו שכבר נאמר כאן, זה לא סוף העולם או אסון גדול ששחקן ישחק עם נעליים צהובות. מהצד השני גם לא יקרה כלום אם השחקנים יכבדו אותו וישתדלו להסיר מעצמם סממנים שמזכירים לנו את בית"ר, לפחות בזמן משחקים. מעבר לזה שיש כאן בעיה עקרונית, שהבטחה של מספר חברים בועד המנהל לא מיושמת ברמת השטח.

קודם כל תודה על התגובה.
לאור התגובה של ירון, עניין הענליים לא כזה פשוט לפתרון, למרות שנראה זניח כמו שכתבת. המשך ההתעקשות עליו מעידה שזה עניין עקרוני שיכל לבוא אפילו במחיר של פגיעה מקצועית בקבוצה - תגובתו של גולן לאחד האוהדים שסיפר שדיבר איתו על זה מעידה שהוא כבר די פגוע מהעניין.
אז אם סממנים של בית"ר מנקרים את העין, למה אנחנו משלימים עם דברים משמעותיים הרבה יותר שקיימים במשחקי בית שלנו - אנחנו משחקים באצטדיון של ביתר (בתכלס), שמנוהל על ידי אוהד בית"ר, קונים בקיוסק של בית"ר, ויש לנו אוהדי ושחקני בית"ר על כר הדשא וביציע. אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שהתשובה תהיה שאלה עניינים שיפגעו מהותית בנוחות שלנו כאוהדים ומקצועית בקבוצה. אני חושב שלאור תשובתו של גולן זה בדיוק המצב של הנעלים שלו.

אנחנו לא משחקים באיצטדיון של בית"ר, ומביך שאתה קורא לו ככה. אנחנו משחקים באיצטדיון עירוני על שם ראש העיר לשבער. בעולם טוב יותר היה לנו איצטדיון שלנו. אנחנו לא שולטים באיזה זבל ראש העיר ממנה להיות האחראי על האיצטדיון. פשוט אל תקנה בקיוסק של אוהד בית"ר שם, במילא שום דבר לא שווה את הסכום שהם גובים עליו. ולא משנה מי השחקן ומאיפה הוא הגיע, אםהוא משחק בקבוצה הוא צריך לכבד את הסביבה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  16:09:30  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ולעניין עצמו - אם עניין הנעליים רציני וחמישה עמודים ואנשים פה מעידים כי זה באמת עניין רציני עבורם, אז אולי מישהו יכל להסביר ברצינות מה הבעיה עם נעליים צהובות?

להפועל ירושלים יש יריבה עירונית, שמעבר להיותה יריבה עירונית, היא מייצגת עבור חלק גדול מהאוהדים כמה מהחולאים של החברה הישראלית, ובראשם גזענות, אלימות, ולאומנות קיצונית. כשחלקנו רואים את הצבע הצהוב זה עושה לנו אסוציאציה ליריבה העירונית, בעיקר כאשר הוא מופיע במגרש הכדורגל. כמו שכבר נאמר כאן, זה לא סוף העולם או אסון גדול ששחקן ישחק עם נעליים צהובות. מהצד השני גם לא יקרה כלום אם השחקנים יכבדו אותו וישתדלו להסיר מעצמם סממנים שמזכירים לנו את בית"ר, לפחות בזמן משחקים. מעבר לזה שיש כאן בעיה עקרונית, שהבטחה של מספר חברים בועד המנהל לא מיושמת ברמת השטח.

קודם כל תודה על התגובה.
לאור התגובה של ירון, עניין הענליים לא כזה פשוט לפתרון, למרות שנראה זניח כמו שכתבת. המשך ההתעקשות עליו מעידה שזה עניין עקרוני שיכל לבוא אפילו במחיר של פגיעה מקצועית בקבוצה - תגובתו של גולן לאחד האוהדים שסיפר שדיבר איתו על זה מעידה שהוא כבר די פגוע מהעניין.
אז אם סממנים של בית"ר מנקרים את העין, למה אנחנו משלימים עם דברים משמעותיים הרבה יותר שקיימים במשחקי בית שלנו - אנחנו משחקים באצטדיון של ביתר (בתכלס), שמנוהל על ידי אוהד בית"ר, קונים בקיוסק של בית"ר, ויש לנו אוהדי ושחקני בית"ר על כר הדשא וביציע. אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שהתשובה תהיה שאלה עניינים שיפגעו מהותית בנוחות שלנו כאוהדים ומקצועית בקבוצה. אני חושב שלאור תשובתו של גולן זה בדיוק המצב של הנעלים שלו.

אנחנו לא משחקים באיצטדיון של בית"ר, ומביך שאתה קורא לו ככה. אנחנו משחקים באיצטדיון עירוני על שם ראש העיר לשבער. בעולם טוב יותר היה לנו איצטדיון שלנו. אנחנו לא שולטים באיזה זבל ראש העיר ממנה להיות האחראי על האיצטדיון. פשוט אל תקנה בקיוסק של אוהד בית"ר שם, במילא שום דבר לא שווה את הסכום שהם גובים עליו. ולא משנה מי השחקן ומאיפה הוא הגיע, אםהוא משחק בקבוצה הוא צריך לכבד את הסביבה

למה מביך?! אצטדיון ימק"א הישן היה שייך לארגון YMCA שהיה משכיר את שירותיו לאגודת בית"ר, ובתקופה מסוימת גם לאגודת הפועל כמו אצטדיון עירוני. האם זה שבית"ר לא היו הבעלים שלו אומר שהוא לא מזוהה עם ביתר?! כל ההתכתבות הזו היא על סמלים (הרי הצהוב לא רשום לבית"ר בטאבו) ובציבור בישראל טדי הוא בית"ר. לפחות עד המהפכה.
בקיצור, לפני שאני מתפנה לעדכונים של דאבל פס, כל שרציתי להגיד הוא שיש סמלים הרבה יותר ברורים וחד משמעיים בסביבתנו לבית"ר וכשם שאנו לומדים לחיות איתם אני מציע (לאור ההסברים של ההנהלה והשחקן) להתייחס לצבע הנעליים באותו האופן.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  22:28:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi
אז אם סממנים של בית"ר מנקרים את העין, למה אנחנו משלימים עם דברים משמעותיים הרבה יותר שקיימים במשחקי בית שלנו - אנחנו משחקים באצטדיון של ביתר (בתכלס), שמנוהל על ידי אוהד בית"ר, קונים בקיוסק של בית"ר, ויש לנו אוהדי ושחקני בית"ר על כר הדשא וביציע. אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שהתשובה תהיה שאלה עניינים שיפגעו מהותית בנוחות שלנו כאוהדים ומקצועית בקבוצה.

כמו שביקשת, הרשה לי לתקן אותך. הסיבה היא לא עניני נוחות או סיבות מקצועיות. הסיבה היא הרבה יותר פשוטה. מדובר כאן בקבוצת אוהדים דמוקרטית. בזמנו היו דיונים סוערים למדי לגבי השאלה האם לשחק בטדי או בגבעת רם (כשזה התאפשר). גם לא חסרים דיונים לגבי שחקני בית"ר בקבוצה, ואוהדי בית"ר ביציע. על הקיוסק עדיין לא דנו, אבל אפשר לעשות את זה אם נירצה. בסופו של דבר מה שקובע בקבוצה זאת הדיעה של רוב חברי העמותה או של הועד המנהל שרובו נבחר על ידיהם. לדעתי, ברוב המקרים מספיקה החלטה של הועד המנהל, אבל במקרים עקרוניים, גם בכאלו שהועד המנהל יכול להחליט לבד, מן הראוי לשתף את חברי העמותה. בדמוקרטיה אי אפשר לצפות שכל הדרישות שלי ימולאו.

ועכשיו חזרה לענינינו. במקרה הזה הועד המנהל יכול להחליט שמותר ולגיטימי לשחקן לשחק עם נעליים צהובות. אני אולי לא אוהב את זה וזה יעצבן אותי כי אני חושב שבעניינים עקרוניים חברי העמותה צריכים לקבוע, אבל הייתי מקבל את זה. אולי הייתי מנסה לשכנע אותם, אבל זה עדיין בגדר המנדט שלהם. אפשרות נוספת היא להביא את הנושא להצבעה של חברי העמותה (הבעלים), ולפעול לפיו. אבל ההנהלה פעלה בדרך אחרת. מצד אחד הוחלט ששחקנים לא ישחקו עם נעליים צהובות והובטח לי ולחברים אחרים שכך יהיה. מהצד השני הועד המנהל לא מצליח לעמוד בהבטחתו. זה מצב לא הגיוני.

ודבר אחרון, צר לי אם גולן נפגע מהנושא. אין לי שום כוונה לפגוע בו או באף שחקן אחר שלנו. יחד עם זאת, שסביר שאני נפגעתי יותר, בעיקר מהצוות המקצועי בראשות שי העונה ואשר בעונה שעברה, שככל הניראה קיבלו הוראות מנציגים בועד והחליטו לא למלא אותן. זאת לא תחושה נעימה שצוות מקצועי של קבוצת אוהדים מצפצף על האוהדים, הבעלים של הקבוצה, בעניינים עקרוניים שאינם מקצועיים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  23:06:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא הייתי ממשיך את הקו שלך, רועי: לא רק שטדי מזוהה בישראל עם בית"ר,
כדורגל בירושלים מזוהה לחלוטין עם בית"ר. לצערנו. אז מה מסיקים מכאן? אולי שנתמקד בכדורסל וכדורעף? ברור שלא רק. כמו שכתבת - מכינים את התשתית למהפכה. ובדרך - נלחמים על התודעה ועל הסמלים שלנו. ובסמלים - דין פרוטה כדין מאה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/09/2014 :  23:28:25  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוזר שהת'רד הזה הוא כבר שישה עמודים ואילו זה של הניצחון על כרמיאל רק שניים.. (ולי כמו כולם יש גם חלק בענין). לעצם הענין - יש פה פער בלתי ניתן לגישור כנראה בין אנשים כמוני שלא מבינים את אובססיית הנעליים לאובססיבים בנושא..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 28/09/2014 :  10:45:45  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נושא חשוב מאוד מאוד מאוד!!! אני לא מבין למה שחקן שלנו נועל צהוב!
מגיל 10 בערך אני לא לבשתי צהוב לא שותה בקש צהוב ומנסה ואפילו לא משתמש במרקר צהוב למרות שהוא הכי טוב!!! אז למה?!?!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/09/2014 :  22:24:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

מגיל 10 בערך אני לא לבשתי צהוב לא שותה בקש צהוב ומנסה ואפילו לא משתמש במרקר צהוב למרות שהוא הכי טוב!!! אז למה?!?!

הוא באמת ממש טוב

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 28/09/2014 :  22:44:03  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

הוא באמת ממש טוב

ניסיתי לצבוע מרקר צהוב עם מרקר אדום וקיבלתי כתום.
לא מתאים לי בני יהודה.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 29/09/2014 :  00:07:31  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

כדורגל בירושלים מזוהה לחלוטין עם בית"ר. לצערנו. אז מה מסיקים מכאן? אולי שנתמקד בכדורסל וכדורעף? ברור שלא רק. כמו שכתבת - מכינים את התשתית למהפכה. ובדרך - נלחמים על התודעה ועל הסמלים שלנו. ובסמלים - דין פרוטה כדין מאה.

קיפוד - אתה לא הבנת את מה שכתבתי (אני דווקא אמרתי שאולי כדאי להכיר שבכך אין אפשרות ריאלית למגר כל סמל המזוהה עם בית"ר ולכן אפשר להתפשר, בלית ברירה, על שחקן עם נעלים צהובות כמו שאנחנו מתפשרים בדברים אחרים - וטוב שכך), אבל נראה לי שכל הדיון הזה כבר מזמן זרם למקומות אחרים. ואגב, אם זה מעודד אנשים פה, המרקר הצהוב שהיה לי התייבש מזמן...

נערך על ידי - roi ב-29/09/2014 00:08:33
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/09/2014 :  05:34:09  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

קיפוד - אתה לא הבנת את מה שכתבתי (אני דווקא אמרתי שאולי כדאי להכיר שבכך אין אפשרות ריאלית למגר כל סמל המזוהה עם בית"ר ולכן אפשר להתפשר, בלית ברירה, על שחקן עם נעלים צהובות כמו שאנחנו מתפשרים בדברים אחרים - וטוב שכך), אבל נראה לי שכל הדיון הזה כבר מזמן זרם למקומות אחרים. ואגב, אם זה מעודד אנשים פה, המרקר הצהוב שהיה לי התייבש מזמן...

דווקא הבנתי.
ואני אומר שבחלקת אלוהים הקטנה (בינתיים) שלנו - לא צריך להתפשר איפה שלא צריך להתפשר.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 29/09/2014 :  07:53:59  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכי טוב לבדוק לפני ההחתמות הבאות איזה נעלים יש לשחקן. ראיתי שלבניון יש נעלים אדומות, חומר למחשבה !!
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 29/09/2014 :  20:30:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני מחרים את התכנית פלפלים צהובים!
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 29/09/2014 :  21:01:57  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אני מחרים את התכנית פלפלים צהובים!

כול הציניקנים אן שלא מפסיקים לזלזל אולי די ?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גולן חרמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07