משתמש |
גולן חרמון  |
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 04:43:11
|
אני קורא ולא מאמין את מה אנשים מטריד בכדורגל במקום להתעסק בעיקר מתעסקים בדברים שטויות איזה צבע נעל למי איכפת איזה צבע אם הוא יבקיע 3 שערים מה איכפת לאנשים שהוא לובש נעל צהובה או ירוקה א כתומה את מי זה מעניין אין לכם במה להתעסק ? ועוד אחד שכתב כאן חרמון וגולן על השם שלו שמפריע לו בגלל הכיבוש אז לך לעזה ותצעק מוחמד . איזה שטויות יש לאנשים כאן בראש אנחנו כאן קבוצת כדורגל ולא מתעסקים בצבעי טמבור ולא בפוליטיקה יאלה להתבגר |
sastiel |
 |
|
amirberner
70 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 10:26:39
|
bentiel, אני מבין שאין לך מושג מה זה סרקאזם. אני לא מבין איך אפשר לא להבין שמי שכתב מה שכתב על גולן וחרמון כשטחים כבושים כתב את זה בצורה סרקאסטית. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 10:35:54
|
בלי קשר לעניין הכיבוש, גולן חרמון זה אחד השמות אם לא ה. עולה אפילו על משה סיני. |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 10:36:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
בלי קשר לעניין הכיבוש, גולן חרמון זה אחד השמות אם לא ה. עולה אפילו על משה סיני.
חי בגולה זה השם הגדול ביותר בכל הזמנים בתולדות הפועל |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 11:10:13
|
bentiel , אם הצבע לא משנה אז למה שלא נעלה לשחק עם חולצות צהובות ? הרי רק הנצחון והיכולת חשובים . הצבע האדום מזוהה עם הפועל והצבע הצהוב מזוהה עם היריבה העירונית ולכן מפריע לי ולאחרים ששחקנים שלנו לובשים \נועלים צהוב |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 14:27:20
|
אני דורש שהשחקנים שלנו ישתו לפחות חמש כוסות מים סיום שלא ישתינו צהוב |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 14:29:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
אני דורש שהשחקנים שלנו ישתו לפחות חמש כוסות מים סיום שלא ישתינו צהוב
צודק, וגם חשוב |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 30/09/2014 : 15:25:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amirberner
bentiel, אני מבין שאין לך מושג מה זה סרקאזם.
|
avanti livorno
|
 |
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 02:43:10
|
Katamon9 קצת הגזמת לעלות בחולצות צהובות אני מכיר את הצבע שלנו 51 שנה אבל אם כדורגלן עולה אם נעל בצבע שהוא בחר ונוח לו לא הייתי עושה מזה סיפור מההפטרה יש לנו גם שחקני ביתר שמשחקים אצלנו אז מה פוסלים אותם ? הכדורגל השתנה שאלי בן רימוז שיחק בהפועל שום הון בעולם לא היה מעביר אותו לביתר היום שחקן משחק באדום מחר בצהוב מחרתיים בירוק אז לא צריך לעשות סיפור מפאקן צבע של נעליים תן גז ויאללה הפועל |
sastiel |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 08:19:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bentiel
Katamon9 קצת הגזמת לעלות בחולצות צהובות אני מכיר את הצבע שלנו 51 שנה אבל אם כדורגלן עולה אם נעל בצבע שהוא בחר ונוח לו לא הייתי עושה מזה סיפור מההפטרה יש לנו גם שחקני ביתר שמשחקים אצלנו אז מה פוסלים אותם ? הכדורגל השתנה שאלי בן רימוז שיחק בהפועל שום הון בעולם לא היה מעביר אותו לביתר היום שחקן משחק באדום מחר בצהוב מחרתיים בירוק אז לא צריך לעשות סיפור מפאקן צבע של נעליים תן גז ויאללה הפועל
טוב, חולצות לא. גם לדעתך. תמיד טוב שיש גם נקודת הסכמה. אבל אולי מכנסיים? או לפחות גרביים? מהוא קו הגובה שמעליו אסור צהוב?
|
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 09:12:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
Katamon9 קצת הגזמת לעלות בחולצות צהובות אני מכיר את הצבע שלנו 51 שנה אבל אם כדורגלן עולה אם נעל בצבע שהוא בחר ונוח לו לא הייתי עושה מזה סיפור מההפטרה יש לנו גם שחקני ביתר שמשחקים אצלנו אז מה פוסלים אותם ? הכדורגל השתנה שאלי בן רימוז שיחק בהפועל שום הון בעולם לא היה מעביר אותו לביתר היום שחקן משחק באדום מחר בצהוב מחרתיים בירוק אז לא צריך לעשות סיפור מפאקן צבע של נעליים תן גז ויאללה הפועל
טוב, חולצות לא. גם לדעתך. תמיד טוב שיש גם נקודת הסכמה. אבל אולי מכנסיים? או לפחות גרביים? מהוא קו הגובה שמעליו אסור צהוב?
לא היה איסור סרקאזם? גיבעוני אייכה? |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 09:22:27
|
כל פריט לבוש שמהווה חלק מהתלבושת האחידה (כולל שוערים) ומסופק על ידי הקבוצה: חולצות, מכנסיים, גרביים ומגיני זיעה. נ.ב: אהבתי מאוד את החבישה האדומה על היד של עוז אתמול. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 13:41:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
לא היה איסור סרקאזם? גיבעוני אייכה?
היה איסור אל לנסות ליהות מצחיק אם אתה סחי אפרורי |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 13:56:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
לא היה איסור סרקאזם? גיבעוני אייכה?
היה איסור אל לנסות ליהות מצחיק אם אתה סחי אפרורי
טוב, סגור שאתה אדם גס, חסר חוש הומור ובאופן כללי די מגעיל. אבל יש גם חדשות טובות - אתה לא סחי |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/10/2014 : 13:58:22
|
החלמה מהירה לגולן שנפצע לקראת סוף המשחק. מקווה שהפציעה לא רצינית ושהוא יתאושש במהרה.
מדובר כבר בפציעה שניה שלו תוך זמן קצר. אולי שווה לשקול להחליף נעליים ולו רק משיקולי נאחס.  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
גולן חרמון  |
|