משתמש |
גולן חרמון  |
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 12:06:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
[quote]נשלח במקור על ידי רבי מאיר
גבעוני, מה נשמע? הכל טוב? איך היה הקיץ? מפריע לך הנעליים של גולן? לך דבר איתו. מפריע לך שאני מגיב? אני מצטער.
הקיץ עבר בשלום ושלומי מצויין תודה אני מקווה שגם אצלך הכול טוב . לא מפריע לי שאתה מגיב מפריע לי שאתה לא מפסיק להגיב אני מקבל את זה שזה לא מפריע לך צבע הנעליים אני לא מקבל את התגובה המזלזלת שלך בכך שיש אוהדים שזה מפריע להם ולמה אתה צריך פעם אחר פעם להגיב על הנושא הזה (מצטער עם ההודעה הקודמת הייתה מעליבה )
גבעוני תודה, היה קייץ לא רע בכלל. אני מאד מצטער אבל לא מקובל עלי התייחסות כזאת לשחקנים ולהנהלה שלנו בפורום הפתוח. בנימה יותר אישית, מה יש לך ממני? יש לי מכסה לתגובות מבחינתך? המכסה שלי מוגבלת לתגובה אחת בתרד? ואני חוזר על הצעתי: אוהדים שזה מפריע להם יתכבדו ויפנו לשחקנים יישירות (בנימוס) ויחדלו מהפולניות הטרחנית הזאת.
איןלישום דבר ממך בוודאי לא בפן האישי פשוט אני חושב שאתה צריך לכבד את סה שיש אנשים שזה מפריע להם וזה עקרוני מבחינתם ולא כול פעם שהנושא הזה עולה להגיב בתגובות ציניות
אני חושב שאנשים צריכים לכבד את השחקנים (שיורקים דם בשבילנו)
אני חושב שאנחנו מכבדים את השחקנים יותר מזה בחיים שלי לא ראיתי קהל יותר מכבד מאיתנו ואני אומר זאות בכנות אבל כבוד צריך ליהות הדדי או כמו שחבר שהיה איתי בסדיר היה אומר "בשביל כבוד צריך לעבוד" |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 13:45:25
|
א. לא מזיז לי אם נמאס לך או לאחרים הנושא. ב.לכל אלה שמציעים שנדבר עם השחקן. פניתי אליו בסיום המשחק, יותר נכון הוא פנה אלי לאחר שאמרתי לו להחליף. צר לי הגיד אבל הטיעונים שלו היו מטופשים ולא לעניין. משהו מגוחך על השוואה גזענות כי אנחנו מבקשים ממנו להחליף צבע בית"רי. אווילי לחלוטין. ג.האחריות לנושא מבחינתי היא אצל ההנהלה שמתעקשת להתנער מהבעיה כבר כמה עונות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-22/09/2014 13:47:05 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 14:15:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
א. לא מזיז לי אם נמאס לך או לאחרים הנושא. ב.לכל אלה שמציעים שנדבר עם השחקן. פניתי אליו בסיום המשחק, יותר נכון הוא פנה אלי לאחר שאמרתי לו להחליף. צר לי הגיד אבל הטיעונים שלו היו מטופשים ולא לעניין. משהו מגוחך על השוואה גזענות כי אנחנו מבקשים ממנו להחליף צבע בית"רי. אווילי לחלוטין. ג.האחריות לנושא מבחינתי היא אצל ההנהלה שמתעקשת להתנער מהבעיה כבר כמה עונות.
ברור שלא מזיז לך כי אתם ממשיגים לטחון את השכל בגלל זה הצעתי לכם בידידות לקחת את זה שוב מול ההנהלה אולי לארגן הפגנה או אפילו איזו עצומה.... |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 14:26:39
|
אם כבר אשכול על גולן חרמון אז אנצל אותו לברך את ההנהלה על החתמה מעולה. תחושה שיש בעל בית במרכז ההגנה. שאפו. כן נעליים צהובות לא נעליים צהובות (הנושא לגיטימי כמובן) צורם לי שאין אשכול עם לא פחות תגובות על הפעולה ההרואית של גולן לקראת הסוף, במטרה לתקן את הטעות הבודדת שלו במשחק, פעולה שעלתה לו בפציעה מאוד כואבת. שאפו ענק לגולן. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 15:01:53
|
מצטרף לעוגן.
ולייזי, התגובות הציניות שלך להערות והצעות של אחרים רק הופכות את הרצינות התהומית-עד-כדי-קדושה שבה אתה מתייחס לנעליים הצהובות ליותר מגוחכת. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 15:57:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
ולייזי, התגובות הציניות שלך להערות והצעות של אחרים רק הופכות את הרצינות התהומית-עד-כדי-קדושה שבה אתה מתייחס לנעליים הצהובות ליותר מגוחכת.
מסכים איתך לגמרי. רק שלמען האיזון אפשר גם להזכיר שחלק לא קטן מההודעות שלי כלל גם התייחסות רציניות וענייניות לנושא וללא ציניות.
מסכים גם עם אלו שטוענים שזה חופר ומציק. וגם במקרה הזה ראוי להזכיר שהת'רד הזה נפתח רק אחרי נסיונות לפתור את הבעיה בשקט מאחורי הקלעים. יעידו חברי הועד המנהל שחפרתי לרובם במשך שעות רבות בשנים האחרונות, עוד מימי שינפלד העליזים, ועד למרכוס, דוויק ואיתן. הצעתי כבר בתחילת הת'רד לעשות מה שאני יכול כדי לעזור ולפתור את הבעיה. אני מוכן לדבר עם מי שצריך, עם שי, נמני, אשר, או גולן בעצמו. אני מוכן לשים כסף, אם זאת הבעיה. אני מוכן גם לרדת מהנושא אם יתברר לי שרוב חברי העמותה לא בעניין. מה עוד אני יכול לעשות חוץ מלחפור כאן ולקוות לטוב?
אז כל החפירות הללו וכל התגובות הציניות מגיעות ממקום של חוסר אונים. בגלל בעיה שניראית דבילית לחלוטין, שעל פניו אפשר לפתור אותה ב5 דקות, אבל עדיין חוזרת על עצמה, עונה אחרי עונה, חרף הבטחות מפורשות שהיא תעלם. אז אני לא אפגין מול הבית של איתן או שרצקי, ולא אקלל את גולן ובטח שאני לא מתכוון לא לחדש את חברותי או להחרים משחקים, או להפסיק לתרום למען הקבוצה. אבל אני כן מתכוון להפעיל לחץ כאן בפורום, ולהמשיך לחפור עד שהבעיה תיפתר, או עד שיתברר לי שרוב חברי העמותה אינם מתנגדים לכך ששחקנים שלנו ישחקו עם נעליים צהובות.
אלו שזה מפריע להם יכולים להתעלם מהת'רד ולא להיכנס אליו, או לכתוב כאן כמה זה חופר, מגוחך וילדותי, או אולי גם לנסות ולפתור את הבעיה. זה לא הגיוני לדרוש דמוקרטיה רק שזה נעים ונוח. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 16:11:03
|
אני מצטרף לחבר קורבי ומשבח את גולן על משחקו במוצ"ש. ממרום 37 שנותיו הוא הנהיג את ההגנה ועזר לשמור על רשת נקיה. אני גם חושב שהוא קפטן יותר מראוי. אם כל חולית ההגנה תישאר כשירה ותימנע מהרחקות והשעיות, הרי שיהיה קשה מאוד להבקיע נגדנו. |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 16:31:44
|
אוהבים אותך לייזי ! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
נערך על ידי - מנדי742 ב-22/09/2014 16:32:02 |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 17:10:46
|
גולן הוא אכן מעוז ההגנה, סלע קיומנו. הוא מפגין מחוייבות רבה לקבוצה (ע"ע משחקו במוצ"ש).
אין סתירה בין דברי השבח האלה, המוצדקים, לבין העמדה של לייזי ושל חברים נוספים.
אדרבא יובא העניין להצבעה חוזרת באסיפה הכללית של חברי העצותה והרוב יקבע - ובא לציון גואל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
dudiy
39 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 17:23:23
|
ההנהלה יכולה להוסיף סעיף לכל הסכם עם השחקנים לגבי נושא הנעליים, כפי שכנראה מופיע בהסכמים לגבי המחויבות לפעילויות החברתיות. כך שהתופעה תלך ותדעך, כך גם יהיה נוח לפנות לשחקנים בלי לקבל תירוצים. |
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 22:21:18
|
גם אני מסכים עם עוגן: לפתוח ת'רד שכותרתו שם של שחקן שמשחק נהדר, וחמישה עמודים להתכתב על צבע הנעליים שלו, זה עיוות (בעייני) של המציאות. אם אני גולן והייתי נכנס לפורום הייתי נעלב. אז קודם כל - גולן חרמון כל הכבוד על המשחק האחרון!
ולעניין עצמו - אם עניין הנעליים רציני וחמישה עמודים ואנשים פה מעידים כי זה באמת עניין רציני עבורם, אז אולי מישהו יכל להסביר ברצינות מה הבעיה עם נעליים צהובות?
|
נערך על ידי - roi ב-22/09/2014 22:34:18 |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 22/09/2014 : 23:37:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
ולעניין עצמו - אם עניין הנעליים רציני וחמישה עמודים ואנשים פה מעידים כי זה באמת עניין רציני עבורם, אז אולי מישהו יכל להסביר ברצינות מה הבעיה עם נעליים צהובות?
להפועל ירושלים יש יריבה עירונית, שמעבר להיותה יריבה עירונית, היא מייצגת עבור חלק גדול מהאוהדים כמה מהחולאים של החברה הישראלית, ובראשם גזענות, אלימות, ולאומנות קיצונית. כשחלקנו רואים את הצבע הצהוב זה עושה לנו אסוציאציה ליריבה העירונית, בעיקר כאשר הוא מופיע במגרש הכדורגל. כמו שכבר נאמר כאן, זה לא סוף העולם או אסון גדול ששחקן ישחק עם נעליים צהובות. מהצד השני גם לא יקרה כלום אם השחקנים יכבדו אותו וישתדלו להסיר מעצמם סממנים שמזכירים לנו את בית"ר, לפחות בזמן משחקים. מעבר לזה שיש כאן בעיה עקרונית, שהבטחה של מספר חברים בועד המנהל לא מיושמת ברמת השטח. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/09/2014 : 00:00:38
|
אם אני גולן והייתי נכנס לפורום הייתי נעלב.
אם אני גולן נכנס לפורום ובאמת קורא - הייתי מתרשם שהאוהדים של קטמון כולם חושבים שאני שחקן מצויין, מחוייב, שמביא את כל כולו למשחק. ואולי גם היה משעשע אותי שהצלחתי ככה, עם זוג נעליים, ליצור כאן כזאת מהומה. ושיש כאן אוהדים שהאדום עצמו הוא שריטה אצלם. למה? לייזי היטיב להסביר. ובכ"ז בקיצור - כי אנחנו פאקינג הפועל קטמון ירושלים, זה למה. מי שקופץ שונא צהוב. |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 23/09/2014 : 00:36:56
|
נמאס שהשחקנים שלנו עם נעליים צהובות. מעליב אותי כחבר בקבוצה בהנהלת אוהדים ששנה אחרי שנה לא שמה על הרצון הכל-כך פשוט והלגיטימי הזה של תלבושת אדום שחור שלא תכלול פרטי לבוש צהובים!!
יאללה לנהריה |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 23/09/2014 : 07:12:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
להפועל ירושלים יש יריבה עירונית, שמעבר להיותה יריבה עירונית, היא מייצגת עבור חלק גדול מהאוהדים כמה מהחולאים של החברה הישראלית, ובראשם גזענות, אלימות, ולאומנות קיצונית. כשחלקנו רואים את הצבע הצהוב זה עושה לנו אסוציאציה ליריבה העירונית, בעיקר כאשר הוא מופיע במגרש הכדורגל. כמו שכבר נאמר כאן, זה לא סוף העולם או אסון גדול ששחקן ישחק עם נעליים צהובות. מהצד השני גם לא יקרה כלום אם השחקנים יכבדו אותו וישתדלו להסיר מעצמם סממנים שמזכירים לנו את בית"ר, לפחות בזמן משחקים. מעבר לזה שיש כאן בעיה עקרונית, שהבטחה של מספר חברים בועד המנהל לא מיושמת ברמת השטח.
קודם כל תודה על התגובה. לאור התגובה של ירון, עניין הענליים לא כזה פשוט לפתרון, למרות שנראה זניח כמו שכתבת. המשך ההתעקשות עליו מעידה שזה עניין עקרוני שיכל לבוא אפילו במחיר של פגיעה מקצועית בקבוצה - תגובתו של גולן לאחד האוהדים שסיפר שדיבר איתו על זה מעידה שהוא כבר די פגוע מהעניין. אז אם סממנים של בית"ר מנקרים את העין, למה אנחנו משלימים עם דברים משמעותיים הרבה יותר שקיימים במשחקי בית שלנו - אנחנו משחקים באצטדיון של ביתר (בתכלס), שמנוהל על ידי אוהד בית"ר, קונים בקיוסק של בית"ר, ויש לנו אוהדי ושחקני בית"ר על כר הדשא וביציע. אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שהתשובה תהיה שאלה עניינים שיפגעו מהותית בנוחות שלנו כאוהדים ומקצועית בקבוצה. אני חושב שלאור תשובתו של גולן זה בדיוק המצב של הנעלים שלו. |
 |
|
גולן חרמון  |
|
|
|