פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גולן חרמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גולן חרמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גולן חרמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  23:21:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

נראה לי שכולנו סטינו מהבעיה העיקרית .
הבעיה העיקרית היא לא אם גולן לבש נעליים
צהובות או לא . העניין הוא שחלק גדול מהאוהדים
מרגישים פגועים מכל שלא נענים לדרישתם להמנע
מלבישת סממנים שמזוהים עם היריבה העירונית .
זה בעיה הרבה לפני שגולן הגיע אלינו .
מעניין שבעוד פעמיים קודמות שעלתה הבעיה
(עדן מלכה ובראשי ) , היו מעורבים שחקני בית"ר .
מקריות ? אולי כן ואולי לא .

לא חושב שזה קושר לשחקני בית"ר. הבעיה קרתה גם עם שחקנים כמו פנסו, ויסברג, ואחרים. ועוד יותר מזה, היו אצלנו לא מעט שחקנים מבית"ר שלא הייתה איתם שום בעיה.

מסכים איתך לגבי הגדרת הבעיה. לא יכול להיות שמועדון שרואה את עצמו כמקצועני, עם תנאים של ליגת העל או לפחות ליגה לאומית, שאפילו זליכה גמר מרוב אושר כשהוא שמע על הניהול שלו, לא מסוגל ליישם הוראה כל כך פשוטה במשך יותר משנתיים. מישהו יכול לדמיין איזשהו בעלים של קבוצה מעביר הוראה לצוות המקצועי וההוראה לא מבוצעת במשך כל כך הרבה זמן? ניראה לכם הגיוני שבמועדון נורמלי לוקח חצי עונה להזמין נעליים לשחקן, או שיש נעליים רק בצבע אחד במלאי בכל הארץ? בערך כמו שזה הגיוני ששחקן יכול לשחק אך ורק עם זוג נעליים אחד...

אז בואו נפתור את הבעיה אחת ולתמיד ונוכל לחזור לחפור ולהתעסק בדברים יותר חשובים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  00:38:59  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפיתרון היחיד לבעיה הוא להחליט שהיא לא קיימת. נעליים צהובות? אז מה בכך? גולן נלחם כמו אריה נגד כרמיאל, והוא מהווה תוספת חשובה מאוד לקבוצה. מציע להפסיק להתעקש על שטויות
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  06:34:49  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי רבי מאיר

גבעוני, מה נשמע? הכל טוב? איך היה הקיץ?
מפריע לך הנעליים של גולן? לך דבר איתו.
מפריע לך שאני מגיב? אני מצטער.

הקיץ עבר בשלום ושלומי מצויין תודה אני מקווה שגם אצלך הכול טוב . לא מפריע לי שאתה מגיב מפריע לי שאתה לא מפסיק להגיב אני מקבל את זה שזה לא מפריע לך צבע הנעליים אני לא מקבל את התגובה המזלזלת שלך בכך שיש אוהדים שזה מפריע להם ולמה אתה צריך פעם אחר פעם להגיב על הנושא הזה (מצטער עם ההודעה הקודמת הייתה מעליבה )
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  06:52:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הפיתרון היחיד לבעיה הוא להחליט שהיא לא קיימת.

לוגיקה פנטנסטית. אפשר להחליט למשל שהבעיה הישראלית-פלשתינית (להבדיל) גם היא לא קיימת?

ציטוט:

גולן נלחם כמו אריה נגד כרמיאל, והוא מהווה תוספת חשובה מאוד לקבוצה

גם נאור סבג נלחם כמו אריה, אבל התוספת שלו לקבוצה עדיין לא מוכחת, אז מה, זה מאפשר לו נעל אחת צהובה בלבד? מה הקשר?

ציטוט:

מציע להפסיק להתעקש על שטויות

חיים ברעם, זה אתה שבחרת את הכותרת לספר?
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=42901
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  07:56:15  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הפיתרון היחיד לבעיה הוא להחליט שהיא לא קיימת. נעליים צהובות? אז מה בכך? גולן נלחם כמו אריה נגד כרמיאל, והוא מהווה תוספת חשובה מאוד לקבוצה. מציע להפסיק להתעקש על שטויות

הפיתרון היחיד הוא שהועד יחליט לאכוף את ההבטחות שלו בפני חברי העמותה. לא מעניין אותי אם גולן חרמון שיחק טוב או לא. זה עניין עקרוני. באופן אישי אני הולך להביע את מחאתי, כאן ובמגרש, עד שהועד יטפל בנושא.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  09:23:45  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

הקיץ עבר בשלום ושלומי מצויין תודה אני מקווה שגם אצלך הכול טוב . לא מפריע לי שאתה מגיב מפריע לי שאתה לא מפסיק להגיב אני מקבל את זה שזה לא מפריע לך צבע הנעליים אני לא מקבל את התגובה המזלזלת שלך בכך שיש אוהדים שזה מפריע להם ולמה אתה צריך פעם אחר פעם להגיב על הנושא הזה (מצטער עם ההודעה הקודמת הייתה מעליבה )

גבעוני תודה, היה קייץ לא רע בכלל.
אני מאד מצטער אבל לא מקובל עלי התייחסות כזאת לשחקנים ולהנהלה שלנו בפורום הפתוח.
בנימה יותר אישית, מה יש לך ממני? יש לי מכסה לתגובות מבחינתך? המכסה שלי מוגבלת לתגובה אחת בתרד?
ואני חוזר על הצעתי: אוהדים שזה מפריע להם יתכבדו ויפנו לשחקנים יישירות (בנימוס) ויחדלו מהפולניות הטרחנית הזאת.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  10:25:56  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שכנעת אותי. אני בעד.
אפשר גם לפתור ככה בעיות נוספות ויותר עקרוניות. הבה נחליט שאין כיבוש. פתרון מעולה, לא? ארץ ישראל שלנו מאז ולעולם. אפשר גם לסגור שאין גזענות במדינה ושאין אלימות. מדובר במיטב הנוער הערכי שלנו, מלח הארץ, שמתגייס לצבא ושומר עלינו. אין שום סיבה להתעקש איתו על שטויות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  10:32:29  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באימונים, אגב, מר גולן עושה שימוש בנעליים בצבע נייטרלי לחלוטין.
ולמצקצקים כלפי אלו שמתעקשים: בכל ארגון יש שני סוגי משמעת: משמעת השגרה ושגרת המשמעת.
משמעת השיגרה זה להגיע לאימון בזמן, לשמור על אורח חיים ספורטיווי וכיוצ"ב.
שגרת המשמעת היא ההקפדה על קיום שגרת המשמעת וכאשר זו מופרת - נקיטת צעדים בהתאם.
הגוף הריבון של העמותה קיבל זה מכבר החלטה מסויימת. התפקיד של הנהלת העמותה שהיא גם ההלת הקבוצה היא להקפיד לקיים את שני סוגי המשמעת שלעיל.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-22/09/2014 10:42:51
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  10:43:41  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק , לא הבנתי . גולן אמר שהוא משחק
עם הנעליים הצהובות כי הם נוחות . אז מה ,
במשך השבוע הוא משחק עם נעליים לא נוחות ?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  10:46:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

ותיק , לא הבנתי . גולן אמר שהוא משחק
עם הנעליים הצהובות כי הם נוחות . אז מה ,
במשך השבוע הוא משחק עם נעליים לא נוחות ?

הנעליים האלו נוחות רק לדשא, לא לדשא סינטטי.

מה שכן, אני בהלם שהצוות המקצועי איפשר לו לשחק עם נעליים אחרות במשחק האימון בהוד השרון ובכך לסכן את בריאותו. רק בנס הוא לא נפצע.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  11:20:11  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

בנימה יותר אישית, מה יש לך ממני? יש לי מכסה לתגובות מבחינתך? המכסה שלי מוגבלת לתגובה אחת בתרד?
ואני חוזר על הצעתי: אוהדים שזה מפריע להם יתכבדו ויפנו לשחקנים יישירות (בנימוס) ויחדלו מהפולניות הטרחנית הזאת.

איןלישום דבר ממך בוודאי לא בפן האישי פשוט אני חושב שאתה צריך לכבד את סה שיש אנשים שזה מפריע להם וזה עקרוני מבחינתם ולא כול פעם שהנושא הזה עולה להגיב בתגובות ציניות

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  11:20:26  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תודה!

עכשיו נותר רק להסביר את ההבדל בין עיקר לטפל כדי לענות לפרובוקציות.
וכדאי גם להסביר שגם אתה מעדיף אדום, כי אחרת יגידו עליך שאתה אוהב צהוב.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  11:25:01  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

איןלישום דבר ממך בוודאי לא בפן האישי פשוט אני חושב שאתה צריך לכבד את סה שיש אנשים שזה מפריע להם וזה עקרוני מבחינתם ולא כול פעם שהנושא הזה עולה להגיב בתגובות ציניות

אני חושב שאנשים צריכים לכבד את השחקנים (שיורקים דם בשבילנו)
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  11:47:11  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב ששחקנים צריכים לכבד קהל
שהופך עולמות כדי שהם יקבלו את התנאים
הכי טובים לשחק כדורגל
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/09/2014 :  11:54:33  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהנושא מיצה את עצמו ,לפחות כאן. למי שזה בוער בקירבו תתארגנו וקחו את זה מול הועד שוב ,ברמה האישית זה פשוט מעיק כבר.

לא מזלזל בדרישה שלכם פשוט הנעליים האלו כבר יצאו מכל החורים ,תהיו פרקטיים דברו עם ההנהלה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גולן חרמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07