משתמש |
גולן חרמון  |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 19:26:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
גם אם הבקשה/דרישה לגיטימית, האופן שבו אנשים מתייחסים לבן אדם -שנשאר אתמול על המגרש פצוע והקריב מעצמו - לא מכבד. הרבה יותר מעצם נעילת הנעליים.
זה עניין סובייקטיבי. כל אחד והדיעה שלו. אני חושב שאני מתייחס אליו בצורה עניינית ומכובדת, בעוד הוא מתייחס אלינו בחוסר אכפתיות ובזלזול.
ציטוט:
לייזי - הצעת הצעה טובה ואני מציע שתדבר עם גולן ותסגור את הפינה עם צביעה של הצהוב באדום.
אין לי מושג אם אתה ציני, אבל בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי, אני לא מדבר עם שחקנים בלי אישור / בקשה של הועד המנהל. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 19:35:20
|
גבעוני, מה נשמע? הכל טוב? איך היה הקיץ? מפריע לך הנעליים של גולן? לך דבר איתו. מפריע לך שאני מגיב? אני מצטער.
|
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:20:10
|
כבר שנה אני קורא פה תלונות על צבע הנעליים. לא מזדהה בכלל (חשוב לי ששחקן יזדהה עם המועדון והקהל, לא אכפת לי צבע הנעליים), אבל כיבדתי את מי שהפריע לו ושתקתי. עכשיו אני אומר שהגזמתם לגמרי. אנחנו לא הפועל תל אביב, לא בליגה מקצוענית, והוא לא מרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מהמועדון, ואני לא מצפה ממנו (או מהמועדון העני שלנו) להוציא מאות שקלים על נעליים שפחות טובות לו. שחקן מצויין (יחסית לליגה) בא ואומר לך שסוף סוף מצא נעליים נוחות, מה אתה מבקש ממנו? לכבד את הקהל בזה שילבש נעליים שפחות טובות בשבילו? אתה חושב שככה הוא יהיה יותר מחוייב לך? ככה הוא ישחק יותר טוב? כולנו התכנסנו תחת הדגל האדום כי אנחנו מזדהים עם הערכים שהוא מייצג. אבל הצבע האדום והצבע הצהוב אינם ערכים בפני עצמם. אמרו פה גם "מי שמוותר על משהו קטן בסוף יוותר על משהו גדול" - ואני אומר מי שלא מבדיל בין דבר גדול לדבר קטן, ונטפל לדבר הקטן כאילו הוא דבר גדול, בסוף כשיהיה משהו חשוב באמת אף אחד לא ידע כבר להבדיל. כבר קשה ממש לכבד את זה שמפריע לאנשים פה צבע הנעליים שלו. יכול להיות שבדיוק הפסקתי. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:25:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
כבר שנה אני קורא פה תלונות על צבע הנעליים. לא מזדהה בכלל (חשוב לי ששחקן יזדהה עם המועדון והקהל, לא אכפת לי צבע הנעליים), אבל כיבדתי את מי שהפריע לו ושתקתי. עכשיו אני אומר שהגזמתם לגמרי. אנחנו לא הפועל תל אביב, לא בליגה מקצוענית, והוא לא מרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מהמועדון, ואני לא מצפה ממנו (או מהמועדון העני שלנו) להוציא מאות שקלים על נעליים שפחות טובות לו. שחקן מצויין (יחסית לליגה) בא ואומר לך שסוף סוף מצא נעליים נוחות, מה אתה מבקש ממנו? לכבד את הקהל בזה שילבש נעליים שפחות טובות בשבילו? אתה חושב שככה הוא יהיה יותר מחוייב לך? ככה הוא ישחק יותר טוב? כולנו התכנסנו תחת הדגל האדום כי אנחנו מזדהים עם הערכים שהוא מייצג. אבל הצבע האדום והצבע הצהוב אינם ערכים בפני עצמם. אמרו פה גם "מי שמוותר על משהו קטן בסוף יוותר על משהו גדול" - ואני אומר מי שלא מבדיל בין דבר גדול לדבר קטן, ונטפל לדבר הקטן כאילו הוא דבר גדול, בסוף כשיהיה משהו חשוב באמת אף אחד לא ידע כבר להבדיל. כבר קשה ממש לכבד את זה שמפריע לאנשים פה צבע הנעליים שלו. יכול להיות שבדיוק הפסקתי.
תודה |
I am City till I cry |
 |
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:29:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
כבר שנה אני קורא פה תלונות על צבע הנעליים. לא מזדהה בכלל (חשוב לי ששחקן יזדהה עם המועדון והקהל, לא אכפת לי צבע הנעליים), אבל כיבדתי את מי שהפריע לו ושתקתי. עכשיו אני אומר שהגזמתם לגמרי. אנחנו לא הפועל תל אביב, לא בליגה מקצוענית, והוא לא מרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מהמועדון, ואני לא מצפה ממנו (או מהמועדון העני שלנו) להוציא מאות שקלים על נעליים שפחות טובות לו. שחקן מצויין (יחסית לליגה) בא ואומר לך שסוף סוף מצא נעליים נוחות, מה אתה מבקש ממנו? לכבד את הקהל בזה שילבש נעליים שפחות טובות בשבילו? אתה חושב שככה הוא יהיה יותר מחוייב לך? ככה הוא ישחק יותר טוב? כולנו התכנסנו תחת הדגל האדום כי אנחנו מזדהים עם הערכים שהוא מייצג. אבל הצבע האדום והצבע הצהוב אינם ערכים בפני עצמם. אמרו פה גם "מי שמוותר על משהו קטן בסוף יוותר על משהו גדול" - ואני אומר מי שלא מבדיל בין דבר גדול לדבר קטן, ונטפל לדבר הקטן כאילו הוא דבר גדול, בסוף כשיהיה משהו חשוב באמת אף אחד לא ידע כבר להבדיל. כבר קשה ממש לכבד את זה שמפריע לאנשים פה צבע הנעליים שלו. יכול להיות שבדיוק הפסקתי.
תודה
בול פגיעה והטבעה ! |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:29:10
|
אז בעצם אם יבוא שחקן שלובש חולצה צהובה מתחת המדים של הפועל , והחולצה אפילו ממותגת "בית"ר ירושלים " אז זה בסדר כי זה נח לו ? נו , באמת .
|
 |
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:30:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אז בעצם אם יבוא שחקן שלובש חולצה צהובה מתחת המדים של הפועל , והחולצה אפילו ממותגת "בית"ר ירושלים " אז זה בסדר כי זה נח לו ? נו , באמת .
אוה... זה בדיוק ההבדל בין דבר גדול לקטן..
|
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:32:08
|
ברור. ואם כבר עדיף שיבוא עם חולצה של אלי אוחנה או אודי אשש, השחקן האהוב עלי בכל הזמנים בבית"ר. |
I am City till I cry |
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 20:34:11
|
אם נוח לך, אתה יכול לקחת את מה שאמרתי לרמת האבסורד. יופי! אבל באמת, זה מה שאמרתי? זה פועל יוצא ממה שאמרתי? ובכל זאת, אענה לך: בניגוד לצבע הצהוב, שההתנגדות שלי אליו גם אם קיימת איננה חזקה, אני מתנגד לבית"ר ירושלים בכל תוקף. היא גם מייצגת ערכים שונים משלנו, והיא גם סתם קבוצה אחרת ולא יעלה על הדעת ששחקן בקבוצה אחת ילבש מדים של הקבוצה השניה. לכן זה שונה לגמרי. אני לא מאמין שהכרחת אותי להגיד את זה, אבל ניחא. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 21:05:39
|
מצידי שישחק עם נעלים כתומות ופסים בלבן העיקר שיתן את הנשמה והבחור נתן את הנשמה וכל הכבוד לו על משחק הירואי |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 21:17:12
|
קחו לדוגמא את את הסימלון הקטן של ריאל מדריד שמקומם את המוסלמים http://www.kick.co.il/article/7290 לא צריך להסביר, ואני די בטוח מה רובנו חושב על זה. אני יודע, קטמון זה לא ריאל מדריד. אבל אהדת כדורגל, ביננו, הוא מלכתחילה עניין די ילדותי. צבעים וסמלים ודגלים הם בלב העניין. זה הרי לא האדום/צהוב עצמו, זה מה שהם מיצגים. הפועל ירושלים באה מאהבה, אבל היריבות העירונית והאידאולוגית עם הצהובים היא חלק משמעותי בהגדרת הזהות שלנו כנגטיב לבית"ר. אני מבין את הדילמה שהיו"ר שלנו נמצא בה, בין הפטיש-גולן לסדן-אוהדים. אבל היינו צריכים לשים לזה סוף מזמן. שימו בחוזה עם השחקן סעיף חד משמעי - "אין ללבוש סממן צהוב במשחקים", תסבירו שזה עבירת משמעת לכל דבר. והטענה שלגולן חרמון ההוצאה על נעליים חדשות גדולה - אני מכיר אישית חבר עמותה שהציע לגולן לממן לו נעליים. והטענה שהם היו בכלל פעם שחקני בית"ר, אני חי עם זה, שילבשו צהוב כל החיים - לפני ואחרי, לא בזמן קטמון. ולמי שנמאסו כבר הוויכוחים והחפירות, כולל אני, הצעה: תעמידו את העניין להצבעה. ואם מחנה "לא נורא טיפלה צהוב" יגבר על מחנה "אוי ואבוי" אז אני מפסיק להטריד. פעם עשיתי שאלון כזה, אין לי מושג מי ינצח. וחפירונת אחרונה - אני מוצא את עצמי לשם שינוי עם קבוצה שאני בדרך כלל לא איתה. נחמד לרענן :) |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 21:18:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
מצידי שישחק עם נעלים כתומות ופסים בלבן
גם מצידי. אפילו פס כסף בצבע אפור - בסדר. צהוב - לא טוב. |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 22:12:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא. הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו. גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות
לא אוהב את הנעליים הצהובות, אבל...
כל מי ששיחק אי פעם כדורגל, בטוח שיכול להזדהות עם מה שגולן אומר, וכששחקן בגילו של גולן אומר את זה, צריך להתחשב בו, כי הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהוא יפצע.
אז בחייאת, שמישהו ייצבע לו את הנעליים, אני בטוח שזה לא כזה מסובך (מקסימום שיוסיף גלצח כחלק מהפעולות של ההכנה למשחק) |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 22:24:49
|
נראה לי שכולנו סטינו מהבעיה העיקרית . הבעיה העיקרית היא לא אם גולן לבש נעליים צהובות או לא . העניין הוא שחלק גדול מהאוהדים מרגישים פגועים מכל שלא נענים לדרישתם להמנע מלבישת סממנים שמזוהים עם היריבה העירונית . זה בעיה הרבה לפני שגולן הגיע אלינו . מעניין שבעוד פעמיים קודמות שעלתה הבעיה (עדן מלכה ובראשי ) , היו מעורבים שחקני בית"ר . מקריות ? אולי כן ואולי לא . |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 22:54:05
|
למרות שהנושא זניח ואפילו מגוחך במקצת, אני מסכים שיש לשים לזה סוף ואני מאמין שנוכל להתמודד בחריגת תקציב בסך שפופרת משחת נעליים. לא על כל דבר יש צורך להתווכח במיוחד שיש פתרון קל כל כך |
 |
|
גולן חרמון  |
|
|
|