פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גולן חרמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גולן חרמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גולן חרמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  19:26:59  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

גם אם הבקשה/דרישה לגיטימית, האופן שבו אנשים מתייחסים לבן אדם -שנשאר אתמול על המגרש פצוע והקריב מעצמו - לא מכבד. הרבה יותר מעצם נעילת הנעליים.

זה עניין סובייקטיבי. כל אחד והדיעה שלו. אני חושב שאני מתייחס אליו בצורה עניינית ומכובדת, בעוד הוא מתייחס אלינו בחוסר אכפתיות ובזלזול.

ציטוט:

לייזי - הצעת הצעה טובה ואני מציע שתדבר עם גולן ותסגור את הפינה עם צביעה של הצהוב באדום.

אין לי מושג אם אתה ציני, אבל בכל מקרה, כמו שכבר אמרתי, אני לא מדבר עם שחקנים בלי אישור / בקשה של הועד המנהל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  19:35:20  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גבעוני, מה נשמע? הכל טוב? איך היה הקיץ?
מפריע לך הנעליים של גולן? לך דבר איתו.
מפריע לך שאני מגיב? אני מצטער.

עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:20:10  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר שנה אני קורא פה תלונות על צבע הנעליים. לא מזדהה בכלל (חשוב לי ששחקן יזדהה עם המועדון והקהל, לא אכפת לי צבע הנעליים), אבל כיבדתי את מי שהפריע לו ושתקתי.
עכשיו אני אומר שהגזמתם לגמרי. אנחנו לא הפועל תל אביב, לא בליגה מקצוענית, והוא לא מרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מהמועדון, ואני לא מצפה ממנו (או מהמועדון העני שלנו) להוציא מאות שקלים על נעליים שפחות טובות לו. שחקן מצויין (יחסית לליגה) בא ואומר לך שסוף סוף מצא נעליים נוחות, מה אתה מבקש ממנו? לכבד את הקהל בזה שילבש נעליים שפחות טובות בשבילו? אתה חושב שככה הוא יהיה יותר מחוייב לך? ככה הוא ישחק יותר טוב?
כולנו התכנסנו תחת הדגל האדום כי אנחנו מזדהים עם הערכים שהוא מייצג. אבל הצבע האדום והצבע הצהוב אינם ערכים בפני עצמם.
אמרו פה גם "מי שמוותר על משהו קטן בסוף יוותר על משהו גדול" - ואני אומר מי שלא מבדיל בין דבר גדול לדבר קטן, ונטפל לדבר הקטן כאילו הוא דבר גדול, בסוף כשיהיה משהו חשוב באמת אף אחד לא ידע כבר להבדיל.
כבר קשה ממש לכבד את זה שמפריע לאנשים פה צבע הנעליים שלו. יכול להיות שבדיוק הפסקתי.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:25:12  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

כבר שנה אני קורא פה תלונות על צבע הנעליים. לא מזדהה בכלל (חשוב לי ששחקן יזדהה עם המועדון והקהל, לא אכפת לי צבע הנעליים), אבל כיבדתי את מי שהפריע לו ושתקתי.
עכשיו אני אומר שהגזמתם לגמרי. אנחנו לא הפועל תל אביב, לא בליגה מקצוענית, והוא לא מרוויח עשרות אלפי שקלים בחודש מהמועדון, ואני לא מצפה ממנו (או מהמועדון העני שלנו) להוציא מאות שקלים על נעליים שפחות טובות לו. שחקן מצויין (יחסית לליגה) בא ואומר לך שסוף סוף מצא נעליים נוחות, מה אתה מבקש ממנו? לכבד את הקהל בזה שילבש נעליים שפחות טובות בשבילו? אתה חושב שככה הוא יהיה יותר מחוייב לך? ככה הוא ישחק יותר טוב?
כולנו התכנסנו תחת הדגל האדום כי אנחנו מזדהים עם הערכים שהוא מייצג. אבל הצבע האדום והצבע הצהוב אינם ערכים בפני עצמם.
אמרו פה גם "מי שמוותר על משהו קטן בסוף יוותר על משהו גדול" - ואני אומר מי שלא מבדיל בין דבר גדול לדבר קטן, ונטפל לדבר הקטן כאילו הוא דבר גדול, בסוף כשיהיה משהו חשוב באמת אף אחד לא ידע כבר להבדיל.
כבר קשה ממש לכבד את זה שמפריע לאנשים פה צבע הנעליים שלו. יכול להיות שבדיוק הפסקתי.

תודה

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:29:03  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בוח

תודה

בול פגיעה והטבעה !
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:29:10  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז בעצם אם יבוא שחקן שלובש חולצה צהובה מתחת
המדים של הפועל , והחולצה אפילו ממותגת "בית"ר
ירושלים " אז זה בסדר כי זה נח לו ? נו , באמת .
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:30:14  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אוה... זה בדיוק ההבדל בין דבר גדול לקטן..
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:32:08  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ברור. ואם כבר עדיף שיבוא עם חולצה של אלי אוחנה או אודי אשש, השחקן האהוב עלי בכל הזמנים בבית"ר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  20:34:11  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם נוח לך, אתה יכול לקחת את מה שאמרתי לרמת האבסורד. יופי!
אבל באמת, זה מה שאמרתי? זה פועל יוצא ממה שאמרתי?
ובכל זאת, אענה לך: בניגוד לצבע הצהוב, שההתנגדות שלי אליו גם אם קיימת איננה חזקה, אני מתנגד לבית"ר ירושלים בכל תוקף. היא גם מייצגת ערכים שונים משלנו, והיא גם סתם קבוצה אחרת ולא יעלה על הדעת ששחקן בקבוצה אחת ילבש מדים של הקבוצה השניה. לכן זה שונה לגמרי.
אני לא מאמין שהכרחת אותי להגיד את זה, אבל ניחא.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  21:05:39  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצידי שישחק עם נעלים כתומות ופסים בלבן
העיקר שיתן את הנשמה
והבחור נתן את הנשמה
וכל הכבוד לו על משחק הירואי
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  21:17:12  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קחו לדוגמא את את הסימלון הקטן של ריאל מדריד שמקומם את המוסלמים
http://www.kick.co.il/article/7290
לא צריך להסביר, ואני די בטוח מה רובנו חושב על זה.
אני יודע, קטמון זה לא ריאל מדריד. אבל אהדת כדורגל, ביננו, הוא מלכתחילה עניין די ילדותי. צבעים וסמלים ודגלים הם בלב העניין. זה הרי לא האדום/צהוב עצמו, זה מה שהם מיצגים.
הפועל ירושלים באה מאהבה, אבל היריבות העירונית והאידאולוגית עם הצהובים היא חלק משמעותי בהגדרת הזהות שלנו כנגטיב לבית"ר.
אני מבין את הדילמה שהיו"ר שלנו נמצא בה, בין הפטיש-גולן לסדן-אוהדים. אבל היינו צריכים לשים לזה סוף מזמן. שימו בחוזה עם השחקן סעיף חד משמעי - "אין ללבוש סממן צהוב במשחקים", תסבירו שזה עבירת משמעת לכל דבר.
והטענה שלגולן חרמון ההוצאה על נעליים חדשות גדולה - אני מכיר אישית חבר עמותה שהציע לגולן לממן לו נעליים.
והטענה שהם היו בכלל פעם שחקני בית"ר, אני חי עם זה, שילבשו צהוב כל החיים - לפני ואחרי, לא בזמן קטמון.
ולמי שנמאסו כבר הוויכוחים והחפירות, כולל אני, הצעה: תעמידו את העניין להצבעה. ואם מחנה "לא נורא טיפלה צהוב" יגבר על מחנה "אוי ואבוי" אז אני מפסיק להטריד. פעם עשיתי שאלון כזה, אין לי מושג מי ינצח.
וחפירונת אחרונה - אני מוצא את עצמי לשם שינוי עם קבוצה שאני בדרך כלל לא איתה. נחמד לרענן :)
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  21:18:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

מצידי שישחק עם נעלים כתומות ופסים בלבן

גם מצידי.
אפילו פס כסף בצבע אפור - בסדר.
צהוב - לא טוב.
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  22:12:54  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא.
הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו.
גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה
והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות

לא אוהב את הנעליים הצהובות, אבל...

כל מי ששיחק אי פעם כדורגל, בטוח שיכול להזדהות עם מה שגולן אומר, וכששחקן בגילו של גולן אומר את זה, צריך להתחשב בו, כי הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהוא יפצע.

אז בחייאת, שמישהו ייצבע לו את הנעליים, אני בטוח שזה לא כזה מסובך (מקסימום שיוסיף גלצח כחלק מהפעולות של ההכנה למשחק)
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  22:24:49  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שכולנו סטינו מהבעיה העיקרית .
הבעיה העיקרית היא לא אם גולן לבש נעליים
צהובות או לא . העניין הוא שחלק גדול מהאוהדים
מרגישים פגועים מכל שלא נענים לדרישתם להמנע
מלבישת סממנים שמזוהים עם היריבה העירונית .
זה בעיה הרבה לפני שגולן הגיע אלינו .
מעניין שבעוד פעמיים קודמות שעלתה הבעיה
(עדן מלכה ובראשי ) , היו מעורבים שחקני בית"ר .
מקריות ? אולי כן ואולי לא .
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  22:54:05  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שהנושא זניח ואפילו מגוחך במקצת, אני מסכים שיש לשים לזה סוף ואני מאמין שנוכל להתמודד בחריגת תקציב בסך שפופרת משחת נעליים. לא על כל דבר יש צורך להתווכח במיוחד שיש פתרון קל כל כך
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גולן חרמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07