משתמש |
גולן חרמון  |
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 15:22:52
|
במילים אחרות, הוא ידע שזה מפריע לאוהדים ובחר לשים עלינו זין. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 15:34:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
במילים אחרות, הוא ידע שזה מפריע לאוהדים ובחר לשים עלינו זין.
יאללה, בואו נעיף אותו מהקבוצה |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 15:48:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
במילים אחרות, הוא ידע שזה מפריע לאוהדים ובחר לשים עלינו זין.
יאללה, בואו נעיף אותו מהקבוצה
זה שיש פה אוטוסטראדה של שחקני בית"ר לא מפריע להם כל כך אבל הנעליים הצהובות מערערות את בסיס קיומנו ממש. go figure |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 16:10:12
|
לשלוח אותו לדאעש, רק הם יודעים לסדר לאנשים את הראש. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 16:34:50
|
הזורע רוח יקצור סופה. מי שמוותר על משהו לכאורה שולי (אבל סמלי) לא יוכל לרחוץ בנקיון כפיו כאשר יהיה משהו גדול יותר.
קלוחומר כאשר מדובר קפטן של הקבוצה |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 16:44:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
לשלוח אותו לדאעש, רק הם יודעים לסדר לאנשים את הראש.
למה עוזרת הציניות הזאת?
|
avanti livorno
|
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 16:54:32
|
פעם לא היפריע לי עניין הנעלים, אבל אם יש לא מעט אוהדים שזה מפריע להם אז למה אי אפשר לכבד אותם? רבק שחקנים בינונים מינוס בליגה חצי חובבנית שמכבלים עידוד וקהל ברמה הרבה יותר גבוה ממה שהם היו מכבלים בכל מקום אחר אז שלפחות יכבדו את האנשים שמעודדים אותם ונוסעים איתם לכל חור בארץ (וגם משלמים להם את המסכורת) |
avanti livorno
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 17:07:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הזורע רוח יקצור סופה. מי שמוותר על משהו לכאורה שולי (אבל סמלי) לא יוכל לרחוץ בנקיון כפיו כאשר יהיה משהו גדול יותר
לגבי העיקרון הנוקשה שאתה מציג, אני לא מאמין בפילוסופיות כאלה. לפעמים צריך לגלות גמישות ולהתפשר על דברים סמליים כדי להשיג מטרות חשובות. אני למשל לא בטוח שהיה נכון לזרוק את ג׳ורג׳ בשנה שעברה בתקופה הכי קריטית של העונה. וזה היה מקרה חמור בהרבה מהמדובר כאן. לגבי הנעליים הצהובות (שאני לא נהנה לראות אותן על המגרש), אין לי דעה ברורה בנסיבות הקיימות. במקרים כאלה אני נוטה לסמוך על שיקול הדעת של ההנהלה. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 17:11:42
|
למה שיכבד את האוהדים? יש לנו קהל סלחני ושקט ולא מאיים . רוצים שיתחיל לכבד ? תתחילו לקלל אותו , לשרוק לו בוז ולערער את מעמדו בקבוצה . אנחנו בישראל וככה מזיזים פה דברים . הלוואי שהיה אפשר לבקש יפה וכך לזכות בכבוד , אולי בארצות אחרות זה עובד . |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:11:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא. הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו. גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות
עם כל הכבוד, במועדון מקצועי יש מגבלות, וברור שהוא אפילו לא היה חושב לשחק עם הנעליים הללו אם הוא היה בהפועל תל אביב. זה לא סוף העולם, ולא אסון, אבל במועדון מקצועי אמורים להיות כללים, כולל כללי לבוש, שאמורים להכפות על השחקנים גם אם לא נוח להם.
אני די בטוח שאפשר למצוא את אותו הדגם של הנעליים בצבעים אחרים ותוך כמה אימונים הן היו משתפשות ונהיות משומשות. ואפשר גם לחשוב על פתרונות מחוץ לקופסה כמו פשוט לצבוע את הנעליים. אבל מן הסתם האוהדים פשוט לא מעניינים אותו. אז כל עוד אנחנו מנצחים והוא משחק טוב, זה סבבה ואפשר לשרוד את זה, אבל אח"כ שלא יתפלא אם הוא יתחיל לשמוע קללות מהקהל (אם כי לא ממני) בתקופה שהוא ישחק פחות טוב. וחבל, כי בניגוד לבעיות אחרות שקשות או בלתי אפשריות לפתרון, על פניו את הדבר הזה אפשר לפתור בקלות, עם קצת רצון טוב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:22:09
|
להציג את זה כאילו ביכולתו של הועד רק "לבקש" מגולן חרמון להחליף נעליים, כאילו שהעניין נתון לשיקולו בלבד היא הצגה מקוממת של הנושא והתנערות מאחריות שלכם כלפי לא מעט חברי עמותה שהעניין מפריע להם. הועד המנהל יכול היה להציב לחרמון עובדה (או לחלופין לטפל בבעיה כבר בשנה שעברה) והוא היה מכבד את ההחלטה ומחליף נעליים. אבל לועד לא איכפת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-21/09/2014 18:22:53 |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:35:51
|
גם אם הבקשה/דרישה לגיטימית, האופן שבו אנשים מתייחסים לבן אדם -שנשאר אתמול על המגרש פצוע והקריב מעצמו - לא מכבד. הרבה יותר מעצם נעילת הנעליים.
לייזי - הצעת הצעה טובה ואני מציע שתדבר עם גולן ותסגור את הפינה עם צביעה של הצהוב באדום. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:56:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הזורע רוח יקצור סופה. מי שמוותר על משהו לכאורה שולי (אבל סמלי) לא יוכל לרחוץ בנקיון כפיו כאשר יהיה משהו גדול יותר
לגבי העיקרון הנוקשה שאתה מציג, אני לא מאמין בפילוסופיות כאלה. לפעמים צריך לגלות גמישות ולהתפשר על דברים סמליים כדי להשיג מטרות חשובות. אני למשל לא בטוח שהיה נכון לזרוק את ג׳ורג׳ בשנה שעברה בתקופה הכי קריטית של העונה. וזה היה מקרה חמור בהרבה מהמדובר כאן. לגבי הנעליים הצהובות (שאני לא נהנה לראות אותן על המגרש), אין לי דעה ברורה בנסיבות הקיימות. במקרים כאלה אני נוטה לסמוך על שיקול הדעת של ההנהלה.
אלירן ג'ורג' היה מיותר בחדר הלבשה,ואני לא ארחיב על כך.מסכים ש היו לו מספר הרמות יפות וכמה שירים עם קהל(מודה גם אני הלכתי שלל עד שהסקתי מספר מסקנות על האופן התנהלותו של האיש.כך שכאן אני עם עופר.ונעליים?לא כל כך מפריע לי. |
אליה |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:57:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
לגבי העיקרון הנוקשה שאתה מציג, אני לא מאמין בפילוסופיות כאלה. לפעמים צריך לגלות גמישות ולהתפשר על דברים סמליים כדי להשיג מטרות חשובות. אני למשל לא בטוח שהיה נכון לזרוק את ג׳ורג׳ בשנה שעברה בתקופה הכי קריטית של העונה. וזה היה מקרה חמור בהרבה מהמדובר כאן. לגבי הנעליים הצהובות (שאני לא נהנה לראות אותן על המגרש), אין לי דעה ברורה בנסיבות הקיימות. במקרים כאלה אני נוטה לסמוך על שיקול הדעת של ההנהלה.
אלירן ג'ורג' היה מיותר בחדר הלבשה,ואני לא ארחיב על כך.מסכים ש היו לו מספר הרמות יפות וכמה שירים עם קהל(מודה גם אני הלכתי שלל עד שהסקתי מספר מסקנות על האופן התנהלותו של האיש.כך שכאן אני עם עופר.ונעליים?לא כל כך מפריע לי. |
אליה |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 18:59:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא. הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו. גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות
עם כל הכבוד, במועדון מקצועי יש מגבלות, וברור שהוא אפילו לא היה חושב לשחק עם הנעליים הללו אם הוא היה בהפועל תל אביב. זה לא סוף העולם, ולא אסון, אבל במועדון מקצועי אמורים להיות כללים, כולל כללי לבוש, שאמורים להכפות על השחקנים גם אם לא נוח להם.
אני די בטוח שאפשר למצוא את אותו הדגם של הנעליים בצבעים אחרים ותוך כמה אימונים הן היו משתפשות ונהיות משומשות. ואפשר גם לחשוב על פתרונות מחוץ לקופסה כמו פשוט לצבוע את הנעליים. אבל מן הסתם האוהדים פשוט לא מעניינים אותו. אז כל עוד אנחנו מנצחים והוא משחק טוב, זה סבבה ואפשר לשרוד את זה, אבל אח"כ שלא יתפלא אם הוא יתחיל לשמוע קללות מהקהל (אם כי לא ממני) בתקופה שהוא ישחק פחות טוב. וחבל, כי בניגוד לבעיות אחרות שקשות או בלתי אפשריות לפתרון, על פניו את הדבר הזה אפשר לפתור בקלות, עם קצת רצון טוב.
טוב, עכשיו אתה כבר נשמע כמו דון קורלאונה: כשהוא יתעורר עם ראש סוס במיטה (סליחה, כשיקללו אותו) אתה תהייה בטקס בכנסייה בכלל. יאללה, תמצא זמן ותלך לדבר איתו ואל תאיים |
 |
|
גולן חרמון  |
|