משתמש |
מלפפונים  |
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 16/07/2014 : 22:35:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוחנן728
כתבה מלאה באי דיוקים ללא ספק, אבל שמש?? Say it ain't so.
החתמות צריכות להיעשות על בסיס מקצועי לפני כל שיקול אחר ( ירושלמי , חיבור לקבוצה וכו). אתה באמת חושב שהוא ראוי להמשיך לאור היכולת שהפגין בשנה שעברה?
אסף עזו,עוז צבאג, עידן שמש. שי אהרון, מור אפריים, דן רומן, שי מזור, דור הלוי. כולם איכזבו והיו מתחת לרמה שלהם. את כולם אתה משחרר? לעומת זאת אלירן ג'ורג' שוחרר מסיבות לא מקצועיות. ברוב המשחקים, למרות הרמה הנמוכה שלו, עמית שמש היה השחקן הכי טוב בקבוצה שנה הבאה מבחינתך היית משאיר רק את רז שטיין?
אם כבר שאלת אז מבין אלה שריאלי להשאיר אותם הייתי הולך על : מזור, עוז , מסאיי , וג'וני כמובן . |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 17/07/2014 : 03:00:37
|
היית משאיר את עוז? גם התעסק בהימורים, גם נעלם לך לתקופה קריטית, גם לא היה שם עם הניסיון והמנהיגות שלו במאני טיים... ומסאי דגו? מה כבר הספקת לראות ממנו? רוב העונה הוא היה פצוע. כל מה שאני אומר זה שעל עונה אחת פחות טובה אתה לא מעיף שחקן. בטח שיש לו כל כך הרבה מניות זכות אצלך. זכות הצוות המקצועי לא לרצות יותר שחקן מכל מיני סיבות, מקצועיות ולא מקצועיות. אבל להדיד שעמית היה כל כך גרוע בעונה הראשונה שלו בלאומית שלא מגיע לו עוד עונה בליגה א זה מצחיק. כל המערכת נכלשה בעונה הראשונה בלאומית וקראנו לזה שכר לימוד. לעמית לא מגיע? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/07/2014 : 10:51:08
|
הכל תלוי באיזה שיטת משחק יבחר המאמן.לבחור שחקן כמו מור אפרים, זה לשחק בהליכה.כנ"ל דגו ודור הלוי ושי מזור.ואם רוצים להתחיל לשחק בריצה צריך סגל אחר גם אם הוא לא קלאסה כמו הדאבל פס שי-עוז-כפיר מלול. את דן רומן ההיתי עושה שחקן הציר בקישור.הוא רץ המון, מחוייב ויודע לבעוט לשער. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/07/2014 : 11:43:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
הכל תלוי באיזה שיטת משחק יבחר המאמן.לבחור שחקן כמו מור אפרים, זה לשחק בהליכה.כנ"ל דגו ודור הלוי ושי מזור.ואם רוצים להתחיל לשחק בריצה צריך סגל אחר גם אם הוא לא קלאסה כמו הדאבל פס שי-עוז-כפיר מלול. את דן רומן ההיתי עושה שחקן הציר בקישור.הוא רץ המון, מחוייב ויודע לבעוט לשער.
אין לך מושג כמה אני מסכים איתך. הקצב שלנו צריך להיות אחר (ההפך מהחולמנות שהורגלנו אליה), ורומן הוא האיש (אם יסכים להישאר בתנאי ליגה א). שי מזור עשוי בכ"ז להתאים. ועל עוז קשה לוותר, בליגה א' הוא היה מעולה, בל נשכח שהוא ביחד עם סמיר היו המצטיינים.
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 17/07/2014 : 17:16:02
|
בינתיים בית"ר ת"א רמלה בקשיים כלכליים גדולים
הייתי מחכה לראות מה יקרה אתם, ואם יעברו בבקרה התקציבית, ורק אחר כך הייתי מתחיל להחתים שחקנים בקדחתנות
עד שלא נדע סופית שלא נוחזר ללאומית, לא הייתי ממהר להתחייב על שחקנים בינוניים
שחקנים ברמה של ליגה לאומית הייתי מחתים בכל מקרה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 17/07/2014 : 22:22:26
|
לא בונה על קשיים של קבוצות אחרות. איכשהו בסוף הכל מסתדר אם יש לנו פוטנציאל לזכות מההפקר (ראו עפולה מתפוררת, איחוד בשרון וכד') |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
roy ariel
39 הודעות |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 18/07/2014 : 13:43:37
|
שמח מאוד שהוא ממשיך איתנו. בני המשפחה שלו ישבו איתנו בהרבה משחקים בשנה שעברה וניכר בהם שכל המשפחה התחברה לקבוצה ולאוהדים. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/07/2014 : 21:49:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roy ariel
יהודה חוטה: http://www.goler1.co.il/article/7083
חדשות טובות. לדעתי גם עמית שמש ראוי להישאר, ורק לעבוד על היציאה שלו לכדורי גובה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
מלפפונים  |
|