משתמש |
מלפפונים  |
roy ariel
39 הודעות |
|
nachumco
382 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 17:43:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי dvd_lvl
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10741
שוער. נראה לי שלעמית שמש לא מתאים, בשלב הזה של הקריירה, לחזור לליגה א'.
אם אכן דניאל מכלוף מועמד לשוער, הרי לכם תזכורת: http://www.youtube.com/watch?v=qzA60bn8LQc
ואני מניח שגם אוהד סיידוף מועמד מצויין.
מתאים או לא מתאים, זה מה שיקרה.
רז זהבי, מומחה הליגות הנמוכות, הודיע בפירוש שעמית שמש ממשיך עוד עונה בקטמון.
ואגב, לאלה שמתלבטים אם כדאי שעוז ימשיך עוד עונה.
רז זהבי אמר שמעבר לפרשיות הלא נעימות שהיו אתו, הוא הלך מכות בחדר ההלבשה עם אלירן ג'ורג'(בגלל זה כנראה ג'ורג'י שוחרר מהקבוצה)
בהנחה שזה נכון, זה עוד יותר מאכזב אותי בסיפור של עוז שעם כמה תמיכה ואהבה שהבאנו לו, בסוף הוא הולך מכות בחדר ההלבשה...
מבאס :\ |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 18:16:33
|
7 לייקים לעדכון על אוטובוס האוהדים החדש של ביתר תל אביב... ואני חשבתי שהסיפור על המונית שלוקחת את האוהדים שלהם למשחקים היא מתחום הבידור. |
אריק |
 |
|
אדום מהצפון
1 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 22:08:27
|
גם בן אוזן אחיו של אליאב מהאח הגדול מצטרף לקבוצה. מכיר את אוזן מהשכבה. שחקן טוב בעל שליטה בשתי רגליים. עלה לבוגרים תחת רב"ש אך נפצע. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 22:24:47
|
גולן חרמון ויהודה חוטה החתמות טובות . אם הם יתחברו יכול להיות מרכז הגנה מצוין . הייתי רוצה לראות את ציון זקן מגן ימני ועדי מרציאנו בקישור האחורי . לגבי החלק הקדמי:למרות הבעיות עם עוז כדאי להחתים אותו כי הוא אצלנו כמה שנים ולא היו איתו הרבה בעיות . מעבר לכך היכולות המקצועיות שלו יכולות לעזור לנו מאוד . |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 13:31:51
|
לפי גולר, דור הלוי סיכם במכבי הרצליה. ולא שמתי לב אם הוזכר כאן שאלירן ג'ורג' סגר בהפועל טבריה.
|
 |
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 15:24:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ג לגבי החלק הקדמי:למרות הבעיות עם עוז כדאי להחתים אותו כי הוא אצלנו כמה שנים ולא היו איתו הרבה בעיות
גאון |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 16:46:34
|
ממה שמסתמן הולך להיות לנו סגל כמעט חדש.התקפה חדשה לחלוטין,בלמים שלא שיחקו יחד אף פעם.כנראה גם שני מגינים חדשים.בקישור אין בינתיים שמות(ליעד ומור). המאמן יצטרך להתעלות על מנת ליצור קבוצה מאוסף השחקנים הזה. בהצלחה. |
 |
|
roy ariel
39 הודעות |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 18:47:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roy ariel
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10774
האם איל גולן בונה במרמורק קבוצה או מקהלה של מעריצים?
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 20:51:29
|
אופיר עזו שרף את עצמו בפארסת ביטר, שרף את עצמו בשנית כשחזר להפועל סאסי והתייחס אלינו בזלזול - מבחינתי כל ההתעסקות בו לא ראויה. אסי הוא בלם ראוי לליגה א' (למרות שכנראה גם זה לקראת הסוף). אם הוא שייך לנו - אני מקווה שעשינו עסקה עם תמורה הוגנת. אם לא שייך לנו, כנראה לא בידיים שלנו. נאחל לו הצלחה בהמשך. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 21:40:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
אופיר עזו שרף את עצמו בפארסת ביטר, שרף את עצמו בשנית כשחזר להפועל סאסי והתייחס אלינו בזלזול - מבחינתי כל ההתעסקות בו לא ראויה.
חלאס. למיטב הבנתי, אופיר עזו עשה מאמצים בשביל להגיע לשחק בקטמון, ואכל על זה נידוי והשפלות מצד סאסי. והוא גם תמיד הקפיד להתבטא כלפינו באופן הכי חיובי ומכבד. חבל שלא הגיע אלינו.
שיהיה להם בהצלחה, מאחל להם לעלות ליגה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/07/2014 : 17:38:48
|
לפי דאבלפס, שי מזור סיכם בקטמון לעונה נוספת. אם זה נכון זו החתמה מצויינת בעיני, כי הוא שחקן בהחלט ראוי לצמרת ליגה א'.
|
 |
|
מלפפונים  |
|