פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 10

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 08/07/2014 :  23:43:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אצבע

אדם מזרחי חתם והשיירה עוברת??? לא נחכה לו בנתב"ג עם צעיפים ? עדכון בפורום הפתוח משהו ???
https://www.facebook.com/adam.mizrahi.315?fref=ts

סליחה על הבורות אבל מי זה אלעד סיבוני?

איש המשק שלנו
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 09/07/2014 :  12:02:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אצבע

אדם מזרחי חתם והשיירה עוברת??? לא נחכה לו בנתב"ג עם צעיפים ? עדכון בפורום הפתוח משהו ???
https://www.facebook.com/adam.mizrahi.315?fref=ts

סליחה על הבורות אבל מי זה אלעד סיבוני?

איש המשק שלנו

באמת בורות.
תודה.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/07/2014 :  12:52:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על פי דאבלפס גם ליעד עובד (שנה שעברה בעמישב) סיכם אצלנו.
אני מניח שיש הבדל בין "סיכם" לבין "חתם" ולכן אין הודעה רשמית מטעמנו על כל ה"סיכומים" האלו.

בינתיים הבנקים שלנו מתפזרים באזור השפלה כשיותם פנסו סוגר אצל עופר בשיכון המזרח ואלירן אוחנה בשעריים. אביעד דנן מצטרף לגלקטיקוס של אייל גולן במרמורק.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 10/07/2014 :  13:10:31  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי יותר חשוב לשמוע מה עם שחקני הבית.צריך קודם כל את הבסיס ואחר כך את החיזוקים.
מי מהותיקים ממשיך?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/07/2014 :  13:25:29  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקומונים בסופ"ש דיברו על עוז, ג'וני, טרטיאק ויהודה חוטה כ"בסיס המקומי" ועוד "צעירים שיחזרו מהשאלות". מלבד נסים אזרזר אני לא יכול לחשוב על עוד צעיר מושאל שיש לנו, אלא אם ציון זקן נחשב כזה...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/07/2014 :  14:47:51  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

במקומונים בסופ"ש דיברו על עוז, ג'וני, טרטיאק ויהודה חוטה כ"בסיס המקומי" ועוד "צעירים שיחזרו מהשאלות". מלבד נסים אזרזר אני לא יכול לחשוב על עוד צעיר מושאל שיש לנו, אלא אם ציון זקן נחשב כזה...

אולי מיקי רנדי? אם כן, אז כבר מדובר בשני צעירים מושאלים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 10/07/2014 :  16:54:49  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אולי מיקי רנדי? אם כן, אז כבר מדובר בשני צעירים מושאלים...

מיקי רנדי כבר בן 26.5
אני לא חושב שאפשר להכניס אותו לקטגוריה של "צעירים"

אני גם לא בטוח שהוא נחשב חיזוק
הייתי מביא אותו כמשלים סגל בעיקר כי הוא שחקן בית ואוהד הקבוצה.
אבל לא כשחקן הרכב או כמחליף בכיר...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 11/07/2014 :  16:16:14  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שני שחקנים שאפשר להחשיב כצעירים מושאלים.
ניסים אזרזר ואושר לוי (חלוץ שהיה בנוער ובעונה האחרונה במבשרת ציון)
עבור לתחילת הדף

bentiel bentiel מנותק

24 הודעות

נשלח - 12/07/2014 :  00:52:04  הצג פרופיל שלח ל- bentiel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה לא מחתימים שחקנים למי מחקים שלא יהיו שחקנים בשוק ואנחנו נשאר בליגה א

sastiel
עבור לתחילת הדף

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 15/07/2014 :  21:54:10  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=10741

עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 16/07/2014 :  08:21:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה מלאה באי דיוקים ללא ספק, אבל שמש?? Say it ain't so.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/07/2014 :  10:35:31  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קרלוס צ'קאנה, הלוואי. איזה שחקן מרגש

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-16/07/2014 10:37:56
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 16/07/2014 :  11:45:17  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

החתמות צריכות להיעשות על בסיס מקצועי לפני כל שיקול אחר ( ירושלמי , חיבור לקבוצה וכו). אתה באמת חושב שהוא ראוי להמשיך לאור היכולת שהפגין בשנה שעברה?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/07/2014 :  18:27:04  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

החתמות צריכות להיעשות על בסיס מקצועי לפני כל שיקול אחר ( ירושלמי , חיבור לקבוצה וכו). אתה באמת חושב שהוא ראוי להמשיך לאור היכולת שהפגין בשנה שעברה?

לליגה א'? בוודאי שהוא מתאים, והוא הוכיח את זה לפני שנתיים. לכל שחקן יש תקופות פחות טובות ועונות פחות טובות. וכאשר ההגנה לא ממש מתפקדת, זה רק מקשה עוד יותר על השוער.

לעומת זאת, אין לי מושג לגבי הדרישות הכספיות שלו, לעומת הדרישות של המועמדים האחרים. יכול להיות, ואני מוכן להמר, שזהו שורש הבעיה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/07/2014 :  21:11:17  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

אסף עזו,עוז צבאג, עידן שמש. שי אהרון, מור אפריים, דן רומן, שי מזור, דור הלוי. כולם איכזבו והיו מתחת לרמה שלהם. את כולם אתה משחרר?
לעומת זאת אלירן ג'ורג' שוחרר מסיבות לא מקצועיות.
ברוב המשחקים, למרות הרמה הנמוכה שלו, עמית שמש היה השחקן הכי טוב בקבוצה
שנה הבאה מבחינתך היית משאיר רק את רז שטיין?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

נערך על ידי - אמיר גולה ב-16/07/2014 21:12:05
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 10 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07