משתמש |
סאדר.  |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 08:44:08
|
להתראות, עניתי לך על נושא הערבויות של סאסי בשרשור המקביל - בחרת להתעלם שזה סבבה, אבל אל תחזור על השטות הזו כאן שוב. שאלה אליך ואל עלי, בתור מי שלכאורה מצויים בפרטי המו"מ, מה הרציונאל שעומד מאחורי ההתעקשות של סאסי לפיצול העמותה מהקבוצה? תודה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 14:39:47
|
תסליחו לי, אבל זה מגוחך להאשים את סאסי. זה כמו לצאת למלחמה ולהאשים את האויב שהפסדנו. הקמנו את קטמון כדיי לנצח ולסלק את סאסי. אז עכשיו הוא אשם שהוא לא מסתלק ? הוא האויב וצריך לחשוב איך לסלק אותו. במקרה הזה הדרך החכמה הייתה לתת לליפקין לגמור לנהל איתו את המו"מ ואז לחבור לליפקין. הפחדנות של ליפקין והצורך של קטמון להיות מעורבים כל הזמן, מבלי שיכולנו לקחת צעד אחורה, העמידו את סאסי על הרגליים והכשילו את זה. אין דבר כזה סאסי אשם, הוא האויב והמטרה ורק אנחנו יכולים להיות אשמים. במקרה הזה היה צריך להחתם הסכם עם סאסי ורק אחכ היינו צריכים לחבור לליפקין. אם ליפקין כזה פחדן, אז אפשר היה אולי לחתום איתו על הסכם חשאי מבלי שסאסי ידע, אבל ברגע שקטמון התראיינו בתקשורת והיו בעינינים , היה ברור שזה יפול. |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 14:42:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
תסליחו לי, אבל זה מגוחך להאשים את סאסי. זה כמו לצאת למלחמה ולהאשים את האויב שהפסדנו. הקמנו את קטמון כדיי לנצח ולסלק את סאסי. אז עכשיו הוא אשם שהוא לא מסתלק ? הוא האויב וצריך לחשוב איך לסלק אותו. במקרה הזה הדרך החכמה הייתה לתת לליפקין לגמור לנהל איתו את המו"מ ואז לחבור לליפקין. הפחדנות של ליפקין והצורך של קטמון להיות מעורבים כל הזמן, מבלי שיכולנו לקחת צעד אחורה, העמידו את סאסי על הרגליים והכשילו את זה. אין דבר כזה סאסי אשם, הוא האויב והמטרה ורק אנחנו יכולים להיות אשמים. במקרה הזה היה צריך להחתם הסכם עם סאסי ורק אחכ היינו צריכים לחבור לליפקין. אם ליפקין כזה פחדן, אז אפשר היה אולי לחתום איתו על הסכם חשאי מבלי שסאסי ידע, אבל ברגע שקטמון התראיינו בתקשורת והיו בעינינים , היה ברור שזה יפול.
אני לא מבין מה אתה רוצה בשלב זה, כל מה שכתבת למעלה זה אם X היינו צריכים Y, אם לא Z היינו צריכים W וכו' וכו' המצב נכון להיום הוא שאין איחוד, אין ליפקין, אין טננבאום, הכל מאחורינו. לחטט בפצעים לא יקדם אותנו לשום מקום, לחזק את הקבוצה ולעשות חברות בעמותה יכול בהחלט לקדם אותנו. |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 17:52:52
|
אם לא נלמד מטעויות העבר ממשיך לטעות בעתיד , במידה ואכן נעשו טעויות צריך וחובה לנתח אותם, כי אין ספק שהנושא יחזור בעתיד |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 18:04:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
אם לא נלמד מטעויות העבר ממשיך לטעות בעתיד , במידה ואכן נעשו טעויות צריך וחובה לנתח אותם, כי אין ספק שהנושא יחזור בעתיד
הכי קל זה לנסות ולטייח טעויות, במידה והן קרו. אבל אם מדברים כאן על שקיפות, מן הראוי לשתף גם בדברים הפחות נעימים שקרו העונה, וללמוד מהם. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
iwillseeu
14 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 21:14:51
|
גדעון, מצטער שלא הגבתי, לא שמתי לב כנראה.
הסיבה העיקרית שסאסי לא מוכן למסור את העמותה היא מיסויית. הוא הוציא שטרי הון אל מול השקעותיו בעבר בעמותה. ולכן, הוא זכאי על פי חוק בעתיד לכספים אלו חזרה (במידה ותהיה אם תהיה הכנסה) פטורים ממיסוי.
לגבי המגרשים, מי שמחזיק בהם זאת סא.ד.ר שזכתה במכרז ולא העמותה. ובהסכם מול ליפקין סאסי נתן 50% להפועל ירושלים מכל תמורה עתידית אם תתקבל. בנוסף להתחייבות לזכות שימוש "עד ימות המשיח" במגרשים בקריית יובל.
התמורה אם תתקבל היא רק בגין הקרקעות במעלה הגבעה ולא בעמק היכן שממוקמים המגרשים וכו. |
זה הולך להיות אכזרי... |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 21:57:09
|
הסבר מדויק ונכון, ניתן להוסיף שעורך דינו של ליפקין טען שההתחייבות של סאסי לעתיד המגרש מספקת אותו ואילו גידי קורן טען שאין בכך הגנה מספקת, אולי כדאי לבדוק את סוגיית חשיבות רכישת העמותה, במקרה ותהיה הזדמנות חוזרת בעתיד. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:09:58
|
דנונה ו iwillseeu הגיחו אל חיינו כמשב רוח משפטי רענן ומרעיפים לנו מכל הטוב שיש לדיני החוזים להציע ,אז הצעתי היא פשוטה Take it or Leave It .
אם בעתיד מתחשק למישהו לנסות ולנגוס בתפוח של סאסי ההצעה צריכה להיות פשוטה כסף מלא תמורת בעלות/זכויות מלאה על כל מה שהוא הפועל ירושלים. ונפרד כידידים. לא שטרי הון ,לא הבטחות ולא חובות.
אם תחשקו לחשוף את תפקידכם בכוח נעריך זאת מאוד. |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:21:27
|
אין שום חשיבות למי עומד מאחורי הדברים כל זמן שהם נכונים, לי אין מושג מי הם המגיבים האחרים ואני מתיחס אך ורק לרלוונטיות של מה שהם מפרסמים , ההצעה שלי לא באה לנגח אף אחד אלא רק לעזור בעתיד. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:25:30
|
שאלה : כמה כסף סאסי הלווה בשטרי חוב לעמותה או לקבוצת הכדורגל? |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 22:27:57
|
תודה להתראות, "שטרי הון אל מול השקעותיו בעבר בעמותה." זה אומר בעברית - הלוואת בעלים. כלומר הכספים שהשקיע בקבוצה הם בגדר הלוואה. ולא השקעה בקבוצה כפי שטען כל השנים - העמותה בחוב לסאסי של כמה מליונים ?
לגבי המגרשים, אני מקבל מה שאתה אומר (אין לי שום מידע אחר) אבל אם אכן כך, והמגרשים שייכים לסאדר (החברה ולא לעמותה), איך אפשר לעשות את הטריק הזה שמצמצמים את החוב על ארנונה מ9 מליון ל2 מליון, במעבר מחברה מסחרית לעמותת ספורט ללא מטרות רווח?
כמו כן,אודה לך אם תתיחס ל מליון בנאמנות לעומת ה 2.1 בבקרה.
רק אציין בהערה, שאם הוועד המנהל הנבחר שלנו, ממנה את גידי קורן לייצג אותנו ולהגן על העמותה ברמה המשפטית, אני סומך עליו שיעשה זאת יותר מאשר על העו"ד של ליפקין (שגם הוא בחור מצויין) שכן לאחרון אין כל מחוייבות כלפינו אלא כלפי ליפקין ולאוו דווקא האינטרסים של העמותה בראש מעיניו ולא הוא זה שלקח על עצמו את הייצוג שלנו.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 01/06/2014 : 23:42:34
|
נראה לי שiwillseeu יודע פרטים יותר מדויקים. אני לא מאשים את גידי קורן בהכשלה מכוונת של המשא ומתן אבל יתכן והגזים בחשיבות רכישת העמותה, בקשר למיליון שקל שסאסי סרב לשים בערבות , זה לחלוטין נכון אבל לא על זה נפל המשא ומתן . סאסי לחלוטין אשם בפיצוץ וכנראה שההסבר הוא אכן סיבות מס, עדיין צריך לבדוק לעתיד , עד כמה חשובה קניית העמותה,. לא חסרות דוגמאות של עורכי דין שהכשילו עסקאות מתוך רצון כנה להגן על לקוחותיהם. הבעיה במקרה הזה שחברי הועד היו מחויבים לקבל את המלצתו של קורן בלי שיקול דעת שלהם |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 00:09:22
|
עד ימות המשיח אכן תקוה גדולה שמשיח בן דוד יגיע בתוך שלוש שנים כי זה הזמן שסאסי קצב לנו להשתמש במגרש לאחר כן הוא היה אמור להיות רשאי למכור אותו |
ירון |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 00:50:11
|
יתכן והיה ניתן לדרוש מגרש חלופי במקום 50% האחוזים ממכירת המגרש. לא נראה לי שמישהוא יכול לבוא בטענות לחברי הועד שניסו בכל כוחם שהעסקה תצא לפועל, ועדין ישנה תחושה של החמצה ששבעה מיליון שקל והתגייסות של אנשים רצינים, בראשם לארי טננבוים, לא הצליחו לסגור עסקה. |
 |
|
מרכוס
74 הודעות |
נשלח - 02/06/2014 : 11:10:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי iwillseeu
גדעון, מצטער שלא הגבתי, לא שמתי לב כנראה.
הסיבה העיקרית שסאסי לא מוכן למסור את העמותה היא מיסויית. הוא הוציא שטרי הון אל מול השקעותיו בעבר בעמותה. ולכן, הוא זכאי על פי חוק בעתיד לכספים אלו חזרה (במידה ותהיה אם תהיה הכנסה) פטורים ממיסוי.
לגבי המגרשים, מי שמחזיק בהם זאת סא.ד.ר שזכתה במכרז ולא העמותה. ובהסכם מול ליפקין סאסי נתן 50% להפועל ירושלים מכל תמורה עתידית אם תתקבל. בנוסף להתחייבות לזכות שימוש "עד ימות המשיח" במגרשים בקריית יובל.
התמורה אם תתקבל היא רק בגין הקרקעות במעלה הגבעה ולא בעמק היכן שממוקמים המגרשים וכו.
התגובה שלך מלאה באי דיוקים מופלאים 1.להלן התמורה: 5000000 מיליון הראשונים הולכים ליוסי סאסי ולאחר מכן החלוקה היא 50/50 2. סאסי יתחייב לא למכור את המגרש לשלוש שנים בלבד.
סתם 2 עובדות שציינת שממש לא נכונות. וסתם שאלה עם התמורה למכירה של המגרש שייכת לסדאר והפיצוי הכספי יגיע לחברה אז איזה כסף יכנס לעמותה ומאיפה בכדי שיוסי סאסי יוכל לקחת חזרה את ההלואות זלו? |
 |
|
סאדר.  |
|
|
|