פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סאדר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סאדר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סאדר. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  17:11:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

נקווה שאתה צודק, כמו שאמרת כל אחד מדבר מניסיונו האישי ומחוג חבריו, ועדיין הקבוצה טרם התמודדה עם דילמה אמיתית של עזיבת סאסי והצתרפות כוחות חדשים למקורית

קודם כל, אתה עוסק במדע בדיוני. קודם שסאסי יעזוב.
שנית, נראה לי שהרוב המכריע יסכים שעזיבת סאסי תוביל לאיחוד.

אבל הדיון עקר, כי סאסי לא רוצה לעזוב
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  17:16:38  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

הדילמה האמיתית תקרה רק עם סאסי יעזוב את הפועל ומישהוא חדש ורציני יתפוס את המושכות, כרגע זה לא נראה ריאלי אבל אין לדעת בעתיד.

נתנו לסאסי ביד 6 מיליון ש"ח והוא לא הסכים. ההנחה שלך שהמצב מבחינתו זמני או נתון לשינוי בעתיד שגויה. אם הוא לא יצא מהפועל הפעם עם 6 מיליון ש"ח, הוא לא יצא מרצונו לעולם.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  17:33:51  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמובן שכל זמן שסאסי נאחז בקבוצה הדרך של קטמון הינה הדרך היחידה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  18:57:55  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בכלל לא מבין את הדיון הזה.
אם הוא היה מתקיים לפני חודשיים שלשה מילא. אבל עכשיו לכולם ברור שסאסי לא רוצה איחוד ולא נעלים.
עשינו את מה שיכולנו ואיחוד לא יהיה בזמן הקרוב!!! מי שלא הבין עדיין אז כדאי להתחיל להתרגל לעובדה הזו: לא יהיה איחוד בשנת 2014 2015!!!! לפחות!!!!

יאללה יש לנו קבוצה להקים, להתחיל להתכונן לשנה הבאה.

מה שקורה בצד השני מעניין כאת כקליפת השום ואפילו פחות מכך.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  19:48:03  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים פה מגוחכים.
פותח הדיון הוא מקטמון,כל היום רק מתעסק בצד השני .ואז טוען שבעליבותם הם מתעסקים בנו.
אח"כ אנשים פה מתעסקים באנשים ספציפיים בצד השני ,ואז אומרים להם לא לענות.
אז חלאס ,באמת נמאס.נאה דורש,נאה מקיים.תפסיקו בעצמכם את ההתעסקות המיותרת הזו,אם עייפתם מזה.
עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  20:14:44  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משקרים לעצמנו...
אני עדיין לא מאמין שסאסי סרב.
יש דברים מעבר. שלעולם לא נדע.

ואסור לנו לשכוח שאנחנו הפועל קטמון!
לא הפועל ירושלים...

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  20:51:26  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

למרבה הצער ישנו תהליך איטי של עזיבה על ידי אוהדי המקורית יחד עם תהליך מהיר קצת יותר של הצתרפות אוהדים חדשים שלא היו אוהדי הפועל בעברם.

אבחנה מאוד מעניינת, שיכול להיות שהיא נכונה. אני יכול להגיד לך שיש קבוצה לא קטנה של אוהדים בני 40+ שכן היו בעברם אוהדי הפועל, וככל שעובר הזמן לא רק שלא עוזבים את קטמון, אלא מתחזקים בדעה שדרכה של קטמון היא הדרך הנכונה, ורק היא תוכל להביא לטווח הארוך להפועל ירושלים חזקה, בניהול ובבעלות האוהדים.

אחי אני הרבה יותר אוהד של קטמון מאשר הפועל המקורית. היתי בין הראשונים להצביע בעד האחוד.בחזון שלי יהיה מאוד קשה להתקיים כשתי קבוצות ולשרוד.יותר מזה אני פיסימי בנוגע לעתיד כי לא רואה עמק שווה בשום נושא.אני מפקפק ביכולת של אוהדיינו להמשיך אלא מנקודה הזאת ,אבל עובדתית שוב הצבענו אחוד ואני היתי שלם לגמרי עם החלטה .

אליה

נערך על ידי - אליה ב-31/05/2014 20:54:09
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  20:56:05  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי iwillseeu

ואסור לנו לשכוח שאנחנו הפועל קטמון!
לא הפועל ירושלים...

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  21:29:56  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נפילת האיחוד תיזכר כבכייה לדורות. אפשר וצריך להאשים את סאסי ועדיין לדעתי ולאחר קוראת דבריו של צחי רביב ניתן לראות בברור שאפשר היה לעשות יותר, לטענת רביב קטמון סרבה לקחת על עצמה אפילו חוב של שקל ועשרים. קל צודק ונכון להאשים את סאסי ועדיין אין טעם להיתמם ולומר שנעשה כל מה שניתן כי יותר ויותר אנשים שאינם שונאי קטמון מובהקים אומרים כך, בתוכם גם ניר ברקת אשר מאשים אותנו בפיצוץ ומדובר באדם שתמיד סימפט ועזר לקבוצה.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  21:44:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

נפילת האיחוד תיזכר כבכייה לדורות. אפשר וצריך להאשים את סאסי ועדיין לדעתי ולאחר קוראת דבריו של צחי רביב ניתן לראות בברור שאפשר היה לעשות יותר, לטענת רביב קטמון סרבה לקחת על עצמה אפילו חוב של שקל ועשרים. קל צודק ונכון להאשים את סאסי ועדיין אין טעם להיתמם ולומר שנעשה כל מה שניתן כי יותר ויותר אנשים שאינם שונאי קטמון מובהקים אומרים כך, בתוכם גם ניר ברקת אשר מאשים אותנו בפיצוץ ומדובר באדם שתמיד סימפט ועזר לקבוצה.

ולמה באמת שקטמון תשלם שקל ועשרים על החובות של סאסי??? וזה עוד כשהוא רוצה לשמור על הזכויות במגרש קריית יובל?
לגבי ברקת, אל תהיה תמים. הוא היה בעדנו כשהשתלם לו פוליטית. עכשיו משתלם לו דברים אחרים. ידעת שמוטי גמיש קיבל ג'וב בכיר בעירייה? ברקת ממש לא נייטרלי.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/05/2014 :  23:40:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

זה נחמד הקטע עם רביב,רק חבל שלא כתוב בשום מקום שהוא היה המתנגד הראשי בוועד המנהל לפיצול בין העמותה לקבוצה כפי שלאסי הציע. נעמד על הרגליים האחוריות בחזקת הרג ובל יעבור.
(בצדק גמור בעיניי) אבל זה היווה את הפולמבה שסגרה את נושא האיחוד, אני מניח שזה לא היה בכתבה
אז לפני שנתלים באילנות גבוהים שווה לבדוק את מצב השורשים שלהם.
לגבי ברקת, הרבה מהיוקרה שלו נפגעה מהכישלון של האחוד כבר בשנה שעברה וגם השנה. חוץ מזה בוא נשחק בלחבר את הנקודות בין ברקת לגמיש לרמי לוי (סגנו של ברקת)ומשם לגיסו דובי גולדברג.
איזו תמונה קיבלת?

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/06/2014 :  00:11:16  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שהכי גרוע: אם הפועל של סאסי יורדת (מה שאני לפחות לא ייחלתי לו) - סיכוי סביר שהיה כבר איחוד. אבל נראה שהוא חי את המאבק, הוא רוצה משחק סכום אפס. שיהיה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 01/06/2014 :  00:26:01  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במידה ורביב אכן התנגד לעסקה בגלל אי קניית העמותה הרי שהינו צבוע ומתחסד כיוון שזו הסיבה היחידה שהעסקה לא התבצעה ואם הוא הסכים עם גידי קורן בעניין אין לו שום סיבה לבוא אלינו בטענות, כמובן שזה לא הוזכר בכתבה
עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 01/06/2014 :  00:47:19  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רביב לא אמר על החובות...
משום שהחובות מכוסים במלואם, בנוסף ערבות של סאסי וברקת.

הוא אמר סיכון של שקל ועשרים.
לדעתי אפשר והיה צריך לעשות יותר בנושא האיחוד וחבל.

מסאסי אני לא מצפה, אבל מאיתנו אני מאוכזב....

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 01/06/2014 :  06:50:32  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה הסכם בין ליפקין לסאסי שהיה מקובל על שניהם שכלל השארת העמותה של סאסי מחוץ לעסק. ליפקין היה צריך להיות אמיץ ולחתום על ההסכם ולא לרוץ לקטמון. ברגע שהוא רץ לקטמון הייתה להם דיעה. לכל אחד תמיד תהיה דיעה, גם אם היו שואלים אותי היתה לי דיעה. לכן הסכם בין שלושה זה מכובד. קטמון הגיעה להסכם בלב כבד שמי שעומד בראשה לא באמת רוצה איחוד והועד שמנהל את המו"מ הרגיש שה93% כבר לא מאחוריו בגלל הקללות בדרבי. אז זה פוצץ. החובות (כמו שנה שעברה) היו התירוץ.
הפתרון היחיד שהיה צריך לקרות זה שליפקין היה חותם על ההסכם בלי קטמון ואז מתחיל במו"מ עם קטמון. ראש העיר היה צריך לדאוג שהקנדי יתמוך בליפקין ללא קטמון.
אולי בשנה הבאה ליפקין יקנה את הפועל בלי קטמון ורק אז יתחיל במו"מ עם קטמון.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם סאדר. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07