פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סאדר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סאדר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סאדר. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  17:23:42  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני חברי הועד הגיבו בצורה חד משמעית שלא ניתן היה ללכת למהלך במתווה שהוצע ואני מקבל לחלוטין את תגובתם. אשמח לדעת אם בעתיד , כשנדרש שוב לנושא , הופקו לקחים כדי לא לבזבז זמן, אנרגיה וכספים מיותרים. אשמח מאוד לקבל תגובה ממרכוס כיוון שהוא היום כבר לא בועד המנהל ויכול להיות חופשי יותר בדבריו. מזל טוב על היבחרות רובן אשר הינו איש כדורגל אמיתי ותוספת משמעותית לועד ותודה רבה למרכוס על כל מה שתרם.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  18:26:26  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלה בלה בלה בלה
לא נמאס העיסוק הזה כבר
תתרכזו בקטמון
שתגיע השעה
תעסקו בזה שוב
סאסי משיג את המטרה שלו
לזרוע בלגן בתוכינו
עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  18:52:50  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

אין אפשרות חוקית לבנות במגרשים, אין ולא תהיה כזאת לעולם.
משום שהמגרשים ממוקמים בעמק!

יתרה מכך, ליפקין התחייב בחוזה שהפועל ירושלים חייבת להתאמן שם, משום שהתנאי היחידי להחזקת המגרשים היא שימושם על ידי הפועל ירושלים.

מגרש האימונים, אם תהיה בניה בהר ואם לא, לעולם יישאר מגרש האימונים!

ולגבי הכנסת כספים פטורים ממס דרך העמותה, זה עניין שלו ושלו בלבד, אולי יפתח עוד קבוצה? אולי יסב את העמותה לפעילות אחרת?
אבל כל עוד ואין לה ערך בעיני, להתעקש עליה זאת טיפשות.

וכן, אני מעורה ומעורה מאוד.
הייתי יועץ של הצדדים.

זה הולך להיות אכזרי...

נערך על ידי - iwillseeu ב-02/06/2014 18:55:53
עבור לתחילת הדף

מרכוס מרכוס מנותק

74 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  19:36:47  הצג פרופיל שלח ל- מרכוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מרכוס

ציטוט:
נשלח במקור על ידי iwillseeu

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

יתרה מכך, ליפקין התחייב בחוזה שהפועל ירושלים חייבת להתאמן שם, משום שהתנאי היחידי להחזקת המגרשים היא שימושם על ידי הפועל ירושלים.
אם אתה מקורב לשני הצדדים תקבל אישור יוסי סאסי ותפרסם את ההסכם האחרון וכך נהיה כולנו הרבה יותר חכמים

ולגבי הכנסת כספים פטורים ממס דרך העמותה, זה עניין שלו ושלו בלבד, אולי יפתח עוד קבוצה? אולי יסב את העמותה לפעילות אחרת?

הייתי יועץ של הצדדים.

אם אתה הייתה יועץ של שני הצדדים ואתה מקורב ליוסי סאסי אז תקבל ממנו אישור ותפרסם את ההסכם האחרון וכך כולנו ניהיה הרבה יותר חכמים. ונוכל לדעת את האמת לגבי 2 נושא המגרש כמה זמן וכמה כסף

נערך על ידי - מרכוס ב-02/06/2014 19:39:48
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  20:15:34  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

טיעון קלוש, גיסנו...
כשאני מביט החוצה מהחלון אני רואה ממול מגדל ענק ומכוער, שהורס את קו הרקיע היפה שפעם היה שם. אולי שמעת עליו, קוראים לו הולילנד והוא נבנה על קרקע שנועדה למלונאות. ברחוב במרכז העיר שבו גרתי פעם עמד בניין בן 80 שהיה לו ערך היסטורי ואדריכלי, ולכן הוא נועד לשימור מחמיר. זה לא עזר לו כשהגיעו הבולדוזרים ובנו מפלצת לאמריקאים שבאים ארצה שבועיים בשנה. ברחוב של העבודה שלי בא"ת תלפיות עומד מגדל מגורים עצום, בשטח שמיועד גם היום לתעשיה כבדה. בנה אותו אחד, ב. יאיר, אולי גם עליו שמעת.

ייעוד קרקע משתנה בהתאם לצרכים, ובהתאם לרמת הקומבינה שיש לקבלן במסדרונות העירייה. סאסי יודע את זה בדיוק כמו כל קומבינטור נדל"ן וקבלן משנה ומעכר שמסתובב במסדרונות של הוועדות העירוניות השונות במטרה להוציא עוד מרפסת ועוד קומה. אז אתה תמשיך לספר לנו שלמגרשים האלו אין ערך נד"לני, ואני אמשיך שלא להאמין לך, סבבה?
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  20:39:57  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

ציטוט:

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

טיעון קלוש, גיסנו...
כשאני מביט החוצה מהחלון אני רואה ממול מגדל ענק ומכוער, שהורס את קו הרקיע היפה שפעם היה שם. אולי שמעת עליו, קוראים לו הולילנד והוא נבנה על קרקע שנועדה למלונאות. ברחוב במרכז העיר שבו גרתי פעם עמד בניין בן 80 שהיה לו ערך היסטורי ואדריכלי, ולכן הוא נועד לשימור מחמיר. זה לא עזר לו כשהגיעו הבולדוזרים ובנו מפלצת לאמריקאים שבאים ארצה שבועיים בשנה. ברחוב של העבודה שלי בא"ת תלפיות עומד מגדל מגורים עצום, בשטח שמיועד גם היום לתעשיה כבדה. בנה אותו אחד, ב. יאיר, אולי גם עליו שמעת.

ייעוד קרקע משתנה בהתאם לצרכים, ובהתאם לרמת הקומבינה שיש לקבלן במסדרונות העירייה. סאסי יודע את זה בדיוק כמו כל קומבינטור נדל"ן וקבלן משנה ומעכר שמסתובב במסדרונות של הוועדות העירוניות השונות במטרה להוציא עוד מרפסת ועוד קומה. אז אתה תמשיך לספר לנו שלמגרשים האלו אין ערך נד"לני, ואני אמשיך שלא להאמין לך, סבבה?

ההתפתלויות שלכם מביכות חברים...
והפוסט הזה מתיש.
כמה תירוצים למה לא איחוד.
במצב הקיים יש לכם מגרש?
עבור לתחילת הדף

מרכוס מרכוס מנותק

74 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  21:03:28  הצג פרופיל שלח ל- מרכוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

ציטוט:

ציטוט:

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

ה

טיעון קלוש, גיסנו...

והפוסט הזה מתיש.
במצב הקיים יש לכם מגרש?

ההתפתלויות שלנו הם לא על המגרש או האיחוד או ההסכם טוב או לא היא על הזכות של אדם להכנס לפורום שלנו ולכתוב דברים שהם לא 100 נכונים (בעדינות) .

נערך על ידי - מרכוס ב-02/06/2014 21:04:26
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  21:07:03  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מתפתל, ידידי, הדיון פה לא עניין אותי עד עכשיו ולא מזיז לי מי אשם יותר ממי בהכשלת המו"מ. אבל כשמר seeu האיטנרסנט מנסה למכור פה תירוצים מהתחת אני מרגיש צורך להתערב. סאסי עוד יבנה על המגרשים האלו, או ימכור את הקבוצה קומפלט ובלי סיפורים כשמישהו יציע לו את הערך הנדלני שלהם. מגרש אימונים יהיה בעזרת השם, וקבוצה מפוארת תהיה גם כן. חג שמח!
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  21:27:00  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

הייתי יועץ של הצדדים.

אתה גונב דעת מצוי, בזוי והתפוח לא ממש נופל רחוק מהעץ. שלש פעמים ניסה "גורם כלשהו" להגיע להסדר לגבי מגרש בקרית היובל עם חברת שיכון ובינוי, הראשון היה הגורם עצמו, השני תיאר את עצמו ב"מנכ"ל הקבוצה", והשלישי היה שחקן לשעבר ידוע ומפורסם אשר עוד יככב במדורים שונים בעיתונים. בשלשת המקרים נדחתה הפניה מכיוון שהועדת התכנון לא מצאה לנכון לדון בסוגיה לאור יחסים בין חילונים לחרדים באזור קרית היובל. השם דודו סאסי וודאי מוכר למר להתראות (ולהיפך), והנה באחד הראיונות בעיתון (כשכבר לא הכריז על אהבתו ללה פמיליהי) הוא ציין שלאביו יש קרקעות בקרית היובל וישמח לתרום כסף להפעול מהרווחים שיגרוף מהבניה.
אל תתעסק איתי בענייני עובדות מר להתראות. כי טוב מזה לא תצא.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-02/06/2014 21:29:47
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/06/2014 :  21:39:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

ציטוט:

ציטוט:

אגיב גם אגיב,
גם למרכוס וגם לירון.

טיעון קלוש, גיסנו...

והפוסט הזה מתיש.
במצב הקיים יש לכם מגרש?

את האמת מסכים איתך. לא ברור לי למה אנחנו בכלל טורחים לנסות להצדיק את הרצון שלנו באיחוד. בעל הבית לא רוצה למכור זהו נגמר ,מה זה משנה כל המלל שמקורבים מעורבים ומערבבים זורקים עלינו בפוסט הזה?.

זה שאין לקבוצה השנייה בגודלה בבירת ישראל מגרש אימונים זה כתם על ראש העיר והמנגנון העירוני המחורבן שלו.

עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 03/06/2014 :  12:20:31  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי טמקין (האלים)

למה לצעוק ולהכפיש?

הקרקעות בקריית יובל משתרעים על 21 דונם.
המגרש על 6 לכל היותר.
הבנייה המדוברת היא במעלה הגבעה.

בעמק, קרי המגרש שצמוד לפארק לא יבנו לעולם!!

ולמר טודוריקה היקר, אם אתה לא יודע, עדיף לשתוק.
סייג לחכמה... שתיקה

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 03/06/2014 :  12:33:37  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אבי טמקין (האלים)

למה לצעוק ולהכפיש?

המגרש על 6 לכל היותר.

סייג לחכמה... שתיקה

הקרקעות הן 18 דונם ואחוז המיסוי השיורי הוא 25% לעמותה שאיננה ממשלתית שלא לומר שתקנות בריאות הציבור לגבי שמוש במיי קולחין היא דיל ברייקר לפני שהתחלנו לדבר על מספר התלתלים הבלתי סביר על ראשו של יוסף, אתה מבין את זה או שצריך להסביר לך בתמונות ובצלילים? קח כסף לך הבייתה בלי תנאים, שולחן נקי ודי.

חג שמייח.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 03/06/2014 :  13:27:41  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אבי טמקין (האלים)

למה לצעוק ולהכפיש?

המגרש על 6 לכל היותר.

סייג לחכמה... שתיקה

CU, מה הקשר בין העמותה ל-21 הדונם?
העמותה היא דייר מוגן ב-6 דונם שהם המגרש ועוד 285מר שהם המבנים והבעלים של המגרשים זה חברת שיכון ובינוי.

איך העמותה מחזיקה ב-15 הדונם הנותרים?
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 03/06/2014 :  14:33:43  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לבקשתך מר cu הנה עוד מנה של אלימות (ושתדע שיש לי במלאי, אותכם אני מכיר יותר טוב ממה שאתה יכול לדמיין לעצמך).
ראשית, הנה היסטוריה רחוקה כאשר שני הקבלנים עדיין שיתפו פעולה בפיתוח חזון נדלני
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=100270
ככה הלך לו המגרש לשיכון עובדים (שהפכה לשיכון ובינוי, בעלת הקרקע עד עצם היום הזה. סיפור הואדי הופיע אז, אך היה ברור לרוכשים כי כל מיזם נדלני שיפותח שם יוכל להתמודד עם טיעון זה.
חלפו שנים, ס.א.ד.ר הקימה משרדים על המקום , אלא שבשנת 2004 בית המשפט המחוזי בירושלים הורה על הפינוי מהמגרש. היה ערעור, וב-2009 שוב פסק בית המשפט על פינוי ס.א.ד.ר. ואם אתה עדיין מתעקש הנה הקטע אשר בגינו המו"מ האחרון נכשל
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/862/177.html
באמצע הכתבה מופיע משפט המחץ של אבי סגל: הדייר היא העמותה ולא החברה ס.א.ד.ר ויש לה זכויות של דייר מוגן. עניין הואדי או לא ואדי כבר לא הוזכר. לדעתי זה נעשה כאמצעי אחרון למנוע פינוי וכך נקבע העניין. לכן סאסי לא יכול לוותר היום על העמותה, ומכאן ההתעקשות שלו.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-03/06/2014 14:48:55
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 03/06/2014 :  19:31:04  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מכיר את המשתתף שמשחק כאן את פרקליט השטן. מכל מקום, האיחוד סוכל על ידי יוסי סאסי ואין לחסידיו מה לחפש בפורום שלנו, שהוא על טהרת קטמון תרתי משמע. מותר לנו לשוחח בינינו בלי כוחות זדוניים, שהוכיחו את עוינותם לנו בעונה שעברה. ליגה א? עוד נהנה ממנה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם סאדר. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07