משתמש |
סאדר.  |
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 08:37:01
|
וחוץ מזה אבי, אם נביט על כמות הכניסות שלך לאוהדים שלהם ולדף הפייסבוק של רמי תמר מצבך גם כן עצוב למדי |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 08:53:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
רק קטמון רבותי היא החזירה אותי לאהבת הכדורגל ולאהבת הפועל אותי ואת משפחתי. לא רוצים סאדר. לא רוצים סאסי. הגיע הזמן להתרכז בעתיד הקבוצה שלנו ולא להתעסק בעייניני סאסי והחסידים השוטים שלו בואו נתעסק רק בקטמון כי ממילא איחוד לא יהיה והגיע הזמן להפנים את זה
בתיקון קטן: בואו נתרכז בענייני העמותה שלנו, כולל מחלקות הנוער והצעירים, הקמת מגרש אימונים ומועדון, והפעילות בקהילה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 08:56:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
"נלחמים לאותה מטרה"? סלח לי עלי, אבל קלי נלחם בעיקר בקטמון ובאוהדים. כך לפחות מצטייר מפעילותו הענפה ברחבי הרשת ובאצטדיון טדי.
אחד הדברים שאנסה אחרי שנתיים של ויכוחים ומריבות זה לקחת ריחוק מהנושא..זה גם גבה מחירים אישיים כבדים(למרות שאני שלם עליהם),ממילא המציאות שצפיתי שתהיה ונגדה נלחמתי בחריפות היא כבר עובדה מוגמרת,ולפחות כרגע(וטוב שכך) הקבוצות לא ייפגשו. אבל בשל ההתייחסות האישית,אבהיר משהו. קצת תזכורת למי שמכיר ולמי שלא מכיר . 6 שנים הייתי בקטמון ,הבית שלי היה מפוצץ בסטיקרים של קטמון(את חלקם עדיין לא הורדתי מעצלנות לסיוד אח"כ),הפייס שלי מלא ברובו בסטטוסי וסרטי גאווה קטמוניסטים .הילדה שלי ששרה עשרות שירי קטמון הייתה חלק ממצגות של קטמון.בעבודה שלי לקוחות קראו לי "שמוליק קטמון "במקום שם משפחתי, בגלל שלא דיברתי על כלום חוץ מקטמון .היו אנשים בעבר ובהווה שגויסו על ידי לקטמון בין אם במישרין ובין אם בעקיפין ,בבלבולי המוח שלי על הגאווה והכיף בקטמון(תתעניינו אצל "הכתב" שבא בגלל אותם נאומים והיום לא מדבר אתי).התחברתי אישית עם המון אנשים בקטמון שאת רובם מבחינה אישית אני אוהב ואמשיך לאהוב לעד.עד לפיצוץ של השיחות ,למרות שורבכם מתעלמים מזה כי זה מפריע לדעה נגדי, ניהלתי בצד השני ויכוחים עזים עם אלה שהתנגדו לאיחוד בצד השני וראו בזה "השתלטות" (אם כי לשמחתי הרוב שוכנעו להיות בעדו). אילו רק היה האיחוד המיוחל ,הייתם מוצאים אותי נלחם באותה עקשנות ודעתנות אופיינית בכאלה שהיו לאחריו (אם כי קשה לי להאמין שהיו רבים כאלה שזה היה נמשך זמן רב) מפריעים לקבוצה המאוחדת.אז לשטח ולרדד את התנהוגותי במשפט סתמי "נלחם נגד קטמון ואוהדיה" כאילו מאז וממתיד זה היה יעודי והאינטרס שלי בחיים , ולא שינוי שחל בגלל השקפה שונה בתכלית ממכם בסדרי העדיפויות -לא ממש לעניין. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-31/05/2014 09:36:00 |
 |
|
menilub
77 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 09:40:30
|
אשכול מיותר... |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 10:58:27
|
מכל ההודעה שכתבת, מה בדיוק סותר את מה שכתבתי?
אתה אולי חושב שזו הדרך הנכונה - למה בדיוק? לאן זה יוביל? - אבל לי, לך ולכל אוהד בשני הצדדים ברור שאתה פועל נגד קטמון והאוהדים של קטמון. לא נעים לך לשמוע את זה? באמת חבל.
הסיבות שמניעות אותך להתנהגות הנוכחית שלך לא רלוונטיות לשאלה ששאלתי בהודעה שציטטת באופן חלקי - מה בדיוק אתה עושה בשביל הפועל ירושלים (על כל פלגיה)? האם וכיצד אתה פועל להפלת שלטונו של סאסי?
גם אם אתה חושב שקריסה של קטמון היא הפיתרון לכל הבעיות, אני לא אפטור אותך באמירה כללית. תסביר, תנמק. עד אז, אתה משול מבחינתי לחייל אמריקאי שהושאר ביערות וייטנאם ותוקף גם את מי שמגיע להציל אותו, כי מבחינתו הוא וייטקונג. |
 |
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 11:52:03
|
אני בהלם. קלי האידיוט הוא זה שהביא לפה את האוהד ביתר שנלחם באיחוד? זה יותר גרוע מהתסריט של היפים והאמיצים |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 13:21:49
|
פולדש-היה רק פיתרון אחד לבעיה והוא סיום הפילוג-אני חשבתי וחושב שזה היה ניתן לביצוע,במחירים זולים בהרבה מהמחיר של הפילוג .אבל זה כבר לא ייקרה,אז הדיון מיותר. ירידתה של קטמון(או היעלמותה) לא תפתור כלום בקבוצה המקורית חסרת העתיד והמפולגת.המצב יישאר כנראה חרא לתמיד.אבל בהינתן העובדה שהפועל י-ם היא הקבוצה שאני אוהד מגיל 6 אז זה מה יש .ממילא אין דרך לאיחוד ואנחנו במשחק סכום אפס ,זה עדיף בעיניי על פני תסריטים נוסח השנה,שלעולם לא ארצה שוב לחוות.
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
אני בהלם. קלי האידיוט הוא זה שהביא לפה את האוהד ביתר שנלחם באיחוד? זה יותר גרוע מהתסריט של היפים והאמיצים
מודה באשמה-אירוניה בשיאה.אני מדבר בהתלהבות שנים וללא הפסקה על קטמון,בסוף מישהו שאיננו אוהד הפועל י-ם בעברו מחליט לנסות לבדוק על מה אתה מדבר ,מגיע למשחק ונשבה בקסמיה,הופך להיות אוהד קטמון גאה,ובזמן הזה אתה נפלט. וכך עוד אוהד הפועל י-ם מקורית בחוץ ומי שלא אכפת לו ממנה בפנים.עצוב?מצחיק?תהליך טבעי?לא יודע אבל זה מה יש. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 14:12:16
|
קלי אני מודה שהתמונות שלך אוהד עירוני טבריה עד לאחרון האביזרים הן דוחות בעיניי.
למרות זאת כך עצה שבאה ממקום טוב- אתה לא חייב לבוא כל פעם ששורקים לך. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 15:08:50
|
כל התייחסות בפורום למי שאינו אוהד קטמון מיותרת לחלוטין. הם מגיעים לכאן בגלל קינאה ובגלל שכנראה לקבוצות שלהם אין פורום אוהדים מתקדם ומכובד כמו הפורום שלנו, אז הם מגיעים לכאן להרוס. תפסיקו להגיב אליהם, וזהו. |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 15:39:54
|
קלי לא לבד. למרבה הצער ישנו תהליך איטי של עזיבה על ידי אוהדי המקורית יחד עם תהליך מהיר קצת יותר של הצתרפות אוהדים חדשים שלא היו אוהדי הפועל בעברם, זו הסיבה שבעתיד יהיה קשה יותר ויותר להעביר הצעה לאיחוד , ביחוד לאחר היחס שקיבלנו מאוהדי המקורית שהצליחו להמאיס את עצמם ואת הקבוצה על רוב האוהדים החדשים. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 16:31:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
למרבה הצער ישנו תהליך איטי של עזיבה על ידי אוהדי המקורית יחד עם תהליך מהיר קצת יותר של הצתרפות אוהדים חדשים שלא היו אוהדי הפועל בעברם.
אבחנה מאוד מעניינת, שיכול להיות שהיא נכונה. אני יכול להגיד לך שיש קבוצה לא קטנה של אוהדים בני 40+ שכן היו בעברם אוהדי הפועל, וככל שעובר הזמן לא רק שלא עוזבים את קטמון, אלא מתחזקים בדעה שדרכה של קטמון היא הדרך הנכונה, ורק היא תוכל להביא לטווח הארוך להפועל ירושלים חזקה, בניהול ובבעלות האוהדים. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 16:46:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
קלי לא לבד. למרבה הצער ישנו תהליך איטי של עזיבה על ידי אוהדי המקורית יחד עם תהליך מהיר קצת יותר של הצתרפות אוהדים חדשים שלא היו אוהדי הפועל בעברם, זו הסיבה שבעתיד יהיה קשה יותר ויותר להעביר הצעה לאיחוד , ביחוד לאחר היחס שקיבלנו מאוהדי המקורית שהצליחו להמאיס את עצמם ואת הקבוצה על רוב האוהדים החדשים.
השנה צירפתי שני אוהדים ותיקים מתקופת קטמון -ימקא. ממש לא בטוח שאתה צודק. לכל אחד יש כמה חבריפ והוא בונה תיאוריות סביב זה |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 16:58:21
|
בהחלט ישנו גרעין קשה של אוהדי הפועל ותיקים שלעולם לא יעזבו את קטמון אבל רוב המצטרפים החדשים פחות קשורים למקורית כך שלאורך זמן יתחדד ההבדל בין שתי הקבוצות ובין האוהדים, זהו תהליך טבעי, הדילמה האמיתית תקרה רק עם סאסי יעזוב את הפועל ומישהוא חדש ורציני יתפוס את המושכות, כרגע זה לא נראה ריאלי אבל אין לדעת בעתיד. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 17:01:51
|
הטענה שלי היא קצת שונה. לתחושתי דווקא האוהדים המאוד ותיקים שנטשו את הקבוצה בתקופת סאסי חוזרים יותר ויותר ליציעים. הם מבינים שנבנה פה משהו עם תחושת שייכות עמוקה לעיר ולאנשים, לא גימיק ולזמן ארוך, עם איחוד (הלוואי) או בלעדיו. הזהות של הפועל ירושלים רק מתחזקת, ביחס נאמר למה שהיה בשתי העונות הראשונות עמוסות היציעים בהן הגימיק עדיין תפס. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-31/05/2014 17:03:37 |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 17:10:20
|
נקווה שאתה צודק, כמו שאמרת כל אחד מדבר מניסיונו האישי ומחוג חבריו, ועדיין הקבוצה טרם התמודדה עם דילמה אמיתית של עזיבת סאסי והצתרפות כוחות חדשים למקורית |
 |
|
סאדר.  |
|