פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סאדר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סאדר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם סאדר. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  14:56:19  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"נלחמים לאותה מטרה"? סלח לי עלי, אבל קלי נלחם בעיקר בקטמון ובאוהדים. כך לפחות מצטייר מפעילותו הענפה ברחבי הרשת ובאצטדיון טדי.

אני אשמח לשמוע בהזדמנות על מהלכים שביצעו האוהדים שנשארו בסאדר כדי לסלק את סאסי בזמן האחרון.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  15:11:43  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אחרי כל מאות ואלפי הפעמים ששמענו את המנטרה "תחזרו הביתה" איבדנו לטובת יוסי סאסי רק החבר הכי טוב של עמיקם, מצבנו נהדר...
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  16:20:22  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

ציטוט:

אני לא מכיר אוהד אחד שחווה את איימי סאסיונה ואחריהם את 7 השנים האחרונות בקטמון, ויעלה אפילו על דעתו לחזור לזוועה ההיא. אולי יש כאלה, אבל אני לא מכיר.

דווקא יש כמה. קלי למשל ויש עוד. זה לא שהם עברו למשהו יותר טוב. הם הבינו שההבטחה שקטמון קמה כדיי לסלק את סאסי מהפועל לא תממומש כי קטמון הפכה מאמצעי למטרה. עכשיו הם בתוך הפועל נלחמים לאותה מטרה. אין להם הרבה סיכוי והיה יכול להיות יותר קל מקטמון, אבל לצערנו זה לא קורה ונוצרה דינמקה אחרת לגמרי.

לכן דיברתי על אלה שבקטמון 7 שנים.
בכל מקרה המספר הוא זניח, ושכל אחד יסיק את מסקנותיו

איך אפשר לקבוע מה קורה אחרי 7 שנים כשהשנה השביעית נגמרה לפני דקה?

אני אישית לא מכיר רבים שחזרו,זה נכון,אבל כן מכיר לא מעט גם ברמה האישית וגם בפורום, של כאלה שנמאס להם מכל המצב ונשארו בבית או תפסו מרחק ומגיעים אם בכלל לעיתים רחוקות,רובם אגב עשו זאת כבר שנה שעברה.בכל מקרה זה כבר באמת לא ממש משנה היום,כי המצב של נסיונות האיחוד לא רלוונטי יותר.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  16:27:15  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

ציטוט:

אני לא מכיר אוהד אחד שחווה את איימי סאסיונה ואחריהם את 7 השנים האחרונות בקטמון, ויעלה אפילו על דעתו לחזור לזוועה ההיא. אולי יש כאלה, אבל אני לא מכיר.

דווקא יש כמה. קלי למשל ויש עוד. זה לא שהם עברו למשהו יותר טוב. הם הבינו שההבטחה שקטמון קמה כדיי לסלק את סאסי מהפועל לא תממומש כי קטמון הפכה מאמצעי למטרה. עכשיו הם בתוך הפועל נלחמים לאותה מטרה. אין להם הרבה סיכוי והיה יכול להיות יותר קל מקטמון, אבל לצערנו זה לא קורה ונוצרה דינמקה אחרת לגמרי.

לכן דיברתי על כאלה שנמצאים בקטמון 7 שנים.
אבל גם בלי להתקטנן המספר הוא זניח, ושכל אחד יסיק את מסקנותיו.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  17:09:14  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההבדל הגדול הוא שקטמון הולכת וצוברת אוהדים חדשים. ילדים שמביאים את ההורים שלהם, משפחות צעירות ששמעו על ה"מיזם", או סתם חבר מביא חבר. האנרגיה הטובה של אוהדי קטמון מדבקת ומפתיעה לטובה את כל מי שנחשף אליה, ופועל יוצא מכך- היא ממגנטת אליה קהל חדש.

וזאת כאמור בניגוד לקבוצה שמצבת האוהדים שלה רק הולכת ומצטמקת.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  17:19:45  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון היא הדבר המרענן ביותר שקרה בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות, אין על כך ספק. יחד עם זה ישנה תחושה מוזרה שדווקא בירושלים ישנם הרבה אנשים שלא מתחברים לרעיון ובתוכם גם מספר לא ממש קטן של אנשים שהתחילו עם מניה והיום לא יכולים לשמוע על קטמון, אני באופן אישי מכיר שלושה כאלה, אין לי תשובה מוחלטת למה זה קרה אבל אי אפשר להתעלם מכך.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  17:36:43  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

קטמון יחד עם זה ישנה תחושה מוזרה שדווקא בירושלים ישנם הרבה אנשים שלא מתחברים לרעיון ובתוכם גם מספר לא ממש קטן של אנשים שהתחילו עם מניה והיום לא יכולים לשמוע על קטמון, אני באופן אישי מכיר שלושה כאלה, אין לי תשובה מוחלטת למה זה קרה אבל אי אפשר להתעלם מכך.

העובדות מספרות סיפור מעט שונה, מורכב יותר, גם אם לא סותר בצורה מוחצת.
מספר השיא של חברי העמותה היה כמובן בעונה הראשונה, עונת הופעתה המהירה של קטמון על הבמה. היתה צניחה בעונה השניה לאור הכשלון המקצועי ואולי גם התפוגגות החידוש. עוד צניחה גדולה ומובנת עם הירידה לליגה ג' ומאז בכל שנה מתקיימת עליה במספר החברים (עליה מובנת גם היא לאור ההתקדמות בליגות). המבחן יהיה כמובן שנה הבאה. אם הירידה תהיה מתונה מאוד נוכל לסמן וי.
לומר שהרבה אנשים עם מניה עזבו זו חכמה קטנה, כי מאידך הצטרפו אף יותר.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  17:50:29  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העובדה שמספר המצטרפים גדול ממספר העוזבים הוא בהחלט מעודד. לי נראה שאוהדי הפועל המקורית הם אלה העוזבים ואילו למצטרפים יש פחות זיקה למקורית ויותר חיבור לקבוצה החדשה. כך או כך חבל לאבד אוהדים וצריך לחשוב אך מוצאים פה בית לכולם.
עבור לתחילת הדף

יאני יאני מנותק

22 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  17:54:29  הצג פרופיל שלח ל- יאני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מספר הערות לתמיהות דנונה:"יחד עם זה ישנה תחושה מוזרה שדווקא בירושלים ישנם הרבה אנשים שלא מתחברים לרעיון"-אופיה וטבעה השמרני של ירושלים מוכרים וידועים וכאן יש מהפיכה קטנה אז זה לוקח זמן וצעדים מדודים ואנחנו רק בהתחלה. "מספר לא ממש קטן של אנשים שהתחילו עם מניה והיום לא יכולים לשמוע על קטמון "-נתונים אמפירים יש לך כי אין שום בעיה להפריח בלונים לאוויר הרי לא משלמים מס על מילים. "אני באופן אישי מכיר שלושה כאלה" -זה הנתון שלך שלשה אנשים ? אני לא מנסה להגחיך את דבריך אבל דחיל רבאק רק שלושה אנשים? מדובר במועדון שונה ופלורליסטי ועם כל הצער שבדבר יש אנשים שלאורך הדרך עושים הבחירות האישיות שלהם וזה נכון וצודק מבחינתם וטוב שאדם בוחן עצמו מעת לעת והוא אינו בבחינת חסיד שוטה או משוטה!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  18:07:30  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מכיר אנשים שקטמון ומחניודה (השוק) הם הסיבות העיקריות שמחזיקות אותם בעיר הקשה הזאת. וגם כאלה שגרים מחוץ לעיר שאלה הסיבות הכמעט יחידות שמביאות אותם לביקור בעיר.
קטמון החזירה להמון אוהדי הפועל רדומים את אהבת הילדות שלהם. זה אחד ההשגים הגדולים.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-29/05/2014 19:10:38
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  18:25:05  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין צורך לכעוס, אני באופן אישי מכיר שלושה אוהדים כאלה, אני מניח שישנם יותר אבל כמובן שישנו סיכוי סטטיסטי מסוים שאלו האוהדים היחידים שנטשו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  21:46:38  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

לאחר כמה ימים, עם ראש צלול קצת יותר, ולאחר שמפלס הכעס ירד, חזרתי אתמול מאוחר בלילה לקרוא מה שנכתב, ומה שנאמר מכל הצדדים על הירידה שלנו לליגה א. כמובן שעניין אותי מצבנו, כי בסך הכל אנו נמצאים בתקופה קשה מאד, והטלטלה היא רצינית, ויש לנו הרבה בעיות לפנינו. אבל לאט לטא התחלתי להתעניין דווקא באוהדי סאד"ר.
שמתם לב לכמות הכניסות לפורום שלנו? לאובססיביות בה הם מנסים "להוכיח" שהפועל קטמון היא תופעה חולפת, לצורך הנפשי להראות לנו שאנו מובלים על ידי אנשים בעלי אינטרסים. יש משהו פולחני בטקס הזה, אמונה שאם רק הם ימצאו את המילים הנכונות, אנו נשתכנע ונפרק את העמותה. צורך נואש כמעט לגלות לנו משהו נסתר.
למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, ולדעתי הוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם.

אז למה אתה מתעסק בהם ודוחף לנו את הריב המכוער הזה בפנים? ועוד בזמן שבאשכולות אחרים מתקיימים דיונים די סבירים.

תתעסק במה שאתה טוב בו, ובאויב האמיתי היחידי של הפועל: יוסי סאסי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  22:19:57  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק קטמון רבותי
היא החזירה אותי לאהבת הכדורגל ולאהבת הפועל
אותי ואת משפחתי
לא מבין מה סאדר יושבים לנו על הוריד
עשיתם את הבחירה שלכם שיבושם לכם
רוצים לשנוא תשנאו
תעזבו אותנו בשקט ותנו לנו להנות מהקבוצה שלנו
לא רוצים סאדר
לא רוצים סאסי
איך כתב כאן מישהו אישה מוכה לא נשארת בבית. אתם סאדר בחרתם להשאר ואנחנו לא
עשו לנו טובה רדו לנו מהוריד ועיזבו אותנו בשקט
ולאוהדי קטמון הגיע הזמן להתרכז בעתיד הקבוצה שלנו
ולא להתעסק בעייניני סאסי והחסידים השוטים שלו
בואו נתעסק רק בקטמון כי ממילא איחוד לא יהיה
והגיע הזמן להפנים את זה
עבור לתחילת הדף

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  22:52:40  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסתבר שהם לא מתעסקים בנו.
הפוסט הזה מראה שאנחנו מתעסקים בהם...

השנאה מראה שאנחנו מתעסקים בהם.
לכנות אותם סאדר מראה שזה מציק לנו.

ההתנשאות בפוסט הזה מקוממת.

אבל ביום שנתייחס אליהם כאל הפועל ירושלים, ונתעלם מיוסי סאסי, פשוט נתעלם.
הרי השנאה הגיע מתקופת יונה!
נרצה או לא, הוא מקיים את הקבוצה כבר 20 שנה.

ואפילו ליפקין וחברי ההנהלה שלנו שבדקו את הספרים של הפועל, ראו שהוא השקיע שם קרוב ל20 מליון שקל!!
אמנם כמו מפגר, אבל השקיע או יותר נכון בזבז.

אני רק חושב עם ההנהלה שלנו, לאן היינו מגיעים עם השקעות כאלה.

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  22:57:57  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

לאחר כמה ימים, עם ראש צלול קצת יותר, ולאחר שמפלס הכעס ירד, חזרתי אתמול מאוחר בלילה לקרוא מה שנכתב, ומה שנאמר מכל הצדדים על הירידה שלנו לליגה א. כמובן שעניין אותי מצבנו, כי בסך הכל אנו נמצאים בתקופה קשה מאד, והטלטלה היא רצינית, ויש לנו הרבה בעיות לפנינו. אבל לאט לטא התחלתי להתעניין דווקא באוהדי סאד"ר.
שמתם לב לכמות הכניסות לפורום שלנו? לאובססיביות בה הם מנסים "להוכיח" שהפועל קטמון היא תופעה חולפת, לצורך הנפשי להראות לנו שאנו מובלים על ידי אנשים בעלי אינטרסים. יש משהו פולחני בטקס הזה, אמונה שאם רק הם ימצאו את המילים הנכונות, אנו נשתכנע ונפרק את העמותה. צורך נואש כמעט לגלות לנו משהו נסתר.
למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, ולדעתי הוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם.

מצבן של שתי קבוצות הפועל בירושלים עגום ביותר.
מבחינת אוהדים ומבחינה כלכלית
אף על פי כן, הצליחו הקבוצות להכשיל ניסיון לאיחוד כוחות במסגרתו היו מושקעים 7 מיליון ש"ח בהפיכת הקבוצה ליחידה בליגות המקצועניות בישראל שהינה נטולת חובות, ומנעו כניסה של אחד מעשירי צפון אמריקה כמשקיע עיקרי בקבוצה.
ועדיין אתה מתעסק כאן במי מסכן פחות
כבר לא יודע מה לומר
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם סאדר. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07