משתמש |
סתם שאלה  |
yaron
103 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 19:17:05
|
אנחנו סתם ממש גרועים, או שעוד מישהו מרגיש שמשהו פה לא היה מאה אחוז כשר? כולי תקוה שזה הראשון
|
|
ספי 1
6 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 19:20:17
|
אתה ממש לא לבד |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 19:23:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
אנחנו סתם ממש גרועים, או שעוד מישהו מרגיש שמשהו פה לא היה מאה אחוז כשר? כולי תקוה שזה הראשון
אנחנו ממש גרועים + שילוב של פציעות + בעיות משמעת + עופר טסלפפה + שיחות איחוד.
אל תתן לנו הנחות בדמות הימורים....
|
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 19:49:11
|
לא כשר אני לא יודע ,אבל זה לא מה שהוריד אותנו ליגה לצערי,לדעתי הדיבורים באמצע העונה על האיחוד היה השבר מבחינת המוטיבציה של השחקנים |
חרובי טל |
 |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 23:11:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
לא כשר אני לא יודע ,אבל זה לא מה שהוריד אותנו ליגה לצערי,לדעתי הדיבורים באמצע העונה על האיחוד היה השבר מבחינת המוטיבציה של השחקנים
1 + !!! |
 |
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 23:53:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
לא כשר אני לא יודע ,אבל זה לא מה שהוריד אותנו ליגה לצערי,לדעתי הדיבורים באמצע העונה על האיחוד היה השבר מבחינת המוטיבציה של השחקנים
1 + !!!
+1 |
 |
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 00:13:26
|
כמה מזה שייך לאג'נדה שלכם נגד איחוד או שאתם באמת מאמינים לעצמכם? כי אם כן זה עצוב מאוד ולא צריך לתת דגש לשיפור הכשלים האמיתיים שלנו, כי לשחקנים המקצועניים שלנו שמקבלים משכורת לא הייתה מוטיבציה ממש מסכנים
לדעתי גם שמצבנו היה טוב יחסית בטבלה מאוד צפופה ומשקרת לפני האיחוד היינו הקבוצה עם ההגנה הכי חלשה בליגה חוץ מאום אל פאחם ושההתקפה שלנו ירדה ברמה כבר לא היה מה שיכסה על הבלוף
|
 |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 08:36:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
כמה מזה שייך לאג'נדה שלכם נגד איחוד או שאתם באמת מאמינים לעצמכם? כי אם כן זה עצוב מאוד ולא צריך לתת דגש לשיפור הכשלים האמיתיים שלנו, כי לשחקנים המקצועניים שלנו שמקבלים משכורת לא הייתה מוטיבציה ממש מסכנים
לדעתי גם שמצבנו היה טוב יחסית בטבלה מאוד צפופה ומשקרת לפני האיחוד היינו הקבוצה עם ההגנה הכי חלשה בליגה חוץ מאום אל פאחם ושההתקפה שלנו ירדה ברמה כבר לא היה מה שיכסה על הבלוף
בור שזה גם מתאים לאג'נדה... בדיוק כמו מה שאתה כותב. אף אחד לא ממש אובייקטיבי. אין יומרה כזו
|
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 12:20:38
|
העונה היחידה שבה לא סבלנו מהמחלה הזו (או לפחות אני מתקשה לאבחנה) היא עונת מבשרת השנייה בה כל השנה היינו גרועים. בעונות העלייה היו לנו מספיק "ספרים" לאכול (בעיקר בעליה לליגה א, וגם שם היו רגעים מפחידים). לכן, לפני שמחפשים מי כבר 7 שנים מוכר אותנו (בינתיים נמצא כזה דווקא בעונת מבשרת השנייה), הייתי מנסה ללמוד מקבוצות שהשתפרו במהלך העונה, ורצוי דווקא לא קבוצות שיצאו ממשבר (כמו ראשון ועפולה), אלא דווקא קבוצות כמו נצרת עילית וביטר רמלה.
נקודות נוספות שקשה להתעלם מהן: 1. ההפרשים בליגה הלאומית קטנים, לכן המצב בו היורדות השנה מוקמו 4,6,16 בסוף החצי הראשון מתאפשר. 2. הרכש המוצלח היחיד במהלך העונה היה בראשי. 3. למרות רוח הקהל שלא מפסיק לעודד (שלא תבינו אותי לא נכון, זהו מקור גאווה גדול), האווירה בטדי מלחיצה, בעיקר בעתות משבר. בעונת מבשרת הראשונה החזרה מנתיבות לשלושה משחקי בית רצופים הרגה אותנו סופית, בפליאוף הנוכחי ראינו ניצוצות בהרצליה ובוינטר וישנן עוד דוגמאות. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 14:34:25
|
צפוני, אתה לא יכול לומר שחוטה לא היה רכש טוב. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 16:37:28
|
חוטה שיחק מעט מאוד, בכל מיני תפקידים, קיבל 2 אדומים, עוד אחד באום אל פאחם, חתום על ירידת 2 קבוצות בעונה אחת.עשה לי טובה.זו החתמה טובה? |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 16:48:42
|
ואני שואל קושיות: איך זה שקבוצה סופגת 60 שערים בעונה והשחקן הסביר של העונה הוא השוער? כמה שערים בישלו המגינים שאינם כהן וג'ורג'? איך זה שהבלמים או אחד מהם לא עולה לנגיחת כדור קרן? אם איני טועה לא הבקענו ולו שער אחד ממצב נייח שאינו פנדל. מי נתן את ההוראה לעזו להחזיר כדור לשוער 20 פעם במשחק? איך זה שאחרי סיבוב משחקים אחד, חצי מהקבוצה גמרה את העונה בגין פציעות? איך זה שחלוץ מתרוצץ במגרש סיבוב משחקים שלם ללא שער ולא מוחלף אף פעם? ויש לי עוד חצי מליון תהיות. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 16:50:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
ואני שואל קושיות: איך זה שקבוצה סופגת 60 שערים בעונה והשחקן הסביר של העונה הוא השוער? כמה שערים בישלו המגינים שאינם כהן וג'ורג'? איך זה שהבלמים או אחד מהם לא עולה לנגיחת כדור קרן? אם איני טועה לא הבקענו ולו שער אחד ממצב נייח שאינו פנדל. מי נתן את ההוראה לעזו להחזיר כדור לשוער 20 פעם במשחק? איך זה שאחרי סיבוב משחקים אחד, חצי מהקבוצה גמרה את העונה בגין פציעות? איך זה שחלוץ מתרוצץ במגרש סיבוב משחקים שלם ללא שער ולא מוחלף אף פעם? ויש לי עוד חצי מליון תהיות.
אני חושב שאתה לא שואל שאלות אתה הסברת לנו למה ירדנו ליגה  |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 17:18:02
|
כל התהיות מובנות עדיין מבקש להפריד:
האם היו דברים לא כשרים? כאן, כשאני עובר שחקן אחרי שחקן - רובם יוצאים מיד זכים כשלג: ג'וני - אין סיכוי. שי - סתם גמר את הסוס. רומן - דומה. בראשי - לנשק את הרגליים שלו, אני מקווה שלא גמרנו לו את הקריירה עם זריקות. עזו - בלם בינוני לאורך כל העונה. חוטה, פרר, הלוי, אפריים ועוד - קשה לי להאמין שמישהו היה משקיע בהם גם אם היו רוצים.
התנהלות לא מקצועית - בהחלט הייתה, כאשר תחת הגדרה זו ניתן לכלול את התהיות של אושר גדול.
האמירה של להעיף את כולם מובנת לי רגשית, אולם אני לא מאמין בהתנהלות כזו. הקבוצה ראויה לשחק בליגה א', ולכן בררת המחדל היא להשאיר שחקנים, בהסתייגויות הבאות: 1. כנראה לא נוכל להחזיק בכוח כמה מהשחקנים. 2. שי צריך לתלות את הנעליים, שער הכבוד אתמול יכול אפילו להוציא אותו לא רע בנושא. 3. אין מקום למי שסרח משמעתית.
במסע הקניות / השלמת הסגל הייתי לוקח בחשבון את קווי היסוד הבאים: 1. מאמן עם יכולת מוכחת לטיפוח קבוצות ושחקנים. 2. עדיפות לבוגרי מחלקת הנוער שלנו. 3. שחקנים צעירים שיוכלו לגדול איתנו, גם אם התחילו במקום אחר (מה לעשות, ייקח זמן עד שנוכל למלא את השורות בשחקני בית). 4. שחקני חיזוק שאינם עונים להגדרות הנ"ל. 5. אין הצדקה ללבישת החולצה האדומה ע"י שחקן בעייתי משמעתית או שחקן המכניס לחדר ההלבשה עניינים לא ראויים.
|
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 17:22:22
|
יש לי עוד כל מיני תהיות ושאלות לגבי דברים מקצועיים שהיו פה העונה, אבל רק דבר אחד בינתיים בעניין שערים ממצבים נייחים: אכן עשינו ממש מעט מדי מקרנות ובעיטות חופשיות (וגם מכדורי חוץ ליד רחבת היריב, אולי אני ארחיב גם לגבי זה בהמשך), אבל כן כבשנו שער אחד מבעיטה חופשית (שי אהרון מול נצרת עילית בטדי) + שער של עידן שמש באשקלון מאסיסט של שי שהיה בבעיטה חופשית, ואם אני זוכר נכון אז גם אחד השערים של עידן שמש במשחק "הבית" מול אשקלון באשדוד הגיע אחרי הרמה מקרן. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:45:03
|
מבחינה מקצועית: א. סגל גרוע, פשוט גרוע, ובמיוחד מרכז קישור נוראי. לחשוב שלינדר ביקש להגיע אלינו ונדחה, ושהחלפנו את סמיר באלירן אוחנה ודור הלוי. ב. היו לנו שני כלים התקפיים; המגינים ועידן שמש. אורי כהן נמכר, ג'ורג' התחרפן ושמש נעלם. וככה נראינו לאחרונה, נטולי כלים לחלוטין.
|
 |
|
סתם שאלה  |
|