פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סתם שאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סתם שאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סתם שאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:17:05  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו סתם ממש גרועים, או שעוד מישהו מרגיש שמשהו פה לא היה מאה אחוז כשר? כולי תקוה שזה הראשון

ספי 1 ספי 1 מנותק

6 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:20:17  הצג פרופיל שלח ל- ספי 1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה ממש לא לבד
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:23:18  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אנחנו סתם ממש גרועים, או שעוד מישהו מרגיש שמשהו פה לא היה מאה אחוז כשר? כולי תקוה שזה הראשון

אנחנו ממש גרועים + שילוב של פציעות + בעיות משמעת + עופר טסלפפה + שיחות איחוד.

אל תתן לנו הנחות בדמות הימורים....

עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:49:11  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כשר אני לא יודע ,אבל זה לא מה שהוריד אותנו ליגה לצערי,לדעתי הדיבורים באמצע העונה על האיחוד היה השבר מבחינת המוטיבציה של השחקנים

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:11:26  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

לא כשר אני לא יודע ,אבל זה לא מה שהוריד אותנו ליגה לצערי,לדעתי הדיבורים באמצע העונה על האיחוד היה השבר מבחינת המוטיבציה של השחקנים

1 + !!!
עבור לתחילת הדף

יוצר אור1 יוצר אור1 מנותק

54 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:53:01  הצג פרופיל שלח ל- יוצר אור1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

1 + !!!

+1
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  00:13:26  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה מזה שייך לאג'נדה שלכם נגד איחוד או שאתם באמת מאמינים לעצמכם? כי אם כן זה עצוב מאוד ולא צריך לתת דגש לשיפור הכשלים האמיתיים שלנו, כי לשחקנים המקצועניים שלנו שמקבלים משכורת לא הייתה מוטיבציה ממש מסכנים

לדעתי גם שמצבנו היה טוב יחסית בטבלה מאוד צפופה ומשקרת לפני האיחוד היינו הקבוצה עם ההגנה הכי חלשה בליגה חוץ מאום אל פאחם ושההתקפה שלנו ירדה ברמה כבר לא היה מה שיכסה על הבלוף

עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  08:36:30  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

כמה מזה שייך לאג'נדה שלכם נגד איחוד או שאתם באמת מאמינים לעצמכם? כי אם כן זה עצוב מאוד ולא צריך לתת דגש לשיפור הכשלים האמיתיים שלנו, כי לשחקנים המקצועניים שלנו שמקבלים משכורת לא הייתה מוטיבציה ממש מסכנים

לדעתי גם שמצבנו היה טוב יחסית בטבלה מאוד צפופה ומשקרת לפני האיחוד היינו הקבוצה עם ההגנה הכי חלשה בליגה חוץ מאום אל פאחם ושההתקפה שלנו ירדה ברמה כבר לא היה מה שיכסה על הבלוף

בור שזה גם מתאים לאג'נדה... בדיוק כמו מה שאתה כותב.
אף אחד לא ממש אובייקטיבי. אין יומרה כזו

עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  12:20:38  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העונה היחידה שבה לא סבלנו מהמחלה הזו (או לפחות אני מתקשה לאבחנה) היא עונת מבשרת השנייה בה כל השנה היינו גרועים. בעונות העלייה היו לנו מספיק "ספרים" לאכול (בעיקר בעליה לליגה א, וגם שם היו רגעים מפחידים).
לכן, לפני שמחפשים מי כבר 7 שנים מוכר אותנו (בינתיים נמצא כזה דווקא בעונת מבשרת השנייה), הייתי מנסה ללמוד מקבוצות שהשתפרו במהלך העונה, ורצוי דווקא לא קבוצות שיצאו ממשבר (כמו ראשון ועפולה), אלא דווקא קבוצות כמו נצרת עילית וביטר רמלה.

נקודות נוספות שקשה להתעלם מהן:
1. ההפרשים בליגה הלאומית קטנים, לכן המצב בו היורדות השנה מוקמו 4,6,16 בסוף החצי הראשון מתאפשר.
2. הרכש המוצלח היחיד במהלך העונה היה בראשי.
3. למרות רוח הקהל שלא מפסיק לעודד (שלא תבינו אותי לא נכון, זהו מקור גאווה גדול), האווירה בטדי מלחיצה, בעיקר בעתות משבר. בעונת מבשרת הראשונה החזרה מנתיבות לשלושה משחקי בית רצופים הרגה אותנו סופית, בפליאוף הנוכחי ראינו ניצוצות בהרצליה ובוינטר וישנן עוד דוגמאות.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  14:34:25  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צפוני, אתה לא יכול לומר שחוטה לא היה רכש טוב.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  16:37:28  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוטה שיחק מעט מאוד, בכל מיני תפקידים, קיבל 2 אדומים, עוד אחד באום אל פאחם, חתום על ירידת 2 קבוצות בעונה אחת.עשה לי טובה.זו החתמה טובה?
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  16:48:42  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני שואל קושיות:
איך זה שקבוצה סופגת 60 שערים בעונה והשחקן הסביר של העונה הוא השוער?
כמה שערים בישלו המגינים שאינם כהן וג'ורג'?
איך זה שהבלמים או אחד מהם לא עולה לנגיחת כדור קרן?
אם איני טועה לא הבקענו ולו שער אחד ממצב נייח שאינו פנדל.
מי נתן את ההוראה לעזו להחזיר כדור לשוער 20 פעם במשחק?
איך זה שאחרי סיבוב משחקים אחד, חצי מהקבוצה גמרה את העונה בגין פציעות?
איך זה שחלוץ מתרוצץ במגרש סיבוב משחקים שלם ללא שער ולא מוחלף אף פעם?
ויש לי עוד חצי מליון תהיות.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  16:50:48  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

ואני שואל קושיות:
איך זה שקבוצה סופגת 60 שערים בעונה והשחקן הסביר של העונה הוא השוער?
כמה שערים בישלו המגינים שאינם כהן וג'ורג'?
איך זה שהבלמים או אחד מהם לא עולה לנגיחת כדור קרן?
אם איני טועה לא הבקענו ולו שער אחד ממצב נייח שאינו פנדל.
מי נתן את ההוראה לעזו להחזיר כדור לשוער 20 פעם במשחק?
איך זה שאחרי סיבוב משחקים אחד, חצי מהקבוצה גמרה את העונה בגין פציעות?
איך זה שחלוץ מתרוצץ במגרש סיבוב משחקים שלם ללא שער ולא מוחלף אף פעם?
ויש לי עוד חצי מליון תהיות.

אני חושב שאתה לא שואל שאלות אתה הסברת לנו למה ירדנו ליגה
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  17:18:02  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל התהיות מובנות עדיין מבקש להפריד:

האם היו דברים לא כשרים?
כאן, כשאני עובר שחקן אחרי שחקן - רובם יוצאים מיד זכים כשלג:
ג'וני - אין סיכוי.
שי - סתם גמר את הסוס.
רומן - דומה.
בראשי - לנשק את הרגליים שלו, אני מקווה שלא גמרנו לו את הקריירה עם זריקות.
עזו - בלם בינוני לאורך כל העונה.
חוטה, פרר, הלוי, אפריים ועוד - קשה לי להאמין שמישהו היה משקיע בהם גם אם היו רוצים.

התנהלות לא מקצועית - בהחלט הייתה, כאשר תחת הגדרה זו ניתן לכלול את התהיות של אושר גדול.

האמירה של להעיף את כולם מובנת לי רגשית, אולם אני לא מאמין בהתנהלות כזו. הקבוצה ראויה לשחק בליגה א', ולכן בררת המחדל היא להשאיר שחקנים, בהסתייגויות הבאות:
1. כנראה לא נוכל להחזיק בכוח כמה מהשחקנים.
2. שי צריך לתלות את הנעליים, שער הכבוד אתמול יכול אפילו להוציא אותו לא רע בנושא.
3. אין מקום למי שסרח משמעתית.

במסע הקניות / השלמת הסגל הייתי לוקח בחשבון את קווי היסוד הבאים:
1. מאמן עם יכולת מוכחת לטיפוח קבוצות ושחקנים.
2. עדיפות לבוגרי מחלקת הנוער שלנו.
3. שחקנים צעירים שיוכלו לגדול איתנו, גם אם התחילו במקום אחר (מה לעשות, ייקח זמן עד שנוכל למלא את השורות בשחקני בית).
4. שחקני חיזוק שאינם עונים להגדרות הנ"ל.
5. אין הצדקה ללבישת החולצה האדומה ע"י שחקן בעייתי משמעתית או שחקן המכניס לחדר ההלבשה עניינים לא ראויים.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  17:22:22  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי עוד כל מיני תהיות ושאלות לגבי דברים מקצועיים שהיו פה העונה, אבל רק דבר אחד בינתיים בעניין שערים ממצבים נייחים: אכן עשינו ממש מעט מדי מקרנות ובעיטות חופשיות (וגם מכדורי חוץ ליד רחבת היריב, אולי אני ארחיב גם לגבי זה בהמשך), אבל כן כבשנו שער אחד מבעיטה חופשית (שי אהרון מול נצרת עילית בטדי) + שער של עידן שמש באשקלון מאסיסט של שי שהיה בבעיטה חופשית, ואם אני זוכר נכון אז גם אחד השערים של עידן שמש במשחק "הבית" מול אשקלון באשדוד הגיע אחרי הרמה מקרן.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  20:45:03  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינה מקצועית:
א. סגל גרוע, פשוט גרוע, ובמיוחד מרכז קישור נוראי. לחשוב שלינדר ביקש להגיע אלינו ונדחה, ושהחלפנו את סמיר באלירן אוחנה ודור הלוי.
ב. היו לנו שני כלים התקפיים; המגינים ועידן שמש. אורי כהן נמכר, ג'ורג' התחרפן ושמש נעלם. וככה נראינו לאחרונה, נטולי כלים לחלוטין.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סתם שאלה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07