משתמש |
סתם שאלה  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 21:39:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
יש לי עוד כל מיני תהיות ושאלות לגבי דברים מקצועיים שהיו פה העונה, אבל רק דבר אחד בינתיים בעניין שערים ממצבים נייחים: אכן עשינו ממש מעט מדי מקרנות ובעיטות חופשיות (וגם מכדורי חוץ ליד רחבת היריב, אולי אני ארחיב גם לגבי זה בהמשך), אבל כן כבשנו שער אחד מבעיטה חופשית (שי אהרון מול נצרת עילית בטדי) + שער של עידן שמש באשקלון מאסיסט של שי שהיה בבעיטה חופשית, ואם אני זוכר נכון אז גם אחד השערים של עידן שמש במשחק "הבית" מול אשקלון באשדוד הגיע אחרי הרמה מקרן.
הייתה גם נגיחה שלו בוינטר מול הפועל רמת-גן. הפועל תמיד הייתה גרועה במצבים נייחים (גם בהגנה בשנים האחרונות). |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 22:43:27
|
אנשים לדעתי מתבלבלים בין חוסר רצון ליכולת רעה.
אין לי שום טענות לשחקנים ששיחקו נגד טבריה, לדעתי הם נתנו את הכל, אבל מה לעשות הרוב התפקשש.
אם כבר, הפסדנו בעיקר בגלל שהיכולת הקבוצתית שלנו היתה קטסטרופלית. השחקנים נראו כמו חבורה של אנשים שנפגשו פעם ראשונה בחיים, 5 דקות לפני המשחק (מה שלא רחוק מהמציאות), ותכל'ס נראינו ככה רוב העונה.
אין תיאום בהגנה. עמידה מבולגנת ולא אפקטיבית על המגרש(תחשבו כמה כדורים חוזרים/טועים הגיעו אלינו וכמה לשחקני היריבות במהלך העונה?). אין תנועה בלי כדור וחוסר יכולת לייצר הנעת כדור יעילה. אין לחץ על מובילי הכדור (וספרינט ספורדי של שי או עידן, זה לא לחץ) יציאה איטית להחריד להתקפות מעבר ומתפרצות. חוסר משווע ביצירתיות ו/או חכמת משחק (תזכרו לדוגמא, במשחק המוצלח דווקא, נגד הכח- כמה פעמים הרמנו קרנות לרחבה וכמה פעמים עשינו קרן קצרה?).
והרשימה עוד ארוכה...
המעט שנשאר בסוף, ללא כל אלה, היה נטו היכולת האישית של השחקנים.
נ.ב- אני לגמרי מסכים עם בלאש, שמה שגמר אותנו סופית, היה האובדן של אורי כהן וג'ורג'.
|
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 00:20:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mookie
אנשים לדעתי מתבלבלים בין חוסר רצון ליכולת רעה.
אין לי שום טענות לשחקנים ששיחקו נגד טבריה, לדעתי הם נתנו את הכל, אבל מה לעשות הרוב התפקשש.
אם כבר, הפסדנו בעיקר בגלל שהיכולת הקבוצתית שלנו היתה קטסטרופלית. השחקנים נראו כמו חבורה של אנשים שנפגשו פעם ראשונה בחיים, 5 דקות לפני המשחק (מה שלא רחוק מהמציאות), ותכל'ס נראינו ככה רוב העונה.
אין תיאום בהגנה. עמידה מבולגנת ולא אפקטיבית על המגרש(תחשבו כמה כדורים חוזרים/טועים הגיעו אלינו וכמה לשחקני היריבות במהלך העונה?). אין תנועה בלי כדור וחוסר יכולת לייצר הנעת כדור יעילה. אין לחץ על מובילי הכדור (וספרינט ספורדי של שי או עידן, זה לא לחץ) יציאה איטית להחריד להתקפות מעבר ומתפרצות. חוסר משווע ביצירתיות ו/או חכמת משחק (תזכרו לדוגמא, במשחק המוצלח דווקא, נגד הכח- כמה פעמים הרמנו קרנות לרחבה וכמה פעמים עשינו קרן קצרה?).
והרשימה עוד ארוכה...
המעט שנשאר בסוף, ללא כל אלה, היה נטו היכולת האישית של השחקנים.
נ.ב- אני לגמרי מסכים עם בלאש, שמה שגמר אותנו סופית, היה האובדן של אורי כהן וג'ורג'.
מוקי, מסכים עם הניתוח שלך+ מישהו אמר ציון זקן ואוהד אדלשטיין? |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 00:54:21
|
לגביי גורג ,משמעת יותר חשובה מיכולתו של שחקן יהיה אשר יהיה |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 00:55:27
|
אם כבר אם כבר אז סמיר |
 |
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 06:09:34
|
איך זה שכולם אשמים ורק מי שעומד בראש פרמידת הניהול לא קשור. מי מינה את המאמן המדהים ? מי החליט להשאיר אותו גם כשהקבוצה הפסיקה לשחק ? מי אחראי על סגל השחקנים ? ועד מחליפים כל שנה בלאו הכי. המאמן לקח אחריות, אבל רק אחד לא קשור למה שקרה השנה. |
 |
|
סתם שאלה  |
|
|
|