פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סתם שאלה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סתם שאלה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם סתם שאלה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  21:39:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

יש לי עוד כל מיני תהיות ושאלות לגבי דברים מקצועיים שהיו פה העונה, אבל רק דבר אחד בינתיים בעניין שערים ממצבים נייחים: אכן עשינו ממש מעט מדי מקרנות ובעיטות חופשיות (וגם מכדורי חוץ ליד רחבת היריב, אולי אני ארחיב גם לגבי זה בהמשך), אבל כן כבשנו שער אחד מבעיטה חופשית (שי אהרון מול נצרת עילית בטדי) + שער של עידן שמש באשקלון מאסיסט של שי שהיה בבעיטה חופשית, ואם אני זוכר נכון אז גם אחד השערים של עידן שמש במשחק "הבית" מול אשקלון באשדוד הגיע אחרי הרמה מקרן.

הייתה גם נגיחה שלו בוינטר מול הפועל רמת-גן.
הפועל תמיד הייתה גרועה במצבים נייחים (גם בהגנה בשנים האחרונות).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  22:43:27  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים לדעתי מתבלבלים בין חוסר רצון ליכולת רעה.

אין לי שום טענות לשחקנים ששיחקו נגד טבריה, לדעתי הם נתנו את הכל, אבל מה לעשות הרוב התפקשש.

אם כבר, הפסדנו בעיקר בגלל שהיכולת הקבוצתית שלנו היתה קטסטרופלית. השחקנים נראו כמו חבורה של אנשים שנפגשו פעם ראשונה בחיים, 5 דקות לפני המשחק (מה שלא רחוק מהמציאות), ותכל'ס נראינו ככה רוב העונה.

אין תיאום בהגנה.
עמידה מבולגנת ולא אפקטיבית על המגרש(תחשבו כמה כדורים חוזרים/טועים הגיעו אלינו וכמה לשחקני היריבות במהלך העונה?).
אין תנועה בלי כדור וחוסר יכולת לייצר הנעת כדור יעילה.
אין לחץ על מובילי הכדור (וספרינט ספורדי של שי או עידן, זה לא לחץ)
יציאה איטית להחריד להתקפות מעבר ומתפרצות.
חוסר משווע ביצירתיות ו/או חכמת משחק (תזכרו לדוגמא, במשחק המוצלח דווקא, נגד הכח- כמה פעמים הרמנו קרנות לרחבה וכמה פעמים עשינו קרן קצרה?).

והרשימה עוד ארוכה...

המעט שנשאר בסוף, ללא כל אלה, היה נטו היכולת האישית של השחקנים.

נ.ב- אני לגמרי מסכים עם בלאש, שמה שגמר אותנו סופית, היה האובדן של אורי כהן וג'ורג'.

עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  00:20:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

אנשים לדעתי מתבלבלים בין חוסר רצון ליכולת רעה.

אין לי שום טענות לשחקנים ששיחקו נגד טבריה, לדעתי הם נתנו את הכל, אבל מה לעשות הרוב התפקשש.

אם כבר, הפסדנו בעיקר בגלל שהיכולת הקבוצתית שלנו היתה קטסטרופלית. השחקנים נראו כמו חבורה של אנשים שנפגשו פעם ראשונה בחיים, 5 דקות לפני המשחק (מה שלא רחוק מהמציאות), ותכל'ס נראינו ככה רוב העונה.

אין תיאום בהגנה.
עמידה מבולגנת ולא אפקטיבית על המגרש(תחשבו כמה כדורים חוזרים/טועים הגיעו אלינו וכמה לשחקני היריבות במהלך העונה?).
אין תנועה בלי כדור וחוסר יכולת לייצר הנעת כדור יעילה.
אין לחץ על מובילי הכדור (וספרינט ספורדי של שי או עידן, זה לא לחץ)
יציאה איטית להחריד להתקפות מעבר ומתפרצות.
חוסר משווע ביצירתיות ו/או חכמת משחק (תזכרו לדוגמא, במשחק המוצלח דווקא, נגד הכח- כמה פעמים הרמנו קרנות לרחבה וכמה פעמים עשינו קרן קצרה?).

והרשימה עוד ארוכה...

המעט שנשאר בסוף, ללא כל אלה, היה נטו היכולת האישית של השחקנים.

נ.ב- אני לגמרי מסכים עם בלאש, שמה שגמר אותנו סופית, היה האובדן של אורי כהן וג'ורג'.

מוקי, מסכים עם הניתוח שלך+ מישהו אמר ציון זקן ואוהד אדלשטיין?

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

Dor Dor מנותק

29 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  00:54:21  הצג פרופיל שלח ל- Dor הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגביי גורג ,משמעת יותר חשובה מיכולתו של שחקן יהיה אשר יהיה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  00:55:27  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר אם כבר אז סמיר
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  06:09:34  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך זה שכולם אשמים ורק מי שעומד בראש פרמידת הניהול לא קשור. מי מינה את המאמן המדהים ? מי החליט להשאיר אותו גם כשהקבוצה הפסיקה לשחק ? מי אחראי על סגל השחקנים ? ועד מחליפים כל שנה בלאו הכי. המאמן לקח אחריות, אבל רק אחד לא קשור למה שקרה השנה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סתם שאלה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07