פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראש נקי ולב חם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראש נקי ולב חם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ראש נקי ולב חם נושא הבא  

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  21:06:47  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקווה להיות בין הראשונים לחדש את החברות בעמותה. אעשה זאת בראש נקי ובלב אוהב וחם. נכון שלבי הפגום והמצונתר בקושי יעמוד בעוד שנה כזאת, ואני מקווה שעונה כזו לא תחזור עוד.
זוהי בעצם הודעה כמעט חגיגית. סוף העונה הדפוקה הזאת הגיע, ובכל זאת אני רוצה להרעיף תודות על המנהלים, המאמנים, השחקנים והאוהדים. לא הצלחנו, כשלנו דווקא ברגעים המכריעים והיו לנו הזדמנויות רבות להציל את עצמנו וזה כואב. אלא שביני לבין עצמי אני תמיד מודה, שכל שנייה ביציעים איתכם הייתה תענוג צרוף. זוהי האגודה היפה ביותר בתולדות הכדורגל האדום בעיר, וכל הרכילויות ולחישות הארס לא ישנו את העובדה הזאת. הלכנו למגרש בהתרוממות רוח, חרף האכזבות הרבות. עובדה: שחקן כמו שלום עקיבא שמככב בטבריה עטורת הניצחון, עדיין מדבר עלינו בהתרגשות ובאהבה גלויה. אישית, נדמה לי שלא עשיתי מספיק עבור האגודה ואם יהיו לי כוחות, אשתדל לתרום יותר. עם זאת, נהניתי לחוות, ביחד איתכם, את ההתלהבות ואת מסירות הנפש של אנשים צעירים ממני בשנים רבות. עוד נחזור ללאומית בכוחות מחודשים, והישות שנוצרה כאן איננה ניתנת למחיקה

Dor Dor מנותק

29 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  21:15:14  הצג פרופיל שלח ל- Dor הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש מאוד חיים , גם אני מודה לכולם ומאמין שיהיה יותר טוב בעתיד
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  00:06:46  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברים יפים, הראיונות של עקיבא אחרי המשחק הראשון היו מרגשים.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  00:46:47  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים תודה.
תמשיך כך, תמיד אפשר לתת יותר (גם אני מצפה מעצמי לתת יותר לקבוצה), אבל אתה נותן לנו המון בדרך שלך ובאיכויות שלך.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ראש נקי ולב חם נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07