פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק נושא הבא
עמוד: מתוך 6

iwillseeu iwillseeu מנותק

14 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  22:24:32  הצג פרופיל שלח ל- iwillseeu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחזק את קראנקו ושואל...

1. משפחת סאסי תמכה שנים בכדורסל כספונסרים, למה קיללו אותם גם שם? שטיפת המוח גורמת לנו לקלל כל מה שקשור לסאסי?
2. אולי הגיע הזמן שמספר נציגים שלנו ישבו לשיחה עם הנהלת סאדר? ממה ששמעתי והבנתי מגרשקוביץ, ה"יורש" הוא טיפוס נעים למדי, איש שיחה ופתוח לרעיונות.
או אולי אנחנו באמת מפחדים לראות שבעצם מורחים אותנו בבולשיט?!?!?

זה הולך להיות אכזרי...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  22:25:11  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%, אבל מרוב שכולם לא מאמינים שיהיה טוב להפועל ירושלים, אפילו מלחמת הגירסאות הפעם הייתה דרדלה.
מעבר לזה, היה ברור שכשנרד ליגה ייכנסו לפה. והיה ברור שגם יגיבו להם בדיסאינפורמציה אופיינית. בטח ביום עצוב כזה.
הפילוג הזה רע להפועל ירושלים פי 100 מסאסי ופי 1000 מיונה. היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים. עכשיו יש בצד אחד חבורה קטנה מלאה שנאה ששמתקשה לחשוב עצמאית, ובצד שני חבורה פחות קטנה מלאה שנאה שמתקשה לחשוב עצמאית.
אף אחד לא יכול להיות גאה על העונה הזאת. לא הפועל המקורית, שכרגיל התנהלה רע, אבל מנוסה יותר במשברי אמצע העונה, ולא קטמון שהוכיחה שהיא מערכת ללא רגולציה ושהתנהלות מקצועית רעה שלה מגובה אוטומטית.
נותרו מעט אנשים שלא ניזונים מהשנאה והגאווה העצמית המזוייפת הזאת. אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

מת על הצורך שלך לאזן תמיד ולהזכיר לנו שאנחנו מסריחים בדיוק כמו סאדר ,זה נראה שאתה כמעט אלרגי להיות בצד הצודק. לא ברורה לי גם הפרשנות שלך לגבי תוצאות המו"מ מה בדיוק בעובדה שסאסי לא רצה למכור לא ברור לך? מה זה משנה בעלות ,זכות וטו או ניהול אוהדים? שורה תחתונה נפנפו לו מול העיניים בשבעה מיליון שקל והוא לא נשך. המציאות הרעה היא שירדנו ליגה כל שאר הפרשנות נובעת מהפוזיציה המקורית שלך על איחוד בכל מחיר כמעט.

יופי. ואתה שוב חוזר, לפחות הפעם יותר אלגנטי מאשר הקישקוש בפורום הסגור על איזה גירוד שלי, על איזו נטייה שלי רחמנא ליצלן להיות נאמן לאמת שלי כפי שאני רואה אותה. לעצם העניין : מאיפה אתה יודע במה נופפו לו ? והירידה באה כי היינו עילוים ונשברו לנו הרגליים במקרה במדרגות ?
אני דווקא חושב שצדק זה דבר חשוב. אבל אני לא חושב שאתה צודק. לא חושב שבדיעבד צדקנו בכמה מנקודות המוצא שלנו. לקחנו הימורים מסויימים, ובחלקם לא הצלחנו. אתה פשוט חסר יכולת לראות כמה אצלנו מלאים בבולשיט, כמה חרא הם מכוסים בו, וכמה שני המועדונים האלה הולכים לכיוון מרמורק ושעריים, חבורות זבל שמוכרות לעצמן שהן אצולה או המון צוהל. בניגוד אליהן, להפועל ירושלים היה מקום ב 10-15 קבוצות המובילות בכדורגל כאן. זאת מציאות רעה.
אני כן חושב שבניגוד למשפחות המגעילות של סאסי וויקטור, אצלנו לא עשו את הדברים ממקום לא נקי. ועדיין, ההתנהלות הייתה רעה.

אז במה נפנפו לו אם לא בכסף? ליפקין היה אמור להציע לו משהו בנוסף ל 6-7 מיליון שקלים ,אני בכלל לא מבין אותך בנקודה הזו. איך קטמון קשורה בכלל לחוסר יכולת של ליפקין לסגור עסקה עם סאסי?
לגבי הירידה וההתנהלות אנחנו כנראה מסכימים בלא מעט נקודות אבל קשה לי לחדור מבעד למניפה הרחבה של בולשיט וחרא שאתה זורק עלינו. ואם הכוונות היו טובות זו כבר נקודת פתיחה שונה לחלוטין גם אם התוצאות היו רעות.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  22:30:15  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי iwillseeu

מחזק את קראנקו ושואל...

1. משפחת סאסי תמכה שנים בכדורסל כספונסרים, למה קיללו אותם גם שם? שטיפת המוח גורמת לנו לקלל כל מה שקשור לסאסי?
2. אולי הגיע הזמן שמספר נציגים שלנו ישבו לשיחה עם הנהלת סאדר? ממה ששמעתי והבנתי מגרשקוביץ, ה"יורש" הוא טיפוס נעים למדי, איש שיחה ופתוח לרעיונות.
או אולי אנחנו באמת מפחדים לראות שבעצם מורחים אותנו בבולשיט?!?!?

חביבי תתקדם לא רוצים את סאסי ואת יורשו החביב שהשווה אותנו לנאצים אם אינני טועה. הם כל הזמן טוענים שהם רוצים למכור אז למה הם מחכים.
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:06:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%, אבל מרוב שכולם לא מאמינים שיהיה טוב להפועל ירושלים, אפילו מלחמת הגירסאות הפעם הייתה דרדלה.
מעבר לזה, היה ברור שכשנרד ליגה ייכנסו לפה. והיה ברור שגם יגיבו להם בדיסאינפורמציה אופיינית. בטח ביום עצוב כזה.
הפילוג הזה רע להפועל ירושלים פי 100 מסאסי ופי 1000 מיונה. היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים. עכשיו יש בצד אחד חבורה קטנה מלאה שנאה ששמתקשה לחשוב עצמאית, ובצד שני חבורה פחות קטנה מלאה שנאה שמתקשה לחשוב עצמאית.
אף אחד לא יכול להיות גאה על העונה הזאת. לא הפועל המקורית, שכרגיל התנהלה רע, אבל מנוסה יותר במשברי אמצע העונה, ולא קטמון שהוכיחה שהיא מערכת ללא רגולציה ושהתנהלות מקצועית רעה שלה מגובה אוטומטית.
נותרו מעט אנשים שלא ניזונים מהשנאה והגאווה העצמית המזוייפת הזאת. אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

קראנקו, תסביר לי בבקשה מה הקשר לשיטתך בין עניין ה 50% לזה שלא הצליחו לסגור עיסקה. מה איכפת לסאסי מי יהיו הבעלים החדשים? אני שואל באמת. אני הבנתי שהוא בכלל רצה שהפועל ירושלים תתמזג לתוך העמותה של קטמון. מה אתה היית עושה אחרת?

אם כתבת על זה כבר בת'רד אחר, תן לינק.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:10:44  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%,

האם הועד סגר עם ליפקין ואחר כך פתח מחדש בגלל ה- 50%? למיטב ידיעתי חברי הועד ניהלו מו"מ הוגן ואמיתי עם ליפקין במהלכו, ועל סמך הבנות אליהן הגיעו עם לפיקין, הביאו לאישור שלנו מתווה שזכה לתמיכה גבוהה בהרבה ממה שמישהו היה מאמין. בסופו של דבר סאסי בחר להמשיך במשחקים שלו, והכל נפל. היום המתווה הזה לא היה עובר, ואחרי כל מה שקרה מאז ההצבעה ועד היום, אין סיכוי שמתווה כזה יזכה לאישור העמותה בשנים הקרובות. לריב מי צודק ומי הכשיל את הכל, לא יוביל לשום תועלת. צריך להתמקד בעצמנו ולראות איך מביאים לכך שיהיה לקטמון בהקדם האפשרי מגרש אימונים ומועדון משלנו ואיך מפתחים את המחלקות הצעירות, כך שיתחילו בהקדם ובהמשכיות להעביר שחקני בית לקבוצה הבוגרת .

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  23:15:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים.

כתבת דבר יפה.
עצוב לראות שני חלקים של מיעוט נרדף מתקוטטים אחד עם השני. אני גם לא רואה לזה פתרון, כי לא יהיה איחוד עם סאסי בקרוב. אפשר להתנחם בפער הליגות שנה הבאה.

לזכותנו ייאמר שהקולות בעד איחוד היו החזקים ביותר דווקא אחרי שניצחנו בדרבי ונראה היה שהרוח בגבנו.

ואולי הפתרון הוא פשוט להיות מענטשים. לא לחפש אחד את השני, לא לחפש איזה צדק דבילי או אמת אבסולוטית. להבין שהיינו ונשארנו מיעוט נרדף, וההחלטה של כל אחד - לפני 7 שנים כמו היום - היא נכונה בתנאים שבהם היא נלקחה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  03:12:05  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

שמעון ממש לא,
הם עזרו, אבל הם לא האשמים היחידים בהרס האיחוד.
התהליך היה לא נכון.
אם ליפקין ושות' היו קונים את הפועל ואז מכניסים את קטמון לעניין קרוב לוודאי שהכל היה נראה אחרת.
ברגע ששמו את סאסי ואת קטמון באותו שולחן הפילו את האיחוד.

אני אאחל להם בהצלחה שנה הבאה בבניית הקבוצה שלהם.
אין ספק שעם קצת שקט תעשייתי לשתי הקבוצות ייטב.

שי אתה חמוד אבל זה לא מחפה על עובדה אחת פשוטה ,בעל הבית שלכם לא רצה למכור נקודה סימן קריאה. ליפקין וטננבאום הציעו לו 6-7 על נכס שלא שווה חצי והדביל הזה היה צריך רק לקחת וללכת ,מה אתם רוצים מקטמון? שייחנק על החובות שלו.

הלוואי שכולם היו מתבטאים כמוך ,אבל נראה שחבורת זבל לא קטנה אצלכם שולטת בדעה.

אני אגיד לך את האמת, בדרבי השני ישבתי ביציע שלכם. בשוויון שמחתי כמובן. אבל בעיקר הרעיון היה להכיר את השטח לקראת מעבר אפשרי שלי לקבוצה הזו (איחוד וכו'). כמו כן רציתי לראות האם אוכל להביא את הילד (בן 2.5) למשחק.
אחרי המשחק באתי לאשתי ואמרתי שזו קבוצה כיפית, יש הרבה פחות קללות מבמקורית, שירה טובה, עידוד כיפי של קהל טוב.

גם אחרי שקצת נדפק האיחוד ונראה היה שלא יהיה.
זה החזיק מעמד כמה שבועות, ואז הגיע הדרבי השלישי.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  03:17:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

שמעון ממש לא,
הם עזרו, אבל הם לא האשמים היחידים בהרס האיחוד.
התהליך היה לא נכון.
אם ליפקין ושות' היו קונים את הפועל ואז מכניסים את קטמון לעניין קרוב לוודאי שהכל היה נראה אחרת.
ברגע ששמו את סאסי ואת קטמון באותו שולחן הפילו את האיחוד.

אני אאחל להם בהצלחה שנה הבאה בבניית הקבוצה שלהם.
אין ספק שעם קצת שקט תעשייתי לשתי הקבוצות ייטב.

שי אתה חמוד אבל זה לא מחפה על עובדה אחת פשוטה ,בעל הבית שלכם לא רצה למכור נקודה סימן קריאה. ליפקין וטננבאום הציעו לו 6-7 על נכס שלא שווה חצי והדביל הזה היה צריך רק לקחת וללכת ,מה אתם רוצים מקטמון? שייחנק על החובות שלו.

הלוואי שכולם היו מתבטאים כמוך ,אבל נראה שחבורת זבל לא קטנה אצלכם שולטת בדעה.

אני אגיד לך את האמת, בדרבי השני ישבתי ביציע שלכם. בשוויון שמחתי כמובן. אבל בעיקר הרעיון היה להכיר את השטח לקראת מעבר אפשרי שלי לקבוצה הזו (איחוד וכו'). כמו כן רציתי לראות האם אוכל להביא את הילד (בן 2.5) למשחק.
אחרי המשחק באתי לאשתי ואמרתי שזו קבוצה כיפית, יש הרבה פחות קללות מבמקורית, שירה טובה, עידוד כיפי של קהל טוב.

גם אחרי שקצת נדפק האיחוד ונראה היה שלא יהיה.
זה החזיק מעמד כמה שבועות, ואז הגיע הדרבי השלישי.

ולמה בדיוק אתה מתכוון שהיה בדרבי השלישי? שסאסי שלח מאבטחים להכות אוהדים שלנו? או לזה שהבן הצעיר שלו הגיע כדי לירוק עלינו?
הייתה אלימות, אבל כשבאים מאבטחים ובלי לבקש וישר באלימות לוקחים בכוח שלטי עידוד (ורק בגלל שהם העליבו את סאסי וכל מה שהיה כתוב שם 'סאסי הרס לי בית'), מה חשבת שיהיה?
עובדה שאחרי שנרגעו הרוחות המשטרה החליטה שרק שוטרים יהיו ביציע והרחיקו את המאבטחים. זה בעיני אמר את הכל...
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  06:18:25  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שאשם בכשלון של האיחוד זה ליפקין. ברגע שהוא הכניס למו"מ את קטמון לסאסי קפצו הפיוזים. סאסי וקטמון מהווים סדין אדום אחד לשני ואין שום סיכוי לגישור. ליפקין היה צריך לקנות את הפועל לבד ובלי קשר לקטמון. ברגע שהוא היה קונה את הפועל רוב אוהדי קטמון היו חוזרים הבייתה. אולי בשנה הבאה ליפקין יבין את הטעות שלו, יקנה את הפועל בלי קטמון ורק אז יתחיל לנהל מו"מ עם קטמון על איחוד. חיבים להפריד. קודם סילוק סאסי וקנייה ורק אז איחוד. כל עוד קטמון במו"מ לא יהיה איחוד.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  07:08:02  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וטוב שלא יהיה.אני גם מצפה בקוצר רוח לראות מי יקנה ראשון דירה בבניין הראשון שסאסי יבנה במקומו של המתקן האמונים בקריית יובל.איפה אתה חי ?סאסי הוא האשם היחידי +חבורה הדפוקה שאנחנו בעצמינו נתנו לה לגיטימאציה וזה הכל.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-28/05/2014 09:05:52
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  08:16:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחררו כבר את סאסי, אשם או לא אשם (בטח אשם)....הוא כבר לא רלוונטי לנו. זה לא משנה יותר.
מה שמשנה זה מה ניקח מהכשלון של העונה ולאורו נשפר ונשנה כדי לצאת מחוזקים ובריאים יותר.
כל השאר שטויות.
זו עונה אחת שנגמרה, ונגמרה רע, אבל הנה כבר מתחילה זו שאחריה ויהיו עוד הרבה.
אם העונה הזאת הבהירה משהו באופן חד משמעי זה שזו הקבוצה שלנו, אין לנו אחרת.
בדיוק היום זה הזמן של כל אחד מאיתנו להתעורר ולשאול לא מה הפועל קטמון עשתה בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל הפועל קטמון?!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  08:23:55  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

שחררו כבר את סאסי, אשם או לא אשם (בטח אשם)....הוא כבר לא רלוונטי לנו. זה לא משנה יותר.
מה שמשנה זה מה ניקח מהכשלון של העונה ולאורו נשפר ונשנה כדי לצאת מחוזקים ובריאים יותר.
כל השאר שטויות.
זו עונה אחת שנגמרה, ונגמרה רע, אבל הנה כבר מתחילה זו שאחריה ויהיו עוד הרבה.
אם העונה הזאת הבהירה משהו באופן חד משמעי זה שזו הקבוצה שלנו, אין לנו אחרת.
בדיוק היום זה הזמן של כל אחד מאיתנו להתעורר ולשאול לא מה הפועל קטמון עשתה בשבילי, אלא מה אני יכול לעשות בשביל הפועל קטמון?!

מחזק את דבריך. צריך להתאחד ולעזוב את השטויות. יש הרבה כשלים שצריכים לטפל בהם. אין מה לריב או להתנצח עם אחרים. צריך לתרום ולחזק את מה שנבנה במשך שבע שנים.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  09:07:26  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם גדעון.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-28/05/2014 09:08:38
עבור לתחילת הדף

Mickey Markovits Mickey Markovits מנותק

2 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  09:37:44  הצג פרופיל שלח ל- Mickey Markovits הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

תודה על הכנות! אין ספק כי היא חסרה בשני הצדדים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/05/2014 :  10:35:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Mickey Markovits
תודה על הכנות! אין ספק כי היא חסרה בשני הצדדים

מיקי, תודה על הביקור אצלנו. אבל אין לך דברים טובים יותר לעשות? לכתוב מכתבים ליו"ר ההתאחדות למשל? עם עותק לרון קופמן אולי?

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07