פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק נושא הבא
עמוד: מתוך 6

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:21:35  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

שמעון ממש לא,
הם עזרו, אבל הם לא האשמים היחידים בהרס האיחוד.
התהליך היה לא נכון.
אם ליפקין ושות' היו קונים את הפועל ואז מכניסים את קטמון לעניין קרוב לוודאי שהכל היה נראה אחרת.
ברגע ששמו את סאסי ואת קטמון באותו שולחן הפילו את האיחוד.

אני אאחל להם בהצלחה שנה הבאה בבניית הקבוצה שלהם.
אין ספק שעם קצת שקט תעשייתי לשתי הקבוצות ייטב.

שי אתה חמוד אבל זה לא מחפה על עובדה אחת פשוטה ,בעל הבית שלכם לא רצה למכור נקודה סימן קריאה. ליפקין וטננבאום הציעו לו 6-7 על נכס שלא שווה חצי והדביל הזה היה צריך רק לקחת וללכת ,מה אתם רוצים מקטמון? שייחנק על החובות שלו.

הלוואי שכולם היו מתבטאים כמוך ,אבל נראה שחבורת זבל לא קטנה אצלכם שולטת בדעה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:27:46  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

הקמתם את המועדון הזה למען מטרה אחת והיא איחוד ברגע שהכשלתם בעצמכם את האיחוד מאחל לכם רק רגעים כאלה ,הפועל ירושלים יש רק אחת!!! לא תוכלו לברוח מהאמת הזו פרצופכם האמיתי התגלה

שמעון, מעדיף את פרצופינו האמיתי, מאשר את הפרצופים שלכם. גם בליגה א' וגם בליגה ג'.
גועל נפש הכניסה שלך הנה לרקוד על הדם. עוף מפה, ושלא נראה את הפרצוף שלך ושל חברייך המאוסים.
עבור לתחילת הדף

shimon shimon מנותק

13 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:40:50  הצג פרופיל שלח ל- shimon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

הקמתם את המועדון הזה למען מטרה אחת והיא איחוד ברגע שהכשלתם בעצמכם את האיחוד מאחל לכם רק רגעים כאלה ,הפועל ירושלים יש רק אחת!!! לא תוכלו לברוח מהאמת הזו פרצופכם האמיתי התגלה

א. עובדתית אתה טועה סאסי לא רצה למכור ,מה הקשר לקטמון?.
ב. אני לא ידעתי שבקרב אוהדי סאדר יש כ"כ הרבה קקות (כמוך) תודה על החשיפה.
ג. החיבור בינכם לאוהדי ביתר רק מחזק אותנו.
ד. קקה אמרנו כבר?

אענה לך בדרכך:
א. סאסי זבל גדול אבל להגיד שסאסי לא רצה למכור מראה כמה הועד המנהל שלכם מזיין לכם את השכל, אתם אלו שהקשתם והוספתם סעיפים להסכם שליפקין סגר עם סאסי , סעיפים שהיה ברור שסאסי לא יסכים.
ב.הרבה קקות שרצו איחוד אבל הצרחות שלכם בכל גול וגול בדרבי הפכו את הדעה של רוב היציע עליכם אוהדי קטמון "שאוהבים את הפועל" .
ג. לא אגיב לך אפילו.
ד.קקה אחותך
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:45:41  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא לתת לאוהדי סאדר להגיב כאן,חלאס
גם ככה הם רוקדים על הדם בכל המקומות האחרים,אפשר שיתנו לנו קצת שקט כאן?ואל תגידו לי דמוקרטיה שממוקרטיה,חלאס,ירדנו,תנו לכאוב בשקט

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

ספי 1 ספי 1 מנותק

6 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:48:17  הצג פרופיל שלח ל- ספי 1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי ששמעון זה שמעון מזרחי חחח
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:56:29  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

א. עובדתית אתה טועה סאסי לא רצה למכור ,מה הקשר לקטמון?.
ב. אני לא ידעתי שבקרב אוהדי סאדר יש כ"כ הרבה קקות (כמוך) תודה על החשיפה.
ג. החיבור בינכם לאוהדי ביתר רק מחזק אותנו.
ד. קקה אמרנו כבר?

אענה לך בדרכך:
א. סאסי זבל גדול אבל להגיד שסאסי לא רצה למכור מראה כמה הועד המנהל שלכם מזיין לכם את השכל, אתם אלו שהקשתם והוספתם סעיפים להסכם שליפקין סגר עם סאסי , סעיפים שהיה ברור שסאסי לא יסכים.
ב.הרבה קקות שרצו איחוד אבל הצרחות שלכם בכל גול וגול בדרבי הפכו את הדעה של רוב היציע עליכם אוהדי קטמון "שאוהבים את הפועל" .
ג. לא אגיב לך אפילו.
ד.קקה אחותך

א.תגיד מר קקה מה זה הוספנו סעיפים והקשנו?? הציעו לו כסף והוא בתמורה היה צריך ללכת ,מה מסובך פה? על איזה סעיפים אתה מדבר אתה מנסה לשכנע את עצמך בזבל שמשפחת סאסי דוחפת לכם?? כשאתה מוכר דירה אז אתה מתעקש לשמור על המרפסת? קיבלת כסף קח את הרגליים ותעוף מהדירה לחלוטין...עליק סעיפים.
ב.תגיד מה רצית שלא נשמח שהקבוצה שלנו מבקיעה? באיזה עולם אתה חי ,רגש אנושי טבעי ,לא שלפנו שלטים מגעילים כמוכם זה בטוח לא נכנסנו לפורומים שלכם (כמו שאתה עושה) ורקדנו לכם על הדם ,אין לך בושה!
ג. תגיב לא תגיב זה עובדה ,ישבתם באותו יציע של טבריה עם אוהדי ביתר וצעיפים צהובים ,במשחק של טבריה כדי לקלל את קטמון..וואלה באמת אל תגיב.
ד. תודה
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  19:57:52  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעון

היום רשמית ירדנו ליגה אבל זה ירידה לצורך עליה. קטמון חזקה הרבה יותר מכל הפסד זה או אחר ובטח מכל בעל בית למעט האוהדים שלה.
אנו לא מתרגשים מכך, אלה החיים יש עליות יש מורדות ויומנו עוד יגיע.

לפחות אצלנו יש עתיד. אצלכם, עם בעל בית כזה ועם הסיפורים שיש בכל שנה, והשנה שוב החרב התקציבית תרחף. אני ממש לא בטוח בעתיד שלכם. אם יש כזה...

יהיה מה שיהיה, לך לך לדרכך אנו נלך לדרכנו וימים יגידו... עזוב אותנו עכשיו ולך תתעסק בקבוצה שלך.

עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  20:24:36  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שאני מרגיש ממש חרא מאז המשחק אבל כשאני נתקל בתגובות של שמעון / דני / רמי / נומה ה BFF החדש שלהם העתיד כבר מתחיל להיראות יותר ורוד. חבורת שטופי מוח ואכולי שנאה שחוזרת על אותן מנטרות וסיסמאות חסרות תוכן השכם וערב. לפחות שנה הבאה יהיה לנו שקט מכם

עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  20:37:11  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבה היחידה שמישהו התייחס לקבוצה של סאסי בעונה האחרונה זה הסיפור הפיקנטי וענייני האיחוד.
בעונה הבאה לא יהיה להם לא מזה ולא מזה, במקרה הטוב יקבלו סיקור מהסמרטטון של גרוסמן.
אנחנו נמשיך בדרכנו, כבר עברנו כל כך הרבה עליות ומורדות בשנות קיומנו שאני בטוח בחוסננו.
יבוא היום שסאסי יבוא על ארבע, עד אז נמשיך בדרכנו.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  20:37:58  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הי שמעון מה פשר התעסקותך כאן?מי אתה שתאשים אותנו ?לך תצהל משמחה עם דני מועלם אין לך מה לחפש כאן .לך תהיה הפועל "האמיתית"ואל דאגה צוחק מי שצוחק אחרון.

אליה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  21:15:30  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%, אבל מרוב שכולם לא מאמינים שיהיה טוב להפועל ירושלים, אפילו מלחמת הגירסאות הפעם הייתה דרדלה.
מעבר לזה, היה ברור שכשנרד ליגה ייכנסו לפה. והיה ברור שגם יגיבו להם בדיסאינפורמציה אופיינית. בטח ביום עצוב כזה.
הפילוג הזה רע להפועל ירושלים פי 100 מסאסי ופי 1000 מיונה. היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים. עכשיו יש בצד אחד חבורה קטנה מלאה שנאה ששמתקשה לחשוב עצמאית, ובצד שני חבורה פחות קטנה מלאה שנאה שמתקשה לחשוב עצמאית.
אף אחד לא יכול להיות גאה על העונה הזאת. לא הפועל המקורית, שכרגיל התנהלה רע, אבל מנוסה יותר במשברי אמצע העונה, ולא קטמון שהוכיחה שהיא מערכת ללא רגולציה ושהתנהלות מקצועית רעה שלה מגובה אוטומטית.
נותרו מעט אנשים שלא ניזונים מהשנאה והגאווה העצמית המזוייפת הזאת. אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

נערך על ידי - קראנקו ב-27/05/2014 21:21:27
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  21:28:11  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

אני חושב שהנפילה המקצועית האיומה שלנו העונה מצריכה הפקת לקחים אמיתית וחשבון נפש נוקב של כולנו. כשאתה אומר "מציאות רעה" אתה מדבר על סגל השחקנים וההתנהגות שלהם העונה? על ההנהלה? על התפקוד שלנו כאוהדים?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  21:31:09  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

אני חושב שהנפילה המקצועית האיומה שלנו העונה מצריכה הפקת לקחים אמיתית וחשבון נפש נוקב של כולנו. כשאתה אומר "מציאות רעה" אתה מדבר על סגל השחקנים וההתנהגות שלהם העונה? על ההנהלה? על התפקוד שלנו כאוהדים?

גם גם וגם. במינונים כאלה ואחרים.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  21:41:18  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

די להיתמם. אחרי שסגרנו עם ליפקין העניין נפתח מחדש בגלל ה 50%, אבל מרוב שכולם לא מאמינים שיהיה טוב להפועל ירושלים, אפילו מלחמת הגירסאות הפעם הייתה דרדלה.
מעבר לזה, היה ברור שכשנרד ליגה ייכנסו לפה. והיה ברור שגם יגיבו להם בדיסאינפורמציה אופיינית. בטח ביום עצוב כזה.
הפילוג הזה רע להפועל ירושלים פי 100 מסאסי ופי 1000 מיונה. היה דבר אחד שתיפקד בהפועל לפני הקמת קטמון ביחס למצבה המקצועי וזה האוהדים. עכשיו יש בצד אחד חבורה קטנה מלאה שנאה ששמתקשה לחשוב עצמאית, ובצד שני חבורה פחות קטנה מלאה שנאה שמתקשה לחשוב עצמאית.
אף אחד לא יכול להיות גאה על העונה הזאת. לא הפועל המקורית, שכרגיל התנהלה רע, אבל מנוסה יותר במשברי אמצע העונה, ולא קטמון שהוכיחה שהיא מערכת ללא רגולציה ושהתנהלות מקצועית רעה שלה מגובה אוטומטית.
נותרו מעט אנשים שלא ניזונים מהשנאה והגאווה העצמית המזוייפת הזאת. אין מה להיות גאים. לאף צד. ואין צידוק לא לשמחה לאיד של אוכלי הנבלות, ולא לאשכולות התמיכה האוטומטיים התלושים וחסרי האותנטיות שבאים מתוך חוסר יכולת לוותר על הנחמדות ולהתמודד עם המציאות הרעה.

מת על הצורך שלך לאזן תמיד ולהזכיר לנו שאנחנו מסריחים בדיוק כמו סאדר ,זה נראה שאתה כמעט אלרגי להיות בצד הצודק. לא ברורה לי גם הפרשנות שלך לגבי תוצאות המו"מ מה בדיוק בעובדה שסאסי לא רצה למכור לא ברור לך? מה זה משנה בעלות ,זכות וטו או ניהול אוהדים? שורה תחתונה נפנפו לו מול העיניים בשבעה מיליון שקל והוא לא נשך. המציאות הרעה היא שירדנו ליגה כל שאר הפרשנות נובעת מהפוזיציה המקורית שלך על איחוד בכל מחיר כמעט.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/05/2014 :  22:03:31  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מת על הצורך שלך לאזן תמיד ולהזכיר לנו שאנחנו מסריחים בדיוק כמו סאדר ,זה נראה שאתה כמעט אלרגי להיות בצד הצודק. לא ברורה לי גם הפרשנות שלך לגבי תוצאות המו"מ מה בדיוק בעובדה שסאסי לא רצה למכור לא ברור לך? מה זה משנה בעלות ,זכות וטו או ניהול אוהדים? שורה תחתונה נפנפו לו מול העיניים בשבעה מיליון שקל והוא לא נשך. המציאות הרעה היא שירדנו ליגה כל שאר הפרשנות נובעת מהפוזיציה המקורית שלך על איחוד בכל מחיר כמעט.

יופי. ואתה שוב חוזר, לפחות הפעם יותר אלגנטי מאשר הקישקוש בפורום הסגור על איזה גירוד שלי, על איזו נטייה שלי רחמנא ליצלן להיות נאמן לאמת שלי כפי שאני רואה אותה. לעצם העניין : מאיפה אתה יודע במה נופפו לו ? והירידה באה כי היינו עילוים ונשברו לנו הרגליים במקרה במדרגות ?
אני דווקא חושב שצדק זה דבר חשוב. אבל אני לא חושב שאתה צודק. לא חושב שבדיעבד צדקנו בכמה מנקודות המוצא שלנו. לקחנו הימורים מסויימים, ובחלקם לא הצלחנו. אתה פשוט חסר יכולת לראות כמה אצלנו מלאים בבולשיט, כמה חרא הם מכוסים בו, וכמה שני המועדונים האלה הולכים לכיוון מרמורק ושעריים, חבורות זבל שמוכרות לעצמן שהן אצולה או המון צוהל. בניגוד אליהן, להפועל ירושלים היה מקום ב 10-15 קבוצות המובילות בכדורגל כאן. זאת מציאות רעה.
אני כן חושב שבניגוד למשפחות המגעילות של סאסי וויקטור, אצלנו לא עשו את הדברים ממקום לא נקי. ועדיין, ההתנהלות הייתה רעה.

נערך על ידי - קראנקו ב-27/05/2014 22:05:27
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07