פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  13:16:26  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

מה שקרה היום רק ממחיש את גודל הכשלון במאבק על הבית. אם היינו משחקים בטדי היו קורים הדברים הבאים:
1. עוד 1000 אוהדים לפחות
2. א.א.פ היו גומרים את האויר שלהם בדקה ה-30
3. הבונקר שלהם היה פחות אפקטיבי
מסקנה מתבקשת - לפחות עוד שלושה שערים לנו
בפעם הבאה שצריך לוותר לסאסים, חשוב שנדאג שתהיה הדדיות - אנחנו ויתרנו מול ראשון והם מוותרים היום. אני די משוכנע שבהתחשב בתוצאה של אשקלון, אם היינו משחקים בטדי לא היינו במבחנים.
ודבר נוסך שגם קשור - למה סגרו אותנו במכלאה כמו סרדינים בקצה המגרש כאילו שאנחנו אורחים בדרבי שסאסי מארח. למי כאב לפתוח עוד חצי טריבונה באמצע המגרש?

א. תירוצים אפשר לחפש עד מחר. אני יכול לשפוך עוד 1000 כאלה. אבל אם היינו משחקים בטדי זה לא היה גורם לשי ועידן לבעוט משלוש מטר למסגרת. אפשר לחשוב שבטדי אנחנו כובשים בצרורות. האמת היא שכבר כמה חודשים כל השחקנים הבכירים שלך לא מגיעים לשחק כדורגל. שי, עידן, עמית, דן... רק שבוע שעבר התעוררו והבינו שצריך לחזור לשחק וזה לוקח יותר משבוע. אנחנו לא שווים יותר משער שדה למשחק וגם את זה בקושי השגנו מול קבוצת נוער מפורקת שהשוער שלה צוחק על שי. איך שנראינו היום לא בוינטר, לא בעפולה, לא בטדי ולא בסן סירו ננצח את טבריה. במיוחד אם אנחנו והשחקנים נמשיך לחפש תירוצים.
ב. באמצע המגרש יש יציע כבוד. אני מניח שלפתוח אותו יעלה יותר כסף וזאת הסיבה שישבנו שם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07