| משתמש |
ליגה א דרום here we come  |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 11:34:27
|
כמובן שבשני משחקים הכל יכול לקרות והלוואי ונתבדה.
לנוער (ברובו) של אום אל פאחם לא היה על מה להילחם מבלבד קצת כבוד אבוד וספורטיביות ועדיין עברו עלינו 75 דקות (עד הגול השני) של הבנה שאנחנו בליגה א.
אנחנו יהירים, חושבים שמגיע לנו ותמימים.
המרווח בין רמת הציפיות שלנו האוהדים וגם של השחקנים מהיכולת שעל הדשא הוא כל כך גדול, שזה מתסכל.
מול קבוצה מאורגנת, כן מליגה א, שנאבקת על הרבה יותר מהכבוד האבוד שלה ורוח ספורטיבית אין לנו סיכוי. וטבריה גם לא ילדים.
לכן אולי צריך להודות לאום אל פאחם על 75 דקות לימוד, הן מהוות הכנה פסיכולוגית טובה להפנמה של לאן פנינו מועדות.
אני וילדי נגיע לטבריה לצרוח "אני מקטמון...." עם הרבה תקווה וחלומות אבל זה לא יספיק.
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 13:42:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
לנוער (ברובו) של אום אל פאחם לא היה על מה להילחם מבלבד קצת כבוד אבוד וספורטיביות ועדיין עברו עלינו 75 דקות (עד הגול השני) של הבנה שאנחנו בליגה א.
המרווח בין רמת הציפיות שלנו האוהדים וגם של השחקנים מהיכולת שעל הדשא הוא כל כך גדול, שזה מתסכל.
מול קבוצה מאורגנת, כן מליגה א, שנאבקת על הרבה יותר מהכבוד האבוד שלה ורוח ספורטיבית אין לנו סיכוי. וטבריה גם לא ילדים.
לכן אולי צריך להודות לאום אל פאחם על 75 דקות לימוד, הן מהוות הכנה פסיכולוגית טובה להפנמה של לאן פנינו מועדות.
אני וילדי נגיע לטבריה לצרוח "אני מקטמון...." עם הרבה תקווה וחלומות אבל זה לא יספיק.
אני חושב שלמדנו כולנו כמה דברים חשובים: 1. לא לזלזל. הקהל תרם את שלו בעניין הזה. 2. החשיבות של טדי. אמנם אני מרגיש לפעמים שבמגרש חוץ קטן ה-500 אוהדים שלנו מורגשים הרבה יותר מאשר 2500 (למשל) בטדי העצום, אבל - זה יותר רווחי לקופת המועדון וכמו שלמדנו מאתמול, גודל מגרש המשחק משפיע לטובת הקבוצה שבעלת הכושר הגופני הטוב יותר. במקרה הזה - אנחנו. מה גם, שטבריה שיחקו גם בראשון וגם בשישי, שני משחקים שהגיעו ל-120 דקות והכרעה בפנדלים.
מקווה שהכאפה שקיבלנו במחצית הראשונה מאום אל-פאחם תעשה את שלה. יש סיכוי והכל עוד פתוח.
תזכור את הציווי: תמיד אופטימי |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 14:40:47
|
אנשים פה במניה דיפרסיה רצינית לפני אום אל פאחם דיברו על צרורות עכשיו. מדברים על הפסד בטוח קחו נשימה עמוקה וכנסו לפרופורציה הולכים ליהות לנו שתי משחקים לא קלים אבל בהחלט אפשרי וצריך לעבור אותם ניצחנו קבוצות יותר טובות העונה ויש פערי רמות גדולים בין הליגות לא צריך לעוף על עצמנו אבל אין סיבה שלא ננצח את טבריה הם לא אריות ובטח שלא קבוצה יותר טובה מאיתנו אם נבוא צנועים ובטוחים בעצמנו ננצח! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 16:25:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
אנשים פה במניה דיפרסיה רצינית לפני אום אל פאחם דיברו על צרורות עכשיו. מדברים על הפסד בטוח קחו נשימה עמוקה וכנסו לפרופורציה הולכים ליהות לנו שתי משחקים לא קלים אבל בהחלט אפשרי וצריך לעבור אותם ניצחנו קבוצות יותר טובות העונה ויש פערי רמות גדולים בין הליגות לא צריך לעוף על עצמנו אבל אין סיבה שלא ננצח את טבריה הם לא אריות ובטח שלא קבוצה יותר טובה מאיתנו אם נבוא צנועים ובטוחים בעצמנו ננצח!
הם קבוצה יותר טובה מאיתנו אבל גם הכח ועדיין ניצחנו אותה. צריך לבוא בשיא האנרגיה והאינטנסיביות ולקוות שזה ייעשה את העבודה. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 16:47:46
|
לא יהיה כדורגל. תהיה מלחמה.מי שיהיה נחוש יותר-ינצח.לצערי לא ראיתי יותר מדי נחישות בצד שלנו, אבל זה לא אומר כלום.ההבדלים המקצועיים בטלים בשישים בסיטואציה כזו.ראינו זאת במשחקי היורוליג. כמובן שאם קודם נתארח ואחר כך נארח זה יתרון מבחינתנו. יש משמעות לשער חוץ? |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 18:11:56
|
מסכים עם ציקי . אם רק התשישות של אום אל פאחם הצילה אותנו מהפסד לנוער שלהם אז באמת אין לנו סיכוי מול קבוצה בוגרת שמתאמנת באופן סדיר ולא תיפול מהרגליים בדקה 70 .
|
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 18:22:10
|
| ציקי, קטמון9, עוד לא החלטתי אם אתם יותר עלובים או יותר אידיוטים. אעדכן בהמשך |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 18:47:54
|
| התבוסתנות שלכם היא בדיוק כמו השחצנות |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 20:34:08
|
גבעוני ובני לא יודע לגבי קטמון9, אני יכול להעיד על עצמי שאני גם במניה דיפרסיה, גם אידיוט, גם עלוב, גם תבוסתן, גם שחצן ועוד הרבה מעלות.
אני רוצה להזכיר לכם שאנחנו לא בסדנת דמיון מודרך, ואתם יכולים להפסיק להמציא את המציאות ולזלזל בכל מה שהוא לא מה שאמרו לכם לחשוב.
אם יש משהו שכתבתי או אמרתי שנראה לכם לא נכון או שחס ושלום אסור היה להיכתב, תעדכנו אותי, אני אדאג גם לא לחשוב אותו.
אני אשמח לשמוע משניכם איזו מציאות אתם רואים. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 20:46:31
|
גבעוני ובני לא יודע לגבי קטמון9, אני יכול להעיד על עצמי שאני גם במניה דיפרסיה, גם אידיוט, גם עלוב, גם תבוסתן, גם שחצן ועוד הרבה מעלות.
אני רוצה להזכיר לכם שאנחנו לא בסדנת דמיון מודרך, ואתם יכולים להפסיק להמציא את המציאות ולזלזל בכל מה שהוא לא מה שאמרו לכם לחשוב.
אם יש משהו שכתבתי או אמרתי שנראה לכם לא נכון או שחס ושלום אסור היה להיכתב, תעדכנו אותי, אני אדאג גם לא לחשוב אותו.
אני אשמח לשמוע משניכם איזו מציאות אתם רואים.
אני לא אמרתי שאתה אידיוט ולא שחצן אבל אתה תבוסתן שבוע לפני משחק להגיד שירדנו ליגה זו תבוסתנות נקודה אתה זה שמזלזל וממציא מציאיות |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 20:54:42
|
אני לא אמרתי שאתה אידיוט ולא שחצן אבל אתה תבוסתן שבוע לפני משחק להגיד שירדנו ליגה זו תבוסתנות נקודה אתה זה שמזלזל וממציא מציאיות
האמת שאני לגמרי בטוח שזו קבוצה מליגה א, ואנחנו בליגה הלאומית עם קהל של ליגת העל, נכניס את עוז כבר בפתיחה או במחצית, הוא ישנה משחק, והקהל יהיה השחקן ה 12 ואנחנו כנראה ננצח במשחק הראשון בהפרש של שישה שבעה שערים והמשחק השני יהיה לפרוטוקול בלבד. אני תבוסתן? הצחקת אותי. תוסיף לרשימה שאני גם קנאי, אני רוצה מה שאתה לוקח :-) או לפחות את מספר הסמס של הספק. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 21:11:06
|
אני לא אמרתי שאתה אידיוט ולא שחצן אבל אתה תבוסתן שבוע לפני משחק להגיד שירדנו ליגה זו תבוסתנות נקודה אתה זה שמזלזל וממציא מציאיות
האמת שאני לגמרי בטוח שזו קבוצה מליגה א, ואנחנו בליגה הלאומית עם קהל של ליגת העל, נכניס את עוז כבר בפתיחה או במחצית, הוא ישנה משחק, והקהל יהיה השחקן ה 12 ואנחנו כנראה ננצח במשחק הראשון בהפרש של שישה שבעה שערים והמשחק השני יהיה לפרוטוקול בלבד. אני תבוסתן? הצחקת אותי. תוסיף לרשימה שאני גם קנאי, אני רוצה מה שאתה לוקח :-) או לפחות את מספר הסמס של הספק.
אני לוקח כימיקלים קצת כבד לסאחי כמוך וגם הציניות שלך טבולה ביוהרה אז חבל על הוויכוח המטופש הזה http://www.youtube.com/watch?v=Swk4HTb7LGI הקדשתי לך שיר :-) |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 21:12:46
|
שמע ציקי, הפוסט שפתחת הוא תבוסתני. הכותרת שלו תבוסתנית, גם אם אתה חושב, יודע, סובר, מאמין שזו המציאות. אני לעומת זאת אומר לך כאן, ולא חשוב מה אני לוקח, ושם *ין גם על הנאחס הידוע, שננצח את טבריה בשני המשחקים, נישאר בליגה הלאומית, ונשתיק את כל המלעיזים שמרימים את ראשם ביממה האחרונה בכל הטוקבקים. |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/05/2014 : 22:12:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
שמע ציקי, הפוסט שפתחת הוא תבוסתני. הכותרת שלו תבוסתנית, גם אם אתה חושב, יודע, סובר, מאמין שזו המציאות. אני לעומת זאת אומר לך כאן, ולא חשוב מה אני לוקח, ושם *ין גם על הנאחס הידוע, שננצח את טבריה בשני המשחקים, נישאר בליגה הלאומית, ונשתיק את כל המלעיזים שמרימים את ראשם ביממה האחרונה בכל הטוקבקים.
שמאש, בלי ציניות לחלוטין, לגבי החלק אתה צודק! ולגבי החלק השני הלוואי ואתה צודק.
גבעוני, תודה :-)
|
 |
|
| |
ליגה א דרום here we come  |
|
|
|