פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח נושא הבא
עמוד: מתוך 2

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  18:21:24  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז כמה חתיכות נתקע לאום אל פאחם?
זה היה המוטו של השבוע האחרון
בסוף בקושי ניצחנו
אשקלון עשתה יופי של עבודה אבל אנחנו
לא עשינו את שלנו
על זה נאמר בכדורגל הכל אפשרי
בואו נקווה שהיהירות לא תהיה מנת חלקנו במבחנים
אלא קצת ענווה והמון רצון ומלחמה על המגרש
אחרת לא נגיע לשום מקום

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  19:02:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך, למרות שאני לא הייתי מהמזלזלים. טבריה כניראה טובה יותר מאום אל פאחם, ואני לא בטח שרק ענווה והמון רצון ומלחמה על המגרש יספיקו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  19:05:35  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי משחק כזה הרבה זמן,כמות ההזדמנויות שהיו לנו,מספר דו ספרתי של קרנות אם לא יותר וחוסר מזל לצד משחק לא ברור שלנו,הצליחו להביא אותנו לנצחון רק של 1:3,נגד טבריה יהיה הרבה יותר קשה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

ספי ספי מנותק

5 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  19:21:19  הצג פרופיל שלח ל- ספי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי טוב שכך. השחקנים ירדו לקרקע לפני המבחנים. אם היינו מנצחים 5 זה גם לא היה מספיק וגם הם היו מעופפים במבחנים ועולים שאננים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  19:22:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק בארבע מילים: דן רומן רז שטיין.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  20:00:55  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

לא ראיתי משחק כזה הרבה זמן,כמות ההזדמנויות שהיו לנו,מספר דו ספרתי של קרנות אם לא יותר וחוסר מזל לצד משחק לא ברור שלנו,הצליחו להביא אותנו לנצחון רק של 1:3,נגד טבריה יהיה הרבה יותר קשה

הדיון בפורום עסק בסוגייה האם זה יהיה ספורטיבי לנצח בהפרש דו ספרתי. באמת לא חשבנו שזה יהיה בקרנות.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  20:11:24  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין על מה אתם מדברים שי לבד שם עוד 3 גולים רק הבעיה שהם נכנסו לרשת של השקמה במגרש הסמוך......
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  20:28:54  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעות ספי
אם הייתם מנצחים ב 5 הפרש, לא הייתם במבחנים.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  20:42:47  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מילה טובה לברבש על החילופים במחצית, ושינוי המערך. לא מובן מאליו במצב כזה

נערך על ידי - orky ב-16/05/2014 20:43:34
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  21:27:53  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שקרה היום רק ממחיש את גודל הכשלון במאבק על הבית. אם היינו משחקים בטדי היו קורים הדברים הבאים:
1. עוד 1000 אוהדים לפחות
2. א.א.פ היו גומרים את האויר שלהם בדקה ה-30
3. הבונקר שלהם היה פחות אפקטיבי
מסקנה מתבקשת - לפחות עוד שלושה שערים לנו
בפעם הבאה שצריך לוותר לסאסים, חשוב שנדאג שתהיה הדדיות - אנחנו ויתרנו מול ראשון והם מוותרים היום. אני די משוכנע שבהתחשב בתוצאה של אשקלון, אם היינו משחקים בטדי לא היינו במבחנים.
ודבר נוסך שגם קשור - למה סגרו אותנו במכלאה כמו סרדינים בקצה המגרש כאילו שאנחנו אורחים בדרבי שסאסי מארח. למי כאב לפתוח עוד חצי טריבונה באמצע המגרש?

dd
עבור לתחילת הדף

רדיו קטמון רדיו קטמון מנותק

153 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  21:56:37  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של רדיו קטמון שלח ל- רדיו קטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם פותח האשכול. ניסינו להזהיר, ניסינו להרגיע, להסביר לכם שזו לא אורתודוכסים, אבל היהירות סחפה גם את הפסימיסטים מבינינו. אין מה להתעסק עם מה היה יכול להיות, סיכוי סביר שרמת גן לא היו מפסידים ככה לולא הבשורות על הפיגור שלנו.

אני גאה בשחקנים. הם עמדו מול לחץ אטומי היום, משחק שאפשר רק להפסיד בו, והצליחו להפוך את התוצאה.

מעכשיו רק טבריה בראש.
עבור לתחילת הדף

חתול אדום חתול אדום מנותק

27 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  23:04:54  הצג פרופיל שלח ל- חתול אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוי קטמון שלי, אין רגע אחד של נחת. גם כשמשחקים מול אום אל פאחם הלב יורד למכנסיים.

על המשחק מבחינה מקצועית קשה לדבר, כי מקצועניות זה לא המילה שתתאר אותו בדיוק. לא יודע מה עמית ברבס אמר לשחקנים במחצית, אבל כנראה שזה עבד. כמה שאלות לאוויר:

* מה שטיין סימן לקהל אחרי הגול השני? הוא עשה תנועה של 'לא' עם האצבע ואמר משהו. "לא יורדים"? "זה לא נגמר"?

* למה שי אמר לבריגדה "סבלנות"? האם הוא מחכה להצליח במסירת העקב הידועה לשמצה שלו?

* במבחנים - איזה משחק בבית ואיזה משחק בחוץ? חשוב חשוב חשוב לי ולכל מי שאני מתכנן לגרור למשחק הזה.

הפועל לא תרד! שבת שלום לכולם.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  23:14:17  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי השחקנים לא היו מוכנים מנטאלית לתרחיש כזה ולכן נלחצו מאוד מקווה שצוות המאמן הסיק מסכנות כי מול טבריה זה יכול להפוך לאסון.הם חשבו שאום אל פאחם יסוגו והכל יזרום .מעניין שלפני המשחק דיברנו על זה ואמרתי שאני מפחד שהם יבוא בראבק...וכך קרה .מהיום אני סותם.צריך לבוא מול טבריה צנועים ולהבקיע שער בחוץ.וכך במשחק חוזר.

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  23:15:18  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי השחקנים לא היו מוכנים מנטאלית לתרחיש כזה ולכן נלחצו מאוד מקווה שצוות המאמן הסיק מסכנות כי מול טבריה זה יכול להפוך לאסון.הם חשבו שאום אל פאחם יסוגו והכל יזרום .מעניין שלפני המשחק דיברנו על זה ואמרתי שאני מפחד שהם יבוא בראבק...וכך קרה .מהיום אני סותם.צריך לבוא מול טבריה צנועים ולהבקיע שער בחוץ.וכך גם במשחק חוזר.

אליה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/05/2014 :  23:40:07  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר לפני המשחק הייתה לי תחושה שהולך להיות משחק קשה ולא נחורר אותם. אכן כך היה. אני בספק אם יכולת כזו תספיק נגד טבריה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-17/05/2014 10:52:55
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 17/05/2014 :  01:05:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיף להיות בספר מאשר בעוב בטחון וגפ לשגר את זה.

אליה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם היהירות מהשטן או אל יתהלל חוגר כמפתח נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07