| משתמש |
אני מתבייש  |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:57:54
|
כל התקריות האלה עם אוהדי המקורית, לא רק שלא גורמים לי לרצות לסגת מרצוני לאיחוד, אלא רק מגבירים את המוטיבציה.
אם לפני המפגשים מולם רציתי איחוד מהסיבות הברורות.
אז עכשיו אני גם רוצה איחוד מסיבות שלא חשבתי שארצה איחוד, על מנת להניף אצבע משולשת לכל אותם מתנגדים, לכל החיילים האלה של סאסי שמנסים להרוס כל חלקה טובה בשתי הקבוצות.
להתאחד, להוקיע אותם מהיציע שלנו, ולגרום להם לשבת בבית ממורמרים ובוכים על כך ש"הרסו להם את הקבוצה"
זה כמובן לא העוגה עצמה, אבל אין ספק שזה הדובדבן שבקצפת מבחינתי. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 16:31:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לאסלו- אתה לא יכול לכתוב "מעניין לי את התחת תקרית מינורית" על מצב בו בעל תפקיד אצלנו אולי (מדגיש אולי, כי אני רק ניזון משמועות) הרביץ לילד בן 13. אם זה קרה והבנתי שיש סיכוי גבוה שכן, זה דבר נוראי שמבייש את כולנו, ודורש פעולה מיידית וחריפה של ההנהלה.
מצד שני גורבין גם ההודעה שלך מקוממת ומלאת חוסר דיוקים. בשום מקום כולל בכתבות לא דובר על מכירת משחקים. לא הייתה שום אלימות של אוהדי קטמון בשום שלב, האלימות היחידה בשני הדרבים האחרונים הייתה כלפי האוהדים, אחרי הדרבי השני מאוהדי הפועל ירושלים, ובמהלך הדרבי השלישי משוטרים וסדרנים. האוהדים היחידים בעיר שצריכים להתבייש זה חבורה של חלק מאוהדי הפועל ירושלים שלאורך כל הפלייאוף (!) באים לעודד את הקבוצות שמשחקות נגדנו, ומאז הצבעת ה93% מנסים באובססיביות לחסל כל סיכוי לקירוב ודיאלוג.
פה אתה טועה. אני יכול לכתוב מה שבא לי. זה באמת לא מעניין אותי. פאקינג יורדים ליגה ואתם מתעסקים בשטויות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 17:25:07
|
| אני עם פרננדו. על פניו, ניראה שזאת תקרית חמורה, על אחת כמה וכמה שמדובר בקבוצה שמתגאה בהתנגדות לאלימות, ושרואה את עצמה כאנטיתזה לביט"ר. ועם זאת, זכותו של כל אחד לכתוב כאן מה שבא לו, כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 08:46:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה. ועכשיו אני מבין בדיוק למה. נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה. כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו. זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד. אז נכון, אנחנו לא הרבצנו לילד בן 13, אלא מישהו שהיה על הספסל. ונכון, רק 2 שחקנים מכרו משחקים. ונכון, הבריונים של סאסי הם אלו שהתחילו את המהומה. א-ב-ל זה עדיין לא מוציא אותנו טוב מול כולם ולכן אני מבין את אוהדי המקורית.
צריך להעיף את מי שהרביץ לילד. ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.
ראשית, הם קראו לעצמם לה פמיליה באדום בעודם מקללים נשים וטף בחנייה. שנית, על איזה אירוע אלימות אתה מקשקש?. עמידה על חופש הביטוי שלנו מול הקלגסים של סאסי היא לא אלימות. אני לא אומר שקטמון תלית שכולה תכלת אבל אתה ממציא דברים וחבל.
אתה לא מבין משהו.
לא התכוונתי לומר שהיה אירוע אלימות, אני מאלו שהצדיקו את העמידה על שלנו מול סאסי. אבל מבחוץ, זה נראה כמו אירוע אלימות, ואוהדי המקורית שרואים אותנו ככה, יכולים בקלות לקרוא לזה צביעות, או כל דבר אחר. לא התביישתי או גיניתי את האירוע, אפילו הצדקתי אותו. אבל תנסה להסתכל רגע מנקודת המבט של אוהדי המקורית.
אם אתם מתביישים שאני מייחל לאיחוד, אז אנחנו בבעיה גדולה מאוד. האיחוד חייב לקרות, ואם זה לא יקרה השנה, זה לא יקרה אף פעם.
ואם גם ״מעניין לך את התחת״, סלח לי על הביטוי, תקרית מינורית, אז אנחנו בבעיה עוד יותר גדולה.
אני לא חושב שאנחנו צריכים להתבייש(בתקרית הזאת כן). ואני כן חושב שאוהדי המקורית צריכים להתבייש.
אבל אנחנו לא מתאחדים רק איתם, יש שם גם אנשים נורמלים ואני מאוד מצטער שאני אומר את זה כי לפני כמה שנים היינו חלק מהם. אני לא הולך לנסות להסביר למה צריך איחוד, את זה כבר ניסיתי מספיק בקיץ הקודם.
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 10:12:16
|
גורבין, לסאסי יש הצעה על סדר גודל של שבעה מליון שח כרגע. לא נראה לי שהקבוצה שלו שווה חצי מזה (מגרשים,רק פונקציונלית לא נדלנית, נוער, שחקנים וקהל). אם הוא לא לוקח אותה, הוא לא ימכור לעולם. החלום של רמי תמר ואוהדי המקורית על גביר מושיע לא יקרה לעולם (לא במחיר של יותר משבעה מליון).
לכן יהיו רק שתי אפשרויות לאיחוד : 1. לחזור לחסות תחת כנפיו של סאסי. 2. לנטוש את המקורית ולחבור לקטמון.
אוהדי המקורית כנראה לא יבואו לקטמון ואוהדי המיזם לא ילכו למקורית (וגם לא חלק מאוהדי הפועל ירושלים שנמצאים בקטמון כרגע).
לכן לדעתי, אם רוצים קבוצת כדורגל אדומה חזקה בעיר חייבים לתמוך ולחזק את קטמון משום שסאסי לא יצעיד את קבוצתו לשום מקום מלבד דישדוש אינסופי בציפייה להפשרת המגרשים בקרית יובל. |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-03/05/2014 10:13:01 |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 12:40:13
|
| כולנו עברנו החודש התנסויות קשות עם הקבוצה שלנו ועם אוהדי הותיקה. לא הייתי שולח אצבע מאשימה כלפי אשר גם אם חרג מהנורמות, המקובלות גם עליו. אם העובדות נכונות אסתפק בהתנצלות ואמשיך לאמץ את אשר היקר אל לבי. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:12:31
|
כל המתביישים וחורצי הדין, של איש יקר מפז שעשה למען המועדון והקבוצה פי אלף ממני ומכל קשקשן עם כינוי זה או אחר, מבלי שקיבלנו הצצה לצידו השני של הסיפור.אני מתבייש בכם! גם אם יסתבר שאכן אשר טעה ונהג שלא כדין, זה יוכיח בראש בראשונה שהוא אנושי. סבבה לנו לשבת ביציע ומאחורי המקלדת ולדעת שיש מי שעומד בחזית ומטפל בעניינים, אבל שמשהו משתבש, גם אם נעשה מעשה חמור בשעת רתחה, זה הזמן לתמוך ולהחזיר אהבה למי שעושה כלכך הרבה למען כולנו. לא להחליק לא לטאטא אבל גם לא לערוך משפט שדה. אל תשפוט אדם עד שתעמוד בנעליו, בואו נשמע את כל הסיפור ואת מה שיש לאשר להגיד טרם אנחנו חורצים פה דין. אסור להרביץ לילדים, חד משמעית. אבל גם אסור להפנות עורף, לאדם יקר, בשר מבשרנו מאבני היסוד של המועון הזה, גם אם טעה וגם אם שגה. בשעה קשה זו לכולנו בכל חזית אפשרית, יש פה אנשים שנוהגים כאספסוף אוחז בלפידים, מטילים רפש לכל כיוון ומאיימים למוטט את הבית כולו על ראשנו. אשר גולה אחד עדיף על פני 1000 צדקנים דה דמיקולו.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:26:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
כל המתביישים וחורצי הדין, של איש יקר מפז שעשה למען המועדון והקבוצה פי אלף ממני ומכל קשקשן עם כינוי זה או אחר, מבלי שקיבלנו הצצה לצידו השני של הסיפור.אני מתבייש בכם! גם אם יסתבר שאכן אשר טעה ונהג שלא כדין, זה יוכיח בראש בראשונה שהוא אנושי. סבבה לנו לשבת ביציע ומאחורי המקלדת ולדעת שיש מי שעומד בחזית ומטפל בעניינים, אבל שמשהו משתבש, גם אם נעשה מעשה חמור בשעת רתחה, זה הזמן לתמוך ולהחזיר אהבה למי שעושה כלכך הרבה למען כולנו. לא להחליק לא לטאטא אבל גם לא לערוך משפט שדה. אל תשפוט אדם עד שתעמוד בנעליו, בואו נשמע את כל הסיפור ואת מה שיש לאשר להגיד טרם אנחנו חורצים פה דין. אסור להרביץ לילדים, חד משמעית. אבל גם אסור להפנות עורף, לאדם יקר, בשר מבשרנו מאבני היסוד של המועון הזה, גם אם טעה וגם אם שגה. בשעה קשה זו לכולנו בכל חזית אפשרית, יש פה אנשים שנוהגים כאספסוף אוחז בלפידים, מטילים רפש לכל כיוון ומאיימים למוטט את הבית כולו על ראשנו. אשר גולה אחד עדיף על פני 1000 צדקנים דה דמיקולו.
מה שגדעון אומר. אפילו בספיקים ובנקודות. לאשר מגיעה קודם כל הכרה על כל מה שעשה ויעשה בשביל הקבוצה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:49:41
|
מצטרף מכל הלב לדברים של חיים, גדעון ואבי.
אם יש דבר אחד שממש-ממש לא צריך לעניין אותנו הוא מה חושבים עלינו אוהדי הפועל ירושלים. קשה להאמין שבמקום לחזק בשעה קשה את ידיו של אשר - אחד האנשים המחויבים ביותר להפועל קטמון ואדם שתרומתו לקבוצה בכלל לא ניתנת למדידה - יש פה אנשים שמתעניינים בשאלה מה יחשבו או לא יחשבו עלינו אוהדי הפועל ירושלים. |
נערך על ידי - אריה דיין ב-03/05/2014 15:53:15 |
 |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:59:10
|
יש פה צביעות כמעט בלתי נתפסת. יש תגובה אחת שצריכה להשמע. גינוי חד משמעי לאלימות, קריאה לבירור של המקרה וענישה על פי הקריטריונים המחמירים ביותר כלפי אלימות. |
 |
|
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 16:01:25
|
| אני מתבייש שיש אנשים מקטמון שבעת משבר, כשהקבוצה משחקת רע ונמצאת בסיכון גדול לרדת ליגה, מודיעים שהם עוזבים |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 17:00:29
|
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה. ועכשיו אני מבין בדיוק למה. נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה. כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו. זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד.
כל ההודעה שלך רצופה השמצות חסרות בסיס ומאמצת בהתלהבות את הנרטיב השקרי שסאסי, לה פאמיליה באדום (שמעתי מהם את הכינוי הזה ממרחק 10 ס"מ במגרש החניה) ועוד חלאות מנסים לדחוף. יש לך מידע על 2 שחקנים שמכרו משחק? רוץ למשטרה או שתסתום את הפה. אנחנו שותפים למעשי אלימות בדרבי? זה כמו להגיד על אישה מוכה שהיא שותפה לאלימות. בקיצור אם כל מה שיש לך לאמר זה דיבה והשמצה, אז אל תבוא לכאן. |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 18:10:31
|
זה נכון, אשר גולה איש יקר. זה גם נכון שהוא עושה המון למען הקבוצה. והוא גם אח של אלוהים. ומהמעט שאני מכיר אותו הוא גם לחלוטין לא איש אלים. כל הדברים האלו יכולים לעמוד לזכותו, אם מדובר בעימות מילולי, או עימות פיזי שנובע מהגנה עצמית.
אבל אם התיאורים של המקרה הם נכונים (וכבר שמעתי כמה גרסאות שכולן מתארות פחות או יותר אותו דבר), צריך לטפל בעניין הזה בחומרה. לא בגלל מה שהאוהדים של המקורית יגידו, לא בגלל שאנחנו אמורים להיות טהורים וצדיקים, אלא בגלל שזה הדבר הנכון לעשות. |
 |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 18:31:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה. ועכשיו אני מבין בדיוק למה. נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה. כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו. זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד.
כל ההודעה שלך רצופה השמצות חסרות בסיס ומאמצת בהתלהבות את הנרטיב השקרי שסאסי, לה פאמיליה באדום (שמעתי מהם את הכינוי הזה ממרחק 10 ס"מ במגרש החניה) ועוד חלאות מנסים לדחוף. יש לך מידע על 2 שחקנים שמכרו משחק? רוץ למשטרה או שתסתום את הפה. אנחנו שותפים למעשי אלימות בדרבי? זה כמו להגיד על אישה מוכה שהיא שותפה לאלימות. בקיצור אם כל מה שיש לך לאמר זה דיבה והשמצה, אז אל תבוא לכאן.
לא השמצתי אף אחד. אולי תקרא את שאר ההודעה, ואת התגובה השנייה שלי ואז תבין. אני מודע לכך שכל האירועים הללו לא באשמתנו, ושלא ממש עשינו משהו רע. ואני מאלו שחוו את הקללות במגרש החניה אחרי הדרבי. אבל ככה זה נראה מהמבט של אנשים מבחוץ. אתה ציטטת רק חלק מההודעה, תקרא גם את החלק השני, ואת ההודעה השנייה. אם יש לך עוד משהו שאתה רוצה לשפוך עליי כתוב לי בפרטי. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 19:01:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
זה נכון, אשר גולה איש יקר. זה גם נכון שהוא עושה המון למען הקבוצה. והוא גם אח של אלוהים. ומהמעט שאני מכיר אותו הוא גם לחלוטין לא איש אלים. כל הדברים האלו יכולים לעמוד לזכותו, אם מדובר בעימות מילולי, או עימות פיזי שנובע מהגנה עצמית.
אבל אם התיאורים של המקרה הם נכונים (וכבר שמעתי כמה גרסאות שכולן מתארות פחות או יותר אותו דבר), צריך לטפל בעניין הזה בחומרה. לא בגלל מה שהאוהדים של המקורית יגידו, לא בגלל שאנחנו אמורים להיות טהורים וצדיקים, אלא בגלל שזה הדבר הנכון לעשות.
הדבר הנכון לעשות זה להתייצב מאחורי אשר. נקודה. אם יש משהו שאנו צריכים לטפל בחומרה היא בנטייה האידיטית שלנו ליפול לכל פח ומלכודת שטומנים לנו (ואני אשם בזה כמו כולם). 93% נתנו למהלך של התשה עצמית, הרס, ורמייה מצד אלה שעומדים מולנו. אני הייתי בין אלה שחשבו שצריכים ללכת לצעד הזה, ואינני חושב שהייתה ברירה אחרת. הושטנו יד ובתמורה קיבלנו יריקות, התחסדויות, אלימות ופרובוקציות, וגם קיבלנו קבלן שנכנס לעניינים שלנו לאחר שהדרנו אותו. אולי בעונה הבאה נוכל לעשות חשבון נפש בליגה א' כמה המהלך הזה תרם למה שקרה מאז ההצבעה. בינתיים צריכים להגיד שלום יפה לכל החרטה הזו של הכאילו מו"מ. עד כאן. כל זה נגמר. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-03/05/2014 19:08:49 |
 |
|
אני מתבייש  |
|
|
|