פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני מתבייש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני מתבייש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אני מתבייש נושא הבא
עמוד: מתוך 3

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  09:55:22  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתבייש בזה שילד בן 13 קיבל מכות אתמול מבעל תפקיד בקבוצה.
אני מתבייש בכמה שהפורומים שלנו שקטים בעקבות המקרה.
אני מקווה שהמקרה יטופל במהרה ושתהיה אמירה ברורה שלנו שאנחנו לא מקבלים אלימות גם כשהתוקפן הוא מצד שלנו, ואיש יקר ככל שיהיה

נערך על ידי - papirus5 ב-02/05/2014 09:56:05

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  10:25:01  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה אכן קרה אין לו מקום בקבוצה , יקר או לא יקר
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  10:28:25  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

אני מקווה שהמקרה יטופל במהרה ושתהיה אמירה ברורה שלנו שאנחנו לא מקבלים אלימות גם כשהתוקפן הוא מצד שלנו, ואיש יקר ככל שיהיה

אין לפורומים מושג על מה אתה מדבר אז תרגיש חופשי להגיד מה בדיוק קרה.
תודה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  10:45:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתבייש מזה ששחקנים שלנו ככל הנראה מהמרים בהימורים בלתי חוקיים. מעניין לי את התחת תקרית מינורית עם איזה ילד עם פה ג'ורה מסאדר בזמן שאנחנו יורדים ליגה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  11:29:02  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו פה מוכן להגיד לנו מה קרה?!
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  11:45:39  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אני מתבייש מזה ששחקנים שלנו ככל הנראה מהמרים בהימורים בלתי חוקיים.

הפועל קטמון ירושלים = קהל בלי קבוצה.

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-02/05/2014 11:46:01
עבור לתחילת הדף

mstl mstl מנותק

43 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  12:08:04  הצג פרופיל שלח ל- mstl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קהל - נהדר.
מאמן - לא מתאים לליגה הלאומית ובמיוחד לא למאבקי התחתית.
שחקנים - כל מילה מיותרת.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  12:19:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במה מדובר?

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  12:46:35  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:00:43  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתן עכשיו מדבר על זה ברדיו קטמון
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:00:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשר גולה בן אדם נדיר, אבל הוא היה חייב להתאפק!!!

אני מאוכזב, אשר היקר מכל.
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:11:25  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה.
ועכשיו אני מבין בדיוק למה.
נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה.
כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו.
זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד.
אז נכון, אנחנו לא הרבצנו לילד בן 13, אלא מישהו שהיה על הספסל. ונכון, רק 2 שחקנים מכרו משחקים. ונכון, הבריונים של סאסי הם אלו שהתחילו את המהומה.
א-ב-ל זה עדיין לא מוציא אותנו טוב מול כולם ולכן אני מבין את אוהדי המקורית.

צריך להעיף את מי שהרביץ לילד.
ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:23:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה.
זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד.
אז נכון, אנחנו לא הרבצנו לילד בן 13, אלא מישהו שהיה על הספסל. ונכון, רק 2 שחקנים מכרו משחקים. ונכון, הבריונים של סאסי הם אלו שהתחילו את המהומה.

ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.

נכון להתאחד עם בריגדת המטומטמים של סאדר ,לפחות זו הפעילה שלהם ברשת וביציע ,זה מה שאנחנו צריכים כדי להרגיע את הנפש השסועה שלך.

כן אם אשר גולה היכה חרא קטן שקילל שייתפטר ,אם 2 שחקנים הימרו על ברצלונה בבטים של אבו-גוש ווואלה לא אידיאלי אבל השמיים לא נפלו ,לא מעניין אותי מה הערימת מתוסכלים/מקללים/שקרנים פולטים מהפה מקלדת שלהם ,חבל שאתה אוכל את כל הזבל שהם מוכרים.

הפרובוקציות שלהם גרמו לאשר לאבד את תפקידו גרמו לעוז להיות מורחק ולאוהדים שלנו לקבל את הצילומים של האלימים ביציע ,אז נכון בכל המקרים (למעט השלט) שחקנינו/מנהלינו היו צריכים להתנהג אחרת אבל אוהדי סאדר שהיו מעורבים בכל המקרים האלו הם רפש. (ותסלחו לי שאני עדין עדיין מדובר בפורום שילדים גולשים בו).
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:31:23  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.

ראשית, הם קראו לעצמם לה פמיליה באדום בעודם מקללים נשים וטף בחנייה. שנית, על איזה אירוע אלימות אתה מקשקש?. עמידה על חופש הביטוי שלנו מול הקלגסים של סאסי היא לא אלימות. אני לא אומר שקטמון תלית שכולה תכלת אבל אתה ממציא דברים וחבל.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  13:51:34  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Gorbin

ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.

אני מתבייש בך. על הרפיסות והזחילה לאיחוד עם החבורה הנאלחת . וגם בשחקנים על הרפיסות והרפיון שלהם.

נערך על ידי - שמאש ב-02/05/2014 13:52:06
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  14:02:14  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאסלו- אתה לא יכול לכתוב "מעניין לי את התחת תקרית מינורית" על מצב בו בעל תפקיד אצלנו אולי (מדגיש אולי, כי אני רק ניזון משמועות) הרביץ לילד בן 13. אם זה קרה והבנתי שיש סיכוי גבוה שכן, זה דבר נוראי שמבייש את כולנו, ודורש פעולה מיידית וחריפה של ההנהלה.

מצד שני גורבין גם ההודעה שלך מקוממת ומלאת חוסר דיוקים. בשום מקום כולל בכתבות לא דובר על מכירת משחקים. לא הייתה שום אלימות של אוהדי קטמון בשום שלב, האלימות היחידה בשני הדרבים האחרונים הייתה כלפי האוהדים, אחרי הדרבי השני מאוהדי הפועל ירושלים, ובמהלך הדרבי השלישי משוטרים וסדרנים. האוהדים היחידים בעיר שצריכים להתבייש זה חבורה של חלק מאוהדי הפועל ירושלים שלאורך כל הפלייאוף (!) באים לעודד את הקבוצות שמשחקות נגדנו, ומאז הצבעת ה93% מנסים באובססיביות לחסל כל סיכוי לקירוב ודיאלוג.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אני מתבייש נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07