פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני מתבייש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני מתבייש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אני מתבייש נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  19:54:23  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין קשר למה שקרה אם אכן זה קרה לנושא האיחוד ולהתנהגות הבזויה של החיילים של סאסי ( מזכיר לי שנומה ועוד כמה אוהדי ביתר היו מגיעים לטדי לעודד את היריבות שלנו.). שכל אחד יחשוב איך הוא היה מגיב אם היינו שומעים על תקרית כזו בקבוצה אחרת .
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:16:51  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לעבור לסדר היום ואסור לחרוץ דין במשפט שדה.
יש לבצע בירור עם אשר, להענישו ע"פ חומרת המקרה ולאפשר לו לחזור לפעילות מלאה לאחר ריצוי עונשו (ע"פ מדריך הטרמפיסט ביטלו את עונש המוות לסוכני הביטוח אז בוודאי שלאשר זה לא מגיע).
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:20:17  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

שכל אחד יחשוב איך הוא היה מגיב אם היינו שומעים על תקרית כזו בקבוצה אחרת .

איך הייתי מגיב?
הייתי מצפה מהמועדון לבצע בירור יסודי, אחר כך (אם הדיווחים נכונים) לגנות את המעשה האלים. בהמשך - הייתי מצפה מהאיש שביצע את המעשה להתנצל, ואולי גם להשית עליו עונש שקשור במאבק באלימות.
עד עכשיו אנחנו עומדים בציפיות - על פי הודעת המועדון שלב הבירור היסודי.
ראבק. כולה יום וחצי מאז שזה קרה וכבר רוצים לראות דם?

נערך על ידי - עוגן ק. ב-03/05/2014 20:21:27
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אני מתבייש נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07