| משתמש |
חרם ותביעת דיבה נגד כל העיר/רשת שוקן  |
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 08:39:12
|
אחי,רק אתה מבין בכדורגל. אין לי את היכולות שלך. אני מאוד מקווה שהמשטרה תחקור את הנושא וניפגש שוב בפורום הזה. אני חושד בבעיה הזו מזמן בקטמון ולא הופתעתי בכלל מהפרסום! זו דעתי ואתה יכול להמשיך עם הדעה שלך שאנחנו הפועל ולכן השחקנים שלנו דפוקים. זה גם נכון. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 09:04:38
|
| חשבתי שאני לבד בדעה הזו....טוב אז אני לא כזה מטומום ..... |
אליה |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 09:29:56
|
כדי לא לצאת מטומטמים כדאי לברר אם הטענות של כל העיר להימורים מגובות בראיות , אם יש ראיות אז אין עילה לתביעת דיבה . |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 10:36:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
חשבתי שאני לבד בדעה הזו....טוב אז אני לא כזה מטומום .....
גם שני אנשים באותה דעה יכולים להיות מטומטמים. אפילו הרוב יכול להיות מטומטם. לא שאני אומר שאתה מטומטם. אני רק חושב שההרגשות האלה וההסברים למשבר שאנחנו עוברים הם ספקולציות בלבד. גם הקשר בין הכתבה, שעל פניה נראית שקרית ומרושעת, לאיכות המשחק לא ממש הגיונית. אפילו שני שונאי קטמון שחיברו את הסיפור הזה לא העזו לטעון שהיתה מכירת משחקים או הימורים על משחקי הקבוצה. זה לא הזמן לתאוריות קונספירציה. כמו שראינו אתמול יש לנו חבורת שחקנים נחושה שבתנאים קשים מסוגלים להלחם ולהתעלות. התפקיד שלנו הוא לתרום את המעט האפשרי לכך שהתנאים האלה יתקיימו. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 11:32:43
|
חופש הביטוי, וניתן להחליט בתוכו גם את חופש העיתונות הוא חשוב מאוד. תביעת דיבה היא כלי די מסוכן ובעייתי, כי לרוב הוא נועד להשתקה ולא באמת לדיבה. הרי מי שתובע דיבה, לרוב, הוא בעל האמצעים שרוצה להשתיק את דל האמצעים.
אבל, ויש פה אבל גדול, אני כן חושב שכל העיר פועלים בצורה בעייתית מאוד, ועיתון הארץ גם הוא, כאשר הוא מפרסם כתבות בעייתיות כאלו של ליפשיץ (דוגמת הכתבה על שי, וזו הנוכחית) ללא כל גילוי נאות וללא כל בדיקה מעט יותר מעמיקה.
אני לא חושב שחרם הוא הפתרון, בין השאר כי אני לא רוצה שהארץ תקרוס. חיים, אני מסכים עם העובדה שחשובה הכתיבה שלך בעיתון, ומסכים ומברך את החופש שנותנים לך, אבל כן צריך לזכור שהעיתון הזה הוא באופן חד משמעי פרו סאדר. זה כמו לומר שישראל היום הוא חסר בעיות כיי הם נותנים ל'איש שמאל תורן' לכתוב בו.
אני הייתי חושב יותר לכיוון של מכתב שייחתם על ידי חברי עמותה שהם גם מנויים לעיתון הארץ שמסביר את הדברים שהיו, את חצאי האמת ואת חוסר הגילוי הנאות. זה יותר אפקטיבי בעיניי ופחות 'אלים'. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 11:59:12
|
| אני מנוי אלקטרוני של הארץ וממליץ לכל אחד להיות כזה. חרם על העיתון היחיד בארץ שעוד לא ירד לזנות הוא לא רעיון טוב. אניכן חושב שמכתבי מחאה של מנויים הוא רעיון מצויין ואשמח להצטרף לפעולה כזאת. אני מקווה שזה יביא את העורכים בהארץ לבדיקה של הבעיות האתיות שעלו. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/04/2014 : 12:09:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
חשבתי שאני לבד בדעה הזו....טוב אז אני לא כזה מטומום .....
זה לא טמטום אבל באמת כל פעם שהקבוצה חווה משבר ,שאפשר להסביר אותו במונחים מקצועיים דיי פשוטים ,אנשים רצים לקונספירציות ולהסברים על מכירה קנייה ושאר ירקות. לדעתי אתם פוגעים ברוח המועדון זה הכול. לא הייתי משקיע טיפת אנרגיה בחקירת הודעת וואטסאפ בשביל זה יש צוות הדגנרטים מרדיו 101. |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 01:42:30
|
אני סומך על ההנהלה, ובעיקר על תום ליבה. מצד שני אני לא מת על פוסטים מסוג זה כי יש בהם סכנה של עצימת עיניים. לאורך השנים חווינו למרבה הצער מקרים רבים מידי של התנהגות בעייתית של שחקנים שלנו, רובם צפו רק בדיעבד. המצב השתפר מאד כשהוקמה הפועל קטמון ירושלים לעומת שתי העונות במבשרת שהיו מזעזעות במיוחד. יכול להיות שהגענו שוב למגרש חדש עבורנו ואנחנו עוד לא מכירים מספיק את המאטריה האנושית סביבנו. מקווה שהנושא ייבדק ברצינותף ולו בשביל שלא יהיה חומר כזה בידי מי שרוצה להזיק לנו. |
 |
|
|
אדום עד המוות
12 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 13:13:52
|
חברים יקרים. אני שואל את אותן שאלות ששאל איליה. האם המשחקים האחרונים שלנו לא נראים קצת הזויים. היכן הקבוצה שהייתה במקום שישי והסתכלה מעלה. אנחנו מקבלים גולים של ילדים, נכון שההגנה שלנו לא הייתה משהו מעולם. אבל בטח לא ככה. לפעמים יש תחושה שמשהו משונה קורה תוך כדי משחק. תיקנו או לא תיקנו כל העיר זאת לא שאלה, העיתון מחולק חינם. לגבי ההנהלה שלנו, כולי תקווה שאיש שם לא ידע. מצד שני, אם החזרנו שחקן מכור להימורים לקבוצה, על סמך זה שהוא בגמילה, איפה הוא הימר קודם? על מה הוא הימר? עם מי הוא הימר? לא מתאים לנו לעצום עיניים ככה. אם זה קרה, היה הרבה יותר טוב לזרוק כמה שחקנים מהקבוצה ולרדת ליגה כמו גברים ולא להיראות באור שאנו נראים כעת. אם זה קרה. ןאם לא, אז איפה תביעת הדיבה נגד כל העיר? קדימה, אולי יהיה קמת כסף מזה |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 13:41:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עד המוות
חברים יקרים. אני שואל את אותן שאלות ששאל איליה. האם המשחקים האחרונים שלנו לא נראים קצת הזויים. היכן הקבוצה שהייתה במקום שישי והסתכלה מעלה. אנחנו מקבלים גולים של ילדים, נכון שההגנה שלנו לא הייתה משהו מעולם. אבל בטח לא ככה. לפעמים יש תחושה שמשהו משונה קורה תוך כדי משחק. תיקנו או לא תיקנו כל העיר זאת לא שאלה, העיתון מחולק חינם. לגבי ההנהלה שלנו, כולי תקווה שאיש שם לא ידע. מצד שני, אם החזרנו שחקן מכור להימורים לקבוצה, על סמך זה שהוא בגמילה, איפה הוא הימר קודם? על מה הוא הימר? עם מי הוא הימר? לא מתאים לנו לעצום עיניים ככה. אם זה קרה, היה הרבה יותר טוב לזרוק כמה שחקנים מהקבוצה ולרדת ליגה כמו גברים ולא להיראות באור שאנו נראים כעת. אם זה קרה. ןאם לא, אז איפה תביעת הדיבה נגד כל העיר? קדימה, אולי יהיה קמת כסף מזה
אתה באמת באמת חושב שההגנה שלנו התדרדרה בצורה כה דראסטית ביחס לתחילת השנה? ההגנה קצת התייצבה אחרי הגעתו של בראשי אבל סה"כ היא הייתה ונשארה מחוררת וחסרת תיאום ,על זה תוסיף שינויים פרסונאלים ופציעות וקיבלת הסבר פשוט ללמה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
הכתבה בכל העיר ,ליתר דיוק ,השלשול הכתוב שליפשיץ הדפיס שהוא תוצר של ציטוט אנונימי ואיזה מסרון מצ'וקמק ,ניסה וכנראה השיג את ייעודו ,דיונים וויכוחים מיותרים בקבוצה ועל הקבוצה.
דרך אגב הקבוצה שהייתה במקום השישי הייתה 4-5 נקודות מהקבוצה שבמקום הלפני אחרון אז לא הייתי מייחס לזה חשיבות ,זה היה מצג שווא בלבד. |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 14:22:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עד המוות
חברים יקרים. אני שואל את אותן שאלות ששאל איליה. האם המשחקים האחרונים שלנו לא נראים קצת הזויים. היכן הקבוצה שהייתה במקום שישי והסתכלה מעלה. אנחנו מקבלים גולים של ילדים, נכון שההגנה שלנו לא הייתה משהו מעולם. אבל בטח לא ככה. לפעמים יש תחושה שמשהו משונה קורה תוך כדי משחק. תיקנו או לא תיקנו כל העיר זאת לא שאלה, העיתון מחולק חינם. לגבי ההנהלה שלנו, כולי תקווה שאיש שם לא ידע. מצד שני, אם החזרנו שחקן מכור להימורים לקבוצה, על סמך זה שהוא בגמילה, איפה הוא הימר קודם? על מה הוא הימר? עם מי הוא הימר? לא מתאים לנו לעצום עיניים ככה. אם זה קרה, היה הרבה יותר טוב לזרוק כמה שחקנים מהקבוצה ולרדת ליגה כמו גברים ולא להיראות באור שאנו נראים כעת. אם זה קרה. ןאם לא, אז איפה תביעת הדיבה נגד כל העיר? קדימה, אולי יהיה קמת כסף מזה
אתה באמת באמת חושב שההגנה שלנו התדרדרה בצורה כה דראסטית ביחס לתחילת השנה? ההגנה קצת התייצבה אחרי הגעתו של בראשי אבל סה"כ היא הייתה ונשארה מחוררת וחסרת תיאום ,על זה תוסיף שינויים פרסונאלים ופציעות וקיבלת הסבר פשוט ללמה אנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
הכתבה בכל העיר ,ליתר דיוק ,השלשול הכתוב שליפשיץ הדפיס שהוא תוצר של ציטוט אנונימי ואיזה מסרון מצ'וקמק ,ניסה וכנראה השיג את ייעודו ,דיונים וויכוחים מיותרים בקבוצה ועל הקבוצה.
דרך אגב הקבוצה שהייתה במקום השישי הייתה 4-5 נקודות מהקבוצה שבמקום הלפני אחרון אז לא הייתי מייחס לזה חשיבות ,זה היה מצג שווא בלבד.
קופיקו, אני מזועזע מכך שאני מסכים עם כל מילה בפוסט שלך. אתה חייב לעשות משהו. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 27/04/2014 : 14:50:21
|
| הדבר הכי הזוי במשחק האחרון שלנו זה איך הרצליה זרקו לפח יתרון שני שערים ושחקן, ואיך הם לא הובילו 0-4 במחצית. אולי הם צריכים לבדוק איזה דברים משונים קורים אצלם תוך כדי משחק? |
 |
|
חרם ותביעת דיבה נגד כל העיר/רשת שוקן  |
|
|
|