פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הרצלייה - קטמון. כתבה באתר הכתב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הרצלייה - קטמון. כתבה באתר הכתב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הרצלייה - קטמון. כתבה באתר הכתב נושא הבא  

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 26/04/2014 :  14:04:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד לא אבדה תקוותינו... סימני חיים בהפועל קטמון (מצב קריטי אך יציב. עדיין לא מתלוצצים עם הרופאים). גרסה ב' לכתבה - כולל התמונות שצילמה האחת והיחידה - דאפי ספונר http://hakatav.co.il/?p=2496

נערך על ידי - soza12 ב-26/04/2014 19:02:55

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/04/2014 :  20:56:45  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שמרשים זה היכולת של הכתב לתאר בדיוק מה קרה שם בקצה הרחוק של המגרש.
(3 מ 4 הגולים נפלו שם).
תודה אמיר, שבלעדיו לא היינו יודעים מה ראינו...
למען האיזון - המשחק כפי שמתואר ע"י הרצליה:
http://www.maccabiherzeliya.com/maccabi/main.asp
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 27/04/2014 :  09:53:03  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ברור לי רק איך דווקא השער שהובקע בצד שלנו מתואר לגמרי אחרת ממה שהוא באמת היה.
לפחות איך שאני זוכר את השני שלהם, זה היה כדור חוץ ולא קרן, הבעיטה הייתה מתוך הרחבה ולא מ 30 מטר, וזה לא היה לחיבורים.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/04/2014 :  10:08:34  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת היא כנראה אפשהו באמצע. אני נעזר בכתבה של דבלפס -
כדור חוץ (קרוב לקרן), הבעיטה מ 20 מ' (קצת מחוץ לרחבה), ו"חיבורים" זה מושג יחסי שניתן למתיחה (הכדור חדר ליד המשקוף הקרוב אלינו, נניח בחצי גובה?)
ואת ראשל"צ חייבים לנצח no matter what.
עבור לתחילת הדף

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 27/04/2014 :  13:43:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

לא ברור לי רק איך דווקא השער שהובקע בצד שלנו מתואר לגמרי אחרת ממה שהוא באמת היה.
לפחות איך שאני זוכר את השני שלהם, זה היה כדור חוץ ולא קרן, הבעיטה הייתה מתוך הרחבה ולא מ 30 מטר, וזה לא היה לחיבורים.

תוקן. מודה ועוזב - ירוחם....
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הרצלייה - קטמון. כתבה באתר הכתב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07