| משתמש |
חרם ותביעת דיבה נגד כל העיר/רשת שוקן  |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 21:08:45
|
עיתון כל העיר, ואיתו עיתון הארץ, אחראים למעשה שפל אשר מטרתו היא אחת: להזיק להפועל קטמון ירושלים באופן מירבי. זו לא פעם ראשונה שכל העיר מגלה כלפינו יחס עוין ולא הוגן, אבל הכתבה הזו עוברת כל גבול. אני מקווה שחברי הועד המנהל ימצאו לנכון להגיש תביעת דיבה נגד כל העיר, נגד עורך מדור הספורט ונגד עיתון הארץ. כתוב שם שהם ידעו על הימורים והחרישו, ומזה משתמע שהם מעלו באמון חברי העמות. כידוע הם עושים מלאכתם בהתנדבות ולא יתכן שהם לא יוכלו להגן על שמם הטוב מול רשת שוקן וכל העיר. תביעת דיבה צריכה ללמד את האחראים לקח. במה שנוגע לנו כקבוצה, אין כל מנוס אלא לנתק מגע מכל העיר ועיתון הארץ ולהודיע על כך בפומבי, בגלל חוסר היושרה המקצועית של האחראים על מדור הספורט במקומון. אין למסור כל ידיעה לעיתון, אין להגיב ואין להשיב לכל פניה. תנאים אלה צריכים להיות בתוקף גם לאחר שנשלוט גם על הקבוצה המאוחדת.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-24/04/2014 21:10:17 |
|
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 24/04/2014 : 22:33:29
|
| די כבר להיתעסק בטפל נישלוט בקבוצה מאוחדת לא תיהיה קבוצה מאוחדת צריך להיתאמץ להישאר בליגה כי כל זמן שמיתעסקים באיחוד אנחנו מידרדרים ומידרדרים |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 02:14:21
|
אם ההנהלה תחליט לתבוע את הרשת זו זכותה, אבל אין לאף אחד באגודה זכות להכריז "חרם" על עיתון או על גוף ציבורי כלשהו. ההתעלמות מכך שגם אני כותב בכל העיר מאז מאי 1985 בלי שום צנזורה היא מעליבה וקרתנית. מאז הקמת קטמון אני מחזיק בדעה שזו טעות מצד העיתון לגלות עוינות כלפי אגודה מקומית שכל אוהדיה הם קוראים טבעיים של כל העיר. אבל חרם הוא נשק לא דמוקרטי שנשלף נגד כל העיר בימי אולמרט. אני מקווה ששום התארגנות לחרם לא תתרחש
|
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 07:39:18
|
| חיים, אני בהחלט יכול להבין את עמדתך אבל לדעתי פה מדובר במעשה זדון על מנת לפגוע בקבוצה, גם במישור הספורטיבי וגם במישור חברתי וכלכלי, ולא באיזה טעות בהבנת הפועל קטמון. כמו שאמרתי על חברי ההנהלה יותר מנרמז שהם שיתפו פעולה בשתיקה עם הימורים והם צריכים להחליט על צעדיהם. אבל איזה דרך יש לנו כקבוצה להתגונן מפני מי שבפרוש בא להזיק? אם לך יש הצעות אחרות אשמח לשמוע |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-25/04/2014 07:40:13 |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 07:46:41
|
אני מסכים עם חיים. אפשר ואולי גם צריך להגיש תביעת דיבה נגד "כל העיר" (ואני מאוד-מאוד מקווה שאכן יש פה עילה להגשתה) אבל אסור להכריז חרם על "כל העיר" ובוודאי ובוודאי שלא על "הארץ", שהוא כלי התקשורת הביקורתי היחיד שעוד נותר בחברה הישראלית.
בתור מי שנמנה לפני הרבה מאוד שנים על ראשוני חברי המערכת של "כל העיר", כואב לי לראות מדי שבוע את הידרדרותו של מה שהיה פעם העיתון הטוב ביותר במדינה לרמתו הנוכחית. ואני לא מתכוון רק למדור הספורט. אבל חרם בהקשר הזה הוא, כפי שכתב חיים, אמצעי לא דמוקרטי. וחרם על "הארץ" הוא, כפי שכבר כתבתי, גם צעד מאוד לא חכם.
זה לא אומר, מצד שני, שחברי ההנהלה, דובר המועדון, המאמן או השחקנים צריכים להמשיך ולשתף פעולה עם כתבי "כל העיר" כאילו דבר לא קרה. אני הייתי מציע להם, למשל, לענות מעכשיו על השאלות של כתבי "כל העיר" בתשובות לקוניות וקצרות ולנסות ולהעביר מידע מעניין ובלעדי - למשל על כישלון מגעי האיחוד או על המגעים לקראת החתמת מאמן חדש לעונה הבאה - רק למתחרים מ"ידיעות ירושלים". |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 09:15:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
חרם על "הארץ" הוא, כפי שכבר כתבתי, גם צעד מאוד לא חכם.
|
avanti livorno
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 11:04:51
|
זה עוד רגע נמוך מני רבים של מדור הספורט של העיתון. רגע הקאלט השנה היה אחרי הדרבי השני, כשגרוסמן הקריץ איזה פסיכולוג ספורט פיקטיבי שינתח את שי אהרון, במטרה להוכיח באיזושהי דרך ביזארית ששי אשם בתקרית שלו עם אוהדי הפועל. אחת הכתבות ההזויות שקראתי בחיים. שלא לדבר על הטורים המביכים של רמי מנדל, או על זה שהם יצאו נגד שי כשהוא ביקר את השתיקה של שחקני בית"ר לגזענות של הקהל.
חיים, אתה יודע שאני מעריך אותך ואת הכתיבה שלך, אבל כרגע טור הספורט שלך ניצב שם כעלה תאנה בתוך בליל של שנאה אובססיבית אלינו (ובלי קשר ברור שחרם זה לא רעיון חכם). |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 11:40:36
|
אני רק רוצה לשואל שאלה תמימה :מה אם חלק מהדברים שפורסמו הם נכונים .אני באמת שואל בתמים אבל אם כן היה מהשהו מה תגידו אז?אני אישית מודע שמספר פעמים בחודשים האחרונים שואל את עצמי בחלק ממשחקים האם נמכרנו אני אומר לכם את זה דוגרי שלעתים התחושה שלי שיש מהשהו יותר מפראנויה בתחושתי(אני כבר לא ילד וראיתי כמה דברים).ושוב בלי להצסיס האם? מי יענה לי.בנוסף אני באמת לפעמים טועה לפעמים מי המאמן שלנו ואין לי תשובות ברורות.כך שהשאלה האם יש עשן בלי האש? |
אליה |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 11:59:30
|
אליה אני אענה לך במיטב יכולתי. בכתבה יש שלש טענות. א. ששחקני הפועל קטמון מעורבים בהימורים. ב. שהועד המנהל יודע ושותק. ג. שזה מצב ספציפי להפועל קטמון. לגבי החלק הראשון, איש מאיתנו לא יכול להגיד אם היו או לא היו הימורים מצד שחקן זה או אחר. כל הכדורגל שלנו נגוע בהימורים ואיש לא יכול להגיד לך מה עושה שחקן זה או אחר בערב בביתו, לאיזה אתר אינטרנט הוא נכנס ומה עושה שם. זה עונה גם על החלק השלישי. אנחנו לא יודעים מה עושים שחקנים, שופטים, מאמנים ובעלי קבוצות בכל הכדורגל הישראלי. אתה מוזמן לדרוש חקירה יסודית של ההתאחדות, אבל עד אז אנו לא שונים מאחרים, ואין לנו כל סיבה לחשוב שמשחקים נמכרו. החלק השני הוא הבעייתי באמת. נרמז שם שירון, מרכוס, איתן, אורי ואשר ידעו שיש הימורים בלתי חוקיים ושתקו. זו אשמה חמורה, ולדעתי יש בה דיבה ופגיעה בשמם הטוב של כל מי שהזכרתי. אם קראת את איתן, הם משוכנעים שהדברים שנמסרו בכתבה הם דברי בלע ושקר (זה גם עונה על העשן והאש)
|
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 12:04:14
|
הערה יותר כללית: יש להבחין בין הימור חוקי להימור שאינו חוקי. בהימור החוקי יש להבחין ביו הימור מותר להימור אסור (לפי כללי ההתאחדות, הקבוצה, מועדון). הווינר הוא הימור חוקי בישראל. לדעתי אסור להמר על משחקים בליגה בה אתה משחק. ראו לעניין זה גם סעיף 19 (יט) (1) - (2) לתקנון המשמעת של ההתאחדות.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 12:19:58
|
| לדעתי הכי מביש בכתבה בהארץ זה העדר הגילוי הנאות. מי שיקרא את זה עלול לחשוב שאלעד ליפשיץ ורפי גמיש הם עיתונאים נטולי כל פניות. זו הטעייה מגעילה של הקוראים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 14:25:00
|
שמעו אני חודל מכל הנושא הזה כי הוא יכול במפורש לפגוע בקבוצה ובמצב שהוא גם ככה זיפת,אבל יש באמת מקום לשוחח על זה אחר כך אם בכלל יהיה רלוונטי לאור האחוד המאוחל על פניי הרבים.לא יודע איך איך להתייחס למידה הזה. |
אליה |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 21:08:13
|
שכל אחד יחליט מה שהוא רוצה אני את הכסף שלי לא נותן לדבר הזה שנקרא כל העיר יש עוד מקורות מידע אני לא מוכן לממן את מי שעושה הכל נגדי ליד חופש הביטוי יש גם את חופש הבחירה ואני בוחר שכל העיר לא יהיה יותר בביתי וההפסד כולו שלהם |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-25/04/2014 21:09:29 |
 |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 22:42:15
|
אבי, לפחות שיהיה לך את היושר לתת גילוי נאות שאתה עובד בעיתון מתחרה של הארץ, גלובס. אני לא יודע כמה אתה יכול להיות גאה בעיתון שאתה עובד בו, שלפי השמועות שהגיעו לאוזניי (לכאורה וכולי) נהג בעבר הרחוק ואולי גם נוהג היום לפרסם בכסות אובייקטיבית כתבות מוזמנות של חברות עסקיות על מצבן הנפלא.
לפי המתואר, כתבי כל העיר המדוברים הם באמת נבלות שמפשים את רעתנו, אבל הסיפור הרי אינו מומצא ככל הנראה, גם אם נופח מעבר לכל פרופורציה. גם בטים על משחקים בחו"ל, אם היו, הם הימור לא חוקי בישראל. האם סביר לדווח על חשד לעבירה פעוטה כזו למשטרה? ברור שלא. בוא נקווה שלא היו אצלנו בטים על הליגה הלאומית. אני בספק רב, מחלת ההימורים בכדורגל הישראלי ידועה. |
 |
|
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 22:45:02
|
אני חייב להודות שאני לא מופתע בכלל. אני חושב שקטמון מקום מצוין למכירת משחקים. יש לנו: 1. קהל סולח. 2. המשחקים לא מצולמים כעדות למכירה (אם כן מצולם זה באיכות כל כך גרועה...) 3. הנהלה סולחת.
אני מקווה שמשטרה תחקור את הסיפור הזה ולא וייצמן- יער. אני מזכיר לכם שוייצמן/יער ,למיטב זכרוני, גם לא ראו פגם בפרשת ישראל כהן ובפרשת השרוכים במשחק של ביתר ירושלים נגד בית שאן.
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 23:59:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי oms
אני חייב להודות שאני לא מופתע בכלל. אני חושב שקטמון מקום מצוין למכירת משחקים. יש לנו: 1. קהל סולח. 2. המשחקים לא מצולמים כעדות למכירה (אם כן מצולם זה באיכות כל כך גרועה...) 3. הנהלה סולחת.
אני מקווה שמשטרה תחקור את הסיפור הזה ולא וייצמן- יער. אני מזכיר לכם שוייצמן/יער ,למיטב זכרוני, גם לא ראו פגם בפרשת ישראל כהן ובפרשת השרוכים במשחק של ביתר ירושלים נגד בית שאן.
התכוונת שיש לנו:
1. הגנה נוראית 2. קישור לא קיים 3. מאמן מבולבל
הפוסט שלך פאתטי ונשמע כמו תוצר של ליל אהבים בין מישל ,אוחנה ורמי מנדל. לילה טוב! |
 |
|
חרם ותביעת דיבה נגד כל העיר/רשת שוקן  |
|