| משתמש |
קטמון - יבנה  |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 17:14:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
אין שום ספק שצריך לשאוף לניצחון, אבל זה לא נכון שאם לא מנצחים אז יורדים. תיקו ישאיר אותנו צמודים ליבנה ובמרחק נקודה מראשון ואשקלון - כששתיהן כבר שיחקו נגד אום אל פחם. ואם הכוח לא תנצח את הרצליה אז גם היא עוד תהיה חזק בתמונה..
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!!
לא מעניינות אותי לא אשקלון, לא ראשון, לא הכח ולא אף קבוצה אחרת. אם לא ננצח משחק נגד יבנה בבית את מי כן ננצח, את אום אל פאחם? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 18:31:57
|
לא שהיינו מאוד מרשימים נגד אשקלון והפועל ירושלים, אבל גם לא היינו פחות טובים מהקבוצות האלה. גם אם נפסיד ליבנה, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לנצח את הרצליה, ראשון והכוח - בסך הכל, כל הקבוצות האלה הן פחות או יותר באותה רמה, שגם אנחנו נמצאים בה.
אין שום ספק שצריך לשאוף לניצחון, אבל זה לא נכון שאם לא מנצחים אז יורדים. תיקו ישאיר אותנו צמודים ליבנה ובמרחק נקודה מראשון ואשקלון - כששתיהן כבר שיחקו נגד אום אל פחם. ואם הכוח לא תנצח את הרצליה אז גם היא עוד תהיה חזק בתמונה..
משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!!
לא מעניינות אותי לא אשקלון, לא ראשון, לא הכח ולא אף קבוצה אחרת. אם לא ננצח משחק נגד יבנה בבית את מי כן ננצח, את אום אל פאחם?
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 19:14:20
|
לא שהיינו מאוד מרשימים נגד אשקלון והפועל ירושלים, אבל גם לא היינו פחות טובים מהקבוצות האלה. גם אם נפסיד ליבנה, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים לנצח את הרצליה, ראשון והכוח - בסך הכל, כל הקבוצות האלה הן פחות או יותר באותה רמה, שגם אנחנו נמצאים בה.
ברור שהמצב לא אבוד כל עוד יש סיכוי להינצל מבחינה סטטיסטית. וגם ברור שאנחנו יכולים לנצח ביום נתון כל קבוצה מהפליאוף התחתון. ויחד עם זאת, אם נפסיד ליבנה, נגיע במצב קשה ביותר, גם ביחס לשאר הקבוצות, וסיכויי ההשרדות שלנו ירדו משמעותית. נאלץ כניראה לנצח שניים מ3 המשחקים שנותרו (בנוסף למשחק מול אום אל פאחם), מול קבוצות עדיפות מבחינת סגל, ולפחות 2 מהן בכושר יותר טוב באיתנו.
יבנה זאת הקבוצה היחידה שניצחנו פעמיים. ראשון נצחו אותנו בשני המפגשים האחרונים, כולל בטדי. הם אמנם בתקופה פחות טובה לאחרונה, אבל עדיין היינו בשמחה מתחלפים עם המאזן שלהם ב10 המשחקים האחרונים. את הרצליה אפשר בעקרון לנצח, אבל מבחינת הסגל שלהם והכושר הנוכחי שלהם זאת ניראית משימה קשה מאוד. אולי נוכל לנצח אם הם ינצחו במשחק הקרוב, ויתקרבו להבטחת ההישארות שלהם. והכח לא מרשימים, אבל לא בטוח שאפשר לבנות שם על יותר מתיקו.
כך שיש סיכוי טוב שהפסד ליבנה די סוגר את הסיפור, או לכל הפחות יקטין משמעותית את הסיכויים. תיקו ישאיר סיכויים כלשהם להישרדות, ונצחון ישפר את המצב אך עדיין לא יבטיח שום דבר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 20:03:18
|
לפני המחזור ה- 27, כשעוד היו 12 נקודות בקופה, ערכתי טבלאות סטטיסטיות והגעתי למסקנה ש- 42 נקודות אמורות להספיק לפלייאוף עליון, מה שהתברר נכון מבחינה סטטיסטית, אבל מה לעשות שאנחנו אחרי המחזור ה- 32 ועדייו לא הגענו לאותן 42 נקודות... במקרה שלנו לסטטיסטיקה אין שום משמעות, כי הקבוצה פשוט לא צוברת נקודות ולא עומדת במה שנדרש ממנה כדי שהסטטיסטיקה תהיה רלבנטית. גם אם סטטיסטית יהיה סיכוי נוסף, המשחק נגד יבנה הוא משחק ההזדמנות האחרונה ואם לא ננצח בו נרד לליגה א'. רק ניצחון!!!
|
 |
|
|
shorot
91 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 21:10:26
|
אני חושב, שדווקא בשני המשחקים האחרונים הפגנו כדורגל טוב יותר מסוף הסיבוב השני. היתה בעיה של חוסר ריכוז של בחורנו ולכן קיבלנו שערים לא מחוייבי מציאות. כל שנותר לנו הוא לבוא לתמוך בשחקננו ולהביא איתכם/ן עוד כמה חברים/ות.
תמיד אופטימי. יאללה הפועל!!! |
נערך על ידי - shorot ב-19/04/2014 21:11:00 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 08:57:49
|
גם לנו כאוהדים יש תפקיד חשוב בקרב הקריטי הזה. זה הזמן להופיע בטדי ולעודד בלי הפסקה. אני אומר את זה כמי שלא משתייך בד"כ לגוש המעודד. |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 13:43:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
גם לנו כאוהדים יש תפקיד חשוב בקרב הקריטי הזה. זה הזמן להופיע בטדי ולעודד בלי הפסקה. אני אומר את זה כמי שלא משתייך בד"כ לגוש המעודד.
מסכים. צריך לצאת מהאנימיות שדבקה בנו השנה. נכון שהכמה שורות בין היציע כבוד לדשא הם לא המקום הכי טוב לגוש מעודד, אבל היום צריך לתת רבאק ולדחוף את השחקנים. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 17:20:28
|
ניצחון הוא לא העיקר, הוא הכל! יאללה קטמון מלחמה!!! |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 22:39:07
|
| עסק ביש.עוד תיקו מביש. |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:04:24
|
| מאמן אחר לארבעה משחקים אחרונים |
 |
|
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:04:31
|
| קבוצה מפוחדת, קבוצה בלחץ, קבוצה שלא מסוגלת לחבר שתי מסירות רצוף, וכל זה מול הקבוצה הכי חלשה בליגה חוץ מאיתנו. דיכאון. לא פותח טבלת ליגה לאומית כי אני לא מסוגל, אבל כנראה שירדנו ליגה... |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:10:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מאמן אחר לארבעה משחקים אחרונים
+1 |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:15:37
|
בדקה ה-93 בעט דן רומן מחוץ לרחבה בעיטה לא חזקה לידיים של השוער של יבנה. אני מציין את העובדה חסרת המשמעות הזו משום שזו הייתה הבעיטה הראשונה שלנו למסגרת במשחק, פאקינג 93 דקות וזה כל מה שעשינו, מול קבוצה זבל.
אנחנו זקוקים לנס - זה הזמן לשפוך שמן על הקורות, לסובב תרנגול כפרה על הרגליים של שמש ושי, לזבוח בתולה, כל דבר שיגרום לנו להתחיל לשחק... |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:16:15
|
איך אמר יוסי בנאי - לאור מצבנו החשוך. שחקנינו שיחקו משחק אנמי, משחק של אין כדורגל. קבוצה אחת (יבנה) שיחקה כקבוצה שנלחמת נגד הירידה. הקבוצה השנייה על המגרש שיחקה כאילו היא בקייטנה של הפליי אוף העליון. טוב שיבנה הסתפקה בהבקעת שני שערים במשחק. אמנם במחצית ה- 1 כמה משחקני קטמון עשו מאמץ (שלא צלח) להבקיע את שערם הם. אין טעם להצביע על הבעייה עם שחקן זה או אחר: הבעייה היום היתה בין השמשות (כולל שתיהן) ובכל עמדה אחרת במגרש. אני מקווה שעופר יודיע להנהלת הקבוצה שאין בכוונתו להציע את שירותיו לעונה נוספת. כמו שהדברים נראים המקום ה- 14(מאבק במבחנים) יהיה הישג. חבל.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 21/04/2014 : 23:26:48
|
| אני מקווה שעופר יודיע להנהלת הקבוצה על התפטרות מיידית |
 |
|
קטמון - יבנה  |
|