פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - יבנה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - יבנה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - יבנה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  12:19:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההרכב שלי:

עמית
מזור, חוטה, בראשי, ג'ורג'
פנסו, פררה, רומן
שטיין, שמש, עידה

לעלות משוחררים אך נחושים, ללחוץ על הדוושה 95 דקות
ולנצח את יבנה

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  12:43:35  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזכיר שניצחון בהפרש של 3 שערים לפחות יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, לשם עלינו לשאוף.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  13:25:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

מזכיר שניצחון בהפרש של 3 שערים לפחות יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, לשם עלינו לשאוף.

צריך כמובן לשאוף לנצחון בהפרש המקסימלי. אבל צריך גם להזכיר שהפרש של 3 שערים לא ממש יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, בגלל שכדי שיהיה להפרש משמעות אנחנו אמורים לאבד נקודות ויבנה להרוויח, מה שמן הסתם יגדיל את הפרש השערים של יבנה ויקטין את שלנו. ובכל מקרה, הפרש השערים יקבע בעיקר בזכות המשחקים של הקבוצות מול אום אל פאחם, ופחות במאבקים הישירים מול הקבוצות. אני (וניראה לי גם כל השחקנים והצוות המקצועי) אסתפק בנצחון צנוע יותר.

בנוסף, מזכיר שעל פי איך שהקבוצה ניראית לאחרונה הסיכויים לנצח את יבנה אינם גבוהים, והסיכויים להביס אותה אפסיים. אבל אף פעם לא מזיק לשאוף...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  13:31:37  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפרש 3 שערים יאפשר לנו לחטוף 2 גולים מטופשים ועדיין לנצח, בניגוד לכוון ל- 1-0 קטן.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  13:52:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כמובן בעד נצחון בהפרש גדול ככל האפשר. אבל לכתוב שצריך לשאוף לנצחון ב-3 שערים הפרש ומעלה מול יבנה, במצבנו הנוכחי, זה טיפה שחצנות וזלזול ביבנה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

mstl mstl מנותק

43 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  15:26:28  הצג פרופיל שלח ל- mstl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנו זקוקים נואשות, לנקודות.......
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  17:31:06  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די כבר עם פנסו, הוא בתקופה נוראית, ולא מפסיק לאבד כדורים.

דור הלוי עדיף עליו בכמה מונים.

אפילו הייתי הולך על ברוכיאן באגף שמאל ומזור במקום פנסו בקישור האחורי.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  20:39:10  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

אפילו הייתי הולך על ברוכיאן באגף שמאל ומזור במקום פנסו בקישור האחורי.

מתאים לי. רק שאני כבר התיאשתי מלראות את ברוכיאן משחק. מזור בהחלט אפקטיבי יותר בקישור.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  21:06:31  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא משנה מי ישחק. חשוב איך ישחקו.גם פנסו וגם מזור וגם דור הלוי עשו מספיק שטויות העונה.אין עדיפות לאף אחד.שיפעילו קצת את הראש ויהיה טוב לכולם.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 17/04/2014 :  23:45:43  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך ברוכיאן נמאס עליך? עד כמה שידוע לי הוא שיחק משחק וחצי עד היום.
למה הביאו אותו בכלל אם עופר כבר חודשיים משחק בלי מגן שמאלי טבעי?

לגבי סוגיית הקשר האחורי.
הכל זה עניין של טיימינג
בתחילת העונה פנסו היה סביר ודור הלוי היה זוועה.
בחודש האחרון פנסו זוועה ודור הלוי אחד השחקנים הכי טובים שלנו.

אז אני בעד ללכת על מי שטוב כרגע, ובטח לא על מי שכבר חודש סורח את המגרש.

מצידי שישחקו עם 5 קשרים התקפיים, כל עוד אין קשר אחורי ראוי אחד, מצידי שרומן ועוז ינהלו את המשחק מהקישור האחורי...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 18/04/2014 :  00:08:53  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלילה, ברוכיאן לא נמאס עלי. אני פשוט לא רואה אותו משחק, ולא ברור לי למה.
בהתחלה דיברו על פציעה, אח"כ כבר איבדתי את זה, ואין לי מושג למה הוא לא משחק. אז כאוהד מהשורה אני מניח שיש פה איזה בעיה שלא תיפטר.
אבל אם ברוכיאן כשיר, אז קדימה, הוא הרי הובא למשבצת של מגן שמאל.
לגבי דור, ממש לא נקי מאחריות לברדק ההגנתי בתקופה האחרונה. נגד אחי נצרת הוא איבד כדור שלומיאלי שהפך לגול השני שגמר את המשחק.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 18/04/2014 :  10:39:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

בהתחלה דיברו על פציעה, אח"כ כבר איבדתי את זה, ואין לי מושג למה הוא לא משחק. אז כאוהד מהשורה אני מניח שיש פה איזה בעיה שלא תיפטר.
לגבי דור, ממש לא נקי מאחריות לברדק ההגנתי בתקופה האחרונה. נגד אחי נצרת הוא איבד כדור שלומיאלי שהפך לגול השני שגמר את המשחק.

מסכים שכולם שכחו לגבי המשחק נגד נצרת. עם זאת, אני עדיין חושב שדור עדיף על פנסו. אבל הקישור ההגנתי המועדף עליי זה מזור ופררה. הבעיה היא שהראשון בדרך כלל נשלח לסגור חורים בעמדות אחרות, בעיקר בעמדת המגן השמאלי והשני לא בכושר לתשעים דקות...

אגב, נראה לי שנוצר קונצנזוס שהשיטה החדשה של שמש בחוד ושטיין ועידה בכנפיים עדיפה. אגב, נגד הפועל ראינו גם ששי היה יעיל יותר כשעלה מהספסל והיה לו חלק בשינוי אופי המשחק כשהיינו בפיגור 2-1.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/04/2014 :  13:01:37  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מסכים שכולם שכחו לגבי המשחק נגד נצרת. עם זאת, אני עדיין חושב שדור עדיף על פנסו. אבל הקישור ההגנתי המועדף עליי זה מזור ופררה. הבעיה היא שהראשון בדרך כלל נשלח לסגור חורים בעמדות אחרות, בעיקר בעמדת המגן השמאלי והשני לא בכושר לתשעים דקות...

אגב, נראה לי שנוצר קונצנזוס שהשיטה החדשה של שמש בחוד ושטיין ועידה בכנפיים עדיפה. אגב, נגד הפועל ראינו גם ששי היה יעיל יותר כשעלה מהספסל והיה לו חלק בשינוי אופי המשחק כשהיינו בפיגור 2-1.

פנסו אולי שחקן פחות מוכשר מדור אבל עושה הרבה פחות טעויות ממנו ,דור עושה טעויות נוראיות כשהוא משחק ,כבר הייתי מנסה אותו כקשר קדמי כמה שיותר רחוק מהשער שלנו.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 19/04/2014 :  13:15:16  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!!

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 19/04/2014 :  13:37:34  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נשחק כמו מול הפועל ירושלים, יש סיכוי לנצח.בלי הטעוית בהגנה ובלי ההחמצות מול שוער.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 19/04/2014 :  13:39:43  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין שום ספק שצריך לשאוף לניצחון, אבל זה לא נכון שאם לא מנצחים אז יורדים. תיקו ישאיר אותנו צמודים ליבנה ובמרחק נקודה מראשון ואשקלון - כששתיהן כבר שיחקו נגד אום אל פחם. ואם הכוח לא תנצח את הרצליה אז גם היא עוד תהיה חזק בתמונה..

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!!

נערך על ידי - מיכאל ב-19/04/2014 14:30:27
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם קטמון - יבנה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07