פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - יבנה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - יבנה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון - יבנה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

Brokoly Brokoly מנותק

58 הודעות

נשלח - 21/04/2014 :  23:57:38  הצג פרופיל שלח ל- Brokoly הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאחר המשחק, אני רוצה לשתף התלבטות שיש לי.
אני מביא כבר שישה משחקים את גור הנחיה אותו אני מגדל ומאמן - קולין שמו - ובכל ששת המשחקים הללו לא ניצחנו (בדרבי קולין לא היה ובכל זאת הפסדנו).

אני מתחיל לחשוב שהוא נאחס ושוקל לא להביא אותו למשחקים הבאים. מה אומרים?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  00:38:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחשבו נשארים בליגה, איזה כיף.
עכשיו תחשבו על היללות התבוסתניות פה. לא חראם?

ציפיתם לראות כדורגל? דם יזע ודמעות עד סוף העונה. ככה נראים משחקים נגד הירידה. עשינו נקודה במשחק קשה, מתכוננים להרצליה.
יאללה הפועל

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  00:46:13  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שהבעיה היא שקולין לא משחק .
הוא בטוח יפגין יכולת גבוהה יותר מהשחקנים.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  00:53:33  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאט לאט טבלת הליגה מדביקה את המציאות או ההפך..לא משנה.

משחק פשוט נוראי ,על סף המביך שהסתיים בתוצאה שמחמיאה לנו כי לא הגיע לנו נקודה. קטמון היא עמותה/אגודה/קהילה נהדרת היא לצערי לא קבוצת כדורגל.
אסופה של שחקנים חמודים שבינם ובין מבנה קבוצתי אין דבר וחצי דבר.

מתמטית זה אפשרי אבל מציאותית כבר ירדנו מזמן.

לא נורא ממשיכים הלאה ימים טובים עוד יגיעו.
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  00:58:22  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציפיתם לראות כדורגל? דם יזע ודמעות עד סוף העונה. ככה נראים משחקים נגד הירידה. עשינו נקודה במשחק קשה, מתכוננים להרצליה.
יאללה הפועל

הלוואי שהיינו רואים דם ויזע מהקבוצה שלנו. למעט דקות בודדות הקבוצה נראתה כאילו היא במשחק אימון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  01:07:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי אני טועה, אבל ניראה לי שזה לא ממש מקרי שספגנו אחרי החילוף ההגנתי הלא ממש ברור. כבר ראינו אצל עופר חילופים לא ברורים, אבל דומני שהחילוף של מור אפרים במקומו של עידה הוא ההזוי מכולם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  06:40:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי דו"ח השיפוט מי שהחליף את בראשי היה אביתר ברוכיאן, כאשר דור הלוי בכלל לא היה בטופס.......

http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=344061

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  08:53:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לפי דו"ח השיפוט מי שהחליף את בראשי היה אביתר ברוכיאן, כאשר דור הלוי בכלל לא היה בטופס.......

http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=344061

עד נקודה משעשעת מדוח השיפוט: כתוב שעופר היה המאמן במשחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  09:25:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יאללה הפועל

גם אני רוצה רוצה ממה שאתה לוקח.
נראה לי אתה יכול לעשות פה מכה יפה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  09:30:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יאללה הפועל

לקחתי. אני עם מחאיי.
את הדגלים אפשר לקפל תמיד.
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  09:35:21  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Brokoly

לאחר המשחק, אני רוצה לשתף התלבטות שיש לי.
אני מביא כבר שישה משחקים את גור הנחיה אותו אני מגדל ומאמן - קולין שמו - ובכל ששת המשחקים הללו לא ניצחנו (בדרבי קולין לא היה ובכל זאת הפסדנו).

אני מתחיל לחשוב שהוא נאחס ושוקל לא להביא אותו למשחקים הבאים. מה אומרים?

תשקול לשתף אותו במשחק...אולי כלב נחייה יעזור להנחות אותם לכיוון השער..
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  10:59:39  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שהיה אתמול זה באמת שיא השיאים.
קבוצה ללא שיטה, לא עקרונות כדורגל בסיסיים, בלי מהלכי כדורגל בכלל. מעיפים כדורים לחלוצים בתקווה שאולי יקרה נס... מרכז שדה שלא קיים ובכלל הקבוצה היתה מפוחדת, לחוצה. בעיקר אחרי הגול שהם הבקיעו לטובתנו (אפילו אל אנחנו כבשנו...) היה ברור שהולכים לחטוף פה גול. אמנם היו כאלה שנלחמו פה ושם (שי ב 2 גליצים שאם היו פוגשים את השחקן של יבנה זה בטוח אדום!!!) אבל בשורה התחתונה, אוסף של שחקנים שפשוט לא יודעים מה לעשות על המגרש.... מביך ביותר...

מה שעוד הדאיג אותי, זה שבסיו המשחק עופר לא נראה מודאג כלל, ההפך נראה היה שהוא מרוצה... אז אולי הוא יודע משהו שאנו לא אבל.... הליגה השלישית נראית קרובה מתמיד.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 22/04/2014 :  13:27:19  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

יאללה הפועל

לקחתי. אני עם מחאיי.
את הדגלים אפשר לקפל תמיד.

מחאיי, קיפוד, תודה לכם. אני איתכם.
טוב שיש עוד חוחי צחוק בין שושני הבכי.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם קטמון - יבנה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07