| משתמש |
אירועי סאסי במשחק היום  |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 03:29:22
|
הגיע הזמן להפנים שאנחנו לא מלאכי השרת אלא בשר ודם. עם זאת אנחנו מנסים לשמור על כללי התנהגות נאותים, למען ההורים שכבר התרגלו להביא ילדים ממש קטנים למשחקים והם בהחלט עומדים בראש סדר העדיפויות שלנו. סאסי התנהג כמו דיקטטור וההגנה על השלטים המוצלחים בפרט ועל חופש הדיבור בכלל הייתה מוצדקת. אין לנו סיבה להתחטא או להתנצל. חרף הפרובוקציות הקהל שלנו היה נהדר. אשר לאוהדי הוותיקה אין לנו אלא לומר: תרצו, יהיה איחוד; לא תרצו, נמשיך לבד ולא נפקיר את השחקנים ואת האוהדים שהתלקטו לדגלנו. היינו יותר טובים ברוב שלבי המשחק, ההפסד היה צורב, ממש איום ונורא, אבל המשחק היה די ספורטיבי וחבל שההגנה איבדה את הריכוז לקראת הסיום. מת על האגודה שהקמנו, ורוצה לשמור על כל האוהדים שלנו בתוך המשפחה. אם נצליח לשמור על המוראל-לא נרד |
 |
|
|
אודי ארנון
74 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 09:11:13
|
| לא היה לי מצב רוח להיכנס אתמול לפורום (אפשר להבין, לא?) אבל מוכרח להוסיף את קולי לאלה שהביעו כאן גאווה על כך שהם נמנים על קבוצת אוהדים שמגנה על חופש הדיבור שלה ומעודדת את הקבוצה גם בפיגור וגם לאחר הפסד כואב. אני לא אוהב את הקריאות "סאסי בן זונה" - בד"כ אנו יותר מקוריים ובקריאות שלנו יש יותר הומור, אבל זהו הקצף שמעל הים הגדול של ערכים שבאים לידי ביטוי במיזם הנפלא הזה. אני כל כך שמח שכבר שבע שנים אין לי שום קשר עם אדם שבא להסיר שלט לגיטימי לחלוטין נגדו, ושלח אחרים לעשות זאת באלימות. |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 09:38:55
|
אתמול עמדנו על שלנו והראינו שאנחנו לא "יסמנים" עדישים שיעברו בשתיקה על צעדים כוחניים שננקטים נגדינו. לכל מי שראה מרחוק ולא הבין הנה מה שקרה: בתחילת המשחק ססי שלח את המאבטחים/בריונים שלו להוריד את השלט "ססי הרס לי בית" הרבה אוהדים התגודדו סביב השלת והגנו עליו והמאבטחים/בריונים ירדו מהעניין. במהלך המשחק הם שוב באו והפעם תלשו בכוח את השלט ואז אוהדים שלנו החזיקו את השלט בצד אחד והמאבטחים/בריונים בצד השני ונוצרה מישיכת חבל בינינו לבינם שבסופה אנחנו ניצחנו. מה שעשינו היה התנגדות לא אלימה (אבל אקטיביט) לכוחנות של ססי. בקשר לקללות: אין בעיה עם קללות, צעקות ושריקות בוז לשחקנים יריבים ולשופטים. הבעיה מתחילה כאשר אנשים מכניסים גזענות וסקסיזם לארסנל הקללות שלהם: הומופוביה=גזענות לצעוק הומו בטור קללה זו תופעה שאמנם לא מאוד רווחת אצלנו אבל היא צריכה להיעלם לחלוטין. |
avanti livorno
|
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 09:49:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
אתמול עמדנו על שלנו והראינו שאנחנו לא "יסמנים" עדישים שיעברו בשתיקה על צעדים כוחניים שננקטים נגדינו. לכל מי שראה מרחוק ולא הבין הנה מה שקרה: בתחילת המשחק ססי שלח את המאבטחים/בריונים שלו להוריד את השלט "ססי הרס לי בית" הרבה אוהדים התגודדו סביב השלת והגנו עליו והמאבטחים/בריונים ירדו מהעניין. במהלך המשחק הם שוב באו והפעם תלשו בכוח את השלט ואז אוהדים שלנו החזיקו את השלט בצד אחד והמאבטחים/בריונים בצד השני ונוצרה מישיכת חבל בינינו לבינם שבסופה אנחנו ניצחנו. מה שעשינו היה התנגדות לא אלימה (אבל אקטיביט) לכוחנות של ססי. בקשר לקללות: אין בעיה עם קללות, צעקות ושריקות בוז לשחקנים יריבים ולשופטים. הבעיה מתחילה כאשר אנשים מכניסים גזענות וסקסיזם לארסנל הקללות שלהם: הומופוביה=גזענות לצעוק הומו בטור קללה זו תופעה שאמנם לא מאוד רווחת אצלנו אבל היא צריכה להיעלם לחלוטין.
גאה בכם מסן פרנסיסקו. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 09:52:33
|
הנהלה,אפשר להתלונן בהתאחדות על שליחת שוטרים ליציע להוריד שלטים.לא שהם יעשו משהו. אני לא זוכר מקרים ששוטרים מתעסקים עם שלטים,או "נשיא" הקבוצה המארחת מגיע בכבודו ובעצמו להוריד שלט. |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 12:25:59
|
הזוי. סאסי עושה שימוש, בשיטותיו של פוטין.... |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 13:05:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
הנהלה,אפשר להתלונן בהתאחדות על שליחת שוטרים ליציע להוריד שלטים.לא שהם יעשו משהו. אני לא זוכר מקרים ששוטרים מתעסקים עם שלטים,או "נשיא" הקבוצה המארחת מגיע בכבודו ובעצמו להוריד שלט.
+1
מקווה שיורידו להם נקודות  |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 13:36:35
|
תיקון קל. מי שהגיע להוריד את השלט בעצמו זה סאסי!! לא אף אחד אחר אבל ברגע שהוא נכנס ליציע התנפלו עליו בחורנו והוא הוצא על ידי הסדרנים שאיתו. מי שהגיע לאחר מכן, זה לדעתי אחראי האבטחה שלהם (מקביל לגולה שלנו), בחור עם חולצה תכלת ומכשיר קשר.
מה שחמור בכל העניין זה שהמבטחים ניסו לעזור לו ובכך יצרו פרובוקציה אלימה יותר. את זה צריך לבדוק מול המשטרה שאחראית עליהם. התפקיד של הסדרנים זה לשמור על הסדר ולא להוריד שלטים. |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 13:42:33
|
הזוי!
סאסי עושה שימוש, בשיטותיו של פוטין... |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 13:52:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mstl
הזוי!
סאסי עושה שימוש, בשיטותיו של פוטין...
אחי תתחיל להבין שהבדל בין ישראל לרוסיה הוא לא כזה גדול.בנוגע למשטרה אין מה להתלונן כי מול העיניים שלי הם הורו למאבטחים לצאת מהיציע הם היו בסדר ,הבעיה שלי זה מאבטחים. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-12/04/2014 13:53:48 |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 13:55:44
|
כנסו כנסו לשחר אדום (או שקיעה אדומה?)what ever תראו מה כתוב שם ומי מתבטא הכי הרבה? נו ?תנו נחוש? |
אליה |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 14:03:48
|
לא אהבתי את הקריאות המעייפות "יוסי סאסי בן _____", אבל אני מת על הקהל שלנו, יותר מאי פעם.
אתמול היה לגמרי יומו של הסאסי. הבריונות, הכיעור, העוז של להכנס אלינו ליציע, השמש וכמובן הבונבון הזה בדקה ה-90. גם העובדה שאנחנו ממשיכים להתייחס אליו זה ניצחון שלו. אפשר להתנחם בזה שהוא נראה אדם די אומלל, ולשכוח ממנו אחרי הקיץ הקרוב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
עופר האדום
9 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 14:40:43
|
| כאוהד הוותיקה שישב במערבי אתמול , הזדזעתי מעזות המצח של אדון סאסי לגשת ליציע שלכם ולהוריד את השלט . אני שמחתי על תליית השלט וראיתי בזה עניין משותף לשני המחנות . סאסי לצערי לא למד כלום מכל השנים הללו . הגיע הזמן שיבין שהוא לא יהיה רלוונטי בקרוב . האיש והמורשת המחריבה שלו ייעלמו . מייחל ליום שנשב כולנו יחד באותו יציע . יאללה הפועל ! |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 14:48:10
|
תפסיקו להתייחס למאבק נגד סאסי כלעניין של שתי מחנות תבינו:ב ז י ם לכם שם ומי שלא מבין איוור היו אתמול בחניה אחרי המשחק כאלו יציאות שאני כמעט קיבלתי קריז.וחוץ מזה אני לא הבנתי למה סאסי בא ליציע שלנו אולי מי שהו יסביר לי?דרך אגב מסיבה מסתורית לא היו פוסטארים בגנות קטמון במערבי,שוב סיבה לא ברורה לכך אבל לא אוהבים אותנו מזה יותר זה בטוח .את האמת לא עדיין לא הצלחתי לנבין איפה בדיוק הרוב שרוצה אחוד?מצטער על סגנון בוטה פשוט נשבר לי כבר מכל הסיפור הזה... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-12/04/2014 14:49:02 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 15:53:54
|
אליה הרוב השפוי רוצה איחוד, וכל עוד הוא נשאר שפוי, והוא נשאר רוב, רק אדם אחד יכול לעצור את האיחוד הזה.
לא אנשים שאיבדו את הסבלות לא תמר מועלם ועוזריהם וגם לא התוצאות במפגשים מולם, או באיזו ליגה תהיה כל קבוצה.
רק הקבלן... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
אירועי סאסי במשחק היום  |
|