פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אירועי סאסי במשחק היום

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אירועי סאסי במשחק היום
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אירועי סאסי במשחק היום נושא הבא
עמוד: מתוך 6

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  21:11:53  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

סרגיי חלא'ס חלא'ס וחלא'ס
דיי כבר תקלוט את הסמנטיקה הפשוטה באים להרביץ לנו מאבטחים קורעים לחנו שלט נרביץ בחזרה, אז דיי כבר זה הכבוד שלנו ונמא'ס לחטוף ולשתוק לא עובד!!!

זה לא סרגיי
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  21:13:12  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מה היה כתוב בשלט?

היו שניים.
השלט שאותו סאסי ביקש להוריד היה "סאסי הרס לי בית" (שלט גאוני)
השני היה "על ראש הקבלן בוער הכובע"

שלטים מצויינים. סאסי פשוט פרובוקטור.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  21:48:52  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי את האירועים שמתוארים כאן, ויחד עם זאת, על סמך הכרותי עם הבריגדה והאוהדים שלנו (והמצד השני עם המאבטחים ועם סאסי), אני די משוכנע שההתנהגות שלנו הייתה במקום. יש מקרים בהם אין ברירה אלא להגיב באלימות כדי להגן על העקרונות שלך. חבל שזה קורה, אבל זה המחיר של המשחקים הלא נעימים מול הפועל.

נקווה שזה היה המשחק האחרון מול הפועל, ושבעתיד נתעסק בנושאים יותר נעימים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  22:05:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מה היה כתוב בשלט?

לדעתי היה מדובר בשלט "סאסי הרס לי את הבית"
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  22:19:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחזק ולתמוך באוהדים שחוטפים מכות ממאבטחים בריונים כדי שלא יפגעו ויקחו לנו את השלט, לעמוד איתנים ולהקיף את הפורעים האלה שניסו לפגוע בחופש הביטוי שלנו, זאת לא אלימות. אף אחד לא בעט או שלח אגרופים - הם היו נוכחים וזאת לא אלימות, זאת מחאה.

אני מתנגד לקללות נגד מגזרים, עדות ומגדרים והיה הרבה מזה היום וזה כן הפריע לי. זה מה שלא היה חינוכי לילדים ביציע - לא המחאה. הילדים ביציע זה דבר בריא ואנחנו לא צריכים לבקר את ההורים שלהם על זה שהם הביאו אותם לאיצטדיון. ביקורות מסוג אלה הם לדעתי קו אדום. הפועל זה לא מקום להציא אגרסיות זה מקום שבו אנחנו בונים קהילה ואלטרנטיבה לכל הרפש שיש לספורט הישראלי להציע. ספורט זה חינוך טוב, כדורגל עם ערכים זה עוד יותר טוב וראוי להתחנך ולגדול על הערכים של קטמון. מי שחושב שאין מקום למשפחות ביציע לדעתי אין לו מקום ביציע.

הגזמנו עם כמה מהקללות, הומו אוכל בתחת זה לא משהו שנעים לשמוע ואני יודע בוודאות שיש לא מעט אוהדים שאלו הנטיות המיניות שלהם בקהל שלנו ואני שמח שהם איתנו. היום הלכנו אחורה בכמה דברים שאנחנו מייצגים, אבל זה שלא נשברנו מול האלימות של הקבלן הדיקטטור קידמה אותנו ואני מאוד גאה בנו שלא וויתרנו וניצחנו.

אני לא מאמין שהחבר'ה שהגיעו מהצד וירקו עלינו היו אוהדי הפועל.

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-11/04/2014 22:19:52
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  22:32:44  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה אחלה קהל היה היום.
ההתעקשות על השלט הייתה חיונית ונכונה וחשובה.
הדבר היחיד שאני מתבייש בו זה ההודעה שפותחת את האשכול הזה.
כמי שמביא את הבת שלו מדי פעם למשחק ברור שגם אני מעדיף מינון מתון של קללות, אבל לא צריך להגזים, הייתה שם פרובוקציה מכוערת של סאסי ואלימות לא מוצדקת בעליל של שוטרים וסדרנים כלפי אוהדים, לא מצפה שאוהדים לא יקללו במצב כזה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  22:35:52  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

לחזק ולתמוך באוהדים שחוטפים מכות ממאבטחים בריונים כדי שלא יפגעו ויקחו לנו את השלט, לעמוד איתנים ולהקיף את הפורעים האלה שניסו לפגוע בחופש הביטוי שלנו, זאת לא אלימות. אף אחד לא בעט או שלח אגרופים - הם היו נוכחים וזאת לא אלימות, זאת מחאה.

אני מתנגד לקללות נגד מגזרים, עדות ומגדרים והיה הרבה מזה היום וזה כן הפריע לי. זה מה שלא היה חינוכי לילדים ביציע - לא המחאה. הילדים ביציע זה דבר בריא ואנחנו לא צריכים לבקר את ההורים שלהם על זה שהם הביאו אותם לאיצטדיון. ביקורות מסוג אלה הם לדעתי קו אדום. הפועל זה לא מקום להציא אגרסיות זה מקום שבו אנחנו בונים קהילה ואלטרנטיבה לכל הרפש שיש לספורט הישראלי להציע. ספורט זה חינוך טוב, כדורגל עם ערכים זה עוד יותר טוב וראוי להתחנך ולגדול על הערכים של קטמון. מי שחושב שאין מקום למשפחות ביציע לדעתי אין לו מקום ביציע.

הגזמנו עם כמה מהקללות, הומו אוכל בתחת זה לא משהו שנעים לשמוע ואני יודע בוודאות שיש לא מעט אוהדים שאלו הנטיות המיניות שלהם בקהל שלנו ואני שמח שהם איתנו. היום הלכנו אחורה בכמה דברים שאנחנו מייצגים, אבל זה שלא נשברנו מול האלימות של הקבלן הדיקטטור קידמה אותנו ואני מאוד גאה בנו שלא וויתרנו וניצחנו.

מי שירק מהצד זה סאסי ג'וניור וחבר שלו
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:11:37  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתרגש לשמוע מרחוק על העידוד והעמידה של הקהל שלנו. אנשים שגאווה להיות איתם באותו צד.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:24:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני מתרגש לשמוע מרחוק על העידוד והעמידה של הקהל שלנו. אנשים שגאווה להיות איתם באותו צד.

אתה שומע נכון. ולמרבה השמחה, אתה גם בצד הנכון.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:35:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני השתתפתי בהחזרת שלט המדובר בדרך חטפתי אגרוף,קללות ובנוסף רבתי עם איזה די מל בחניה שצעק כמה הוא מת על סאסי...כן אני כבר בן 39 וזה לא עושה לי כבוד אבל כאשר מדובר בדמוקראטי וכבוד הדדי אין מנוס מלהתערב,גיליתי שאנשים הרבה יותר מבוגרים ממני או להגן על השלט .אני די חושב שהיום הוכחנו באמת למה הקמנו את קטמון די חבל שבדרך הזאת ולא עם הכוס בירה אבל לצערי הרב זו היא שפה שמבינים אותה פה ואגב משטרה הסכימה עם זאת והוראתה למאבטחים לשגת.יחד עםזאת אני מסתייג מהקללות לסאסי כי הוא בכל זאת אדם מבוגר וגם אם הוא בא ליציע לקלל יש דרך אחרת לטפל בו.אך כאמור מעבר לזה...אין לי שום בעיהעם התגובה.שאפו לבריגדה...

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:36:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

גם אני השתתפתי בהחזרת שלט המדובר בדרך חטפתי אגרוף,קללות ובנוסף רבתי עם איזה די ביל בחניה שצעק כמה הוא מת על סאסי...כן אני כבר בן 39 וזה לא עושה לי כבוד אבל כאשר מדובר בדמוקראטי וכבוד הדדי אין מנוס מלהתערב,גיליתי שאנשים הרבה יותר מבוגרים ממני או להגן על השלט .אני די חושב שהיום הוכחנו באמת למה הקמנו את קטמון די חבל שבדרך הזאת ולא עם הכוס בירה אבל לצערי הרב זו היא שפה שמבינים אותה פה ואגב משטרה הסכימה עם זאת והוראתה למאבטחים לשגת.יחד עםזאת אני מסתייג מהקללות לסאסי כי הוא בכל זאת אדם מבוגר וגם אם הוא בא ליציע לקלל יש דרך אחרת לטפל בו.אך כאמור מעבר לזה...אין לי שום בעיהעם התגובה.שאפו לבריגדה...

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:37:01  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

גם אני השתתפתי בהחזרת שלט המדובר בדרך חטפתי אגרוף,קללות ובנוסף רבתי עם איזה די ביל בחניה שצעק כמה הוא מת על סאסי...כן אני כבר בן 39 וזה לא עושה לי כבוד אבל כאשר מדובר בדמוקראטיה וכבוד הדדי אין מנוס מלהתערב,גיליתי שאנשים הרבה יותר מבוגרים ממני או להגן על השלט .אני די חושב שהיום הוכחנו באמת למה הקמנו את קטמון די חבל שבדרך הזאת ולא עם הכוס בירה אבל לצערי הרב זו היא שפה שמבינים אותה פה ואגב משטרה הסכימה עם זאת והוראתה למאבטחים לשגת.יחד עםזאת אני מסתייג מהקללות לסאסי כי הוא בכל זאת אדם מבוגר וגם אם הוא בא ליציע לקלל יש דרך אחרת לטפל בו.אך כאמור מעבר לזה...אין לי שום בעיהעם התגובה.שאפו לבריגדה...

אליה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 11/04/2014 :  23:38:41  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

גם אני השתתפתי בהחזרת שלט המדובר בדרך חטפתי אגרוף,קללות ובנוסף רבתי עם איזה די ביל בחניה שצעק כמה הוא מת על סאסי...כן אני כבר בן 39 וזה לא עושה לי כבוד אבל כאשר מדובר בדמוקראטיה וכבוד הדדי אין מנוס מלהתערב,גיליתי שאנשים הרבה יותר מבוגרים ממני באו להגן על השלט .אני די חושב שהיום הוכחנו באמת למה הקמנו את קטמון די חבל שבדרך הזאת ולא עם הכוס בירה אבל לצערי הרב זו היא שפה שמבינים אותה פה ואגב משטרה הסכימה עם זאת והוראתה למאבטחים לשגת.יחד עם זאת אני מסתייג מהקללות לסאסי כי הוא בכל זאת אדם מבוגר וגם אם הוא בא ליציע לקלל יש דרך אחרת לטפל בו.אך כאמור מעבר לזה...אין לי שום בעיה עם התגובה.שאפו לבריגדה...

אליה
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 12/04/2014 :  02:34:04  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במידה ויהיה עוד משחק בין הקבוצות אני
מציע לעשות מגבית בין האוהדים ולשכור
כח אבטחה שיתלוש כל שלט של אוהדי סאדר
ויפוצץ אותם במכות כמו שהם עשו לנו היום .
כנראה שרק כח הם מבינים .
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 12/04/2014 :  03:07:23  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי OrenDf

לא יודע אם התכוונת אלי, אבל בכל מקרה לגבי המשפחות והילדים

אני לא העברתי ביקורת על הורים שמביאים ילדים, ילדים זה שמחה, ילדים זה ברכה.

אני כן אעביר ביקורת על הורה שיבוא ויטיף לנו מוסר כי מקללים ליד הילד שלו.

זה טוב ויפה שקטמון היא קבוצה ערכית עם קהל נהדר ואנשים נהדרים.
אבל אתה צריך לזכור שכדורגל זה משחק של אמוציות, משחק של יצרים, כששופטים מוכרים אותנו שבוע אחרי שבוע, מה תצפה, שאנשים יצעקו לו "שופט! שגית! חזור בך!"
לא, הם יקללו את האמ-אמא שלו, ובצדק.

כנ"ל לגבי שחקנים יריבים שמתגרים בקהל
כנ"ל לגבי אנשי הנהלה של יבנה שמתגרים בשחקן שלנו
כנ"ל לגבי אוהדים מכפר יונה שזורקים עלינו אבנים
ובטח שכנ"ל לגבי פרובוקציה מכוערת של השטן שהרס לנו בית.

נכון, אנחנו טובים מהם, אנחנו בוגרים מהם, ואנחנו ערכיים מהם.
ועדיין, אנשים באים למשחק כדורגל להתפרק, איך אתה קורא לזה? "להוציא אגרסיות"
אנחנו לא מחפשים את זה בכוח, אבל כשזה מוצא אותנו, בדיוק כמו היום עם הפרובוקציות של סאסי, זה בלתי נמנע לא להגיב.

אני חושב שההבדל הגדול בינך, בין ההורים הכועסים, והאנשים שנרתעו היום.
זה שעבור חלק גדול מכם, קטמון ומשחקיה הוא בילוי חביב ליום שישי בצהריים.
יוצאים לשמש, שומעים שירים,אוכלים קרטיב, מדי פעם רואים כדורגל לא רע...נהדר.

אבל עבור חלק גדול מהקהל(ואני אפילו לא מכליל את עצמי אתם), קטמון היא הרבה יותר מכך, היא דרך חיים, היא אחד הדברים הכי חשובים להם.
אנשים שסבלו שנים, שהלכו עם הקבוצה הזאת לתל שבע ונתיבות, הם קשורים לקבוצה בדם.
אז כן הם יקללו ויצעקו לא כי הם אוהבים את זה וזה חלק מהטבע שלהם
אלא כי אכפת להם, וזאת הדרך שלהם להביע את זה.

כששופט מוסיף 5 דקות כשהוא היה צריך להוסיף 2-3 גג, ואז אתה סופג שער אכזרי בדקה ה94, אין לך שום דבר אחר לעשות חוץ מלקלל.

אתה לא רוצה לקלל? אשרך
אבל אתה לא יכול לבקש מאוהדים לא לקלל
גם כי זה לא יקרה
וגם כי זאת הטפת מוסר במקום לא נכון...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם אירועי סאסי במשחק היום נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07