| משתמש |
אירועי סאסי במשחק היום  |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 16:00:45
|
להערכתי, הקבלן הבזוי לא יעזוב ורק יעמיד עוד קשיים.לא שמעתי ממנו מילה חיובית אחת על הקבוצה המשותפת. בהתחלה כשראיתי אותו ביציע שלנו, חשבתי שהוא הא ללחוץ לנו ידיים ולומר חג שמח. נאיבי שכמותי. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 17:18:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אליה הרוב השפוי רוצה איחוד, וכל עוד הוא נשאר שפוי, והוא נשאר רוב, רק אדם אחד יכול לעצור את האיחוד הזה.
לא אנשים שאיבדו את הסבלות לא תמר מועלם ועוזריהם וגם לא התוצאות במפגשים מולם, או באיזו ליגה תהיה כל קבוצה.
רק הקבלן...
אז שהוא שאני בכלל לא משוכנע שזהו המצב....אני תמכתי באיחוד (לא בלב שלום) והצבעתי בעדו מתוך תקווה שבצד השני אכן יש רוב שפוי שמבין שזהו הפתרון הנכון עבור כולם ,אבל אחרי שנחשפתי להתנהגות של האוהדים שלהם במשחקים ויותר מכך לביטויי שנאה ,גועל ,בהמיות ארצישראלית טיפוסית לעיתים בפורומים השונים ,דעתי הולכת ומשתנה וזה לא רק המלך עכברוש רמי תמר והמשורר הדגול מועלם מנענע הגדרות ,ישנם רבים רבים נוספים. פני הדור כפני הכלב ואת פרצופו המכוער של סאסי ראינו שוב השבוע. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 17:35:25
|
מבקש מההנהלה להוציא מכתב להפועל סאדר ירושלים בנוסח המתאים למה שקרה ביציע שלנו. אסור לשתוק. לא שומע את טוריה וקראנקו. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 18:54:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מבקש מההנהלה להוציא מכתב להפועל סאדר ירושלים בנוסח המתאים למה שקרה ביציע שלנו. אסור לשתוק. לא שומע את טוריה וקראנקו.
?
|
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 19:38:31
|
| שתף אותנו בתחושותיך. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 12/04/2014 : 21:17:09
|
| תחושותיי בשבתות כאלה לא טובות. אני לא סובל את הפילוג הזה, לא חושב שאם צד אחד יותר צודק זה עושה את הפילוג נכון או טוב. לא אוהב שהפועל ירושלים מקבלת גול, לא אוהב שקטמון מקבלת גול, לא חושב שכשקטמון מנצחת היא מנצחת את סאסי, ולא חושב שכשהפועל ירושלים מנצחת היא מתגברת על השדים שלה. לגבי הלך הרוח הכללי - אם אתה חושב שזה שלא מקבלים אותנו בחיבוקים זה בבחינת ניצחון של הספקנים על המצדדים , הרי שאמרתי באסיפה שבטוח לא יהיה קל. לא ציפיתי שיפנו את הדרך בצהלולים ויזרקו עלינו אורז. זה שיש נבלות שנשארו במקורית לא מרתיע אותי, אני לא חושש, הם כן. אני גם לא חושב שאצלנו צדיקים. מבחינתי הגמלים בשני הצדדים לא רואים את דבשתם. לגבי סאסי, האם שווה שההנהלה תבזבז אנרגיה בלהוציא מכתב למי שלא פותח דואר ? אני בעד לדבר עם כל אחד בשפה שלו. טוב שהעיפו אותו, חבל שלא נפל במדרגות, כלב. לא מתבייש במי שקילל אותו, שמח בשביל מי שהעיף אותו. |
נערך על ידי - קראנקו ב-12/04/2014 21:20:24 |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 00:50:39
|
שבוע טוב לכם, מאוד חששתי מהמשחק הזה, אמוציות, לחצים, מלחמה נגד הירידה, המתנגדים לאיחוד שוב מרימים ראש, והתנגשות ראש בראש של האוהדים והקבוצות. חשוב שתדעו שהרוב אצלנו בעד האיחוד, למרות הקללות והבלאגן, חייבים קבוצה אחת! הפועל ירושלים אחת חזקה, נמאס מהבלגן הזה, בשני הצדדים עשו טעויות, נקווה שזה הדרבי האחרון בינינו. ומילה לסיום: 3-2 דקה 92... ניצחון מתוק מאין כמוהו ישששששששש |
 |
|
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 01:03:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
שבוע טוב לכם, מאוד חששתי מהמשחק הזה, אמוציות, לחצים, מלחמה נגד הירידה, המתנגדים לאיחוד שוב מרימים ראש, והתנגשות ראש בראש של האוהדים והקבוצות. חשוב שתדעו שהרוב אצלנו בעד האיחוד, למרות הקללות והבלאגן, חייבים קבוצה אחת! הפועל ירושלים אחת חזקה, נמאס מהבלגן הזה, בשני הצדדים עשו טעויות, נקווה שזה הדרבי האחרון בינינו. ומילה לסיום: 3-2 דקה 92... ניצחון מתוק מאין כמוהו ישששששששש
א. נפלא שאתה בא ואומר לנו שהרוב אצלכם בעד איחוד. באמת. אבל הגיע הזמן שתפסיקו להיות פחדנים ותגידו את זה לקומץ שלכם. לא לנו. כי הם בטוחים שהמצב שונה. ב. תגיד, אחרי המחזור ה-11 מישהו מאוהדי קטמון חגג בדף של רמי תמר\פורום אהבה לא קונים ב-1000 שקל\הדף של השחר האדום\לא יודע איפה? אז בחייאת, מברוק על הניצחון, אל תתגרה לנו פה. זה מרתיח. אותי לפחות. תחשוב איך אתם הייתם מגיבים לפרובוקציה כזאת מצידנו. |
 |
|
|
Yonatan_s
17 הודעות |
|
|
eli300
9 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 11:12:45
|
20 שנה של בעלות שזה בעצם דור אחד שסובל בגלל שסאסי הרס את הקבוצה האם זה לא פשע שאלפיי אוהדי הפועל ירושלים אינם מגיעים למגרש. למרות שאני נגד קללות אני שמחתי שקיללו אותו בגלל שלדעתי האישית יוסי סאסי רודף בצע או אלי טביב מספר 2.
|
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 19:42:38
|
אני לא אצטט רק אגיב, אני גם נהנה לצעוק ולהוציא אגרסיות וגם לי לפעמים יוצאת המילה זונה ואני לא מתכוון לבקש להפסיק עם זה כי גם אני מתקשה לעמוד בזה בעצמי למרות שאני משתדל. וזה לא בגלל שאני רוצה שתהיה אווירת קונצרט אלא בגלל שזונה זאת קללה גרועה ומגעילה שעשרות קהלים טובים מאוד בעולם הוציאו או מנסים להוציא אותה מהלקסיקון ואין שם אווירת קונצרט. אם הייתה קללה שמתנגנת יפה על הסרסור או הלקוח או הסוחר בבני אדם הייתי הרבה יותר נהנה להגיד אותה.. צעקו תעודדו תוציאו עצבים אבל אל תתפוצצו שקצת לא קל ותתחילו לקלל הומסקסואלים ומיעוטים כי שמעתי מזה ביציע וזה רע. בשורה התחתונה הורים תתלוננו חופשי ותחנכו את ילדכם ללכת מכות בעבור חופש הביטוי והחירות שלהם. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/04/2014 : 21:44:38
|
| לא היו צריכים לקלל את סאסי כשהוא בא ליציע שלנו. לא עומדים כמה מטרים מבן אדם ומקללים אותו. בשורה התחתונה כולם בני אדם. |
I am City till I cry |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 14/04/2014 : 15:30:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לא היו צריכים לקלל את סאסי כשהוא בא ליציע שלנו. לא עומדים כמה מטרים מבן אדם ומקללים אותו. בשורה התחתונה כולם בני אדם.
אז מה כן? לקבל אותו בזר פרחים? נראה לך הגיוני ששמעון מזרחי יכנס ליציע הפועל ת''א? שיעקב שחר יכנס ליציע הפועל חיפה ויתקבל במחיאות כפיים?
מילא היה בא לדבר וללחוץ ידיים. הבנאדם אשכרה בא לתלוש לך שלט ולהתנהג בבריונות. טוב שהקהל שלנו הגיב ככה.
איש נאלח ומגעיל.. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 14/04/2014 : 15:34:31
|
| מה אתה משווה את סאסי למזרחי? את סאסי לשחר? סוס וחמור. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 14/04/2014 : 15:48:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
מה אתה משווה את סאסי למזרחי? את סאסי לשחר? סוס וחמור.
אז על אחת כמה וכמה. ואיך אתה מציע לקבל אדם שבא לתלוש באלימות שלטים שלך? |
 |
|
אירועי סאסי במשחק היום  |
|