| משתמש |
האם הגיע הזמן לשינוי בעמדת המאמן ?  |
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 00:00:10
|
ארבעה מחזורים לסיום העונה, וזה לא עובד... |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 00:03:51
|
| שיע |
 |
|
|
מרדוך
28 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 00:12:00
|
| עופר באמת תודה רבה על הכל אבל הגיע הזמן לשחרר :/ |
Ⓐ"No borders, no nations No flags, no patriots" Ⓐ
|
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 00:16:15
|
| זה כבר מאוחר מידי לפטר את עופר עכשיו. כנראה שהאובר נחמדות ונאיביות שלנו ( שחרור שחקני מפתח באמצע הסיבוב , החתמת עופר לעונה נוספת ) יעלו לנו במפגשים עם מרמורק כפר שלם והחברה הטובים של יפו שנה הבאה. אולי בנס נגיע למבחנים. על מעבר לזה כבר וויתרתי |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 08:32:28
|
| אין טעם לשחרר אף אחד עכשיו.אין פה ניסים.אלו שהביאו אותנו למצב הזה הם גם אלה שחייבים להוציא אותנו מהמצב המביש הזה.בינתיים אנחנו 2 נק' מתוך 9 בפלייאוף התחתון, משחקים רע, אבל יש עוד תקווה.אנחנו נצחון אחד מהישארות.חוץ מהמשחק האחרון. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 08:40:08
|
די כבר עם אווירת הנכאים הזאת זה הזמן לעודד ולתמוך ולא להכנס לפסימיות האופיינית של אוהדי הפועל יאללה צאו מזה כבר
|
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 09:15:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
די כבר עם אווירת הנכאים הזאת זה הזמן לעודד ולתמוך ולא להכנס לפסימיות האופיינית של אוהדי הפועל יאללה צאו מזה כבר
+1
בתחילת העונה לכולם היה ברור שהולכים למאבק הישרדות עד הרגע האחרון. השלב הזה שבו היינו קרובים לפלייאוף עליון יצר לכולם ציפיות יתר.
אגב, מחמאות שצריך גם לתת - אני חושב שההחתמות בפגרה (עידה וחוטה) הוכיחו את עצמן, עכשיו ששניהם נקלטו בקבוצה והיו בין הטובים אתמול. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 09:24:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
+1
בתחילת העונה לכולם היה ברור שהולכים למאבק הישרדות עד הרגע האחרון. השלב הזה שבו היינו קרובים לפלייאוף עליון יצר לכולם ציפיות יתר.
אגב, מחמאות שצריך גם לתת - אני חושב שההחתמות בפגרה (עידה וחוטה) הוכיחו את עצמן, עכשיו ששניהם נקלטו בקבוצה והיו בין הטובים אתמול.
הבעייה היא לא מאבקי השרדות....הבעייה היא חוסר היכולת מתחילת העונה ועד סופה לייצר משהו שדומה לקבוצת כדורגל....עופר ,לדעתי ,הוא סקאוט מצויין בשאר הדברים הוא ממש לא קיים. |
 |
|
|
לב אדום
55 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 09:52:00
|
| הבעייה העיקרית היא שאף אחד לא הצליח למעשה לעקור מהשורש את המנטליות הלוזרית של הפועל ירושלים....במאני טיים תמיד מאכזבים..תסמונת ה10 דקות האחרונות חוזרת ובגדול...הישארות בליגה שזו המטרה אם תושג תוכיח שבכל זאת משהו השתנה.. |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 11:42:59
|
מחיאות כפיים אחרי תבוסות לא עזרו במיוחד, בקשת דיווח מהמאמן ע"י הבעלים , מינוי יועץ , החלפת מאמן היו מועילים יותר לטעמי. נכון זה אופיני , לצערי יש לזה על מה להתבסס אשמח להיות טועה, בינתיים נראה לי שהמשחק נגד א.א. פחם יהיה המשחק האחרון בלאומית (נדמה לי שזה נכתב כבר ע"י מישהו) |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 15:21:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מחיאות כפיים אחרי תבוסות לא עזרו במיוחד, בקשת דיווח מהמאמן ע"י הבעלים , מינוי יועץ , החלפת מאמן היו מועילים יותר לטעמי. נכון זה אופיני , לצערי יש לזה על מה להתבס
אשמח להיות טועה, בינתיים נראה לי שהמשחק נגד א.א. פחם יהיה המשחק האחרון בלאומית (נדמה לי שזה נכתב כבר ע"י מישהו)
-1 אז מי לוזר כאן? אחד שמודיע על ירידה ארבעה משחקים לפני הסוף בהפרש נקודה מחוף מבטחים? או השחקנים שמנסים ככל יכולתם? לדעתי התשובה ברורה מזכיר לכם את עפולה ורשל"צ שכולם שלחו לליגה א לפני כעשרה מחזורים יאאלה להתעודד ולעודד זו השעה של אוהדים אמיתיים
|
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 16:23:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
מחיאות כפיים אחרי תבוסות לא עזרו במיוחד, בקשת דיווח מהמאמן ע"י הבעלים , מינוי יועץ , החלפת מאמן היו מועילים יותר לטעמי. נכון זה אופיני , לצערי יש לזה על מה להתבס
אשמח להיות טועה, בינתיים נראה לי שהמשחק נגד א.א. פחם יהיה המשחק האחרון בלאומית (נדמה לי שזה נכתב כבר ע"י מישהו)
-1 אז מי לוזר כאן? אחד שמודיע על ירידה ארבעה משחקים לפני הסוף בהפרש נקודה מחוף מבטחים? או השחקנים שמנסים ככל יכולתם? לדעתי התשובה ברורה מזכיר לכם את עפולה ורשל"צ שכולם שלחו לליגה א לפני כעשרה מחזורים יאאלה להתעודד ולעודד זו השעה של אוהדים אמיתיים
+1 שלא לדבר על זה שבראשון ובאשקלון המצב הניהולי לא מוסיף לשקט שלהם. ושתיהן שיחקו כבר נגד אום אל פאחם. |
 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 17:03:35
|
| לצאת מהפסימיות, הכל עוד פתוח! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 22/04/2014 : 17:05:40
|
| מתמטית אפשרי ,ריאלית אנחנו מול מרמורק/שעריים שנה הבאה. לא קשור ללוזר ,לאופטימי או פאסימי אנחנו פשוט לא טובים והקבוצה לא משיגה נקודות כשהיא משחקת טוב ומשחקת בבית אז איפה בדיוק ניקח נקודות? היו לנו שלושה משחקי בית רצופים והשגנו מהם רק 2 נקודות..זהו פשוט מאוד. |
 |
|
האם הגיע הזמן לשינוי בעמדת המאמן ?  |
|