| משתמש |
קטמון - יבנה  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 12:19:37
|
ההרכב שלי:
עמית מזור, חוטה, בראשי, ג'ורג' פנסו, פררה, רומן שטיין, שמש, עידה
לעלות משוחררים אך נחושים, ללחוץ על הדוושה 95 דקות ולנצח את יבנה
|
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 12:43:35
|
| מזכיר שניצחון בהפרש של 3 שערים לפחות יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, לשם עלינו לשאוף. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 13:25:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
מזכיר שניצחון בהפרש של 3 שערים לפחות יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, לשם עלינו לשאוף.
צריך כמובן לשאוף לנצחון בהפרש המקסימלי. אבל צריך גם להזכיר שהפרש של 3 שערים לא ממש יעמיד אותנו בהפרש טוב יותר מיבנה, בגלל שכדי שיהיה להפרש משמעות אנחנו אמורים לאבד נקודות ויבנה להרוויח, מה שמן הסתם יגדיל את הפרש השערים של יבנה ויקטין את שלנו. ובכל מקרה, הפרש השערים יקבע בעיקר בזכות המשחקים של הקבוצות מול אום אל פאחם, ופחות במאבקים הישירים מול הקבוצות. אני (וניראה לי גם כל השחקנים והצוות המקצועי) אסתפק בנצחון צנוע יותר.
בנוסף, מזכיר שעל פי איך שהקבוצה ניראית לאחרונה הסיכויים לנצח את יבנה אינם גבוהים, והסיכויים להביס אותה אפסיים. אבל אף פעם לא מזיק לשאוף... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 13:31:37
|
| הפרש 3 שערים יאפשר לנו לחטוף 2 גולים מטופשים ועדיין לנצח, בניגוד לכוון ל- 1-0 קטן. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 13:52:06
|
| אני כמובן בעד נצחון בהפרש גדול ככל האפשר. אבל לכתוב שצריך לשאוף לנצחון ב-3 שערים הפרש ומעלה מול יבנה, במצבנו הנוכחי, זה טיפה שחצנות וזלזול ביבנה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 15:26:28
|
| אנו זקוקים נואשות, לנקודות....... |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 17:31:06
|
די כבר עם פנסו, הוא בתקופה נוראית, ולא מפסיק לאבד כדורים.
דור הלוי עדיף עליו בכמה מונים.
אפילו הייתי הולך על ברוכיאן באגף שמאל ומזור במקום פנסו בקישור האחורי. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 20:39:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אפילו הייתי הולך על ברוכיאן באגף שמאל ומזור במקום פנסו בקישור האחורי.
מתאים לי. רק שאני כבר התיאשתי מלראות את ברוכיאן משחק. מזור בהחלט אפקטיבי יותר בקישור. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 21:06:31
|
| לא משנה מי ישחק. חשוב איך ישחקו.גם פנסו וגם מזור וגם דור הלוי עשו מספיק שטויות העונה.אין עדיפות לאף אחד.שיפעילו קצת את הראש ויהיה טוב לכולם. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 17/04/2014 : 23:45:43
|
איך ברוכיאן נמאס עליך? עד כמה שידוע לי הוא שיחק משחק וחצי עד היום. למה הביאו אותו בכלל אם עופר כבר חודשיים משחק בלי מגן שמאלי טבעי?
לגבי סוגיית הקשר האחורי. הכל זה עניין של טיימינג בתחילת העונה פנסו היה סביר ודור הלוי היה זוועה. בחודש האחרון פנסו זוועה ודור הלוי אחד השחקנים הכי טובים שלנו.
אז אני בעד ללכת על מי שטוב כרגע, ובטח לא על מי שכבר חודש סורח את המגרש.
מצידי שישחקו עם 5 קשרים התקפיים, כל עוד אין קשר אחורי ראוי אחד, מצידי שרומן ועוז ינהלו את המשחק מהקישור האחורי... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/04/2014 : 00:08:53
|
חלילה, ברוכיאן לא נמאס עלי. אני פשוט לא רואה אותו משחק, ולא ברור לי למה. בהתחלה דיברו על פציעה, אח"כ כבר איבדתי את זה, ואין לי מושג למה הוא לא משחק. אז כאוהד מהשורה אני מניח שיש פה איזה בעיה שלא תיפטר. אבל אם ברוכיאן כשיר, אז קדימה, הוא הרי הובא למשבצת של מגן שמאל. לגבי דור, ממש לא נקי מאחריות לברדק ההגנתי בתקופה האחרונה. נגד אחי נצרת הוא איבד כדור שלומיאלי שהפך לגול השני שגמר את המשחק. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 18/04/2014 : 10:39:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
חלילה, ברוכיאן לא נמאס עלי. אני פשוט לא רואה אותו משחק, ולא ברור לי למה. בהתחלה דיברו על פציעה, אח"כ כבר איבדתי את זה, ואין לי מושג למה הוא לא משחק. אז כאוהד מהשורה אני מניח שיש פה איזה בעיה שלא תיפטר. אבל אם ברוכיאן כשיר, אז קדימה, הוא הרי הובא למשבצת של מגן שמאל. לגבי דור, ממש לא נקי מאחריות לברדק ההגנתי בתקופה האחרונה. נגד אחי נצרת הוא איבד כדור שלומיאלי שהפך לגול השני שגמר את המשחק.
מסכים שכולם שכחו לגבי המשחק נגד נצרת. עם זאת, אני עדיין חושב שדור עדיף על פנסו. אבל הקישור ההגנתי המועדף עליי זה מזור ופררה. הבעיה היא שהראשון בדרך כלל נשלח לסגור חורים בעמדות אחרות, בעיקר בעמדת המגן השמאלי והשני לא בכושר לתשעים דקות...
אגב, נראה לי שנוצר קונצנזוס שהשיטה החדשה של שמש בחוד ושטיין ועידה בכנפיים עדיפה. אגב, נגד הפועל ראינו גם ששי היה יעיל יותר כשעלה מהספסל והיה לו חלק בשינוי אופי המשחק כשהיינו בפיגור 2-1. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 18/04/2014 : 13:01:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
חלילה, ברוכיאן לא נמאס עלי. אני פשוט לא רואה אותו משחק, ולא ברור לי למה. בהתחלה דיברו על פציעה, אח"כ כבר איבדתי את זה, ואין לי מושג למה הוא לא משחק. אז כאוהד מהשורה אני מניח שיש פה איזה בעיה שלא תיפטר. אבל אם ברוכיאן כשיר, אז קדימה, הוא הרי הובא למשבצת של מגן שמאל. לגבי דור, ממש לא נקי מאחריות לברדק ההגנתי בתקופה האחרונה. נגד אחי נצרת הוא איבד כדור שלומיאלי שהפך לגול השני שגמר את המשחק.
מסכים שכולם שכחו לגבי המשחק נגד נצרת. עם זאת, אני עדיין חושב שדור עדיף על פנסו. אבל הקישור ההגנתי המועדף עליי זה מזור ופררה. הבעיה היא שהראשון בדרך כלל נשלח לסגור חורים בעמדות אחרות, בעיקר בעמדת המגן השמאלי והשני לא בכושר לתשעים דקות...
אגב, נראה לי שנוצר קונצנזוס שהשיטה החדשה של שמש בחוד ושטיין ועידה בכנפיים עדיפה. אגב, נגד הפועל ראינו גם ששי היה יעיל יותר כשעלה מהספסל והיה לו חלק בשינוי אופי המשחק כשהיינו בפיגור 2-1.
פנסו אולי שחקן פחות מוכשר מדור אבל עושה הרבה פחות טעויות ממנו ,דור עושה טעויות נוראיות כשהוא משחק ,כבר הייתי מנסה אותו כקשר קדמי כמה שיותר רחוק מהשער שלנו. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 13:15:16
|
| משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!! |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 13:37:34
|
| אם נשחק כמו מול הפועל ירושלים, יש סיכוי לנצח.בלי הטעוית בהגנה ובלי ההחמצות מול שוער. |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 19/04/2014 : 13:39:43
|
אין שום ספק שצריך לשאוף לניצחון, אבל זה לא נכון שאם לא מנצחים אז יורדים. תיקו ישאיר אותנו צמודים ליבנה ובמרחק נקודה מראשון ואשקלון - כששתיהן כבר שיחקו נגד אום אל פחם. ואם הכוח לא תנצח את הרצליה אז גם היא עוד תהיה חזק בתמונה..
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
משחק ההזדמנות האחרונה. אם לא מנצחים בו יורדים לליגה א'. עופר ושחקנים, לעלות בטירוף וללחוץ את יבנה מבעיטת הפתיחה. רק ניצחון!!!
|
נערך על ידי - מיכאל ב-19/04/2014 14:30:27 |
 |
|
קטמון - יבנה  |
|
|
|