| משתמש |
האם הגיע הזמן לשינוי בעמדת המאמן ?  |
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 20:53:20
|
|
מה דעתכם ?
|
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 21:43:02
|
לא לצערי לא,כי בנקודת הזמן הנוכחית זה יזיק.ולא כידי לדבר על זה בפורום לפחות בפתוח כי זה יגרום לנזק סופי ובלתי הפיך....ראה הזהרות בנושא איחוד וכדומה,שם לא היתה ברירה אבל בשאלה הנוכחית לא כדי לדון כאן לדעתי כמובן. |
אליה |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 21:48:41
|
| אנחנו עם מה שיש עד הסוף.כבר אמרתי- גם אם נישאר בלאומית,זהו כשלון מקצועי. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 21:51:15
|
אני מבין מאד ביקורות על סגנון המשחק המשעמם שלנו, אבל אם מסתכלים במבחן התוצאה, היינו מילימטר מהפלייאוף העליון עם אחת הקבוצות הגרועות בליגה. כל אחד מאיתנו היה חותם על זה בתחילת העונה. סה"כ בינתיים זו עונה מוצלחת ביחס לציפיות. כולנו מאוכזבים מזה שבמקום להיות רגועים עד סוף העונה למרות תבוסה כל שבוע לאריות הליגה, נהיה לחוצים עד השנייה האחרונה מול אום אל פאחם, אבל בואו נשמור על פרופורציות... ברור שתמיד היה אפשר יותר, אבל זה לא כשלון. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 22:02:40
|
אני רוב הזמן הגנתי על עופר, בנוסף, טענתי שאת הסיכומים צריך לעשות בסוף העונה, לא עכשיו ובטח לא בסוף הסיבוב הראשון, כמו שכמה התעקשו לעשות.
מה שכן, אני מודה שגם אני הייתי על סף שבירה, אחרי שבמשחק מול לוד, אחרי המשחק הכל כך גרוע מול הכח (בלי אף הזדמנות!) עופר בחר לעלות בדיוק באותו הרכב. מה שאומר שהוא כניראה היה מרוצה ממה שהוא ראה... אין לי בכלל הבנה בכדורגל, ואולי בגלל זה אני לא מסוגל להבין את זה.
ויחד עם זאת, אני עדיין מאמין שזה לא מאוחר מידי: לא מבחינת סיכויי ההשארות בליגה, ואפילו לא מבחינת הסיכויים שלנו לחזות בכדורסל. וברור שאין טעם לפטר עכשיו את עופר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 22:18:32
|
השנה - הולכים עד הסוף עם מה שיש לנו. שנה הבאה - איוש נובע מהגדרת המטרות, לכן השאלה עדיין לא רלוונטית. |
 |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 22:43:13
|
| לא |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 23:55:28
|
בהחלט לא. לא במקום וחסר טעם לחלוטין מכל הבחינות: מקצועית וכלכלית. אני חושב שישנה התעלמות מכך שהשינויים בהרכב היו כל כך תכופים, לרוב מאילוצים, שזה בסופו של דבר פגע בקבוצה.
|
I am City till I cry |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 00:24:31
|
תנו לעופר את השקט והגיבוי המלא שהוא זקוק להם עד סוף העונה, ובכך כולנו נתרום להצלחת הקבוצה במשימת ההישארות בליגה הלאומית. תקופה לא קלה עומדת לפנינו, ורק יחד יש סיכוי שנצליח לעבור אותה בשלום. אני חושב שבתקופה הקרובה עלינו לנסות ולהגיע יותר לאימונים, להראות הזדהות עם הקבוצה ולעודד את עופר ואת השחקנים ככל יכולתנו במשחקים ובאימונים. אם נגיע כמה עשרות כבר לאימון לפני המשחק הקרוב ונעודד את עופר ואת השחקנים, אני משוכנע שזה ימריץ את השחקנים ויתן להם אדרנלין טוב לקראת המשחקים החשובים שלפנינו. איתן, תן לנו לוח אימונים! |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 06:59:44
|
[quote]נשלח במקור על ידי עד שנגיע
תנו לעופר את השקט והגיבוי המלא שהוא זקוק להם עד סוף העונה, ובכך כולנו נתרום להצלחת הקבוצה במשימת ההישארות בליגה הלאומית. תקופה לא קלה עומדת לפנינו, ורק יחד יש סיכוי שנצליח לעבור אותה בשלום. אני חושב שבתקופה הקרובה עלינו לנסות ולהגיע יותר לאימונים, להראות הזדהות עם הקבוצה ולעודד את עופר ואת השחקנים ככל יכולתנו במשחקים ובאימונים. אם נגיע כמה עשרות כבר לאימון לפני המשחק הקרוב ונעודד את עופר ואת השחקנים, אני משוכנע שזה ימריץ את השחקנים ויתן להם אדרנלין טוב לקראת המשחקים החשובים שלפנינו. איתן, תן לנו לוח אימונים! [/quote
מחזק את דבריו של רן. הפוסט בשלב זה מיותר ומזיק. הוא יהיה יותר רלוונטי בסיום העונה. במידה והיינו עולים לפלייאוף העליון - עופר היה המלך של קטמון. צריך לזכור שההצהרה בתחילת העונה הייתה להישאר בליגה.
לרובנו יש ביקורת על "האין שיטה",הרכש,רמת המשחק. אבל צריך לעשות מאמץ ולחזק את עופר והשחקנים במאני טיים.
סביר להניח שאף אחד לא מתגעגע לליגה א' דרום.
אין קסמים . אנו מועמדים רציניים לירידה. אבל צריך כאוהדים לתת את התמיכה והחיזוק המתבקש. בקשה לשחקנים ולקפטן - הפסיקו מהאשמות הדדיות. זה לא תורם,מזיק,ומוריד לחלק מהשחקנים את הביטחון והאמונה ביכולתם. |
נערך על ידי - nachumco ב-31/03/2014 07:20:30 |
 |
|
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 10:04:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mstl
מה דעתכם ?
לדעתי פוסט מסית ומיותר שראוי להיות בסל האשפה של הפורום . מנהלי הפורום לטיפולכם! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 10:49:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בהחלט לא. לא במקום וחסר טעם לחלוטין מכל הבחינות: מקצועית וכלכלית. אני חושב שישנה התעלמות מכך שהשינויים בהרכב היו כל כך תכופים, לרוב מאילוצים, שזה בסופו של דבר פגע בקבוצה.
מסכים עם השורה התחתונה אבל לא עם ההסבר. עופר צריך לסיים את השנה ,מאוחר מדיי לשינויים. |
 |
|
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 11:54:29
|
רוני למה הפוסט הזה מסיט? זכותו להביע את דעתו....
הוא לא צעק למאמן להתפטר ולא ניסה חס וחלילה לפגוע בו פיזית כמו מקרים שקרו בעבר בכדורגל הישראלי- בסך הכל הביע דעה שבהתחשב במצבנו היא יותר מלגיטימית!
לפעמים נדמה שיותר מידי בקלות משתיקים פה אנשים שלא מתיישרים עם המיינסטרים.
תחשבו על זה... |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 31/03/2014 : 15:18:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מסכים עם השורה התחתונה אבל לא עם ההסבר. עופר צריך לסיים את השנה ,מאוחר מדיי לשינויים.
זה לא ממש הסבר, רק נקודה אחת להתייחסות. |
I am City till I cry |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 02/04/2014 : 10:31:50
|
גם אני לא בדיוק מחסידי עופר אבל להחליף מאמן עכשיו זה לא בדיוק המעשה הכי חכם לעשות עכשיו . אני אשמח לראות את ליאור מחליף את עופר בעונה הבאה . אני מאוד מחזיק מליאור בעיקר בגלל תכונה אחת שמבדילה אותו מרוב המאמנים בישראל - והיא הרצון ללמוד ולהתפתח כמאמן . |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/04/2014 : 16:51:33
|
| אם אתה מפנטז יום אחד לנסות ולהתברג לעמדה ממנה עולים ליגה אז אין סיכוי לא לעופר ולא לליאור לאמן.צריך לבוא מאמן מאין סאלי או לופה קדוש כלומר או כזה שיש לו מה להוכיח או כזה שכבר הוכיח שכן ויש לו מודל .עם כל האהבה לליאור למרות היכולת שלו ללמוד כמו שאמרת לגמרי נכון הוא לא יעלה ליגה .בואדות צריך לדעת להתנתק מהדמויות העבר ופנסות להתקדם עם המאמן שיש לגביו הסכמה רחבה. |
אליה |
 |
|
האם הגיע הזמן לשינוי בעמדת המאמן ?  |
|