| משתמש |
מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...  |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 18:55:25
|
אלה משחקי הפלייאוף התחתון: (על פי one)
פלייאוף תחתון מחזור 31: מכבי הרצליה - מכבי א.א. פאחם הפועל ראשל"צ - מכבי יבנה הפועל קטמון - הפועל ירושלים הכח עמידר ר"ג - הפועל אשקלון
מחזור 32: מכבי הרצליה - הפועל ראשל"צ מכבי יבנה - הפועל קטמון הפועל ירושלים - הכח עמידר ר"ג מכבי א.א. פאחם - אשקלון
מחזור 33: הפועל ראשל"צ - מכבי א.א. פאחם הפועל קטמון - מכבי הרצליה הכח עמידר ר"ג - מכבי יבנה הפועל אשקלון - הפועל ירושלים
מחזור 34: הפועל ראשל"צ - הפועל קטמון מכבי הרצליה - הכח עמידר ר"ג מכבי יבנה - הפועל אשקלון מכבי א.א. פאחם - הפועל ירושלים
מחזור 35: הפועל קטמון - מכבי א.א. פאחם הכח עמידר ר"ג - הפועל ראשל"צ הפועל אשקלון - מכבי הרצליה הפועל ירושלים - מכבי יבנה
מחזור 36: הפועל קטמון - הכח עמידר ר"ג הפועל ראשל"צ - הפועל אשקלון מכבי הרצליה - הפועל ירושלים מכבי א.א. פאחם - מכבי יבנה
מחזור 37: הכח עמידר ר"ג - מכבי א.א. פאחם הפועל אשקלון - הפועל קטמון הפועל ירושלים - הפועל ראשל"צ מכבי יבנה - מכבי הרצליה
|
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-29/03/2014 22:22:59 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 18:57:07
|
רק דבר אחד לא ברור לי...איך אנחנו מקום 11 ולא 10?
לפי הטבלה שבערוץ הספורט אנחנו מקום 11:
http://www.sport5.co.il/liga.aspx?FolderID=80
לנו ולהכח יש את אותו מספר נקודות, אותו הפרש שערים, ואנחנו כבשנו יותר
אולי בגלל שהם השיגו יותר נקודות אבל קיבלו הפחתת נקודות מאופ"א? |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/03/2014 : 19:26:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
יש טבלאות שונות באתרים שונים. גם אני ראיתי ב one שאנחנו כאילו במקום 10, אבל זה לא נכון. אתר ההתאחדות הוא הקובע, ואחרי שיעודכן נהיה כנראה במקום ה- 12. לפי זה הפועל מארחת את קטמון בעוד שבועיים.
עוד דבר מוזר בטבלה הזאת... ראשל"צ עם יחס שערים של 6- באתר של ההתאחדות כתוב שהפרש השערים שלה נכון למחזור ה29 היה 5- ואם היא ניצחה בהפרש של שער...היא גם אמורה להיות עם 4- לא?
היא גם כבשה יותר מאיתנו...
כך שלפי החישוב הרציונלי... ראשון מקום 10 אנחנו מקום 11 הכח מקום 12
ואז אכן נארח את הפועל ירושלים במחזור הבא... |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 00:48:03
|
| איזה יופי סוף סוף דרבי... |
אליה |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 03:43:36
|
לוח משחקים לא פשוט בכלל.
הנחמה היא שמתחילים עם המפגש הבלתי נמנע, בטיימינג שלא יוריד אף אחת, ולא יציל אף אחת, כך שהוא יתקבל בפרופורציות הנכונות.
הכי חשוב זה במחזור 32 להוציא לפחות תיקו ביבנה. ובכלל, להפסיד כמה שפחות, גם במחיר של תיקו 0-0 משעמם. צריך לזכור שבמצב הנוכחי, כל הפסד זה חתיכת אוויר לנשימה לקבוצה המנצחת. נכון לעכשיו הפלייאוף התחתון מורכב מ7 קבוצות שבין האחרונה לראשון מפרידות 3 נקודות בלבד. כך שכל ניצחון הוא חתיכת בריחה מהקו האדום, וכל הפסד הוא אסון.
שילוב של 2-3 ניצחונות בית עם תיקו או שניים בחוץ לדעתי יספיק לנו.
דבר אחד בטוח, אסור להגיע למשחק הסיום באשקלון כשאנחנו צריכים להשיג משהו. במגרש קשה מול קבוצה קשוחה ומאמן אלים(לחמן) הסיכויים להוציא משהו קטנים...אפילו עם התיקו ההרואי שהשגנו שם בהרבה מזל...
קצת חבל שמשחק הפרידה מקטמון הוא לא בטדי...
אני מציע אולי לקיים משחק הוקרה אחרון שבוע אחרי סיום הליגה...משהו כמו הקבוצה הנוכחית מול "נבחרת כל הזמנים של קטמון" לדעתי יהיה ראוי ומרגש... |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 09:13:41
|
אחד מלוחות המשחקים הגרוע ביותר שיכולנו לקבל, אם לא הגרוע שבהם: עדיף היה להתארח אצל הפועל ולא לארח אותה. שוב פעם לנסוע לראשון שכבר חטפנו שם בראש, והיא הקבוצה הטובה ביותר בפלייאוף התחתון. עדיף להתארח אצל א.א.פ. ולא לארח אותם. ו"הדובדבן" משחק שעלול להיות משחק הישרדות במחזור האחרון באשקלון. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:16:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
אחד מלוחות המשחקים הגרוע ביותר שיכולנו לקבל, אם לא הגרוע שבהם: עדיף היה להתארח אצל הפועל ולא לארח אותה. שוב פעם לנסוע לראשון שכבר חטפנו שם בראש, והיא הקבוצה הטובה ביותר בפלייאוף התחתון. עדיף להתארח אצל א.א.פ. ולא לארח אותם. ו"הדובדבן" משחק שעלול להיות משחק הישרדות במחזור האחרון באשקלון.
אכן שיבוץ נוראי. פאחם בבית ,הפועל בבית ואשקלון בסוף בחוץ. שעריים מעולם לא נראיתה קרוב כ"כ...
|
 |
|
|
soza12
160 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 10:26:04
|
| חוץ מזה שאנחנו מקום 12 ולא 11 (כי גם הכוח וגם ראשון ניצחו יותר משחקים מאתנו) ואז גם לוח המשחקים שלנו נראה אחרת לגמרי - הכול סבבה |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 13:27:27
|
את אום אל פאחם מקבלים בכל מקרה בבית, בתור מקום אחרון היא מתארחת אצל 4 הראשונות ומארחת את 3 האחרונות.
אם זה הסדר האמיתי של המשחקים, אז החדשות הטובות (תיאורתית כמובן) הן אותם המשחקים שנראו קורצים בסדר שהוצג באשכול השני: ראשון בחוץ, א.א. פאחם בבית (סוג של מנוחה באמצע הפליי-אוף ולא מחזור אחרון) והכח בבית.
יבנה בחוץ והרצליה בבית אלו משחקים שכבר ניצחנו בסיבוב האחרון, ומרגיש שיהיה קשה לנצח שוב. ההפך היה נראה לי יותר טוב.
אשקלון בחוץ מחזור אחרון זה על הפנים, אבל על הנייר היא הקבוצה הכי חזקה בפליי-אוף התחתון, וייתכן שעד אז כבר תבטיח את ההישארות שלה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 13:52:04
|
| מצד שני, יכול להיות שאשקלון כבר תבטיח את הישארותה ואז עבורם המשחק יהיה לפרוטוקול בלבד. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 14:17:45
|
| הדבר הכי טוב הוא שאין משחק נגד הפועל ירושלים במחזור האחרון שעלול יהיה לקבוע אם אחת מאיתנו תרד... |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 15:41:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
הלוח שפרסמתי מועתק מone שפרסם "נקבע לוח משחקי הפלייאוף בלאומית"
לא נראה לי שהוא היה מסתכן ומפרסם לוח שקרי או לא מדויק...
http://www.one.co.il/Article/13-14/1,2,0,0/231423.html
לא הייתי מסתמך על האמינות של אתר ONE בהוראות תקנונוות |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-29/03/2014 15:41:56 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 16:07:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
הלוח שפרסמתי מועתק מone שפרסם "נקבע לוח משחקי הפלייאוף בלאומית"
לא נראה לי שהוא היה מסתכן ומפרסם לוח שקרי או לא מדויק...
http://www.one.co.il/Article/13-14/1,2,0,0/231423.html
לא הייתי מסתמך על האמינות של אתר ONE בהוראות תקנונוות
כשהאדום מהכפר אומר שזה "סופית ומוחלט!", אז סביר שזה נכון... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 16:08:53
|
כולנו קצת טעינו, וכולנו קצת צדקנו.
בכל מקרה זה סופי ומוחלט, לוח משחקי הפלייאוף פורסם. קטמון סיימה את העונה הסדירה במקום ה11, ולכן תארח בשבוע הבא את הפועל ירושלים שסיימה במקום ה14. אלה שאר משחקי הפלייאוף התחתון:
פלייאוף תחתון מחזור 31: מכבי הרצליה - מכבי א.א. פאחם הפועל ראשל"צ - מכבי יבנה הפועל קטמון - הפועל ירושלים הכח עמידר ר"ג - הפועל אשקלון
מחזור 32: מכבי הרצליה - הפועל ראשל"צ מכבי יבנה - הפועל קטמון הפועל ירושלים - הכח עמידר ר"ג מכבי א.א. פאחם - אשקלון
מחזור 33: הפועל ראשל"צ - מכבי א.א. פאחם הפועל קטמון - מכבי הרצליה הכח עמידר ר"ג - מכבי יבנה הפועל אשקלון - הפועל ירושלים
מחזור 34: הפועל ראשל"צ - הפועל קטמון מכבי הרצליה - הכח עמידר ר"ג מכבי יבנה - הפועל אשקלון מכבי א.א. פאחם - הפועל ירושלים
מחזור 35: הפועל קטמון - מכבי א.א. פאחם הכח עמידר ר"ג - הפועל ראשל"צ הפועל אשקלון - מכבי הרצליה הפועל ירושלים - מכבי יבנה
מחזור 36: הפועל קטמון - הכח עמידר ר"ג הפועל ראשל"צ - הפועל אשקלון מכבי הרצליה - הפועל ירושלים מכבי א.א. פאחם - מכבי יבנה
מחזור 37: הכח עמידר ר"ג - מכבי א.א. פאחם הפועל אשקלון - הפועל קטמון הפועל ירושלים - הפועל ראשל"צ מכבי יבנה - מכבי הרצליה
הכנסתי את המשחקים לאתר. אני מאוד מקוה שזה נכון... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 17:20:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כולנו קצת טעינו, וכולנו קצת צדקנו.
בכל מקרה זה סופי ומוחלט, לוח משחקי הפלייאוף פורסם. קטמון סיימה את העונה הסדירה במקום ה11, ולכן תארח בשבוע הבא את הפועל ירושלים שסיימה במקום ה14. אלה שאר משחקי הפלייאוף התחתון:
הכנסתי את המשחקים לאתר. אני מאוד מקוה שזה נכון...
לייזי, זה כנראה לא נכון.. מה שקובע אחרי הפר שערים זה כמות נצחונות. אז אנחנו מקום 12. ואז המשחק נגד המקורית הוא עוד שבועיים |
 |
|
מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...  |
|