פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  17:27:20  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שגם בהתאחדות לא ממש יודעים להחליט, ומעדיפים להשאיר את הטבלא לא מעודכנת. ממש פתטי.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  18:13:47  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון אני רק השליח

נכון שוואן זה אתר צהוב ובזוי

אבל אם הם פרסמו כתבה עם סדר המשחקים, לדעתי המינימום הנדרש שהם עשו זה לקבל אישור מההתאחדות שאכן כך הדבר

נשמע לי תלוש מהמציאות שמחר הם יעלו כתבה "רגע, בעצם זה סדר המשחקים הנכון לפלייאופים של הליגה הלאומית"

פארסה מהסוג הזה אני חושב שאפילו גדולה גם עליהם...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-29/03/2014 18:15:06
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  18:58:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ירון אני רק השליח

נכון שוואן זה אתר צהוב ובזוי

אבל אם הם פרסמו כתבה עם סדר המשחקים, לדעתי המינימום הנדרש שהם עשו זה לקבל אישור מההתאחדות שאכן כך הדבר

נשמע לי תלוש מהמציאות שמחר הם יעלו כתבה "רגע, בעצם זה סדר המשחקים הנכון לפלייאופים של הליגה הלאומית"

פארסה מהסוג הזה אני חושב שאפילו גדולה גם עליהם...

אתה לא רק השליח. כאשר אתה מפרסם לוח משחקים מוואן, לא הגיוני שתתן לת'רד כותרת "סופית ומוחלט!", כשזה לא המצב. מן הראוי היה לשים כותרת יותר מסתגיית כגון "לוח המשחקים על פי וואן", לכתוב שאין לזה אישור משום מקור אחר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  20:33:40  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון לרגע זה לא פורסם על ידי ההתאחדות שום לוח משחקים לאחר המחזור ה- 30. כל מה שיש הוא לוח משחקים שפורסם בתחילת העונה, ובו סדר המשחקים לפח מיקום.
ונכון לרגע זה האתר של ההתאחדות בכלל לא זמין.

הטבלאות באתר של ההתאחדות מתעדכנות לפי קליטת דוחות השיפוט שמועברים כיום דרך אתר ההתאחדות. לאחר קליטת הדוחות, התוכנה של ההתאחדות מעדכנת את הטבלאות לפי הוראות התקנון (הפרש שערים, נצחונות, תיקו והפסדים).

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  20:55:29  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

נכון לרגע זה לא פורסם על ידי ההתאחדות שום לוח משחקים לאחר המחזור ה- 30. כל מה שיש הוא לוח משחקים שפורסם בתחילת העונה, ובו סדר המשחקים לפח מיקום.

הטבלאות באתר של ההתאחדות מתעדכנות לפי קליטת דוחות השיפוט שמועברים כיום דרך אתר ההתאחדות. לאחר קליטת הדוחות, התוכנה של ההתאחדות מעדכנת את הטבלאות לפי הוראות התקנון (הפרש שערים, נצחונות, תיקו והפסדים).

ומה לגבי סוגיית one?

אתה באמת מאמין שהם היו מכינים כתבה על משחקי הפלייאוף בלאומית בלי ביסוס אמתי שכך הדבר?

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  21:07:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ומה לגבי סוגיית one?

אתה באמת מאמין שהם היו מכינים כתבה על משחקי הפלייאוף בלאומית בלי ביסוס אמתי שכך הדבר?

עובדה שבדאבל פס הטבלה שונה, והיא לפי הכללים שנקבעו בתקנון האליפות של ההתאחדות.
אם זכרוני אינו מטעני, בשנה שעברה, בעקבות סיפור האורתודכסים נקבעו כללים שונים לגבי ליגה א' - שם ביטלו את עניין הפרש השערים כפרמטר קובע. לצערי אתר התאחדות משותק ואיני מצליח למצוא את השינוי התקנוני שנעשה בקיץ שעבר בענין זה.

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-29/03/2014 21:09:17
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  21:25:07  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quot
עובדה שבדאבל פס הטבלה שונה, והיא לפי הכללים שנקבעו בתקנון האליפות של ההתאחדות.
אם זכרוני אינו מטעני, בשנה שעברה, בעקבות סיפור האורתודכסים נקבעו כללים שונים לגבי ליגה א' - שם ביטלו את עניין הפרש השערים כפרמטר קובע. לצערי אתר התאחדות משותק ואיני מצליח למצוא את השינוי התקנוני שנעשה בקיץ שעבר בענין זה.

[/quote]
ותיק, האתר של ההתאחדות תקין ופעיל. עם פיירפוקס אין בעייה.

נערך על ידי - שמאש ב-29/03/2014 21:27:25
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  21:29:48  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו במקום 12 באתר ההתאחדות.
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  21:43:56  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

אנחנו במקום 12 באתר ההתאחדות.

על פי התקדימים ממחזורים קודמים באתר ההתאחדות שובר השיוויון במקרה של שוויון בנקודות ובהפרש שערים הוא מספר הנצחונות ולא מספר שערי הזכות. על סמך זה אנחנו במקום 12 ומתארחים בטדי בעוד שבועיים.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  21:59:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את מה שאני ידעתי כשעה לאחר המשחק בהתאחדות יודעים הערב.
ומי שמאמין לאתר ONE - תפאדל.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:16:30  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדכנתי את לוח המשחקים באתר. אתם מוזמנים לבדוק ולכתוב כאן אם יש טעויות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:31:30  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרגתם אותי כל שנייה מחליפים לוח משחקים ,אני דורש את הפוסטים שלי חזרה!!!

האדום מהכפר תתפטר!!!!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:40:57  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אכן הלוח הנכון הוא הלוח שאנחנו במקום ה 12 עלולה להיווצר בעיה במחזור האחרון שבו כידוע כל המשחקים שקובעים לירידה אמורים להיות משוחקים באותה שעה.אם גם אנחנו וגם הפועל י-ם עדיין נהיה מעורבים ,לא יהיה איך לקיים את 2 משחקי הבית במקביל.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 29/03/2014 :  23:54:16  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לראשון ולהכח אותו מספר נקודות, ואותו יחס שערים. שובר השיוויון ביניהן הוא בכך שראשון הבקיעו יותר שערים, ולכן ראשון במקום 10 והכח במקום 11. בהתאם לכך מארחים את ראשון במחזור ה- 35 ומתארחים אצל הכח בוינטר במחזור ה- 36.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-30/03/2014 00:00:44
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/03/2014 :  00:39:10  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לראשון ולהכח אותו מספר נקודות, ואותו יחס שערים. שובר השיוויון ביניהן הוא בכך שראשון הבקיעו יותר שערים, ולכן ראשון במקום 10 והכח במקום 11. בהתאם לכך מארחים את ראשון במחזור ה- 35 ומתארחים אצל הכח בוינטר במחזור ה- 36.

עכשיו זה בסדר?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07