| משתמש |
מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...  |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 17:27:20
|
כנראה שגם בהתאחדות לא ממש יודעים להחליט, ומעדיפים להשאיר את הטבלא לא מעודכנת. ממש פתטי.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 18:13:47
|
ירון אני רק השליח
נכון שוואן זה אתר צהוב ובזוי
אבל אם הם פרסמו כתבה עם סדר המשחקים, לדעתי המינימום הנדרש שהם עשו זה לקבל אישור מההתאחדות שאכן כך הדבר
נשמע לי תלוש מהמציאות שמחר הם יעלו כתבה "רגע, בעצם זה סדר המשחקים הנכון לפלייאופים של הליגה הלאומית"
פארסה מהסוג הזה אני חושב שאפילו גדולה גם עליהם... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-29/03/2014 18:15:06 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 18:58:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ירון אני רק השליח
נכון שוואן זה אתר צהוב ובזוי
אבל אם הם פרסמו כתבה עם סדר המשחקים, לדעתי המינימום הנדרש שהם עשו זה לקבל אישור מההתאחדות שאכן כך הדבר
נשמע לי תלוש מהמציאות שמחר הם יעלו כתבה "רגע, בעצם זה סדר המשחקים הנכון לפלייאופים של הליגה הלאומית"
פארסה מהסוג הזה אני חושב שאפילו גדולה גם עליהם...
אתה לא רק השליח. כאשר אתה מפרסם לוח משחקים מוואן, לא הגיוני שתתן לת'רד כותרת "סופית ומוחלט!", כשזה לא המצב. מן הראוי היה לשים כותרת יותר מסתגיית כגון "לוח המשחקים על פי וואן", לכתוב שאין לזה אישור משום מקור אחר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 20:33:40
|
נכון לרגע זה לא פורסם על ידי ההתאחדות שום לוח משחקים לאחר המחזור ה- 30. כל מה שיש הוא לוח משחקים שפורסם בתחילת העונה, ובו סדר המשחקים לפח מיקום. ונכון לרגע זה האתר של ההתאחדות בכלל לא זמין.
הטבלאות באתר של ההתאחדות מתעדכנות לפי קליטת דוחות השיפוט שמועברים כיום דרך אתר ההתאחדות. לאחר קליטת הדוחות, התוכנה של ההתאחדות מעדכנת את הטבלאות לפי הוראות התקנון (הפרש שערים, נצחונות, תיקו והפסדים).
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 20:55:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
נכון לרגע זה לא פורסם על ידי ההתאחדות שום לוח משחקים לאחר המחזור ה- 30. כל מה שיש הוא לוח משחקים שפורסם בתחילת העונה, ובו סדר המשחקים לפח מיקום. ונכון לרגע זה האתר של ההתאחדות בכלל לא זמין.
הטבלאות באתר של ההתאחדות מתעדכנות לפי קליטת דוחות השיפוט שמועברים כיום דרך אתר ההתאחדות. לאחר קליטת הדוחות, התוכנה של ההתאחדות מעדכנת את הטבלאות לפי הוראות התקנון (הפרש שערים, נצחונות, תיקו והפסדים).
ומה לגבי סוגיית one?
אתה באמת מאמין שהם היו מכינים כתבה על משחקי הפלייאוף בלאומית בלי ביסוס אמתי שכך הדבר? |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 21:07:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ומה לגבי סוגיית one?
אתה באמת מאמין שהם היו מכינים כתבה על משחקי הפלייאוף בלאומית בלי ביסוס אמתי שכך הדבר?
עובדה שבדאבל פס הטבלה שונה, והיא לפי הכללים שנקבעו בתקנון האליפות של ההתאחדות. אם זכרוני אינו מטעני, בשנה שעברה, בעקבות סיפור האורתודכסים נקבעו כללים שונים לגבי ליגה א' - שם ביטלו את עניין הפרש השערים כפרמטר קובע. לצערי אתר התאחדות משותק ואיני מצליח למצוא את השינוי התקנוני שנעשה בקיץ שעבר בענין זה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-29/03/2014 21:09:17 |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 21:25:07
|
[/quot עובדה שבדאבל פס הטבלה שונה, והיא לפי הכללים שנקבעו בתקנון האליפות של ההתאחדות. אם זכרוני אינו מטעני, בשנה שעברה, בעקבות סיפור האורתודכסים נקבעו כללים שונים לגבי ליגה א' - שם ביטלו את עניין הפרש השערים כפרמטר קובע. לצערי אתר התאחדות משותק ואיני מצליח למצוא את השינוי התקנוני שנעשה בקיץ שעבר בענין זה.
[/quote] ותיק, האתר של ההתאחדות תקין ופעיל. עם פיירפוקס אין בעייה.
|
נערך על ידי - שמאש ב-29/03/2014 21:27:25 |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 21:29:48
|
| אנחנו במקום 12 באתר ההתאחדות. |
 |
|
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 21:43:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
אנחנו במקום 12 באתר ההתאחדות.
על פי התקדימים ממחזורים קודמים באתר ההתאחדות שובר השיוויון במקרה של שוויון בנקודות ובהפרש שערים הוא מספר הנצחונות ולא מספר שערי הזכות. על סמך זה אנחנו במקום 12 ומתארחים בטדי בעוד שבועיים. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 21:59:54
|
את מה שאני ידעתי כשעה לאחר המשחק בהתאחדות יודעים הערב. ומי שמאמין לאתר ONE - תפאדל. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 23:16:30
|
| עדכנתי את לוח המשחקים באתר. אתם מוזמנים לבדוק ולכתוב כאן אם יש טעויות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 23:31:30
|
הרגתם אותי כל שנייה מחליפים לוח משחקים ,אני דורש את הפוסטים שלי חזרה!!!
האדום מהכפר תתפטר!!!! |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 23:40:57
|
| אם אכן הלוח הנכון הוא הלוח שאנחנו במקום ה 12 עלולה להיווצר בעיה במחזור האחרון שבו כידוע כל המשחקים שקובעים לירידה אמורים להיות משוחקים באותה שעה.אם גם אנחנו וגם הפועל י-ם עדיין נהיה מעורבים ,לא יהיה איך לקיים את 2 משחקי הבית במקביל. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 29/03/2014 : 23:54:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עדכנתי את לוח המשחקים באתר. אתם מוזמנים לבדוק ולכתוב כאן אם יש טעויות.
לראשון ולהכח אותו מספר נקודות, ואותו יחס שערים. שובר השיוויון ביניהן הוא בכך שראשון הבקיעו יותר שערים, ולכן ראשון במקום 10 והכח במקום 11. בהתאם לכך מארחים את ראשון במחזור ה- 35 ומתארחים אצל הכח בוינטר במחזור ה- 36. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-30/03/2014 00:00:44 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 00:39:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עדכנתי את לוח המשחקים באתר. אתם מוזמנים לבדוק ולכתוב כאן אם יש טעויות.
לראשון ולהכח אותו מספר נקודות, ואותו יחס שערים. שובר השיוויון ביניהן הוא בכך שראשון הבקיעו יותר שערים, ולכן ראשון במקום 10 והכח במקום 11. בהתאם לכך מארחים את ראשון במחזור ה- 35 ומתארחים אצל הכח בוינטר במחזור ה- 36.
עכשיו זה בסדר? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
מחכים ללוח המשחקים של ההתאחדות...  |
|